|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
6.8.2010 22:17:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: Marta j

IZVORNA PORUKA: tina0310

ovo me izluđiva,već je 2h sam u sobiuser posted image user posted image user posted image

Ja bi usla u sobu i razgovarala s njim..i pitala ga sto ga mucim.

i ja bi ga pitala.....pa kaj nemres pitat vlastitog muza kaj ga muciuser posted image

ja bi progovorila kroz guzuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 951
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 22:17:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 952
6.8.2010 22:19:40   
tina0310
pukla bi da nisam bar 5 puta do sad,al šuti ka zaliven,očito nešta opasnouser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 953
6.8.2010 22:21:30   
tina0310
ode još jednom,možda doznam neštauser posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 954
6.8.2010 22:23:07   
leilany
aj tina sretno.....da saznas kaj ga muciuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 955
6.8.2010 22:23:53   
ninolina
ma draga nedaj mu mira dok ti ne kaže...pa jebemu živite zajedno kome će se pojadati ako ne tebi

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 956
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 23:20:54   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 957
6.8.2010 23:36:58   
Anoniman
a da ja otvorim temu Punice?
tak mm i ja zovemo moju mamu...
joj, otkud da počnem... prije više od mjesec dana zvala ona i obećala da će poslat 300 eura. Ja se NIKAD za to ne uhvatim, jer sam odmalena navikla da to što ona obeća je ludom radovanje, obično to ne ispuni, uvijek bude neki razlog. I ovaj put kad je to rekla, ja ju nisam tražila niti pitala da pošalje, to je rekla sama. Međutim, mm je to uzeo kao obećanje i on to još uvijek čeka, jer je mislio - super, s tim ćemo platit more i put do mora, i klopu na plaži, jer idemo u odmaralište, to je ful jeftino tamo. Međutim, od punice ni p, niti od eura ni e. user posted image  kaže on meni, pa daj pročaćkaj malo... i prije par dana ja njoj pošaljem poruku...  u"di ste, kak ste" stilu - ništa... nit je odgovorila nit me zvala... pretpostavljam da sam opet nešto kriva, a obično nikad ne znam razlog - uglavnom, ne javlja se.
Danas smo digli nekakvu pozajmicu sa životnog osiguranja, pa sam rekla da ću mu ja to vratiti kad se zaposlim i rekla sam mu da nam je pametnije da se sami pokrivamo onolko kolko smo dugački nego da čekamo bilo šta od bilo koga. Al on meni ne vjeruje, on još uvijek vjeruje da je punica "odrasla osoba i ako je obećala da će poslat", a ja mu govorim da imam toliko iskustva u životu s njom suprotnih da... ne vjerujem više ništa. Postala sam komunjara - vjerujem samo ono kaj vidim. user posted image

Neposredna veza do poruke: 958
6.8.2010 23:40:33   
CallamityJane
Mariachi ne znam sta bi ti rekla, ovo je tako tuzno za procitati user posted image
Od vlastite majke takvo sto docekati, pa niko je nije vukao za jezik?
Ne kaze se bez razloga, obecanje ludom radovanje!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 959
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 8:41:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 960
   RE: SVEKR(I)VE
15.8.2010 10:37:01   
janad
a drage moje odakle da ja počne?! ja mojoj zaranila prilazak kvartu a kamoli kući i djetetu.  ta žena je toliko zla da je to nemoguće.
ukratko svi problemi počeli sa zarukama kad je dragi (inače pomorac) prestao kući slat novce. user posted image   draga majka se ufendila i sve počelo.
na vjenčanju mi je poželila scu nesreću ovog svijeta sa riječima DABOGDA CRKLA.
od tada je svašta izvodila,u rodilištu,rođendan,božić(e tad ju je policija izvela iz moje kuće). dijete alergično na jagode a ona kupi sladoled od jagoda sa pričom kao da mu triba davat po malo jer će samo tako to proć.napal  mi mamu i...........ima toga još. tribala bi mi cila godina da napišem.  a mm? e taj vam se svaki put kad se nešto desi lipo otplovi na 6-7 mj. user posted image   znam ja da mu je to mama ali on nema volje s njom se svađati jer nemaju nikakav odnos i ne progovori s njom tri rečenice godišnje. user posted image user posted image user posted image   ali eto dala i ja svoj doprinos ovoj temi.

moja srečica mala 3.10.2008

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 961
15.8.2010 10:43:19   
Imra
stvarno tuzno i za nepovjerovati da ima takvih zena, majki, baka...uzas

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 962
15.8.2010 10:43:54   
Domy
janad u potpunosti te razumijem i ja imam takovih sličnih problema...samo mi smo to sa oproštenjem ja i mm odj i sad živimo punim plučima što bi se reklo..

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 963
15.8.2010 10:45:18   
Imra
eh da i ja mogu kao ti Domy

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 964
15.8.2010 10:45:26   
maja
no krasno janad...što dalje od takve, ako tvoj muž ne želi imati veze s njom, bjež i ti...

i dobrodošla na rajuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 965
15.8.2010 10:48:30   
pincirotvajler
user posted image
grozne su user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 966
15.8.2010 13:23:04   
janad
i mi živimo punim plućima. moja mama obožava klinca,kako prava baka pa mi stalno nekud izlazimo. sad ga nema a ona vam dođe svako drugi dan,pričuva maloga da ja imam malo vrimena za sebe a mislim kako sve znate koliko nam to triba. user posted image   brzo će ročkas mrvici i nemam namjeru nju zvat jer nije zaslužila. a prvi nam je pokvarila na najgori mogući nači rekavši ispred svih gostiju grozne stvari o meni. a ja ju lipo pod ruku i preko vrata. naravno mm nije bio tu.user posted image user posted image user posted image   a da vam ne pričam kako stalno slušam priče o sebi,pijandura,ku.. pa čak sam se i drogirala neko vrime. jesam dobra a? user posted image user posted image user posted image nevista za poželit. 

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 967
15.8.2010 13:27:24   
Domy
IZVORNA PORUKA: janad

i mi živimo punim plućima. moja mama obožava klinca,kako prava baka pa mi stalno nekud izlazimo. sad ga nema a ona vam dođe svako drugi dan,pričuva maloga da ja imam malo vrimena za sebe a mislim kako sve znate koliko nam to triba. user posted image   brzo će ročkas mrvici i nemam namjeru nju zvat jer nije zaslužila. a prvi nam je pokvarila na najgori mogući nači rekavši ispred svih gostiju grozne stvari o meni. a ja ju lipo pod ruku i preko vrata. naravno mm nije bio tu.user posted image user posted image user posted image   a da vam ne pričam kako stalno slušam priče o sebi,pijandura,ku.. pa čak sam se i drogirala neko vrime. jesam dobra a? user posted image user posted image user posted image nevista za poželit. 

a što kaže tvoj mužić na sve to?

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 968
15.8.2010 13:43:05   
janad
mm nema s njom apsolutno nikakav odnos. ito ne samo sada. to je otprije i uvijek mi je žao što nisam saznala zašto prije udaje.  on va je osoba koja teško plane i puno trpi ali kad plane to je vulkan. s njom je sve veze prekinuo. ja jesam dosta tvrdoglava ali nikad neću popustit kad se radi o mome ditetu i mojoj sreći. on je više od pola god na brodu pa kad je tu ja se trudim da bude mirno. bar mu stvorim takav privid jer ipak on želi nadoknaditi vrime s ditetom i menom. a iskreno ona i ne radi gluposti kad je on tu. mislim da je nešto loše bilo s njima jer sam saznala da ju je udrio prije par godina. mogu samo mislit što ga je natjeralo na to jer je on u biti dobrica a ja zlica user posted image user posted image user posted image user posted image . iskreno paše mi ovako iako bi volila da mi dijete ima i drugu normalnu baku

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 969
15.8.2010 13:46:56   
maja
pa jel živite zajedno? Mislim ti i svekrva?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu janad)
Neposredna veza do poruke: 970
15.8.2010 13:53:48   
cuba
A joj janad pa zašto onda i ti ne prekineš svaki odnos sa njom ako već tm nema ništa s njom. Ovo što si o njoj napisala je nešto najgore šta znam da je nekome svekrva napravila. Počevši od vjenčanja, rođenja vašeg djeteta pa nadalje...
Vjerujem da želiš za svoje dijete da ima dvije bake ali takvu baku zbilja nebi nikome poželila...mislim djetetu daje slajić od jagode iako zna da je alergično na njega...šta ti želi ubiti dijete???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 971
15.8.2010 16:49:03   
janad
ne,hvala bogu ne živimo skupa. mi smo kupili stan i to se njoj nije svidilo.  prekinula sam i ja s njom sve kontakte ima par mjeseci. da mi je neko priča da će baš moja bit ovakva nebi virovala. ali svemu se živ čovik načudi  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 972
   [Brisano sporočilo]
15.8.2010 17:00:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu janad)
  Neposredna veza do poruke: 973
16.8.2010 15:08:19   
osobno
A ko će kome nego ja na svoju omiljenu temu...user posted image
Dakle, meni je moja uspila dignit živce u 6 40 jutros (dakle u onom blaženom periodu kad nisam svjesna di sam, šta sam, ko sam..
Došla dok sam pila kavu na balkonu i mlije li ga mlije...
Svake godine isto: ja svima kažem šta da kupe Luki za rođendan, jer mislim da je to bolje nego da mi nasumice donose stvari koje ne tribam.
Ovoi se dakako odnosi na rodbinu. Mama me pitala prije cca 15 dana šta da mu kupi, ja kažem"uzmi mu patike".
Mama kaže ok, zna koje želim za njega, koji br, sve.
Sad ja to govorim sveki, a ona me ošine pogledom "RECI MATERI NEKA NEŠTO DRUGO KUPI!" veli ona meni i nastavi pit kavu...user posted image
A meni je to bilo sasvim pristojno razbudiđivanje, WTF?!!!! mislim se ja i prividno mirno velim " NEĆU."
A ona će meni na to umilnije od slavuja "Znaš ja i kćer smo mu mislile to uzet, pa ona može nešto drugo."
Lani je bila ISTA priča, s tim da sam ih molila da vode L sa sobom probat patike, ali ne, one su prepametne, pa su donile prvi put premali broj, nakon toga preveliki, a da ne spominjem histeriju "kako to njemu zaboga NOGA RASTE?!" kad je skužila da ne može dvi godine iste patike nosit user posted image .
Dakle, ja joj velim "možete mu kupit rebe i majicu ako želite, to mu isto triba".user posted image
Gleda me sekund, dva, (usput u pozadini čujem onu muziku ka onu iz starih westerna, taman prije nego će povuć pištoljeuser posted image ), pa obisi nos i veli "OK".
O da, bejbe, pobijedila sam, i okus je super, ali i dalje ne mogu shvatit zašto njena uvik mora bit zadnja a zna da kad god ide nešto kupit (dakle sva TRI puta koliko je L nešto kupovala) bude drama, jer niti zna veličinu, niti šta triba, a ide se pravit pametna.
Da ne spominjem da Mateju otkad se rodija nije kupila NIŠTA.user posted image
Ali, ups, je. Neki dan smo bile jedna iza druge na kasi, i slučajno je prodavačica provukla kašicu na njen račun user posted image , i ja govorim ka, ajme, evo dat ću vam ja kn za to...
A ona "ma ne triba..." a ruka joj se trza iznad novčanika....user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 974
16.8.2010 15:11:47   
mišica 666
kašicu je kupila pa kako uopće možeš tražit da ti još nešto kupi dici. jadna se sva istrošila user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!