|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
22.6.2010 15:47:37   
mariola
IZVORNA PORUKA: boba125

I jos da ne zaboravim,kak je D kupila majicu velicine 3-6 mjeseci i hlacice 0-3 mjeseca(to budu njemu kratke hlace)user posted image user posted image user posted image
A D ima 9 mjeseci i sad ja moram biti zahvalna za premalu robu.
Pa ak vec ides kupovati daj se bar potrudi kupiti pravu velicinuuser posted image user posted image

e ovo mi je najače, baš je kobrauser posted image
a ti si me lijepo nasmijala, skoro mi kava prsnula po laptopu dok sam čitalauser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 776
22.6.2010 15:48:03   
osobno
Eh, da završim epilog o bicikli...nakon šta sam pukla i rekla da ću je ja ić kupit, pokupili se svekići cili uvriđeni (a bože moj) i otišli...vraćaju se nakon 3 ure...Njoj suze u očima..kupili biciklu..mali jedva može okrenit pedale, teška masu i 800, masivna...i na njoj cijena 649, 99..(zbog toga suzeuser posted image )...ajde, mislim se, neka...Ali, izbio je drugi problem...
Naime, sram me bilo, nisam pokazala dovoljnu dozu oduševljenja biciklom nakon šta sam je išla pomaknit pa me ukočilo u leđima, pa je izbio skandal...user posted image
baš sam user posted image , zar ne?!
Ugl., L rijetko kad vozi biciklu, mista za novu nemam, a ona veli:"ništa zato, vozit će kad bude ima 5-6 godina..."user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 777
22.6.2010 15:49:12   
Točkica28
jel tu samo kudimo ili? ja imam pohvalu user posted image

sveki mi je pospremila cijelu kupaonicu i kuhinju (pošto ja ležim pa nemrem) i stvarno je moram pohvalitiuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 778
22.6.2010 15:53:20   
osobno

IZVORNA PORUKA: Točkica28

sveki mi je pospremila cijelu kupaonicu i kuhinju (pošto ja ležim pa nemrem) i stvarno je moram pohvalitiuser posted image

Haha...imamo ti mi i hvalionicu...samo se nešto lakše puni od tužionice i svekriva...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 779
22.6.2010 15:56:27   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: Točkica28

Haha...imamo ti mi i hvalionicu...samo se nešto lakše puni od tužionice i svekriva...user posted image

nego kaj je s biciklom??? user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 780
22.6.2010 15:59:10   
osobno
pogledaj postove...malo prije pitanja...user posted image
mislim da zatvaram bicikla boglavlje.user posted image

Neposredna veza do poruke: 781
   [Obrisani korisnik]
22.6.2010 16:07:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 782
22.6.2010 16:12:40   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Boba i osobno,sram vas bilo ne znate ni koliko vam djeca imaju mjeseciuser posted image

osobno možda je tebi sveki kupila bicikl,a ti nisi shvatilauser posted image

bemu miša skočimiša zalila sam se kavom kad sam ovo pročitala...user posted image user posted image

a bit će i je, obzirom na to da sam doslovce visoka 160...ma vidiš kako to nisam promislila...evo idem je copy-pasteat u hvalionicu..user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 783
22.6.2010 16:13:07   
pako

user posted image user posted image user posted image

ja se evo nemam kaj žalit na svekrvu, vidimose jednom tjedno i to odemo nedjeljom tamo na ručak,fino popapamo, nemoram kuhat i ok. user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 784
   [Obrisani korisnik]
22.6.2010 16:21:02   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 785
22.6.2010 16:22:16   
osobno
cvrle...ti si kraljica...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 786
22.6.2010 17:01:09   
pincirotvajler

ja se evo nemam kaj žalit na svekrvu, vidimose jednom tjedno i to odemo nedjeljom tamo na ručak,fino popapamo, nemoram kuhat i ok. user posted image
[/quote]

dario i mm idu tak jednom tj k njoj, ali ja ne, i tako nit ju vidim, nit moram kuhat, a fino ionako nijeuser posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 22.6.2010 17:02:15 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 787
22.6.2010 18:59:50   
boba125

Boba i osobno,sram vas bilo ne znate ni koliko vam djeca imaju mjeseciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
bas me moze biti sramuser posted image
Hvala ti boze,otisla je i mom veselju nema krajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali u petak je opet tu....user posted image user posted image user posted image user posted image

osobno,moja sucut na tako divnoj svekrviuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 788
22.6.2010 21:23:11   
zaba
ja o svojoj više neću,jer mi je već user posted image ,mm i ja opet ne razgovaramo zbog nje i jebe.. salate,dođe mi da ju opalim bez grižnje savjesti....user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 789
25.6.2010 12:00:02   
danery
bože kako nekad moja zna bit gluuuuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OVA SLIČICA JER NE ZNAM KOJU BI STAVILA-NEMA NEKE KAD SE PROPUCA GANOM ILI GDJE MLATI GLAVOM O ZID KAO KOMENTAR...

evo sad mm prodao NJEGOV bicikl koji mu godinama stoji u garaži i koji je ON SVOJIM novcima platio...e sad se našla ona bit pametna kako on troši na gluposti,kako je neumjeren s novcem,kako je samo na gubitku...

AAAAAAAAAAAAAALO BABO... ma koji je tebi k...c??? jesi dala koju kn za taj bicikl? nisi...jel tvoj? nije.... jel išta od toga tvoja briga? nije...ma mislim ono... user posted image user posted image user posted image

šta sad,da ti plaću nosi na uvid?? nemoš vjerovat koja zabadanja...
e sad sam baš iskomentirala pred njom da šta ju mm sluša kad se to nje uopće ne tiče...i da njegov novac nije njen problem...šuti ko zalivena...ma marš!!!!

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 790
25.6.2010 12:04:22   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: danery

bože kako nekad moja zna bit gluuuuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OVA SLIČICA JER NE ZNAM KOJU BI STAVILA-NEMA NEKE KAD SE PROPUCA GANOM ILI GDJE MLATI GLAVOM O ZID KAO KOMENTAR...

Mozda je ovaj prigodan user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 791
25.6.2010 12:06:33   
pincirotvajler
ovi :user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 792
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 12:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 793
25.6.2010 15:45:45   
happy future mum
IZVORNA PORUKA: osobno

Aha, evo našla sam temu za seb...Jučer mi u nje jer joj je bija rođendan (btw, ja sam njoj kupila nešto, ona meni za moj-šipak)user posted image i drži ona malog i u jednom trenu čujem mljackanje i okrenem se.Mateju usta puna šlaga.
HELOU!!!!!
4, 5 miseca ima!!!
Ošinem je pogledom, a ona mu brže bolje da KUTIJU od šlaga u usta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MUKO MOJA PRIĐI NA DRUGOGA.

jao ovo me podsjetilo na jednu našu zgodu, ja inače ŽIVIM sa svekrvom, muž, bebač, ona i ja -hamonija.. user posted image znači, Bobi je imao mjesec i pol, i mi na večer sjedimo i mm jede puding od čokolade, ona se smije i kaže jeo je i mali danas to, ja se okrenu kao ma šta je jeo, kaže ona dala mu ja pudinga na kašičicuuser posted image prvo sam mislila da se zaj.. ali kaže ona stvarno, ej kad tada nisam popuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image djetetu od mjesec i pol dati pudinga halo koliko malouman možeš biti. da ne spominjem kako dira mačka pa ne opere ruke pa uzme maloga ja hoću popiuser posted image user posted image user posted image . A to što mi ga nije htjela pomagati kupati kakao sam ja htjela, ja došla iz bolnice ia ja sam htjela dijete kupati svaki dan do 40 dana jer mi je rekla tako doktorica ona kaže ja ti ga neću kupati nego jednom tjedno!!!!!!!! halo!!!!!!!! i morala sam ga sama koliko sma mogla onakva jadna poslije poroda. Djetetu se stvorila tjemenjača jedva je skidam!!!!!!!!!! ma sama sam kriva trebam je poslati u neku stavr imam svoju djecu nek njima pamet soli.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 794
25.6.2010 16:23:43   
ELISABETH
prestrašno,izgleda da su sve iste
i ja sam imala "sreću" pa sam živila s mojom najdražom sveki do 1.5.
od kad sam rodila ona je skroz šiznula,mm i ja se svaki dan svađali zbog nje...koliko sam samo suza isplakala...
onda smo mm i ja digli kredit i odselili (doduše na kat od kuće,al bar nismo više svi zajedno) u roku 2 misecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona je mojoj curki krenula davat puding (koji je sama kuhala) kad je malena bila stara 3 miseca "jer vidi malu kako gleda,ona bi sigurno sad toga jela" a onda sam ja popiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i rekla da je svoju djecu odgajala tako kako je i da mene pusti na miru

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 795
25.6.2010 21:40:18   
boba125
i tako moja kobra me danas opet razveselila posjetom,drugim ovaj tjedan a ne racunam da smo za vikend bili domauser posted image user posted image user posted image
ne znam dal uopce ima smisla bilo kaj reciuser posted image
ali moram...user posted image
recimo samo-nije se uopce izula i s cipelama je hodala po puzzlama(vec sam joj bila jednom rekla da mi hodamo bosi jer se D igra na podu),razlijala mi kavu po hodnikuuser posted image (kaj je opce tam delala s kavom)i nije se udostojila ni reci da je,a kamoli obrisatiuser posted image ,ucila hodati D(jer ja to nist ne razmem),htela ga je nositi kad smo bili u setnji a on super dobar u kolicima(ja,vjestica nisam dala),htela mu dati sladoled(ja opet rospija user posted image ) pa da bi ga na kraju isla probuditi-namjerno-jer ga je htela snimati kamerom dok spava(user posted image user posted image user posted image user posted image )
druge bisere nebum niti spominjala
user posted image user posted image user posted image doslo mi je da tulim kad je konacno otisla
al sam ipakuser posted image od uha do uha jer sam je se rijesila
nitko sretniji od mene kad je ne vidimuser posted image user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 796
   [Obrisani korisnik]
25.6.2010 21:42:24   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 797
25.6.2010 21:50:50   
Nika 24052006
Ah,i moja je danas još jednom,po x-ti puta dokazala da baš nije sva svoja.Bila je sa Nikom vani,i mala je pala u blato (pljuštala je kiša danas),i ona je pametnjakovićka skinila djetetu hlače,i sat vremena ju pustila da bude gola,samo u gaćicama.A vani hladno,zaista nije vrijeme da djete tako hoda.Ali,ona je ispala super baka,ONA je OPRALA njezine hlače.Ma riga mi se i od nje i od njenih ideja.Jedino što sam ju pitala,hoćete vi hodati sa Nikom po hitnoj i brinuti se za nju kad se razboli...Naravno,nije ništa odgovorila.Ma krmačauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 798
25.6.2010 21:56:32   
natalijax
Meni uistinu nije jasno,jel one misle da smo mi glupe,Baš me zanima jel su i njihove sveki njima to radile,Kao što sve kažemo jel neshvačaju da njihovo doba je odavno prošlo,Ja sam svom mužu rekla ja nisam kriva tvojoj mami što je odma išla radit pa nije bila s tobom i tvojim bratom,Pa je misla e rodit ce snaja pa cu cuvat dijete,Curkeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 799
25.6.2010 21:59:50   
boba125
nika user posted image user posted image
ja fakat ne kuzim koji je njima user posted image user posted image
jel se to one tak jako trude ispast kobre ili su jednostavno takve,otrovne???

cvrci,tvoja je jos uvijek mirna??,nadam se da ce i moja odustati

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!