ejmama
|
Moram i ja napisati biser od moje sveki. H mi je kašljala negdje 10 dana, doslovno se gušila iz dubine duše, pluća čista , grlo OK, krvna slika odlična. Bili smo kod sveki i kaže ona, meni to zvuči kao pasji kašalj, ja i mm pitamo šta je to, a ona sva onako pametna pa šta niste čuli za to, to vam je dječja zarazna bolest, to ima svako drugo dijete. Ja govorim da mi je čudno da nikad nisam čula za to budući da je dječja bolest, a ona meni pa da to ti se zove mums, a ja kažem to su zašnjaci i zovu se mumps na engleskom, a ona opet meni , ne nego mums i zavrti očima i prekriži se se, a ja ju glumim i zavrtim očima i prekrižim se kao ona, baš mi je digla tlak kad napravi tu facu ja se izbezumim, još se križa ,a nije vjernica i u crkvi je bila zadnji put tko zna kad. I dobro prestali se mi raspravljati oko toga kad će ona za 15min, sjetila sam se mislila sam na Hripavac, imaš ti pravo Mums su zaušnjaci. Stvarno mi digne tlak jer ona ima 60g pa je najpametnija, a ja i mm smo balvci koji nemaju pojma. Onda je još i rekla mislim da sam se krivo prekrižila, a ja kažem onda sam i ja jer sam vas glumila