|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
21.8.2009 0:20:03   
natalijax
ruzo kaj i tog imauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 126
21.8.2009 0:39:25   
Ruža
Ima kod nas svega Nato.user posted image  Šogi još i spominjem, sveki sam davno prestala.

Samo luda mama...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 127
21.8.2009 9:04:55   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ajde da vas malo oraspoložim..

ne slavim svoj roćkaš(kao vjerojatno i večina vas),ali svake godine dođu najbliži prijatelji,kumovi,pa se malo ispričamo,djeca se izigraju i sve 5..

Došla danas i svekrva,drži se kao metla. Došla mi kao čestitati rođendan,a ignorira me,čak i ne gleda u mom smjeru. Nije ni čašu vode htjela uzeti.
A sad najbolji dio: poklonila mi je otvorenu limenku kaveuser posted image

Nema, nadmašila si nas sve!!
Ja ću se trudit svoju više ni ne spominjat-jedva čekam da kažem mužu za ovo!!
Svaka čast Cvrčak što uspijevaš pored takve žene.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 128
27.8.2009 15:12:01   
natalijax
neki dan ja jedva docekala da stavimo krevetic,da bi moja sveki dosla,joj super je,i onda usrala cjelo veselje sa svojim eh nisi trebala okrenit tako krevetic kad ti se dijete probudi uplasit ce se na ogledalo,me nek sere ona,ja se i dalje divim kreveticu,i obilazim oko njega ko oko suhog zlata

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 129
27.8.2009 15:26:23   
lelo
u ponedeljak je moja svekrva pozvala Leona i mene na ručak nakon vježbi,
kad smo nas dvoje došli mm je bio sam kod njih doma i čuvao psa, a ona je otišla na kavu i  sve za ručak ostavila vani sa porukom da skuham ručak.

Leon 19.04.2007

Neposredna veza do poruke: 130
   [Obrisani korisnik]
27.8.2009 16:56:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lelo)
  Neposredna veza do poruke: 131
27.8.2009 18:43:00   
natalijax
neznam ja sto se tice nekih vracki,mene je to strah boze sveti pa nece mi mama doc u babinje i vracke prosipat,

Neposredna veza do poruke: 132
   [Obrisani korisnik]
27.8.2009 18:54:30   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 133
27.8.2009 18:55:48   
natalijax
pa valjda kad dijeli savjete protiv uroka,misli kak ce mi doc mama u babinje pa ce mi urec dijete,nema mi ko drugi ni doc osim nje seka i brata

Neposredna veza do poruke: 134
27.8.2009 18:56:35   
natalijax
mislim trta me kosto si ti napisala da te strah,to je wodoo magija

Neposredna veza do poruke: 135
28.8.2009 21:53:31   
natalijax
mogle bi napravit neku listu nadimaka nasim svekrvama

Neposredna veza do poruke: 136
7.9.2009 10:41:12   
apika
Cijeli prošli tjedan kad sam malog vodila u jaslice moja sveki dežura ispred vrtića(nažalost stanuje odmah prekoputa) i glumi baku,digla mi tlak u nebesa onda sam u petak dobila popizditis i rekla joj da nam netreba odbor za doček i za ispraćaj da sam malog maltretira i da mu je ionako bed zbog jaslica pa ga ona još ide daviti i pred susjedima izigravati super baku.Gospođa se normalno nadurila a sva sreća danas je nije bilo ni blizu...A kaj se tiče ove s otvorenom limenkom kave ta mojoj nije ni do koljena(ni njoj ni svekru) kaj su nam oni sve donosili došlo mi da ih pitam kaj po smetlištu prekapaju u slobodno vrijeme... 

Neposredna veza do poruke: 137
7.9.2009 14:02:07   
mala pcelica
moja je sinoć izjavila kako ja moju Maju (koja ima 3 mjeseca) učim da nju ne voli user posted image  ja je pitam kako ja to djete od 3 mj. mogu naučiti,kaže ona meni- možeš,možeš! mislim se  u sebi- pa de mi reci da primjenim tu metodu pa da je stvarno naučim user posted image    digla mi je tlak do nebesa....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 138
7.9.2009 14:07:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

moja je sinoć izjavila kako ja moju Maju (koja ima 3 mjeseca) učim da nju ne voli user posted image  ja je pitam kako ja to djete od 3 mj. mogu naučiti,kaže ona meni- možeš,možeš! mislim se  u sebi- pa de mi reci da primjenim tu metodu pa da je stvarno naučim user posted image    digla mi je tlak do nebesa....

user posted image user posted image user posted image user posted image
zamisli ti nju...sledeci put joj reci, ne moram ja nju da ucim dete samo oseti negativnu energiju i koga treba da voli, a koga neuser posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 139
7.9.2009 14:28:34   
mala pcelica
pa i jeste tako..kod svih hoće ,a kod nje stalno plače ,jedino kad je ja držim,a svekrva joj nešto priča onda gleda u nju ali ne plače.....to sam je ja naučila hahahahahahahahaha

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
10.9.2009 14:35:37   
Leptir5
tema je super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nasmijala sam se na vaše odgovore,ovako sa druge strane to zvuči smješno,ali znam da je vama para iz ušiju izlazila...ko što meni izlazi milion puta na svekrivu!!!
Meni moja svekrva nikada ništa nije poklonila,niti rođendan,niti Božić...ništa u tri god braka i hodanja 3 god.
Valjda se osjetila dužnom nakon što ja njoj i svekru svaki rođendan,Božić...i tako poslali oni po dragome poklone za nas,moj je bio otvoren,pogodite šta-spužva za tuširanje!!! Ali ona najjeftinija koju ja kupim za pranje auta!!! I naravno zašto je poklon bio odmotan,jer dragi nije htio da se razočaram kada ga odmotam i vidim šta je,znam da je i njemu neugodno.
Sada joj je rođendan uskoro,imate prijedloge šta da joj kupim? Uvijek im nešto kupim,nemam obraza doći u kuću bez ičega.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 141
10.9.2009 14:40:47   
ninishka
pokloni joj spuzvicu za pranje suda! user posted image user posted image user posted image user posted image
vrati istom mjerom...user posted image user posted image user posted image

na ttvom mjestu reda radi uzela bi joj kavu i cokoladu, tek tolko...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 142
10.9.2009 14:42:10   
ninishka
e da mi imamo dogovor s mojim roditeljima i mm roditeljima da si za takve prigode ne kupujemo nista skuplje od 50kn i to nam je cist ok..mali znak paznje i gotovo...eventualno neki rucni rad i to je to...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 143
10.9.2009 14:48:40   
Leptir5
pa da mali znak pažnje,ništa više stvarno ni ne tražim,da mi pokloni jednom godišnje čokoladu,ja bi bila sretna. Al ovo sa spužvicom za suđe je koma user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 144
10.9.2009 14:50:57   
ninishka
znam...sitnica je dovoljna tek toliko da znas da se sjetila...bar kulture radi...
ah te svekrve....

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 145
10.9.2009 15:37:35   
ELISABETH
Meni je moja jutros rekla "znala sam ja da je tvoj muž mogao sebi izabrati bolju ženu"
Iskreno da vam kažem, nisam niti reagirala na to jer sam mjesecima plakala zbog njenih uvreda, pogotovo kad sam rodila, i onda sam rekla, ma ko te j...user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 146
10.9.2009 15:39:41   
ninishka
ajme grozno....meni moja nist takvog nije izjavila, za sad, ali ako ikad bude cut ce me...mislim da mm bolju nije mogao dobiti
trebala si joj odgovoriti nekaj...

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 147
   [Obrisani korisnik]
10.9.2009 15:40:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 148
10.9.2009 15:42:40   
FIONA
baš mi vas je žao...moja svekrva je potpuna suprotnost....svaki rođendan, imendan svetak i  petak čestita i nazove ak nemre doći...uvijek nekaj pokloni...maloj nije došla da nije kupila za jest ili pelene a kad ide nekuda igračka ili oblekica ne gine...nama često dođe s vrečicama i samo veli evo bila sam u šopingu pa sam i vama kupila...od praška za veš do tjestenine, brašna ulja...ma sve...
kad smo na viksi ili bile na moru...samo se nudi...
svako malo mi kaže ako kaj treba za malu ili da ju čuva nek joj javim...
o svemu možemo pričati i voli se zafrkavati...
Moja svekrva je stvarno super...i svekar isto...taj ne dođe praznih ruku...kamo god putuje a stlno je negdje sjeti se i donese sitnicu...evo iz Grčke mi donio lijepu narukvicu prošle godine!!!
Stvarno skidam im kapu...divni su!!!
Curke želim vam bolje odnose ukoliko je to obzirom na vaše situacije moguće...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 149
10.9.2009 15:44:42   
ninishka
Fiona zavidim ti....

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!