|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
14.4.2009 23:10:51   
tinky
dobila sam 2.4 i trajalo mi 6 dana i bila je rijeđa nego inače kao bilo mi je nešto prva 3 dana a poslije povremeno curkalo više mi bilo na papiru što sam se brisala nakon mokrenja..dakle stalo mi je 7.4 a imala sam odnose 6,7,8,9,11,12,13.4 user posted image user posted image  a intenzivna muka je od 11.4 bar 2 puta dnevno moram povratit jer ne mogu izdržati

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 526
14.4.2009 23:16:54   
pikachu
Pa, ako ti je tako frka, onda nemoj još test raditi... Ja znam da sam zadnji put radila tek nakon što mi je kasnila menga jer nisam ni skužila da sam trudna... E, sad, ako želiš zasigurno saznati prije, otiđi na beta HCG krvni test koji ti sa sigurnošću pokaže... Ja sam išla jedanput kada mi je izostala, a na kraju nisam bila trudna (išla sam u polikliniku Sunce u Zg-u)...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 527
14.4.2009 23:24:40   
novamama
IZVORNA PORUKA: tinky
a imala sam odnose 6,7,8,9,11,12,13.4 user posted image user posted image   

bravo, na uskrs i na uskrsni ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image

ako ništa ne bude, u što sumnjam, bar se radi ovoga možeš smješkatiuser posted image

nego, sutra želim rezultate testa...budi sretna da te sad ne tjeram da ideš u apotekuuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 528
14.4.2009 23:26:11   
tinky
ok,hvala pikachu..vidjet ćemo..daj bože!!!!neću ovaj put žuriti jer sam si to prošli put čvrsto obećala..strpljen-spašen!!malo ću si ovih dana još pratit simptome i tijelo pa ako se nastavi do vikenda idem po testićuser posted image pa ćemo vidjeti..??user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 529
14.4.2009 23:30:37   
tinky
hahaha ma super si mi hahaha..joj novamama daj bože!!!ali doista ovaj put za moje dobro ću se strpit bar do vikenda i malo ću pratit ove neke simptome.ipak mi i ne kasni još a ako i jesam uhvatila za uskrs a i bili su mi i plodni dani opet mi test neće pokazati jer mislim da je rano pa nekako je možda pametnije da sačekam još koji danuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 530
   [Obrisani korisnik]
15.4.2009 7:27:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tinky)
  Neposredna veza do poruke: 531
15.4.2009 9:43:23   
lee
ja sam bila trudna 4 tjedna i pokazalo mi je negativno...napravila sam 7 testova...i sve negativno tek je 8 pokazao plusič...valjda kad sam več ušla u 5 tjedan...user posted image  

prerano ti je, pričekaj još malo... i sretno ti!user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 532
15.4.2009 21:58:03   
tinky
o hvala cvrčak i hvala lee,nadam se da će biti sve pozitivno..danas sam ok ni mučnine ni povraćanje i ne preostaje mi ništa drugo nego naoružat se strpljenjem i čekati i naravno molit se za plusićuser posted image  evo svim curama koje ne znaju za ovo savjet,danas sam razgovarala sa jednom mladom mamom o pokušajima trudnoće i rekla mi je kako je i ona dugo pokušavala dok joj ginić nije rekao da pokuša ovo da kad joj prođe zadnji dan menge spava s mužem dva dana za redom,onda dva dana pauze pa opet dva dana za redom da spavaju i uspjelo joj..ludilo!user posted image ona je to rekla nekoj svojoj rodici i njoj je upalilo,neznam šta mu je to značilo i zašto baš tako al izgleda da je djelotvorno pa vrijedi pokušatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 533
15.4.2009 22:40:11   
mjesec
Tinky,je li to znači da može biti ovulacija odmah nakon user posted image .Možda nije uvijek ovulacija sredinom ciklusa,ko zna ,treba probat,nikad se nezna.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 534
15.4.2009 22:43:17   
ket
ja sam tako ostala trudna na zadnjim "izdisajima"user posted image  menge......

(Odgovor članu mjesec)
Neposredna veza do poruke: 535
15.4.2009 22:51:23   
mjesec
a reci mi molim te,jesu li ti bile redovne menge,vjerovatno si znala kad ti je ovulacija.Mene zeza što ja samo ganjam kad je ovulacija a možda i ne bude kad treba.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 536
15.4.2009 22:58:13   
ket
redovne menge kao švicarski satić....zato i znam,što sam raćunala kad je plodan dan pa tjedan prije i poslije ništa,čuvanje....mislili mi rano nam za bebu...user posted image ,a kad je završavala menga smo bez zaštite i bez vađenja,kao nema šanse,eto ima,čekamouser posted image

(Odgovor članu mjesec)
Neposredna veza do poruke: 537
15.4.2009 23:07:16   
tinky
hej mjesec,hej ket,ona je imala uredne mjesečnice i samo je poslušala savjet ginekologa i uspjelo,u biti nije joj on ništa objašnjavao samo joj je rekao da uradi tako i da će ostati trudna a i eto ta njena rođaka je isto uspjela s tim pa pokušaj mjesec jer i ja ću obavezno pokušati ako sad nije uspjelo,a neznamšta bi ti rekla za plodne dane,moja frendica je imala redovne menge i računala je normalno plodne dane i 2 god.ništa i kad je kupila maybe baby kad tamo nemaju ti dani veze s plodnošću i držala se po njemu i sad će uskoro roditi tako da ne vodi se toliko za tim nego samo opušteno i svaki dan pa bi trebali uskoro feštatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 538
15.4.2009 23:09:58   
Wukovarka
Djevojke moje, ja sam takodjer bila trudnica koja je lovila zadnji dan menge da ostanem trudna i upalilo je iz prve user posted image

Probajte...nebitno jesu vam ciklusi rediviti ili ne!

Sretno!

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 539
15.4.2009 23:43:10   
tinky
draga wukovarka pokušala sam to sad zadnji put pa evo čekam sl.mengu i nadam se plusićuuser posted image  dani dugi kao godine..........jesi li ti odmah imala ikakve simptome?

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 540
15.4.2009 23:45:07   
Wukovarka
Nakon 6 tjedana sam osjetila promjene.
Pristisak u donjem djelu trbuha, cigarete mi nisu pasale i bila sam stalno gladna user posted image

Drzim fige da bude plusic

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 541
15.4.2009 23:50:58   
tinky
aha,ok.i ja si držim fige i molim se da sam trudnauser posted image  imala sam tri dana jake mučnine i povraćanje i evo danas sam ok bila tako da mi nije jasno od čega mi je to bilo..mogu se samo nadati i čekati..čvrsto vjerujemuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 542
15.4.2009 23:52:15   
Wukovarka
Jedva cekam novosti user posted image

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 543
15.4.2009 23:54:02   
tinky
oh i ja draga moja dala bih sve na svijetu zauser posted image ...javim sve promjene...

Neposredna veza do poruke: 544
15.4.2009 23:55:27   
ket
meni su jako grudi nabubrile i nakon tri tjedna od menge,otprilike počeli su bolovi u doljnjem dijelu,kao da ću dobitibila sam na moru i čekala da procurim,ništa,počelo me jaaako bolit,otišla na pag na hitnu,pa su me slali na svakakve pretrage a nitko nije ni pomislio na trudnoću.....kad ono poz.+...ova sam napisala da se vidi da ima i netipičnih početaka

Neposredna veza do poruke: 545
16.4.2009 8:08:29   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: tinky

dobila sam 2.4 i trajalo mi 6 dana i bila je rijeđa nego inače kao bilo mi je nešto prva 3 dana a poslije povremeno curkalo više mi bilo na papiru što sam se brisala nakon mokrenja..dakle stalo mi je 7.4 a imala sam odnose 6,7,8,9,11,12,13.4 user posted image user posted image  a intenzivna muka je od 11.4 bar 2 puta dnevno moram povratit jer ne mogu izdržati
 Implantacija se dogadja otpilike 22 - 24 dc u zena koje imaju redovite cikluse (28-30 dana), tako da nema sanse da si trudna u ovom ciklusu - jos. Mozda ti je ovo krvarenje bilo implatancijsko iz proslog ciklusa pa si trudna - vec user posted image Ja bi izvadila krv da otklonim crv sumnje jer bi me kopkalo i jer sam nestrpljiva user posted image  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 546
16.4.2009 14:57:03   
pufna*
lijep pozdrav svim rangerajčekima. pratim vas već neko vrijeme, i eto dosao je red i da postanem dio ekipe.
prije 2 mj smo se odlucili prosirit nasu obitelj, znam da je rano, i da smo prije svega pod jakim pritiskom oko organizacije svadbe i uređenja životnog prostora, al nadam se sto skorijem plusiću. svima jos jednom lijepi pozdrav i dobre vibre
user posted image

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

Neposredna veza do poruke: 547
16.4.2009 20:36:41   
tinky
hej drage moje evo i mene nakon ludog dana jutros sam doslovno morala zatvoriti salon i otići sa posla doma jer muka je bila nemoguća,jutros tri puta za redom u wc i povraćanje,ne razumijem da sam pokvarila stomak(što mi je palo na pamet)bolilo bi me jako al bolu ni traga samo muka i to skoro čitav dan je osjećam...danas su me zvale frendice i došle me vidit pa sam im ispričala sve i kažu da je lako moguće da sam i trudna jer dosta njih su zatrudnile odmah nakon menge tako da sad stvarno neznam šta da mislim.neznam dali je netko imao odmah tako jake mučnine?ovo je 5 dan da povraćamuser posted image rano mi za test...neznam neki drugi razlog tako učestalog povraćanja.danas mi se prvi put pojavio žuto-smeđi iscjedakuser posted image

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 548
16.4.2009 20:38:21   
tikica_69
pufna - dobro nam dosla user posted image
tinky - odi izvadi krv...ne muci se zeno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 549
16.4.2009 20:57:35   
novamama
IZVORNA PORUKA: pufna*

lijep pozdrav svim rangerajčekima. pratim vas već neko vrijeme, i eto dosao je red i da postanem dio ekipe.
prije 2 mj smo se odlucili prosirit nasu obitelj, znam da je rano, i da smo prije svega pod jakim pritiskom oko organizacije svadbe i uređenja životnog prostora, al nadam se sto skorijem plusiću. svima jos jednom lijepi pozdrav i dobre vibre
user posted image

pufna, sad ti je pravo vrijemeuser posted image , ništa nemoj raditiuser posted image user posted image user posted image

i brzo nam dođi sa lijepim vijestimauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!