|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

BUDUĆI TATA

Osjeća li beba u trbuhu očev stres?

Autor: Uredništvo Ringeraje | 25.2.2021
image

Ako je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agresivnom ponašanju i emotivno nestabilnije.

SVE O BEBAMA

Njega bebe: Kako ohrabriti tate?

Autor: Uredništvo Ringeraje | 19.3.2020
image

Ako zaista želite da se tata potpuno uključi u njegu bebe morati ćete se odmah pomiriti s činjenicom da će s bebom ravnati potpuno drugačije. Na tatin način. Na muški način.

SVE O BEBAMA

Zbližavanje tate i bebe

Autor: Uredništvo Ringeraje | 28.1.2020
image

Vrlo je važno da očevi budu uključeni u život bebe od prvog dana, jer to predstavlja osnovu za blisku vezu u kasnijem razdoblju.

POROD

Budući očevi, ovo je zabranjeno!

Autor: Uredništvo Ringeraje | 22.9.2021
image

Budući očevi pročitajte koje stvari svojoj dragoj ne smijete spominjati i na koje ne smijete ni pomisliti za vrijeme trudova i poroda. Malo za šalu, malo za istinu, ali za vas će biti bolje da se držite tih pravila

STRANICA 1 OD 1



Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!