|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEPLODNOST

Čaj, za poticanje plodnosti

Autor: Uredništvo Ringeraje | 9.7.2020
image

Macina trava se od davnina koristi kao ljekovita biljka, a može se pronaći na gotovo svakoj livadi. Uglavnom se koristi za liječenje plućnih bolesti, ali i kod ženskih bolesti i problema.

DOJENJE I HRANJENJE BOČICOM

Isključivo dojenje

Autor: Youtube video | 9.8.2011
image

Saznajte zašto je važno isključivo dojenje u prvih šest mjeseci djetetovog života.

PREHRANA

Kofein i trudnoća

Autor: Uredništvo Ringeraje | 9.9.2020
image

Kofein je stimulant te povećava puls i ubrzava metabolizam, može uzrokovati nesanicu, nervozu i glavobolje. Izaziva žgaravicu jer povećava sekreciju želučanih kiselina. On je i diuretik te zbog njega morate češće na WC pa lakše dehidrirate.

image

Jedan od najčešćih mitova koji stoje na putu uspješnom dojenju je da je bebama potreban čaj. Često se mamama savjetuje davanje čaja između podoja kako bi se utažila bebina žeđ, ublažili grčevi ili «smirila» beba. Zašto to nije preporučljivo?

OZNAKE:

DOJENJE I HRANJENJE BOČICOM

Prehrana za vrijeme dojenja

Autor: Uredništvo Ringeraje | 4.5.2010
image

Za vrijeme dojenja povećana je potreba za kalorijama. Raznovrsnui zdravu prehranu u kojoj ste uživali u trudnoći potrebno je nastaviti i dalje.

ZDRAVLJE

Hrana i fitonutrijenti

Autor: Zrinka Petrović, dr.med, Mr.sc Krunoslav Capak, dr.med | 4.5.2010
image

Pojam zdravlja povezan je s optimalnom unosom prehrambenih tvari (makro i mikronutrijenata) pa će nedostatan ili prekomjeran unos nutrijenata dovesti do poremećaja ravnoteže u organizmu i posljedično pojave bolesti.

STRANICA 1 OD 1



Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!