|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
7.12.2009 10:08:58   
zaba
moja se malo primirilauser posted image ,čak me pitala jer smije Lucija s njom na misu i da uplati za dar za Sv.Nikolu.Sutra će ju odvesti u vrtić kasnije,jer ujutro radim i mm ima tečaj,pa da se dijete ne vodi prerano u vrtić.user posted image
To se zove zatišje pred buruuser posted image .Nadam se da će ovaj mir potrajati.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 426
7.12.2009 10:38:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja se bojim da će moja umrijetiuser posted image  

ahahahahaha dobra si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaba i ti uzivaj dok traje user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 427
7.12.2009 12:22:43   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: makka pakka

svašta sam pročitala o svekrvama i stvarno se ponekad pitam da nisu one sa druge planete????
Ja naime imam dobar odnos sa svojom al samo zato što sam pristojno i kulturno posložila neke stvari,ženi dala do znanja da ne volim mješanje u svoju obitelj od nikog,ni od moje mame a kamoli od nje..
Malo po malo se mjenja, ne mješa se, kulturno se suzdrži ponekad mada vidim na njoj da bi najrađe izrazila svoje mišljenje...
Ne živimo zajedno, blizu smo i viđamo se svaki dan al zato što mi čuva djete jer sam ja počela radit prije 3 mjeseca!!
Prekinila sam porodiljni jer sam dobila državni posao pa mi je ona izašla u susret i čuva mog pilića!!
Zahvalna sam joj i ponekad premučim neku sitnicu a vjerojatno i ona..dosta mi pomogne, skuha kad god ja kažem..
Ma sve u svemu ja zadovoljna mada stvarno nekad pomislim s koje su planete stvarno???

draga moja!!!! vjeruj mi, i ja sam se JEDNAKO  postavila...pristojno, premučim, pristojno i kulturno posložila neke stavri, kao što si rekla.....!!!!!!!!!!!!!!!!
I za očekivat je od inteligentne i kulturne osobe da će ti tako uzvratit!!! Ali nisu svi isti i prema tome ta osoba tj. -druga strana- očito nije uredu....! U početku i jest bilo tako, a onda je sve puklo!! Sve šta se držalo u sebi procurilo sa svih strana. user posted image
Ali, sad kao da se sve stišavauser posted image . I kao da je to trebalo da se bolje upoznamo user posted image .
Očoto je da szu ljudski odnosi nešto naaaaaaaaaaaajkompliciranije na svijetu!!!!!!!
Zato je matematika jednostavna a sociologija kompleksna znanost!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu makka pakka)
Neposredna veza do poruke: 428
9.12.2009 9:17:58   
makka pakka
Potpuno te razumijem, viruj mi..
Nažalost nismo svi isti i nemamo svi kulture pa je jako teško ponekad dobit povratnu informaciju!!
Neko kaže, budi grub pa će one bit bolje!! Kod nekog to funkcionira, al ja nisam baš za te metode jer više volim mirnija rješenja, al ako ne ide a bože moj,šta se mora nije teško user posted image
Znam da nije lako ako s druge strane osoba ne prihvača kulturno rješenje,mogu mislit kakva je to situacija i borba..
A šta reć nego drž se i traži snagu u nekim lipim stvarima kao šta je tvoj bebač!!!

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 429
9.12.2009 9:49:22   
osobno
ja svoju eto, moram malo pohvalit...već par dana nije došla odvest unuka sa sobom...user posted image user posted image (bez pitanja, naravno..) ali možda sam tribala pričekat, bila je zauzeta oko kćeri, a jutros je slobodna...sve čekam kucanje, pa reko, da iskoistim jedinstvenu priliku za pohvalu...dok još mogu.user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu makka pakka)
Neposredna veza do poruke: 430
9.12.2009 9:55:11   
makka pakka
Ha, ha eto malo pozitive!!!
Moja čuva malu, ja ću sad u 11 na posao i odvedem je njoj,a mm je pokupi kad ide s posla..jako se lipo slažu one dvije i to mi je lipo.
Neka se posveti svojoj unučici,ionako je slobodna!!
A u biti sa njoj najviše i pričam o maloj, o ostalim stvarima sam prestala i kulturno se držim tema koje nas vežu!!
I da napomenem, kuha mi svaki put kad ja kažem i maloj isto, pa zbog takvih stvari šta uskoći kad god treba poštujem je i NIKAD nisam ružno o njoj nigdi rekla a i neću nadam se!!!

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 431
9.12.2009 9:57:57   
bomboncic02
Ja ću svoju isto pohvalit!!Naime već pa više od mjesec dana nije mi tlak digla, dapače, jako je dobra prema nama, normalna, da se s njome razgovarat..jučer smo ju odveli u west gate u shoping za rođendan i baš nam je bilo lijepo-za ne povjerovat, znam nakon svega, ali je tako..
Samo neznam dokad će trajat ova "ljubav"...uz napomenu da sad nije baš u najboljim odnosima sa kćerima i zetovima, pa sada ispadamo moj muž i ja dobriuser posted image ...
Baš su čudna bića!!

Osobno, baš mi se sviđaju imena tvojih dečkijuuser posted image ...nikako da ti kažem to..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 432
9.12.2009 10:11:06   
Zimic
HB vise je nemam -otisla mi iz zivota kad i on! lucki day!user posted image user posted image user posted image user posted image

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 433
9.12.2009 10:15:38   
ninolina
ja sam do nedavno svoju hvalila, iako je na početku veze i kasnije braka bila oštrokonđa mm ju je spustio na zemlju.
Lijepo je to trajalo nekih 6 g. A sad bi ju najrađe strpala u top. Joooj baš ju mrzim, fuj. Zamjerila mi se do grobauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 434
9.12.2009 10:28:02   
dominik
ja svoju ne volim i tocka...nikad mi nista nije nazao napravila, ali...

kad sam bila drugi puta trudna komentari tipa svaki put si veca...dok sam sa mm-om hodala nije me dozivljavala, a cim sam rodila pusice, mamica i sl sranja...

kad smo se mm i ja useljavali u stan, zicao on nju dve deke koje su imali doma zapakirane, uzete sa posla (znaci ni kune nije dala za njih) ona mu je rekla a kaj ak nam netko dodje prespavati...u 5 godina nitko nikad nije dosao prespavati...

kad ju je mm trazio br tel.od pravnice nije se skidala sa telefona kak je mali stan i bla bla i nije mu dala br...kao da bu ona kune dala za stan...

mm-u je za rodjendan kupila carape i to premale uz napomenu nema baka novaca...mislim mozda ima ali mora u carapu stavljati...

domiu 5 kn za more nije dala...a sve poklone za rodjendane kupuje moj sogi

za badnjak smo planirali okretat odojka kod mojih, jer imamo novu peku i klincima je bolje tamo u toploj kuci, a ne kod njih u ledani i ne namjeravam biti kod njih cijeli dan (znaci bila bi skoro cijeli badnjak bez mm-a) i fino kazemo da dodju oni kod nas...da bi gospodja se nafrnjila i kukala da je ona misla kod njih peci, a u biti zeli da susjedi vide kao da im sin dolazi i unuci i moji starci i da se ima kaj okrenuti (a to kaj se okrece ionak mi i sogi uvjek financiramo)...

uglavnom glumi dobru i ide svaku nedjelju na misu ali u biti je vjestica koja upravlja svekrom i sogijem (koji se toliko zaduzuje zbog njih da sa 36 godina ni zensku nemre imat koliko su ga sjebali obvezama i novcima)

nadam se da me nebu boek kaznil zbog ovoguser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 435
9.12.2009 10:38:46   
mala pcelica
moja se malo smirila....a maji je za ovih 6 i po mjeseci sto djete ima dala 50 eura kad se rodila i 200 kn jednom -eto da ti baka da para nek ti mama kupi šta hoće(pošto sam ja rekla nek joj ona ništa ne kupuje jer ne želim da mi djete nosi kinesko smeće dok je još mala) kads e rodila kupila joj je kinesko odjelce na koje ni pas ne bi lego.....nek me niko pogrešno ne shvati ,ali ne želim to stavljati na djete....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 436
9.12.2009 11:55:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dominik

uglavnom glumi dobru i ide svaku nedjelju na misu ali u biti je vjestica koja upravlja ......

.......svima i samo manipulise. i dodajem samo, ne ide svake nedelje nego svaki dan na misu!! a sebi je dozvolila stvari koje nijedna osoba koja imalo veruje u Boga ne bi smela da dozvoli, a ona koja je veeelikiii vernik i ona je "odabrana" je cinila takva s.anja da ja nemam reci. user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 437
12.12.2009 17:17:49   
natalijax
moja je ozbiljno bolesnauser posted image sve zbog svoje tvrdoglavosti

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
12.12.2009 17:20:16   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: natalijax

sve zbog svoje tvrdoglavosti

za to im nema lijeka.
ima ih puno takvih-nažalost

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 439
12.12.2009 17:23:14   
ZVRK
danas moja sveki donijela komad sira koji voli njen sin i pitala si unuka da li ide kod nje.ja sam rekla da neide jer je u kazni(zabrana izlaska van)i ona njemu ajde ideš kod noneuser posted image
neznam koji dio nije razumjelauser posted image
odgovorila sam joj malo''blaže''jer nisam htjela da netko čuje kako mama ružno govori

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 440
12.12.2009 17:24:10   
natalijax
prehladila se bilo joj tri dana baš loše,i malo se stanje popravilo i jel nije išla van u dvor radit i uhvatilo je ponovo i sad joj je još gore,škripe joj pluća,dobila neke injekcije da to iskašle i nemože,Sad mora ič snimat pluća,a rekla sam bitno da meni zna reć kak se znam obuč a ona u majici kratkih rukava hoda,Kad sam joj rekla ona meni joj pa sto je to samo sam kapiju zatvorila to je ni pet minuta vani

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 441
12.12.2009 17:25:19   
natalijax
IZVORNA PORUKA: ZVRK

danas moja sveki donijela komad sira koji voli njen sin i pitala si unuka da li ide kod nje.ja sam rekla da neide jer je u kazni(zabrana izlaska van)i ona njemu ajde ideš kod noneuser posted image
odgovorila sam joj malo''blaže''jer nisam htjela da netko čuje kako mama ružno govori
jojojjj joj tvrdoglavih žena neznam ni ja što nerazumiju valjda je mamina zadnja

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 442
12.12.2009 17:27:19   
ZVRK
onda si je sama kriva.
pazi da tako na 5 minuta ne izvede unuka vani

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 443
12.12.2009 17:28:22   
natalijax

onda si je sama kriva.
pazi da tako na 5 minuta ne izvede unuka vani
sad misliš,aaaaaaa nedam ja njega znaš kakva sam ja,on nigdje bez mene

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 444
12.12.2009 17:29:31   
ZVRK
bude ona pokušala kao i moja jer nas''ne čuju''kada nešto kažemo a nisu gluhe

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 445
12.12.2009 17:30:18   
natalijax
moja je svjesna da ja to nedozvoljavamuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 446
12.12.2009 17:31:51   
ZVRK
bude se isto ona malo''pogubila''

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 447
12.12.2009 17:59:38   
zaba
danas je jedino šogorica poslala sms i čestitala godišnjicu braka,a skupa je s njom i svekrom,jer stara baka ima danas 90 god.,svekina mama.Ali dali je mogla nazvati i čestitati?Mogla je ,naravno,ali nije,ma ko ju šiša.Mi smo od moje mame dobili i dar,eto koliko je pažljiva,a ova samo na svoje dupe misli.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 448
14.12.2009 14:07:00   
natalijax
moja je imala infarkt pluča od jake prehlade i srce joj se proširilo,i to sve zbog njenog goletanja,eto što su ti pametni ljudi

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 449
14.12.2009 15:35:56   
osobno

o bože, ko da svoju gledam...ali stara lavica je lukava ka vrag...jednom došla po unuka i kad je vidila da je mm tu, pita posve pristojno, može li šetat Luku...kaže mm, "pa šetaj, boga mu"..a ona, onako stidljivo..."ma ne smin dok glavna i odgovorna ne dopusti.."..para mi je izašla na uši jer kad smo sami pita malog, a ne mene, pa sam ja prisliljena odbijat...user posted image podlo do grla.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!