|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Uz redovne ginekološke preglede možeš se osigurati da tvoja beba i ti budete zdravi i počneš se pripremati za porod mirno. Briga za zdravlje tvoje bebe počinje već u tvojem trbuhu.

image

Prosječna trudnoća traje približno 40 tjedana i u tom je razdoblju potrebno povjerenje za svoje i zdravlje svoje bebe staviti u dobre ruke. Vrlo je važno imati ginekologa ili ginekologicu s kojom se razumijete.

image

Trudnoća nije samo opremanje dječje sobice i kupovanje dječje robice i igračaka. Tu su također pregledi i testovi kojima ginekolog prati i provjerava pravilan rast i razvoj tvoje bebe.

PREGLEDI

Ispovijed mlade trudnice

Autor: NIFTY test | 15.8.2019
image

Moja je prva trudnoća završila sa spontanim pobačajem. Na prvom pregledu sam željela čuti najljepši zvuk na svijetu, ali otkucaja nije bilo.

image

Test za trudnoću tek je nedavno pokazao onaj magični plusić, a Ti već sigurno razmišljaš o tome nosiš li curicu ili dečka. Spol djeteta određen je već u trenutku kad ste zanjeli iako u prvim tjednima razvoj dečkića ili curice protječe sasvim jednako.

PREGLEDI

Istine i mitovi o trudnoći

Autor: NIFTY test | 29.10.2018
image

Trudnice obično obasipaju raznoraznim mitovima, sigurno si i ti čula neke od njih. Koji su od tih mitova istiniti?

image

Od 1.12.2017. test NIFTY je značajno proširio broj analiziranih kromosomskih poremećaja te sad može otkriti čak 63 različita sindroma kromosomskih delecija i duplikacija!

image

NIFTY je prošao najrigoroznije i najveće kliničke provjere na preko 147.000 uzoraka, ne postoji test na svijetu koji ima ovakve kvalitete!

ZDRAVLJE

Kromosomske nepravilnosti ploda

Autor: Uredništvo Ringeraje | 15.6.2017
image

Zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji za genetsko sekvenciranje, točnost testa NIFTY iznosi više od 99 % za detekciju 3 najčešće trisomije: Downovog sindroma, Edwardsovog sindroma i Patauovog sindroma.

STRANICA 1 OD 1



Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!