|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
25.6.2010 22:12:24   
mariola
cure moje,držite se, stvarno su vam sveki komauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 801
25.6.2010 22:31:25   
ELISABETH
boba bojim se ja da takve ne odustaju tako lako
evo najnovije od moje "kobre", baš joj paše ovaj epitet user posted image
pečem ja popodne palačinke a ona dođe kod nas i kaže "eto zamirisalo mi na nešto slatko pa sam došla viditi što se radi"
ja se samo kiselo nasmješim a ona će meni "možda ti i ne bi trebala jesti te palačinke,čini mi se daa si se udebljala"
ja sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i valjda mi je u pogledu vidila da mi dođe da je zadavim pa je dodala "šalim se,naravno" i otišla...

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 802
26.6.2010 12:26:25   
ejmama
Moram i ja napisati biser od moje sveki.
H mi je kašljala negdje 10 dana, doslovno se gušila iz dubine duše, pluća čista , grlo OK, krvna slika odlična. Bili smo kod sveki i kaže ona, meni to zvuči kao pasji kašalj, ja i mm pitamo šta je to, a ona sva onako pametna pa šta niste čuli za to, to vam je dječja zarazna bolest, to ima svako drugo dijete. Ja govorim da mi je čudno da nikad nisam čula za to budući da je dječja bolest, a ona meni pa da to ti se zove mums, a ja kažem to su zašnjaci i zovu se mumps na engleskom, a ona opet meni , ne nego mums i zavrti očima i prekriži se se, a ja ju glumim i zavrtim očima i prekrižim se kao ona, baš mi je digla tlak kad napravi tu facu ja se izbezumim, još se križa ,a nije vjernica i u crkvi je bila zadnji put tko zna kad. I dobro prestali se mi raspravljati oko toga kad će ona za 15min, sjetila sam se mislila sam na Hripavac, imaš ti pravo Mums su zaušnjaci. Stvarno mi digne tlak jer ona ima 60g pa je najpametnija, a ja i mm smo balvci koji nemaju pojma.
Onda je još i rekla mislim da sam se krivo prekrižila, a ja kažem onda sam i ja jer sam vas glumilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 803
27.6.2010 9:47:27   
inna
mi bili sad kod moje svekrve...sreća pa ne da je daleko nego je čak u drugoj državi user posted image user posted image user posted image  Uglavnom mi došli svi čoporativno, sestra od mm sa klincima, buraz s klincima i mm, Domi i ja. Čim ušli i pozdravili se moja sveki počela kako nam ona ne može kuhati i da bi bilo najbolje da si kuhamo sami. Nas tri (šogice i ja) oduševljene jer fakat ne zna kuhati. Rekle neka se ona ne brine, sve ćemo mi same. Ja rekla da ću sutra skuhati juhu radi klinaca, a muški će ionako okrenuti janje. Ujutro ustanem, šogi kuha kavu, a dolazi sveki i kaže kako je ona stavila već meso za juhu (u 7h ujutro) i da je prokuhalo pa je bacila prvu vodu!!!!! i sad je stavila meso u drugu i evo neka ja nastavim. Kao sva sretna da mi olakša. Haloooooooo...pa nije ti to grah. Nas tri se pogledale, ali sestra od mm je super pa joj ona očitala bukvicu jer bi nama snajkama zamjerila. Jedva sam nekako spasila juhu...je da je bila neka jadna slabašna

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 804
27.6.2010 9:52:30   
maja
a ja ću se pohvaliti, moji S i S još ne razgovaraju samnom od kada sam izašla iz bolnice (valjda misle da sam išla odmarati) user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 805
27.6.2010 16:50:48   
nemammaste
Ja svoje tako malo vidim da se moramo slagati user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 806
3.7.2010 16:44:52   
pincirotvajler
ja uspjela sredit da svoju uopće nevidim,,dario i mm idu svaku nedjelju tamo na ručak, a ja ostanem doma-počistim i nađem se s nekom frendicom..
tako to funkcioniralo 3mj,,i baš mi pasalo, nit ju vidla nit čula (iako glumi sveca pa svaku nedjelju pita za snahicu, i kad bum došla--dvolična kuja)
ali nemože zadugo,danas ju slučajno sretnemo u gradu,,pa di baš na nju naletimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da se vidlo kad sam preokrenula očima, ali briga me..ona  odmah na unuka,a onda na mene:onaj dvolični odvratni smješak, u očima joj vidim mržnju a mora glumit dobricu pred sinom si tak da ja ispadam koza, pita me:kak si?ja:dobro(negledam ju kad razg s njom, nikad pa ni sad, je bezobrazno al koliko se susprežem zapravo je i pristojnouser posted image )
dal budem došla konačno sutra na ručak?
ja:ne, imam posla.. 
onda je pogledala sina i preokrenula očima, i rekla :dobro idem sad..user posted image
ja brzo dalje da se ne predomisli..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 807
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 18:49:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 808
3.7.2010 18:51:45   
leilany
IZVORNA PORUKA: cvrčak

: eto,mislila ti je baka dati 100kn za sladoled,ali šta da radim kada ga ti ne jedešuser posted image
Hellooooo!!!user posted image

lol..koja carica

< Poruku je uredio leilany -- 3.7.2010 18:52:13 >

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 809
   [Brisano sporočilo]
3.7.2010 19:27:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 810
3.7.2010 21:09:19   
BUMBI

: eto,mislila ti je baka dati 100kn za sladoled,ali šta da radim kada ga ti ne jedeš
Hellooooo!!!

Ovo je strašno

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 811
3.7.2010 21:42:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: elinamama

Moja je od 4 mjeseca kad god bismo se vidjeli rekla baka će tebi kupiti što ti treba za more.
Predzadnji puta:jel ti mama kupila kremicu za sunčanje? Ja :jesam. A ja sam joj to mislila kupiti.
Zadnji puta: eto,mislila ti je baka dati 100kn za sladoled,ali šta da radim kada ga ti ne jedešuser posted image

LOLuser posted image user posted image user posted image

mislim!!!!!
to je ko da pesu iznad glave mašeš sa šniclom i ne daš mu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 812
3.7.2010 21:49:28   
curice
Zadnji puta: eto,mislila ti je baka dati 100kn za sladoled,ali šta da radim kada ga ti ne jedešuser posted image
Hellooooo!!!user posted image

prestrašno

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 813
3.7.2010 22:16:44   
ELISABETH
jednostavno,ostala sam bez teksta,koja user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 814
   [Obrisani korisnik]
3.7.2010 23:16:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 815
3.7.2010 23:24:19   
Puli
svoju izbjegavam u širokom luku
da joj svašta ne istresem u liceuser posted image

dovoljno je reći da smo prošli vikend bile same
c.bolesna a ona nije ni nazvala pitati kako dijete
a kamoli da li nam možda što treba

u ponedjeljak je zvala pitati kako je dijete a
sljedeća rečenica je bila
jel joj imam posuditi 100 kn
toliko o interesimauser posted image

dovoljno o mojoj svekrivi će reći sjedeća anegdota
da je c. na pitanje kako se zove baka
odgovorila:tabica(tako se zove svekrvin  pas)
user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 816
3.7.2010 23:32:49   
anonno17
slično i kod mene svaka dva mjeseca dođe odglumi kao šta ne dođemo k njoj, haloo ja imam malu bebu i zima je bila pa šta ti ne dođeš nas i njega vidjeti. Bila kad je imao 3 mjeseca na krstitkama i sljedeći put sa 5 mjeseci, a sad je još nema ima već 6 i pol. Ma neka je nema tak i tak na silu  dođe reda radi, ali u ta dva mjeseca ne pita ni telefonom kak smo.Samo neka ne dolazi bar se ne živciram a tako i vama preporučam što manje se vidite to bolje za vas.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 817
6.7.2010 20:35:49   
natalijax
cure strašne su te babe,cvrle ja bi njoj rekla e mama ce joj dati 200kn za sladoled pa nek si misli,stvarno je pokvarena user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 818
6.7.2010 20:38:42   
BruMa
Samo čitam i suosjećam s vama....Sva sreća moja je 1000km daleko-u Berlinu.Nit ju vidim nit ju čujemuser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 819
6.7.2010 20:41:52   
natalijax
IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Samo čitam i suosjećam s vama....Sva sreća moja je 1000km daleko-u Berlinu.Nit ju vidim nit ju čujemuser posted image
blago tebi,ja sam čekam da se odselimo i onda sami samcati,budem u grudnjaku i gačama šetala,sa ključem u bravi,spuštenih roleta i autom parkiranim u grmlju

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 820
6.7.2010 20:50:49   
boba125

Nije stvar da ona kupi-nije njena dužnost skrbiti se o našem  dijetetu. Ali NEKA ŠUTI.

potpisujem ovo jer je i kobra isto takva,s tim da ona kupi al su to uvijek nekakve gluposti,ili premala robica
neki dan je rekla sineku kak je kupila D nekakvu hodalicu za bazen user posted image
ja sam malo zbunjena po tom pitanju ali eto,smatram da nam to ne treba
i jos mu bude bazen kupila da se moze kupati kad jednom na mjesec dodjemo u hr.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jadno dijete kad mu to roditelji ne priuste,jer bez toga se ne mozeuser posted image
i da,dolazi ovaj tjedan kod nas,ali nije,naravno rekla koji danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 821
6.7.2010 20:59:57   
pincirotvajler
moja je danas sva iznenađena negativno komentirala : pa kak to da dariu netreba davat AMuser posted image
valjda jadna nemože vjerovati da ja mogu nešto dobro radit..isto se čudi kak je zdrav..
ma joj..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 822
7.7.2010 19:39:11   
buduća mamica
moja user posted image čuva svježi kvasac kojemu je istekao rok upotrebe prije 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image user posted image neću više ništa jesti kod njeuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 823
   [Obrisani korisnik]
7.7.2010 22:10:26   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 824
7.7.2010 22:15:46   
lee
cure nije vama lako...cvrčak tu tvoju bi ja po glavi opalila...grrr..koje pitanje...
moja mene zna naživcirati ali ja njoj sve izbrojim...i ona kaže meni pa je sve onda ok...tako najbolje funkcioniramo..još kad ne bi sve servirala sinu kad je zove...ali dobro...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!