ama
|
IZVORNA PORUKA: tiny zove danas u 1,i pita ocu li doci na rucak,ja kazem da sam vec rucala i spremam miu u skolu,a ona kmeci li kmeci,pa oces dolazit,ja kazem necu.ja pred skolom,zove mm,pita ocu li doci,kazem necu,a on meni kako ima posla,ja nista necu da radim,a i dedi (pokojnom svekru) je rođendan,haloooooo,u najmanju ruku,morbidno .ipak,odem ja,a ona smrca na hodniku,digla nosinu,a mene moj dragi muz napada da nisam uopce trebala dolazit kad sam dosla u tri,a oni sad odose na groblje,i kaze sta sad bit ces tu sat vremena pa po malu u skolu,a ja kaze ma ne,ostavit cu je u skoli.on se izdera na mene da vise uopce ne moram poslije dolazit.i vratili se oni s groblja,a ja bila u basci nesto radila i kaze meni moja sogi,pa zasto ne ides po miu,ja kazem da cu ici za 15 minuta dok dovrsim ovo u basci,mislite da je rekla da ce ona,mos mislit.ja se samo pokupila u auto,a ona meni,oces se vracat,samo odbrusim,NE.veceras ce mm doci sav uvrjeđen i s nosom do oblaka,i naravno opet nas ceka svađa,a zbog cega ili jos bolje zbog koga? igraju se stobom ko s djetetom,prvo kod svog muza moras imat neko mjesto da te nedozivljava zdravo za gotovo pitaj ti njega jel on kad cuo za postovanje zene jel slucajno vidio nekad kako se covjek ponasa sa svojom zenom? a ostali su nebitni...izvini mozda je grubo zvucalo,al nerazumijem muskarce koji nedrze do svoje zene i braka...