|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
3.11.2009 22:38:41   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 376
3.11.2009 23:03:30   
pepeljubica
pa kužim ja kobru.....jer se moja ide na sprovod prikazati, ispričati, a čak i na frizuru stigne - bože da bude totalni hit, pa to joj dođe ko tulum....joooooj

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 377
7.11.2009 19:26:51   
natalijax
moja je počela imat neki smješni smisao za humor,kao danas mali mi nest malo zaplako a ona ,a sto je maleni pa jel te mama tukla po guzi pa plačeš,ha reci mi reci jel te tukla po guziuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljubica)
Neposredna veza do poruke: 378
7.11.2009 21:13:30   
curice
IZVORNA PORUKA: natalijax

moja je počela imat neki smješni smisao za humor,kao danas mali mi nest malo zaplako a ona ,a sto je maleni pa jel te mama tukla po guzi pa plačeš,ha reci mi reci jel te tukla po guziuser posted image user posted image user posted image

o Bože koji humor-GLUPI humoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 379
7.11.2009 21:16:55   
ninolina
o Bože koji humor-GLUPI humoruser posted image

crni humor. Daj ti njoj reci da buš joj pokazala kak si ga po guzi pa nju udri nečim

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 380
7.11.2009 21:36:25   
mamica29
Od mog muža mama je umrla prije 11 god. Svi koji su je poznavali vele da je bila jako dobra. Žao mi je što je nisam upoznala. Ali tko zna dal bi joj se svidjela jer sam tvrdoglava i radim sve po svom.user posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 381
7.11.2009 23:32:19   
natalijax
IZVORNA PORUKA: ninolina

o Bože koji humor-GLUPI humoruser posted image

crni humor. Daj ti njoj reci da buš joj pokazala kak si ga po guzi pa nju udri nečim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 382
   [Obrisani korisnik]
8.11.2009 9:04:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 383
8.11.2009 14:26:25   
natalijax
danas novi biser,jel ga stavljaš na leđa da spava,zašto ga nestavljaš da spava na leđima,kažem ja njoj ipak je on premali da bi spavao na leđima,ništa nije otkomentirala,ta koda nije djecu nikad imala,

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 384
8.11.2009 14:34:42   
ZVRK
možda i nijeuser posted image
kupi čepiće za uši kada je ona u tvojoj bliziniuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 385
8.11.2009 14:44:50   
natalijax
inače meni dođe da se zbilja smijem na takve fore,i to jedna majka dvoje dijece da može provalituser posted image user posted image zbilja kad malo razmisliš s ćim se te pucaju

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 386
11.11.2009 16:25:48   
Nika 24052006
Majko mila,što je ova moja neka hirovita žena...Jutros okreće glavu od mene,ni dobro jutro da bi prešlo preko njenih svetih usta,a da ne spominjem da Niku nije ni pogledala...
A sad popodne,priča sa mnom kao da smo najbolje prijateljiceuser posted image ...Sigurno nešta treba od mene... Samo čekam da mi pokuca na vrata i traži uslugu...Bože sačuvaj...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 387
   [Obrisani korisnik]
11.11.2009 18:01:49   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 388
11.11.2009 18:15:50   
natalijax
možda je bila samo loše voljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 389
13.11.2009 9:05:12   
Nika 24052006
Ma ništa nju ne prži,samo je takvauser posted image ... Šta ćeš...Jednostavno je baš kako sam napisala,hirovita..

Ali,još je meni i dobro...Priča mi mm da mu je rekla radna kolegica da je njezina sveki zvala policiju i rekla da ju sin koljeuser posted image ...Navečer u 10 sati im specijalci banuli na vrata,zamislite...Kad su vidjeli da stara trabunja,zaprijetili su joj da ako još jednom nazove,će nju odvesti i zatvoritiuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 390
13.11.2009 14:29:05   
boba125
o,bozeuser posted image user posted image
fakat ima i ludjih,tesko za povjerovati ali eto,imauser posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 391
21.11.2009 1:02:02   
riDoris
Ja sa svojom ˝biserkom˝ živim već 4 godine. Toliko je šlampava i površna da to nije normalno. Jedna od milijun stvari je da ne zna prati robu u veš mašini, a popila je svu pamet svijeta! Neki dan je ugurala skupa s bijelom robom žutu plahtu od male(a plahta vrišti koliko je žuta) i okrenula na 95°C. Otišlo u k...c 6 kg robe, a ona se čudi:˝Pa kako to kad je plahta pamučna?˝. Nije to ništa što sam neki dan vidjela- Bolila ju glava i kopa ona po ladici i traži nešto za ˝ludaru˝. Našla ona tako voltaren čepiće ... Znate li što je s njim napravila?- popila ga jeuser posted image , i čudi se :˝Joj šta ovo ima okus kao po sapunu.˝user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 392
21.11.2009 1:11:26   
CallamityJane
jaoo sto se ismejah ovo za cepice user posted image user posted image user posted image
pa je li ju prestala glava?user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 393
   [Obrisani korisnik]
21.11.2009 6:19:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 394
21.11.2009 17:59:33   
riDoris
Nije starom user posted image ništa bilo. Mislila je da ću brže-bolje ko luda odletiti u apoteku da joj ˝luster˝ spasim, ali 0 bodova od toga! Pitala je susjedu na kraju da joj da tabletu. Nisam otišla iz razloga jer kad god bi ja bila bolesna i puna temperature nikada mi ne bi pomogla ni skuhati šalicu čaja, već bih znala s malom onako bolesna otići kod mame da se gospođa ne bi slučajno zarazila.

Neposredna veza do poruke: 395
2.12.2009 13:39:52   
natalijax
djetetu  od 4 mjeseca dati  kobasice ,slaninu i šunku za obrok,inaće neznam kak znaju bit pametneuser posted image i pametovat što je dobro a što ne

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 396
2.12.2009 13:55:32   
lee

djetetu  od 4 mjeseca dati  kobasice ,slaninu i šunku za obrok,inaće neznam kak znaju bit pametneuser posted image i pametovat što je dobro a što ne

bože moj pa šta mu je to dala da jedeuser posted image user posted image  pa to mi možemo jesti a ne bebe...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 397
2.12.2009 14:04:49   
natalijax
nije mom,nego svom sinu,to mi jednom rekla kak je njeno dijete sa 4 mjeseca jelo kobasicu,ni ni čudo kaj danas ima ćiruser posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 398
2.12.2009 14:18:44   
Vjeverica ST
ajooooj, pa blago ljudima koji imaju dobru svekrvu!! toliko im zavidim. Mislim, ne mogu reć da je najgora, postoji uvik gore od goreg user posted image , ali sve su tako ljubomorne......meni kaže muž da ću i ja bit posesivna svekrva! kao ja sam cjepidlaka, tvrdoglava, narcisoidna ( u pozitivno-slatkom smisluuser posted image ), ali opet...ne znam...trudit ću se ne bit ljubomorna! znam da majkama nije lako prepustit sina nekoj "balavici" tamo, al kad bi vidila da je dobra duša pa suzbila bi nekako tu ljubomoru, ne bi je tlačila, suzdržavala bi se...a ine kao da se ni to ne trude!? Što vi mislite, hoćemo li sve bit takve? Ma ja mislim da je to stavr ODGOJA I OGRANIČENOSTI ODREĐENE OSOBE?!!!
moja kao da joj je drago kad vidi da se muž na mene ljuti...i kad je vidi da dojim -ljubomorna, kad sam brzo nakon poroda smršavila-ljubomorna.....uh uh....

Neposredna veza do poruke: 399
2.12.2009 14:20:59   
ket

danas novi biser,jel ga stavljaš na leđa da spava,zašto ga nestavljaš da spava na leđima,kažem ja njoj ipak je on premali da bi spavao na leđima,ništa nije otkomentirala,ta koda nije djecu nikad imala,

a zašto ne na leđimauser posted image ...moj je spavao na leđima do 5mj...sad se okreće pa  spava malo na boku malo na leđimauser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!