|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
14.9.2010 7:59:03   
tiny
ali,jos to nije sigurno,vidit cemo sta ce sad napravit da ga vrati tamo,ja sam sigurna da ce nesto biti.nece ona tek tako popustiti.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1051
14.9.2010 20:59:34   
natalijax
danas se ja i moj mali igramo u sobi a muž vani,i kao ide ona vidjet malog po drugi put i kaže joj da kud če da spava mali ,kad se ona počela derat na svog sina šta šta opet,kako to,ma nemoj šta bi tebe trebala pitat kad če mi djete ić spavatuser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1052
14.9.2010 21:02:24   
pikachu
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: tiny

judi,judi,vratija se sime !!!!user posted image user posted image user posted image   od veceras spava kod kuce.

aj fala Boguuser posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1053
14.9.2010 21:06:52   
Domy

ali,jos to nije sigurno,vidit cemo sta ce sad napravit da ga vrati tamo,ja sam sigurna da ce nesto biti.nece ona tek tako popustiti.

budi sad pametnija od nje pa je preduhitri..smisli neštouser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1054
14.9.2010 22:14:05   
pincirotvajler
nagradi ga tako da mu više ne padne na pamet spavat bilo gdje drugdjeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1055
14.9.2010 22:16:33   
Domy
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

nagradi ga tako da mu više ne padne na pamet spavat bilo gdje drugdjeuser posted image

pametno zborišuser posted image user posted image user posted image
zato nje i nema sad tu....user posted image user posted image
ubit če me sutra ....user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1056
15.9.2010 10:25:01   
tiny
evo mene user posted image stalno sam kod svekrve,pa se i ne stignem javiti.ma nagradila bi ja njega,al sam tako umorna da i ne legnem,a vec zaspem.user posted image a vidi ovo,jucer ja dolazim popodne kod svekrve kad sam pokupila M. iz skole,a trebali joj doci neki prijatelji iz sinja,i ona je mislila da su to oni kad sam ja ulazila,ja na vrata,a ona u dreku:AAAAAAAAAAAAA,JA TI JADNA,KAKO CU JA SAD,OSTALA SAMA,AAAAAAAAAAAAAA.  ja stala na vrata i nije mi jasno sta joj je,pitam je sta je bilo,da se nije sta desilo,a ona,ma nista.obrisa zena suze,i ko da nista nije bilo,najnormalnija.user posted image user posted image user posted image meni nista jasno.  kad dolaze ti prijatelji nakon 2 sata,i izađe ona pred kucu i isti scenarij kad su oni izisli iz auta: AAAAAAAA,JA TI JADNA...  pa to je bilo samo za njih,a prvi put se zajebala.ljudi ostali ko zblanjeni,ono,pa nemoj plakat,a ona jos gora,pocela se derat pred kucom,mene stid,ljudi se pogubili.nakon 10 minuta opet "normalna."

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1057
15.9.2010 10:31:36   
Gianna

evo mene user posted image stalno sam kod svekrve,pa se i ne stignem javiti.ma nagradila bi ja njega,al sam tako umorna da i ne legnem,a vec zaspem.user posted image a vidi ovo,jucer ja dolazim popodne kod svekrve kad sam pokupila M. iz skole,a trebali joj doci neki prijatelji iz sinja,i ona je mislila da su to oni kad sam ja ulazila,ja na vrata,a ona u dreku:AAAAAAAAAAAAA,JA TI JADNA,KAKO CU JA SAD,OSTALA SAMA,AAAAAAAAAAAAAA.  ja stala na vrata i nije mi jasno sta joj je,pitam je sta je bilo,da se nije sta desilo,a ona,ma nista.obrisa zena suze,i ko da nista nije bilo,najnormalnija.user posted image user posted image user posted image meni nista jasno.  kad dolaze ti prijatelji nakon 2 sata,i izađe ona pred kucu i isti scenarij kad su oni izisli iz auta: AAAAAAAA,JA TI JADNA...  pa to je bilo samo za njih,a prvi put se zajebala.ljudi ostali ko zblanjeni,ono,pa nemoj plakat,a ona jos gora,pocela se derat pred kucom,mene stid,ljudi se pogubili.nakon 10 minuta opet "normalna."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tebi definitivno nikad nije dosadno!!!! Koja je to vrsna glumica......user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1058
15.9.2010 12:58:50   
pincirotvajler
omg meni to nije smješno..nebuš ti s njom na kraj nikaduser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1059
18.9.2010 11:08:43   
danery
ja bih svoju lagano u top...
jučer trebam ići na kontrolu i ono,spremam se i ednom nogom maloj dajem bočicu,drugom vadim knjižicu,a ruke u majici traže izlaz iz rukava...
eto gđe jer ju je mm poslao da pomogne...natrkelji se kraj kolica i odmah bejbu KUC KUC...BUC BUC....a meni user posted image jer se em ispriječila pred kolica pa nemrem do djeteta,em sam bila u gaćama onak napol spremljena...i mislite da je otišla? ma nooooooo....žena sjela malo da ohane...aaalooo???user posted image user posted image
jutros dođe i veli maloj je dosadno,dajte joj objesite nešto šareno na krevetac...velim ja ok,dajte mi onu trakicu sa zveckalicama što ste sačuvali od šogi...ona meni...MA JBŠ TO,PLASTIKA,DALA SAM DALJE...
I IZVADI NEKE DRVENE KUGLETINE TEŠKE SVAKA KILU NA ŠPAGI NANIZANE...mislim lijepo je to,šareno i sve,al ženo,pa drveno?? ma gdje je to tak teško za dijete od mjesec dana?? ionak se jadna stalno grebe po licu mada sam joj skresala nokte koliko sam god mogla...još da se s ovim izubija,mislim ono...
a da ne spominjem pomoć pri podrigivanju...bejb bljuc ma samo da ju pogleda netko...odmah user posted image ...ona ju uzme i LEGNE S NJOM NA KUTNU I VALJA SE S MALOM SEBI NA STOMAKU...HAAALOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image mislim ono,konekcija mozak-tijelo?? i onda pita a što stalno bljucka,evo me OPET upljuckala...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1060
18.9.2010 11:11:48   
pincirotvajler
user posted image  

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1061
18.9.2010 13:43:42   
pakić
user posted image to bi trebale imati na čelu

Patrik i Kiki, moja dva sunca

Neposredna veza do poruke: 1062
   [Obrisani korisnik]
18.9.2010 15:01:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 1063
18.9.2010 15:26:32   
BUMBI
Danery drži se user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1064
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 14:07:56   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1065
22.9.2010 14:12:30   
Marta j
Cvrcak ovo je isto kao sto je meni moja neki dan rekla.
Da ona nezna zasto mi slavimo rodendane da ona svoj nije nikada ni djeci i da je to samo trosenje.
I da svaki mjesec idemo na neke proslave i rodendane i da neznamo stedjeti.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 1066
22.9.2010 14:18:14   
cuba
Na takve izjave čovik jednostavno ostane paf, ne znaš ni šta bi odgovoria....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da djetetu nećeš rođendan proslaviti, nebi da cirkus organiziraš....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1067
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 14:21:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1068
22.9.2010 14:24:11   
Marta j
Ma pusti ju neka prica.

A sto se tice poklona i mi pretjerujemo jer ja nemogu kupiti nego nesto sto se i meni svida.
Nemogu kupiti nesto bez veze za poklon.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 1069
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 14:26:13   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 1070
22.9.2010 18:07:11   
lilia
Ma nemojte im uopće davati teme za raspravu, zašto one moraju znati kod koga idete i koliko novaca potrošite na koga? Babe kurjože, mrzim ih.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 1071
22.9.2010 21:42:12   
BUMBI
Kažem ja:šta da kažem kumi:sorry,ali ja neću doći tvom djetetu jer ne želim trošiti novce na poklone.
ona:da,nego šta.

za poluditi. Ne kažem,mi pretjeramo jer se trudim da svima ugodim,ali hebote,ona nije normalna

Pa ovo je strašno draga...nemogu vjerovati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1072
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 21:49:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 1073
22.9.2010 21:51:05   
BUMBI
Pa ovo je nevjerovatno da postoje takvi ljudi...jesi ti smirena kad s njom razgovaraš?Ja mislim da bi ja pukla

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1074
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 22:01:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!