|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
21.5.2009 8:24:49   
Pollly
Drage moje, znam kako vam je. Ja nemam svekrvu (još), ali živim s bakom, maminom svekrvom. Sve bi to možda imalo smisla, ali meni je tata umro prije 8 godina, a njegovi roditelji i dalje žive s nama. Znam i osjećam da bi moja mama možda našla nekoga, ali dok živimo s ovima, ja ne znam kako će to bit. Vidim da pati, da nema mir, da mi četvero (mama, brat i sestra i ja) ne živimo kao normalna obitelj.

A koliko se svađam s njima, da ne pričam. Tako su neuredni, sve ostavljaju posvuda, meni je već dopiz**** čistit za njima i kad im to kažem, joj, oni su stari, ovo ono... Psa mi truju sa svim čim nađu, a ima osjetljiv želudac, povraća pa ajde opet veterinaru... Imaju vrt u kojem sve truli, jedva da ga pogledaju, a samo bulje u TV i maltretiraju nas. Joj kak se to oblačiš, kaj mi ne daš da gledam šta hoću (a imaju tv i u svojoj sobi!, a mi kao u boravku), di ti je mama, inače dođe prije s posla. Šta njih briga di je onda, praktički im je nitko i ništa. Imaju svoju kuću na samo 1h od ZG, imaju još jednog sina, mog strica koji je inače super, ali mi je grozno što dopušta da moja mama brine o njegovim roditeljima. Da ima imalo razuma, odveo bi ih u tu kuću i posjećivao jednom tjedno. Deda ima penziju, a moja mama ne vidi ni kune od toga, a oni nemaju na šta trošit.

Ne mogu vam opisat koliko mi je žao što moja mama nema snage otjerat ih, mi svi već ludimo, nemamo mir u kući, a sve nam to teže pada.

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 76
21.5.2009 8:35:40   
dominik
ne dozvoljavaju zeni da nastavi...sa starim ljudima ne mozes ni pricati a kamoli...nadam se da cete naci neko rjesenje...user posted image

(Odgovor članu Pollly)
Neposredna veza do poruke: 77
23.5.2009 12:09:49   
apika
Joj moram se nekom izjadat jer bum pukla...Došla mi sveki jutros-naravno nenajavljeno jer kaj bi ona mene zvala kad sam ja doma kao da sam nju čekam da vidim-jer svekru treba ukucat bon u mob.J****e on mob. niti ne upotrebljava kao da je to bila neka hitnost,naravno uvijek dođe kad mm-a nema doma,totalno sam ju izignorirala da je shvatila(valjda) pa se pokupila nakon pol sata.Al baš me nazvala frendica kao idemo na kavu-joj pa di ćeš s malim,pa vruće,pa nemožeš bez mm-a na kavu.pa kad buš ručak skuhala,pa nek dođe ona k tebi pa bum i ja popila s vama...Tak mi jednom već upala kad mi bila frendica i nikako da se makne-drugi put kad se to desilo nisam joj vrata htjela otvoritiuser posted image ,joj ima toga more al nebum vas zamarala više,već mi je malo lakšeuser posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 78
   [Obrisani korisnik]
23.5.2009 21:57:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu apika)
  Neposredna veza do poruke: 79
23.5.2009 23:58:28   
mara27
ovo je tema za mene, nažalost.
ja i moa smo na nož već danima, uf....
alergična sam na gluten, trudna i zbog toga što pazim na kilažu ne jedem slatko,,,a naš klimavi odnos je puko jer sam je zamolila da mi za rođ neki dan napravi kolače ali sa normalnim brašnom da ih ja ne bi slistila u trenu, a onda je počelio.....-kako ja nikad ne jedem njene kolače,
- kako mislim da me ona želi otrovati,
-kako sam dvolična kao moja mater (koa je jedna od rijetkih šta je trpi, ali joj kaže kAD TRIBA ŠTA JE IDE)
-kako stalno hzškam mm na nju
-kako sam prgavica koja joj stalno ešto komentira i zabranjuje...( ona je bolesno i nerealno opsjednuta bolestima i strahovima svakakvim od pasa do kukaca i ostalog, a ja stvarno nastojim da mi mala bude šta manje s njom jer jednostavno poooodiiiivljam kad mi mala pokupi neko njeno bolesno ponašanje!!!!!!)
popis bi trajao do kasno u noć, ali ja sam se bar mrvicu rasteretila, hvala vam cure puno..

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 80
24.5.2009 19:20:36   
pikachu
Ufffff, svačega stvarno ima!!!user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 81
   RE: Svekr(i)ve
25.5.2009 14:35:31   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

mene samo zanima što će mi moja sveki reć kad joj kažem da idemo u četvrtak kupit dječiju sobu i da njezin sin mora izaći van
jer sad nas je u sobi i nema šanse da "stavim" još jedno djete s nama u sobu jer i ovako nas je previše.....

čudo božje.....kažem ja svojoj sveki u srijedu da sutra u četvrtak pošto je svetac i nećemo ništa raditi idemo u kutinu u lesninu vidjet djeci sobu....
veli ona meni a gdje ćete je stavit i što će nam.....velim ja njoj pa u sobu nećemo valjda u dvorište i ona ušuti....čudo noje plakala ni pravila drame kao što inače radi, muđutim u četvrtak polazimo mm i ja za kutinu, naravno djecu smo ostavili doma jer kud ću ih vodit po suncu, njoj je muka, boli je glava i tako.......uglavnom sobu smo kupili i sad moramo čekat da se mm brat iseli i da djecu smjestimo......

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 82
   RE: Svekr(i)ve
25.5.2009 15:31:26   
apika
Evo jedan "pametan" savjet moje sveki: nemojte djeci davat smoki jer ih od ulja peče po grlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Samo sa znate kad krenete u šopinguser posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 83
10.6.2009 18:18:52   
Nella4444
IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image user posted image moj gleda hitlera

Kaj je svekrva kod tebe?
Šalim seuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Nella4444 -- 10.6.2009 18:24:26 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 84
10.6.2009 18:26:36   
natalijax
ej nella joj kad je to bilo napisala sam ti tamo u 25 tjednu sam pitala si koliko sam trudna,

(Odgovor članu Nella4444)
Neposredna veza do poruke: 85
10.6.2009 18:27:39   
natalijax
joj ne ti nego nelli 

Neposredna veza do poruke: 86
   [Obrisani korisnik]
16.6.2009 16:20:10   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 87
17.6.2009 21:48:55   
meryb
moja isto ima svojih dana i mana.....sva sreća pa ne živim sa njomuser posted image user posted image user posted image
...ali evo jedan primjer; mali štucne tri -četri puta ona mu ide odma davati šećer i vodu pa nemreš vjerovat ko da će past u nesvjest pa mu to treba...

Neposredna veza do poruke: 88
19.6.2009 22:33:19   
meryb
....e da usput imam i starijeg klinca koji ima 3,5g. jednom prilikom je bio kod nje na čuvanju i moj muž je otišo po njega ,kad mi je klinac došo doma imala sam šta i vidjet gospođa mu je obukla pelenu (ne nosimo pelene već 1,5g.) ja sam pukla pa da neko može bit tak g..p

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 89
19.6.2009 22:35:37   
natalijax
merybuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo odma na psihijatriju salji boze sveti lude zene

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 90
19.6.2009 22:42:45   
meryb
da prestrašno ni meni nisu jasni postupci te žene...malo nekad zabrije....nekad sve kaj joj velim da im nedaje ili da neidu vani jer je prek 30C ona to sve radi,još kad se sjetim da moram na posao u 10mj kad mi mali napunii god.dana i da ću ga morat dati njoj na čuvanje jer nije upao u vrtić dođe mi da pobjegnem....user posted image

Neposredna veza do poruke: 91
6.7.2009 17:37:34   
Anoniman
Moram da izbacim iz sebe ovo odmah!! Moja sveki je uspela opet da mi digne zivac iako je 800km daleko, i to sa samo jednom jedinom porukom!!! Salje poruku kad se vracamo, i ja jos napisem kad mm ugradi klimu (time je uslovljen jer je imao 2 meseca to da uradi, i naravno sve ostavlja za poslednji cas, i rekla sam da se ne vracam dok to ne uradi, u nadi da ce na tezi nacin nauciti lekciju). i naravno, odgovor koji sam i ocekivala- pa za to ce trebati nekoliko dana, treba videti, dodjite ranije!! pa sta tebe briga kad cu ja da dodjem?? jesi mi ti muz??? ok, razumem da se ona uzelela male, ali tacno znam kuda to vodi i sta to znaci..u prevodu- dodjite, i budite kod nas dok se ne ugradi klima! necuuuu!!! pa ne placamo mi 2000kn kredita mesecno da bi zivela sa njima, 6 meseci zajednice mi je bilo i vise nego dovoljno! pa kako to ne moze da ukapira??? kao da nikad svekrvu nije imala (za koju naravno prica da je ovakva i onakva, iako ja tu zenu, mm-ovu babu, obozavam!).. i naravno odgovorim joj mozda malo i bezobrazno- tako smo se mm i ja dogovorili, dolazimo kad se ugradi. odgovor je samo glasio- aha.ok
valjda je ukapirala...zasto moras da budes bezobrazan da bi neko ukapirao da ne gura nos gde mu nije mesto! a mm joj je vise puta skrenuo paznju na to! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kako sam besnaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
btw, kad sam odgovorila prvi put  napisala sam da je maloj upravo izasao zub u nadi da ce to da joj odvuce paznju, da ne bih dosla u situaciju da moram tako da joj odgovorim, ali ne...sta je naumila tako ce biti, pa ni prvi unukin zub nije bitniji od toga!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

(Odgovor članu meryb)
  Neposredna veza do poruke: 92
6.7.2009 17:54:06   
Candy
Ma joj Nelly,nemoj se uzrujavati...sigurno se zaželila unučice samo nema pristup,pa te izbacila iz takta...Vi najbolje znate kako i što ste se dogovorili,pa tako i napravite...Ja nikada nisam dala da mi se miješaju u život,kad god je krenula neka rasprava,ja sam to fino u rukavicama odj...Ali,shvatili su poantu,pa im drugi put ne padaju na pamet slične stvari...
Nemoj si dozvoliti da te takve stvari uzrujavaju,imaš predivnu curicu,prvi zubić i uživajte user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 93
26.7.2009 22:42:42   
jadran
vječna neisrpna tema koju sam tražila..
mogla bi pisati eseje na tu temu al ću pokušat biti kratka..
na početku veze je čak  i dobro funkcioniralo, fakat sam se trudila ..
mm je jedinac. i to vam sve govori.. no sve je bilo ok dok ona jednom prilikom nije izjavila da mora prekinuti samnom jer ako on nezna kako ona zna.... heloooouuuuuu.
vjerojatno mi se tu zamjerila do bola i sve sam počela drugačije gledat.. to valjda ne mogu zaboravit..
od kad sam ostala trudna govori da je to dijete njezino- e pa nije..
kad sam došla iz bolnice uzela je godišnji da mi pomogne, a ona je to valjda zamislila kao da će ona brinut o malenoj a ja sve ostalo radit.. nakon tjedan dana sam si sama morala poćet kuhat jer je ona sjedila i samo gledala u luciju ko pokisla kokoš jer joj nisam dala da ju ona presvlači, šeta i brine oko nje, a zašto i bi to  je moje dugo željeno dijete i ja ću se brinut zanju..
svako malo je pitala kad ćemo ju kupati... e pa nećeš to ćemo odraditi mm i ja.. i tak je i bilo isplanirala ja prvo kupanje kad nje nije bilo.. hi hi.
nisam htjela da malenu naučim na ruke pa je svima govorila da joj nedamo dijete.. ajme meni..
ja sam počela izbjegavat kontakte s njom pa je valjda skužila i sve manje počela dolazit što je meni tako pasalo, preporodila sam se..
sad dosađuje porukama tipa "što radi mišek, sigurno me zaboravila" i td.. ima toga još puno puno al da ne dosađujem previše..
sad mi je ipak barem malo lakše..
baš sam jadna a tak bi htjela da je sve normalno.....user posted image

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 94
26.7.2009 22:51:22   
natalijax
draga moja to je i mene strah ali ja i muz smo vec rekli nema mjesanja u odgoj a i natuknula sam svojoj sveki sa temom to sve sto si ti napisala je tako mislila i sveki od moje sestre cak im je rekla da ce ona kupat malu a ne oni i mislila da ce sestra lezat mjesec dana a ona ce se brinut za malu i s tim sam natuknula svojoj da smo samo ja i muz tu a ne drugi boli te briga rjesila si je se

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 95
26.7.2009 22:51:52   
bomboncic02
uuuuu, i ja bi mogla romane pisat, ali nemam sad snage.
sve ju više i više ne volim...sva sreća pa ne živimo zajedno, ali ono malo vremena koje provedemo zajedno ili se čujemo telefonom(to zovem reda radi, a kad ona zove ili se muž javi ili se ne javim..)to mi je muka i patnja.
sad sam u fazi kad sam jako ljuta na sve a bome i na nju...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 96
26.7.2009 22:54:37   
natalijax
ali jadran mislim ovo te rijeci to je moje dijete molim joj grrrrrrrrrrr da meni tako kaze joj neznam sto bi bilouser posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 97
   [Obrisani korisnik]
26.7.2009 22:55:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 98
26.7.2009 22:58:05   
bomboncic02
user posted image user posted image bravo Cvrčak!stvarno si me iskreno nasmijala, dugo se nisam smijala, nažalost..i da, nije me još uvijek prošao bijes i ljutnja i tuga, sve u jednom-3u1.
Ima valjda toliko u meni nedorečenog pa se sad javljam samo na ove bijesne teme user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 99
26.7.2009 22:59:52   
natalijax
zene moje ja uistinu nemogu rec da imam losu svekrvu slozne smo ona skuha ja skuham pomogne nam nemogu rec da je bezobrazna ima fiks ideje nekad nerazmislja kad treba rec al mene je strah slusajuci vas i moje seke joj bum popiz,,,,,ako bude takvauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!