|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Učlani se u dm babybonus program i ostvari brojne pogodnosti

Uredništvo Ringeraje, 4.9.2017
Stotinu pitanja u glavi, neprestana potraga za odgovorima po svim mogućim izvorima i razmjena iskustava s onima koji su u tome već „doktorirali“, čest je scenarij koji doživljava većina budućih roditelja.

image
/21


Stotinu pitanja u glavi, neprestana potraga za odgovorima po svim mogućim izvorima i razmjena iskustava s onima koji su u tome već „doktorirali“, čest je scenarij koji doživljava većina budućih roditelja kada saznaju da će u njihovu obitelj uskoro stići i jedan novi član.


Kako bi dodatno olakšao potragu za pojedinim odgovorima i omogućio što bezbrižnije prve dvije godine djetetova života, dm od 2004. godine provodi program dm babybonus, a od 2009. godine postoji i program babybonus za trudnice kojim dm daruje buduće majke brojnim uštedama i iznenađenjima.


Svake godine dm svoj program babybonus obogaćuje nekim novim pogodnostima koje su rezultat razmjene iskustava i razgovora s članovima ovog programa, ali i onima koji će to tek postati. U nastavku saznaj što je dm pripremio tijekom 2017. godine u sklopu programa pogodnosti babybonus.


Darovni paket stiže odmah nakon prijave

Nakon prijave u dm babybonus program za trudnice, dobit ćete darovni paket koji će vam pružiti podršku tijekom trudnoće. U praktični ruksak moći ćete spremiti i brojne druge poklone koje je dm pripremio: savjetnik za buduće mame, uzorak paste za zube Himalaya, uzorak kreme za lice Ziaja, te kremu za njegu u trudnoći i "Moj prvi dnevnik" Biobaza.


Knjižica s bonovima za brojne uštede

U ruksak ćete moći spremiti i knjižicu s bonovima za brojne uštede pri kupnji proizvoda koji su vam potrebni. Ipak, kada krenete u kupovinu s bonovima iz knjižice, preporučujemo da sa sobom ponesete neku malo veću eko shopping torbu. Ako unaprijed želite vidjeti koji vas popusti očekuju u knjižici - posjetite dm-ovu internetsku stranicu: babybonus program za trudnice


Pelene i drugi proizvodi za članove babybonus programa za djecu

Pri učlanjenju u babybonus program za djecu do dvije godine starosti dm vam daruje paket pelena Pampers Premium Care S1 i paket vlažnih maramica Pampers Sensitive Newborn, ali i brojne druge prigodne proizvode i popuste o kojima više možete saznati na linku: babybonus program za bebe.


Nakon prijave i dobivenog paketa dobrodošlice, na kućnu adresu redovito ćete poštom primati pisma kojima u dm prodavaonicama možete preuzeti brošure sa savjetima, knjižice s popustima, prigodne darove i mala rođendanska iznenađenja.


Sve o pogodnostima i  knjižicama dm babybonus programa u 2017. možete saznati na linku: babybonus program. Ne zaboravite -  sve knjižice sadrže i bon od 15% popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna.  

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
4
39. Dani beba, djece i trudnica 08. – 15. ...
„Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju ...
4
Treba li se u trudnoći „riješiti“ kućnih ...
Imate kućnog ljubimca godinama i sad se pitate: „Trebamo li se riješiti našeg psa ili mačke jer je supruga ostala trudna...
4
Zdravlje tvoje bebe počinje već u tvom trb...
Sve mame znaju da ne postoji ništa važnije na svijetu od zdravlja njihove djece, ali što je s trudnicama koje još iščeku...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!