kiara2709
|
Pozdrav curama! Evo i kod mene stigla . Malo kasnila, ali stigla... Po prvi put u ove 4,5 godine sam se drugačije osjećala pred mengu, neznam ni kako bih to opisala, ali kao da je iza tog jednog sexa bilo drugačije, drugačiji osjećaj. Izdržala sam tjedan dana kašnjenja i razmišljanja jesam - nisam, pa ovakav mi je sad osjećaj, pa za 2 min takav, pa bolovi kao pred mengu prije par dana, pa ništa, pa na kraju i da si skratimo muke smo čak išli kupiti čarobni štapić (prije nikad, jer nikad nisam imala osjećaj da će biti +), međutim onaj minus mi se činio da je bio još deblji i jači nego na slici!!! mala šala, ali dobro, idemo dalje... trudimo se da nas ne dokrajči i čekamo svoj trenutak... Btw, cure molila bih vas samo za neke upute za daljnje procedure da znamo šta ćemo očekivati, - odrađeni hormoni, brisevi, spermiogram i sad čekam taj nalaz pape zbog cinova... Pošto su svi nalazi dobri i unutar granica, spermiogram - plodan, pokretni, osim što 40% normalni, a 60% abnormalni. Jedan ginekolog rekao da je to odličan nalaz, a novi ginekolog da nije i šalje ga ponovo (uradit ćemo ponovo)... onda mislim da ide ispitivanje prohodnosti jajovoda i eventualno propuhivanje, a šta onda ide? Zahvaljujem vam se još jednom na svoj pruženoj pomoći i pozdravljam vas... Nemam toliko iskustva, ali ako ikako mogu pomoći curama koje tek kreću u postupak, tu sam...
|