|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
26.9.2009 20:32:43   
natalijax
danas su joj sinovi drzali predavanje,rekla je kako ona njega nesmije nosat,ni drzat,pa su joj rekli a sto onda da se nauci drzat pa da imam cjele noci problema,i jos  kao da se pusti da nas dvoje radimo sami,a ne da se ona trpa,pa je rekla kak ona je htjela pomoc oko djeteta,to jest mislila je kako ce ona preuzet brigu,a ja kao da lezim i stojim sa strane i gledam kak se radi oko djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image samo cu se nasmijat

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 226
26.9.2009 20:44:04   
Duve
Ja moram priznat da meni nije smetalo povremeno kad bi mog malog netko držao i nosio, i nit se navikao na to ni tražio po cijele noći da se nosi na rukama...Sebe bi popljuvala kad bi rekla da mi je svekrva smetala u tim prvim danima jer mi je žena uz mamu  bila od pomoći...Naravno, nije mi visila nad vratom i htjela preuzet brigu oko svega pa mi zato i nije ništa smetalo...Pitala bi me lijepo "hoćeš da ga ja okupam" ako bi bila strgana..i nije bilo problema..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 227
26.9.2009 20:45:42   
ninolina
to mi je ok kao kod tebe duve ni meni ne smeta kad ih je netko nosikao user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 228
26.9.2009 20:51:29   
Duve
Kad se samo sjetim tih prvih dana mislim da bi poludila da nisam imala pomoć od njih dvije kad mi je najviše trebalo user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 229
26.9.2009 20:52:08   
ninolina
vjerujem ti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 230
26.9.2009 20:54:46   
Duve
Neću se žaliti ni sad za malo više od 2 tjedna kad curka stigne na svijet...ma samo nek dođu i pomažu  user posted image

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 231
10.10.2009 0:17:07   
bomboncic02
Što reći...nemam riječi.
Moja svekrva ima ozbiljnih psihičkih problema, nažalost to govore i njena djeca, ne samo ja kao snaha nego i sin i kćeri.
Došlo je do toga da njena vlastita kćer jednog dana kad rodi neće povjerit svoje dijete na čuvanje njoj jer se boji da kad ulovi žuta minuta svekrvu da nešto ne napravi djetetu.
Što bih ja trebala onda reći na sve to? Ništa, jednostavno ne dat svoju djecu njoj bez opasnog nadzora..
Žalosno jako žalosno!!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 232
10.10.2009 0:21:17   
natalijax
IZVORNA PORUKA: bombončić02

Što reći...nemam riječi.
Moja svekrva ima ozbiljnih psihičkih problema, nažalost to govore i njena djeca, ne samo ja kao snaha nego i sin i kćeri.
Došlo je do toga da njena vlastita kćer jednog dana kad rodi neće povjerit svoje dijete na čuvanje njoj jer se boji da kad ulovi žuta minuta svekrvu da nešto ne napravi djetetu.
Što bih ja trebala onda reći na sve to? Ništa, jednostavno ne dat svoju djecu njoj bez opasnog nadzora..
Žalosno jako žalosno!!
da zalosno je to,nikad se nezna,nije to bas ni krasno i bajno ako su psihicki problemi jako gadni,mislim nebi ni ja u takvoj situaciji ostavila djecu na cuvanje,mislim ja nebi svojoj ni pod razno ostavila

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 233
10.10.2009 0:22:09   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ja sam neki dan od svoje dobila zeleno svjetlo da "smijem" opet roditi curicu...Kad smo joj rekli da ćemo imati još jedno dijete,ona veli,pa eto,nemoj se sekirati ako opet bude curica,s moje strane nema vezeuser posted image ...O moj Bože,da se zapitaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image

O moj bože...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 234
10.10.2009 0:30:08   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: natalijax

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Što reći...nemam riječi.
Žalosno jako žalosno!!
da zalosno je to,nikad se nezna,nije to bas ni krasno i bajno ako su psihicki problemi jako gadni,mislim nebi ni ja u takvoj situaciji ostavila djecu na cuvanje,mislim ja nebi svojoj ni pod razno ostavila

Čekam muža da mu kažem što je danas napravila njegovom tati, nemam pojma kako će reagirat, sve me strah!!
A svekrva je polila vrućom vodom u kojoj je kuhala tjesteninu za krpice sa zeljem.
Strašno!! Hvala Bogu pa nije bilo djece moje ili nekog drugog..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 235
10.10.2009 0:36:12   
natalijax
o boze sveti,pa jel namjerno,jadan covjek,dobro da nije bilo dijece,nebi joj ja nikako ostavila dijecu,al opet mozda da joj pruzite pomoc,mislim ako radi nesvjesno nije to za osudivat,uvijek postoje ustanove za takve,bolje prije rijesit dok nebude kasno,mislim nisam ja ovdje da pametujem,moja baka je bila jos i gora i jako smo se opekli kaj nismo odma poduzeli mjere,mogu ti samo reci JAKO JE TESKO ZIVJET S TAKVIM OSOBAMA

Neposredna veza do poruke: 236
10.10.2009 0:40:06   
bomboncic02
Nije slučajno, svađali su se i u žaru se to dogodilo.
Neznam što će i kako će, ona je relativno mlada, 52 godine.
Ima dosta problema, ljubomora je najveći, ali ljubomora na sve strane..na muža i žene s kojima muž radi, na kćer što se seli u kuću pa si sređuje novo sve..ma..djeca i svekar u dogovoru s njom nek odluče što će i kako će.

Neposredna veza do poruke: 237
10.10.2009 0:43:47   
natalijax
tuzno jako tuzno,al opet je to psihicka bolest,mislim kako kazes boli te nek rjesavaju oni,samo opet pazi da nebi pao sav teret jednog dana na tebe,mislim ako me razumijes ,nikad nitko nece sluzit nego tko ce drgi nego snaja,a meni je jako ruzno slusat kada svekrva jeb,,,mater snaji a ova joj kuha i pere,zato pamet u glavu

Neposredna veza do poruke: 238
10.10.2009 0:46:50   
bomboncic02
Ma neće to tako ići..danas sam bila u takvom stanju da sam ju ja htjela poslat u rodni kraj i poklopit slušalicu.
Bit će kako bude, ako žele oni će se riješit.
Ja ću pomoć koliko budem mogla.
Idem obavijestit muža, upravo je stigao.

Neposredna veza do poruke: 239
10.10.2009 0:47:28   
natalijax
hajde sretno,idem i ja laganini laku nocuser posted image

Neposredna veza do poruke: 240
   [Obrisani korisnik]
10.10.2009 7:04:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 241
10.10.2009 7:22:38   
mlada mama
OOO svasta, ne mogu vjerovati!!! ja joj sigurno nebi ostavila djecu.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 242
10.10.2009 7:25:16   
pincirotvajler
ma ja svoju bebu neću ostavit ni svekru ni svekrvi dok nebu prešla bar godinu dana..user posted image
mislim da bi umrla od straha user posted image
ona nemre funkcionirat bez tablete, a on bez čašice user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 243
10.10.2009 7:28:51   
mlada mama
ajme cure bas vam je svima ruzna situacija sa svekrvama i svekrimauser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 244
10.10.2009 11:34:28   
natalijax
gadna stvar,ja kazem za svoju mada zna bit dosadna,zena nije pokvarena,duša je od zene,i zao mi bude kad moram bit otresita i ljuta na nju,sinoc joj je sin zabranio ulaz u sobu i nadurila se na njega,uopce nezeli pricat s nikim,ali naravno sve sto sam ja pricala muz je bio protiv toga a juce vec druga prica,rekla sam mu sinoc vidis kako si bezobrazan kad sam ja pricala sto mi smeta di si bio ljut na meneuser posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 245
10.10.2009 12:01:35   
osobno
ha, meni je obrnuto, kad sam došla prije cca 2,5-3 mj sa uzv i rekla da je dečko, samo šta nije proplakala od muke (zar OPET(ne bi da ih imamo 6 a ne jednog)), i počela brljat o tome kako su curice divne krasne za obuć i šetat, a šta ćeš s muškim, tako su divlji...ja sam baš guštala neka meni mojih sinova...kad rodim, mateja neće smit ni taknit, jer reć joj, ššta će vam muški?...a ima dvi kćeri, jedna 27, druga 18, obe nesposobne za život bez nje...da, samo što i njih ne oblači i ne šeta za ručicu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 246
10.10.2009 20:33:56   
natalijax
moje sveki cjeli dan ni da prismrdi,ljuta je ko ris,riga vatru,zato  kisa pada kaj nije bilauser posted image user posted image user posted image user posted image il je shvatila da nemre visit po cjele dane kod nekog,jos sutra ide u goste bas ce mo imat lijepo popodne

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 247
10.10.2009 20:37:40   
Marta j
Moja je ljuta stalnouser posted image

Samo zato sto je stalno govorila ja sam moju djecu ovako,pa ja sam radila ovo,ja bi to tak....

Pa je meni pukao film i rekla sam joj da je ona odgajala svoju djecu a ja cu svoju i da me pusti na miru.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 248
10.10.2009 20:39:13   
natalijax
meni je razumljivo da se svatko veseli djeci,al meni se cini da se ona nije veselila ni svojim sinovima ko unucima,ja bi te babe sve na psihijatrijuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 249
10.10.2009 20:40:35   
Marta j
Ma babe dosadne.

Moja ima biser da stavim mati na desni malo vina da je dobro za zubice da je ona to radilauser posted image Ludaaa

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!