Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Viky Ja uopće ne znam kako bi svoju svekrvu opisala...ne mogu reći da ne pomogne,ali sve ima svoju cijenu.Prošli tj je čuvala malu jer je bila bolesna,a danas nazove i pita da li mi je dijete gladno.Hellouuuuuuuuuuu!!!!!Patetična je i zlobna,vrijeđa sve oko sebe,ogovara...Cijelo vrijeme je nenormalno ljubomorna na moju mamu,jer sa svojim sinom nikada nije uspostavila nikakav odnos.Čak je i prigovarala na sahranu moje mame.Naime,moja mama je tražila zatvoren tip sahrane,samo najmiliji...A gospođa je izjavila da smo svi bahati i bezobrazni i da mislimo da se cijeli svijet vrti oko nas.Na dan sahrane moje mame dovela je neku svoju rođaku koja je plesala po kući jer si je našla dečka.Kad sam joj to poslije prigovorila,izjavila je da ionako nisam tugovala za mamom i nemam pravo prigovarati...Ja sam tip koji nikada ne pokazuje svoje emocije,ne mogu plakati u masi...i kad je bol najjača...ja zatupim.Toliko takvih sitacija ima...Npr,ja sam cijeli život bila mršava,u trenutku kad sam saznala da mi mama boluje od smrtne bolesti,moje kile su se počele nenormalno gomilati(natukla sam 25 kg)...jednostavno se nisam mogla obuzdavati(mm me znao zateći kako sjedim pred frižiderom,sa kilom sladoleda i svu u suzama)...Čak me je i moja dr poslala psihijatru jer se zabrinula...A moja draga svekrva je po susjedstvu pričala o meni takve bljuvotine da sam se smrzavala od užasa...dase prežderavam,otimam djetetu iz usta...ma,strašno... Eto,to je samo dijelić mojih problema sa mojom svekrvom...koji se samo gomilaju i gomilaju... Viky to je uzasno iskreno, svaka ti cast sto ti uopste sa njom razgovaras jer da sam ja bila u toj situaciji verovatno bih je golim rukama zadavila
|