|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NIFTY - najbolji NIPT-test na tržištu postao je još bolji!

NIFTY test, 19.12.2017
Od 1.12.2017. test NIFTY je značajno proširio broj analiziranih kromosomskih poremećaja te sad može otkriti čak 63 različita sindroma kromosomskih delecija i duplikacija!

image
Nifty test
/11


 

NIFTY je vodeći neinvazivan prenatalni test na svijetu koji otkriva rizik prisutnosti određenih kromosomskih poremećaja fetusa već od 10. tjedna trudnoće. Siguran je, jednostavan, precizan i pouzdan. Za analizu testom NIFTY potrebna je samo 1 epruveta krvi trudnice, a rezultati su dostupni za samo 6-8 dana. NIFTY je neinvazivan i ne predstavlja nikakav rizik ni za bebu ni za trudnicu.


Točnost testa NIFTY veća od 99 % za detekciju tri najčešće trisomije kromosoma: trisomiju kromosoma 21 ili Downov sindrom, trisomiju kromosoma 18 ili Edwardsov sindrom i trisomiju kromosoma 13 ili Patauov sindroma. Osim tih sindroma, NIFTY može otkriti i druge kromosomske poremećaje: 4 aneuploidije tj. poremećaja broja spolnih kromosoma, trisomije kromosoma 9, 16 i 22 te mikrodelecije. Ako želite, NIFTY Vam može otkriti i spol Vaše bebe.


Test NIFTY je najkompletniji NIPT-test koji je i do sada otkrivao najveći broj kromosomskih poremećaja u usporedbi s ostalim neinvazivnim prenatalnim testovima. Od 1.12.2017. test NIFTY je značajno proširio broj analiziranih kromosomskih poremećaja te sad može otkriti čak 63 različita sindroma kromosomskih delecija i duplikacija, a također može detektirati i aneuploidije tj. poremećaje broja svih ostalih kromosoma.


Ovim proširenjem analize NIFTY je postao neusporedivo najkompletniji prenatalni test na tržištu. Kvalitetu testa NIFTY također dokazuje i činjenica da je do svibnja 2017. godine bilo napravljeno više od 2 milijuna testova NIFTY na svijetu, a testu NIFTY iz mjeseca u mjesec svoje povjerenje ukazuje sve više budućih roditelja. NIFTY je dostupan u više od 66 različitih država diljem svijeta, a u Hrvatskoj ga je moguće napraviti u više od 130 ginekoloških ordinacija i poliklinika.


Osim proširenog raspona testiranja, NIFTY je uveo još neke novosti koje će, sigurni smo, razveseliti svaku trudnicu: povoljnije cijene testiranja, kao i mogućnost obročnog plaćanja testa.


Više o testu NIFTY možete pročitati na internetskoj stranici www.nifty-test.hr.

 

Što test može otkriti?

NIFTY Basic

NIFTY Standard

NIFTY Plus

NIFTY Twins

TRISOMIJE

 

 

 

 

Downov sindrom

DA

DA

DA

DA

Edwardsov sindrom

DA

DA

DA

DA

Patauov sindrom

DA

DA

DA

DA

ANEUPLOIDIJE SPOLNIH KROMOSOMA

 

 

 

 

Turnerov sindrom

 

DA

DA

 

Klinefelterov sindrom

 

DA

DA

 

sindrom trostrukog X

 

DA

DA

 

Jacobsin sindrom

 

DA

DA

 

INFORMACIJA O SPOLU

 

 

 

 

muški / ženski

DA

DA

DA

prisutnost kromosoma Y

TRISOMIJE

 

 

 

 

trisomija kromosoma 9

 

 

DA

 

trisomija kromosoma 16

 

 

DA

 

trisomija kromosoma 22

 

 

DA

 

KROMOSOMSKE DELECIJE I DUPLIKACIJE

 

 

 

 

63 sindroma

 

 

DA

 

CIJENA TESTA

3.400 HRK

3.700 HRK

4.400 HRK

3.700 HRK

 

Želiš saznati više o testu, imaš iskustvo ili dileme? Piši nam na forumu. Sva iskustva, pitanja i odgovori su dobrodošli.

 

PROČITAJTE JOŠ

Uzroci i posljedice najčešćih poremećaja fetusa

Trudnoća u četrdesetima

Da sam znala za neinvazivne prenatalne testove...

NIFTY - snaga spoznaje o zdravlju nerođene bebe

Trudnice su izabrale najbolji test na svijetu

Dobili ste rezultate testa NIFTY - što sad?

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
5
Drugi mjesec trudnoće
Što se događa u vašem tijelu u drugom mjesecu trudnoće? (engleski video)
5
39. Dani beba, djece i trudnica 08. – 15. ...
„Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju ...
5
Treba li se u trudnoći „riješiti“ kućnih ...
Imate kućnog ljubimca godinama i sad se pitate: „Trebamo li se riješiti našeg psa ili mačke jer je supruga ostala trudna...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!