|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
6.10.2010 14:37:15   
Ninaa
Takve su i moje, samo kaj imaju 45 i 43 godine i od kad nema sveki ispočetka su bile do kraja pogubljene, a sad su se već dobile, samo se ponašaju nekad ko razmažena derišta.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1101
11.10.2010 22:48:09   
nemirna mama
evo mene s izvještajem.......hvala bogu meni nije ništa napravila al zato je drugoj snahiuser posted image .....ja sam umrla od smijehauser posted image user posted image i odlučila sam ovo s vama podjeliti cure moje drage.....naime, znate da imamo poljoprivredu, konje, krave i itd. i pošto je voda došla u polje gdje su nam životinje mm brat ih je išao potražiti i istjerati i z vode, igrom slučaja upao je u vodu do prsa ali je srećom brzo došao kući i presvukao se....

i sad tu kreće priča....otišli on i njegova cura u sobu i zagrijali se za posao, on i ona leže goli pod pokrivačom, sve je spremno za akciju i sad cura se sprema da zajaha kad ono user posted image ulazi u sobu bez kućanjauser posted image user posted image i sjedauser posted image na krevet kraj njih user posted image user posted image i kaže im da je došla vidjet kako joj je sinek, jel se nahladio (a on zagrijan za akciju samo tako)user posted image user posted image a ona ko kufer stari sjedi na krevetu i priča s njima......ja sam se skoro upišala kad mi je cura to ispričala...koma...ajd sad zamislite, idete se seksat a svekrva sjedi kraj vas na krevetu....

a jučer ujutro sjedili su u boravku na kauču i mazili se skoro goli, a user posted image ona gleda kroz prozor šta rade....i onda im je rekla da je malo svratila da vidi šta rade i kako suuser posted image ...eto vidite kakva je našauser posted image ........j ase čudim kako smo mi uspjeli napravit 3 djece od njegove mame user posted image ....

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1102
11.10.2010 22:52:19   
Wukovarka
Isuse, ja padam od smjeha od ovog

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1103
11.10.2010 22:52:50   
CallamityJane
user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam rijeci

Neposredna veza do poruke: 1104
11.10.2010 22:56:18   
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1105
11.10.2010 22:57:00   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Isuse, ja padam od smjeha od ovog

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1106
11.10.2010 23:12:16   
pincirotvajler
user posted image  svekrvici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1107
12.10.2010 8:38:47   
tiny
boze dragi...user posted image user posted image user posted image
a evo i mene s novim izvjestajem.u nedjelju dosla sogi iz svicarske i dosla kod user posted image na rucak,i ja sam otisla.dosla ja oni svi zalegli za stol,mene nitko i ne pita ocu li rucat,tek kad su se oni najeli,pitaju a sto ti ne jedes,ja kazem,pa mora vas netko i posluzivat.kad su jeli,kaze mm treba oprati suđe,a sogi kaze pa eto mogu i njene cure,koje btw imaju 13 i 15 god.ali su jako umorne (ipak su letili sat vremena avionom).ja se digla i oprala.i tako ja kasnije ulazim u kucu ,a njih dvije nesto pricaju,i cim sam ja usla usutise.nakon 5 min.kaze user posted image sogi,da joj pomogne ponit neke majice u sobu,jer ona ne moze sama,mora se cuvat za ogradu dok se penje uz stepenice,i odose one u sobu i ostale gore nesto pricat.pa jebote,sto ste me zvale da dođem,ako vam smetam,ocito samo za to da ih ima tko sluzit.a moj predragi muz to gleda i suti i nikad nece reci da su njegove sestra i mater bezobrazne,nego sam ja ,a one su najbolje na svijetu.ma hebem im svima od reda,ja vise tamo ne idem.btw,jeste gledali prije moje slike u albumu,ako jeste,jel ja stvarno izgledam glupa ko tele?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1108
12.10.2010 8:40:11   
BUMBI
Tiny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1109
12.10.2010 8:43:50   
maja
ne znam jel si ti vidjela moj komentar na tvoju sliku...ti si ženo bomba i nikako se nedaj zahebavat, a tvoj bi muž si trebao malo promislit jer mislim da bi si brzo nekoga našlauser posted image

a ja sam samo jednom tako dvorila dok je moja mlađa šogorica sjedila i rekla nikada više...nisam ja veslo sisala

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1110
12.10.2010 8:48:43   
tiny
a ne bi ja tako brzo trazila nekog,ovaj mi je dosta za citav zivot,jos da naletim na istog...user posted image .ali ne,stvarno pa oni ili stvarno misle da sam ja glupa ili sam ja stvarno glupa.a tako i ja kazem necu vise,pa mi kasnije bude zao,i odem ali nema smisla vise.kako je to ruzno kad uđes,a svi usute,jos odu u drugu sobu,ocito je da sam nepozeljna.ali necu se zbog njih ni zivcirat,nisu vrijedni,nijedno od njih,samo zalosno je to.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1111
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 8:49:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 1112
12.10.2010 8:50:31   
maja
Ma ali ja ne kužim ni tebe ni tvoga muža, a ni te sestre, ti si stvarno njima sluga...drugi puta sjedni i čekaj, ako tebe pitaju šta čekaš reci da nećeš više, ma ženo draga izravno i ko ih šljivi

i pitaj si muža jel b i volio da se netko prema njegovim sestrama tako odnosi

< Poruku je uredio maja -- 12.10.2010 8:51:01 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1113
12.10.2010 16:06:32   
nemirna mama
a joj tinyuser posted image ...znam kako ti je, u potpunosti te razumijem....tako je i meni bilo s muževom sestrom...kad oni dolaze u "goste", to se kuha, to se sprema, to se svašta nešta po kući radi i onda ja majmun ih služim, kuham kavu i slično.user posted image ...a ovako se ponašaju da su kod svoje kuće, prebacuju po tv-u,user posted image svugdje ulaze bez pitanja, njuvaju po mojim stvarima iuser posted image user posted image sl. dok meni jednostavno nije dop****** i ja to odje****....i tako sad kad dođu ja nemam veze s nima, radim svoj posao a user posted image ih poslužuje...

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1114
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 16:13:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 1115
12.10.2010 16:14:20   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: elinamama

user posted image tak i trebauser posted image
e, trebale bi otvoriti novu temu user posted image šogoriceuser posted image

a da, šogorice...imalo bi se šta i pisat

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1116
12.10.2010 16:23:08   
njanja
IZVORNA PORUKA: tiny

ali ne,stvarno pa oni ili stvarno misle da sam ja glupa ili sam ja stvarno glupa.

Sad ćete me svi napasti jer ću iskreno reći, ali reći ću iskreno pa kud puklo....

Tiny, one to misle jer im ti daješ povoda za to.
Daj se osvjesti i počni se boriti za sebe, nisi mulica od 15 godina, nego majka školarke koja svojoj curi treba biti UZOR....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1117
12.10.2010 17:03:57   
lilia
Ja isto mislim kao Njanja, Tiny osvjesti se, nisi glupača i ako si im davala povoda da tako misle (a jesi, čim ih svaki put u njihovoj kući ti služiš kao da si služavka a ne gost) sad reci svekrvi, šogorici i mužu: STOP.
Tiny ide svojoj kući a u ovu će doći samo kao gost. Ako ne te ne žele kao gosta, ne trebaš ni ti njih.
Pa stvarno uvijek ista priča, daj se izbori za sebe već jednom.
Sretno.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1118
12.10.2010 18:19:45   
tiny
zove user posted image danas u 1,i pita ocu li doci na rucak,ja kazem da sam vec rucala i spremam miu u skolu,a ona kmeci li kmeci,pa oces dolazit,ja kazem necu.ja pred skolom,zove mm,pita ocu li doci,kazem necu,a on meni kako ima posla,ja nista necu da radim,a i dedi (pokojnom svekru) je rođendan,haloooooo,u najmanju ruku,morbidnouser posted image .ipak,odem ja,a ona smrca na hodniku,digla nosinu,a mene moj dragi muz napada da nisam uopce trebala dolazit kad sam dosla u tri,a oni sad odose na groblje,i kaze sta sad bit ces tu sat vremena pa po malu u skolu,a ja kaze ma ne,ostavit cu je u skoli.on se izdera na mene da vise uopce ne moram poslije dolazit.i vratili se oni s groblja,a ja bila u basci nesto radila i kaze meni moja sogi,pa zasto ne ides po miu,ja kazem da cu ici za 15 minuta dok dovrsim ovo u basci,mislite da je rekla da ce ona,mos mislit.ja se samo pokupila u auto,a ona meni,oces se vracat,samo odbrusim,NE.veceras ce mm doci sav uvrjeđen i s nosom do oblaka,i naravno opet nas ceka svađa,a zbog cega ili jos bolje zbog koga?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1119
12.10.2010 18:22:04   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: lilia

Ja isto mislim kao Njanja, Tiny osvjesti se, nisi glupača i ako si im davala povoda da tako misle (a jesi, čim ih svaki put u njihovoj kući ti služiš kao da si služavka a ne gost) sad reci svekrvi, šogorici i mužu: STOP.
Tiny ide svojoj kući a u ovu će doći samo kao gost. Ako ne te ne žele kao gosta, ne trebaš ni ti njih.
Pa stvarno uvijek ista priča, daj se izbori za sebe već jednom.
Sretno.user posted image

potpisujem

da se nadovezem na ovaj drugi post sto si sad napisala....
sama si rekla da neces ici,pa zasto si uopce onda otisla,tm se ljuti ovako i onako....
zeno trgni se,reci vec jednom svima sto mislis i zavrsi sa tom pricom,nemoj unistavat svoj zivot

< Poruku je uredio pepeljuga -- 12.10.2010 18:24:38 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1120
12.10.2010 19:30:44   
ama
IZVORNA PORUKA: tiny

zove user posted image danas u 1,i pita ocu li doci na rucak,ja kazem da sam vec rucala i spremam miu u skolu,a ona kmeci li kmeci,pa oces dolazit,ja kazem necu.ja pred skolom,zove mm,pita ocu li doci,kazem necu,a on meni kako ima posla,ja nista necu da radim,a i dedi (pokojnom svekru) je rođendan,haloooooo,u najmanju ruku,morbidnouser posted image .ipak,odem ja,a ona smrca na hodniku,digla nosinu,a mene moj dragi muz napada da nisam uopce trebala dolazit kad sam dosla u tri,a oni sad odose na groblje,i kaze sta sad bit ces tu sat vremena pa po malu u skolu,a ja kaze ma ne,ostavit cu je u skoli.on se izdera na mene da vise uopce ne moram poslije dolazit.i vratili se oni s groblja,a ja bila u basci nesto radila i kaze meni moja sogi,pa zasto ne ides po miu,ja kazem da cu ici za 15 minuta dok dovrsim ovo u basci,mislite da je rekla da ce ona,mos mislit.ja se samo pokupila u auto,a ona meni,oces se vracat,samo odbrusim,NE.veceras ce mm doci sav uvrjeđen i s nosom do oblaka,i naravno opet nas ceka svađa,a zbog cega ili jos bolje zbog koga?

igraju se stobom ko s djetetom,prvo kod svog muza moras imat neko mjesto da te nedozivljava zdravo za gotovo pitaj ti njega jel on kad cuo za postovanje zeneuser posted image jel slucajno vidio nekad kako se covjek ponasa sa svojom zenom?user posted image a ostali su nebitni...izvini mozda je grubo zvucalo,al nerazumijem muskarce koji nedrze do svoje zene i braka...

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1121
12.10.2010 23:12:07   
mišica 666
draga tiny oprosti ali tvoj je muž običan krelac kad se ponaša prema tebi tako ne poštuje ni tebe ni vaše dijete i ja stvarno ne znam zašto to dopuštaš. potpisujem njanju kadf kaže da si svom djetetu uzor i s takvim ponašanjem joj pšokazuješ da je uredu da te netko gazi. ja poludim samo kad čitam tvoje postove i dobijem poriv da tm dobro izmlatim tavom jer te ne poštuje i stvarno ti se divim koliko strpljenja imaš ja bi odavno poludila. poduzmi nešto jer će te gaziti dok god to dopuštaš.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 1122
12.10.2010 23:17:25   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mišica 666

draga tiny oprosti ali tvoj je muž običan krelac kad se ponaša prema tebi tako ne poštuje ni tebe ni vaše dijete i ja stvarno ne znam zašto to dopuštaš. potpisujem njanju kadf kaže da si svom djetetu uzor i s takvim ponašanjem joj pšokazuješ da je uredu da te netko gazi. ja poludim samo kad čitam tvoje postove i dobijem poriv da tm dobro izmlatim tavom jer te ne poštuje i stvarno ti se divim koliko strpljenja imaš ja bi odavno poludila. poduzmi nešto jer će te gaziti dok god to dopuštaš.

potpisujem misicu, stvarno tiny i meni svaki put dodje da ga prebijem koliki je idiot i nije uopste problem u njegovoj porodici nego u njemu prvenstveno i njegovom odnosu prema tebi, a tek onda svi ostali.....user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 1123
13.10.2010 0:05:31   
lilia
I ja mislim kao i cure.
To su savjeti koje ti možda ne želiš čuti ali poslušaj nas i svi će te više cijeniti.
A i ti sama sebe.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1124
13.10.2010 0:15:02   
Imra
IZVORNA PORUKA: lilia

I ja mislim kao i cure.
To su savjeti koje ti možda ne želiš čuti ali poslušaj nas i svi će te više cijeniti.
A i ti sama sebe.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!