|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
6.4.2009 21:06:47   
tikica_69
Razumijem tvoj strah i znam sto je razocarenje opet, ponovo i iznova...na zalost. No, sto te ne ubije, u pravilu te ojaca 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 501
6.4.2009 21:10:43   
novamama
tinky, budi spremna na svaku situaciju, jednostavno se pripremi psihički, pa će ti biti lakše ako je ishod negativan...

ipak, svi ovdje se nadamo da će biti sve u redu ovaj putuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 502
6.4.2009 21:14:01   
tinky
upravo tako!sviđa mi se to,nedam seuser posted image  ma u jedno sam sigurna,žarko želim bebu i ništa me u tome neće zaustavitiuser posted image user posted image user posted image  hvala ti tikice_69 što imaš strpljenja za moje strahove...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 503
6.4.2009 21:15:41   
tikica_69
Ja ti volim onu jednu narodnu - Boze daj mi strpljenja, ali odmah molim! user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 504
6.4.2009 21:26:05   
tinky
hvala novamama,upravu si potpuno kad se pripremim za oboje bude mi lakšeuser posted image nekako pokušavam biti skroz skulirana al u meni sve vrišti,neda mi mira ni trenutak i kad pokušam misliti na nešto drugo sve me opet vraća na to..jesam li možda trudna,pa kad su mi plodni dani,pa kad moram dobit,kasni li mi itd...radim u salonu ljepote i pokušavam pričat sa mušterijama o raznim temama i na kraju svi naši razgovori završe na temi trudnoća!naravno,na moju inicijativu.više su me ljudi skontali da samo o tome razmišljam jer kad dođu opet za mjesec dana ja opet o istom i opet tako...samo da mi to ne bude utjecalo na stvari...dosta su me poplašili s tim opterećenjem koje užasno spriječava začećeuser posted image  mada opet ja svoje misli usmjeravam pozitivno i nadam se da neću preći granicu normaleuser posted image vi ste mi moj pozitivni dio dana gdje se obnavljamuser posted image  baš vam hvala...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 505
6.4.2009 21:33:50   
novamama
tinky, mislim da se ne možeš zaista u potpunosti opustiti svaki mjesec...to su mi bili najgori savjeti, baš glupi...pogotovo kad menga treba doć...pa kako da stavim prst u uho i baš me briga, kako?!

međutim, zadnji put mi je kasnila dva dana i baš se nisam htjela radovati, tj. i mm sam rekla da nema šanse, da će doć svaki tren...bila sam več tada tužna ko pas i ljuta...napravila sam test samo da mi ta agonija što prije završi....i da se više niti ne nadam jer mi je onda užasno teško....a kad se pokazalouser posted image ?!?!!?

ne mogu ti opisati to stanje svijesti, to je bila neka druga dimenzija, našla sam se u nekom balonu i sve oko mene je nestalo (test sam napravila na poslu u wc-u)...

htjedoh reći kako je bolje da se pripremiš za sve situacije, pa čak i za one da nikada nećeš imati djecu...ja sam barem tako, ma koliko teško mi to bilo.....

a nadam se da će ipak sve biti okuser posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 506
6.4.2009 21:33:53   
Candy
IZVORNA PORUKA: novamama

tinky, budi spremna na svaku situaciju, jednostavno se pripremi psihički, pa će ti biti lakše ako je ishod negativan...

ipak, svi ovdje se nadamo da će biti sve u redu ovaj putuser posted image

I ja držim fige da nas razveseliš user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 507
6.4.2009 22:08:46   
tinky
hvala candy,hvala novamama kako je sve lakše uz vas!!!!user posted image znam da moram uzet u obzir sve opcije i bit će lakše,nekako to moram sama posložit u glavi i prihvatit,nadam se da ću uspjeti...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 508
8.4.2009 11:11:25   
uspavana
drage forumašice..
evo..ja sam na forumu par tjedana...moj dragi i ja već par mjeseci radimo intenzivno na prinovi...al još uvijek ništa...
ja sam pila tablete... i u 12.mjesecu sam prestala...jer smo uz puno razgovora shvatili da smo spremni da još jedan korak više u braku...
menga mi je kasnila prošli mjesec skoro tjedan dana... al sam je zato ovaj mjesec dobila par dana ranije...
naručila sam se doktoru krajem mjeseca pa ćemo vidjeti šta će on reći..

držite nam fige!!

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 509
8.4.2009 11:12:18   
Florijan Jakov
uspavana, samo naprijed.... tu smo za sva pitanja, savjete, podržku user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 510
8.4.2009 11:22:11   
uspavana
hvala puno!
vidim, veselo je društvance na forumu....

user posted image

još kad bi se našlo ljudi iz međimurja... pa da pijemo i neke "kavice" u stvarnom vremenu...bilo bi još bolje

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 511
8.4.2009 11:25:47   
tikica_69
uspavana, dobro nam dosla i sto prije na trudnicki PDF osla user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 512
8.4.2009 11:26:32   
pikachu
Uspavana, go for it! Držimo fige da uspiješ u svojim nastojanjima...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 513
8.4.2009 11:43:45   
uspavana
baš ste drage!!!

čut ćemo se još user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 514
8.4.2009 11:52:54   
mamika
ej uspavana imaš pp.....user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 515
8.4.2009 12:27:25   
uspavana
a sad imaš ti user posted image

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 516
14.4.2009 22:04:46   
tinky
hi,cure,evo i mene,nije me bilo par dana pa da pozdravim uspavanu,prvi put te vidim na forumu i ja sam jedna od novijih ...također pozdrav i novamama...vidim da si inuser posted image ja  već par dana intenzivno povraćam,mislim da ipak za ovo postoji uzrok.počelo je 11.4 svaki dan a pogotovo ujutro,traje i tjekom dana a jedino navečer se smiri...pravo da vam kažem u dubini duše kao da vrištim od uzbuđenja i neizvjesnosti a s druge strane tražim milijun nekih drugih razloga što tako povraćam i što mi je muka čitav dan..ne usuđujem se uzet test jer još ne trebam dobit mengu još a i bojim se opet razočarenja tako da mi je ipak draže živjeti u ovoj slatkoj neizvjesnosti,mada bi mi vjerovatno bilo pametnije da sve ovo potisnem,zaboravim i nastavim dalje pa kako god da bude,ali kako??????????user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 517
14.4.2009 22:32:48   
novamama
tinky, kako možeš izdržatiuser posted image

ja bih ti sad najradije išla kupiti test i natjerala te da ga napravišuser posted image

ajde daj, javi nam pa da se opijemouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 518
14.4.2009 22:35:26   
pikachu
Tinky, javi što je bilo... Ovo zvuči kao pravi simptomi...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 519
14.4.2009 22:37:48   
pepeljuga
uspavana i tinky sretno.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 520
14.4.2009 22:42:17   
tinky
hahaha o super si novamamauser posted image  vjeruj mi da je taj neki ludi i neobjašnjivi strah od razočarenja jači od svega!ma dotući će me opet negativan rezultat!user posted image  al doista još nikad nisam imala ovako jake mučnine ma čim ugledam wc-školjku zagrlim je i tako već 3 dana konstantno...neznam...znaš li novamama kad mogu početi mučnine??jel odmah nakon začeća koji dan il kako to??bojim se da mi je rano uzimat test jer zadnja menga je završila prije 8 dana...mada sam pokušala i dok je trajala jer sam čula da je također vrlo lako tada začet.bila sam jako sumnjičava na to al kako mi nije bila obilna kontam ma hajde pa nemam šta izgubit,vrijedi sve probat kad je user posted image user posted image  u pitanju..user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 521
14.4.2009 22:47:30   
pikachu
Shvaćam tvoj strah i ja sam tako test svaki put sa zebnjom uzimala u ruke, ali ja ni nisam zadnji put imale takve simptome... Naprotiv, imala sam PMS simptome pa sam išla provjeriti... Na tvom mjestu sada bi bila na putu za dežurnu apoteku, da ujutro pri prvom mokrenju budem spremnauser posted image ... Sretno!user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 522
14.4.2009 22:51:14   
tinky
hvala pikachu,hvala pepeljugauser posted image user posted image ,extra ste!!!!joj tako se nadam al opet još više bojim već standardnog negativnog razultata..bila mi je jučer frendica koja je trudna drugi out već 3mj. kad je posumnjala da je trudna radila je test i bio negativan,nakon par dana uradi opet i ponovo negativan,sumnjala i dalje a bilo joj glupo ići giniću bezveze i opet uradi test nakon 10 dana i veliki plus a kad je otišla giniću rekao joj da je trudna 5 tjedana..ludilo!!!tako da se bojim uzet test još..ma ipak ću se strpit nekako pa bar do vikendauser posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 523
14.4.2009 22:52:50   
novamama
IZVORNA PORUKA: tinky
znaš li novamama kad mogu početi mučnine??jel odmah nakon začeća koji dan il kako to??bojim se da mi je rano uzimat test jer zadnja menga je završila prije 8 dana...

ja nisam imala mučnine, tako da stvarno ne znamuser posted image

zadnja menga prije 8 dana? a koliko ti je trajala menga? tj, koliko je dana prošlo od prvog dana zadnje menstruacije?

mislim da je malo rano, ali nemam pojma...u filmovima povraćaju odmah jutro poslije seksauser posted image

joooj, nadam se da jesiuser posted image  ili user posted image user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 524
14.4.2009 23:05:07   
tinky
o znam draga pikachu,i ja sam prvi put imala simptome pms-a,I POVREMENO POVRAĆALA I NAŽALOST IMALA SPONTANI NAKON 7 TJEDANA I OTADA NIŠTA AL sad mi nema ništa sem povraćanja i povraćanja već 3 dana..ma bojim se da mi je rano i da mi test nebi pokazao i da jesamuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!