|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

VRIJEME S DJETETOM

Koji su darovi štetni za dijete?

Autor: Uredništvo Ringeraje | 9.12.2022
image

Možemo li prosinačkim poklonom naštetiti djetetu ili mu porućiti nešto što zapravo ne želimo? Provjerite tipične zamke u koje roditelji često nesvjesno upadaju.

OBITELJSKI ŽIVOT

Kako potrošiti što manje novca na poklone?

Autor: Uredništvo Ringeraje | 30.11.2022
image

Najvažniji korak koji možete poduzeti kako biste stvarno uštedjeli novac na božićnim darovima jest odrediti ukupni iznos za sve svoje darove prije nego što ih kupite.

image

U dm-u i u dm online shopu pronaći ćete prave poklone za mamu, sestru, prijatelja ili supruga, a razočarani neće ostati ni najmlađi. Druga dobra vijest, sve poklon-pakete, mirisne setove i odabrane igračke možete kupiti po cijeni sniženoj čak 30%.

image

Najbolji su pokloni oni koji se ne mogu kupiti ili zamotati u svjetlucavi papir. Ovo je popis stvari koje nećete dobiti niti u jednoj trgovini, no vrlo ih je lako pokloniti djetetu!

SVE O BEBAMA

Zašto djeca plaču kod Djeda Mraza?

Autor: Uredništvo Ringeraje | 3.12.2020
image

Ho, ho, ho. Koliko ste puta čuli ovaj duboki praznični pozdrav i dječji plač u pozadini? Gdje god da se ovih dana nađe Djeda Mraz okružen velikim brojem djece, velike su šanse da barem jedno-dvoje zaplače.

OBITELJSKI ŽIVOT

VIDEO - Jednostavne ideje za zamatanje poklona

Autor: Uredništvo Ringeraje | 30.11.2020
image

Baš kao što su darovi dio praznika, tako je i njihovo zamatanje predblagdanska aktivnost. Pronašli smo nekoliko jednostavnih ideja za zamotavanje koje će vam pomoći da vaši darovi ispod bora izmame uzbuđenje i prije nego što se otvore!

image

Odabir poklona mnogima stvara glavobolju i stres. Bez obzira na to koliko ste originalni prilikom kupovine poklona, prije ili kasnije definitivno će vam ponestati ideja i u zadnji tren ćete se okrenuti klasičnoj bonbonjeri koju ˝svi vole˝.

SVE O BEBAMA

Rezultati nagradne igre SelectBox

Autor: Uredništvo Ringeraja, EM | 3.3.2020
image

Nagradna igra SelectBox za mamice je završena. Sretne dobitnice su...

SVE O BEBAMA

Rezultati nagradne igre SelectBox

Autor: Uredništvo Ringeraja, EM | 3.2.2020
image

Nagradna igra SelectBox za mamice je završena. Sretne dobitnice su...

SVE O BEBAMA

Rezultati nagradne igre SelectBox

Autor: Uredništvo Ringeraja, EM | 31.12.2019
image

Nagradna igra SelectBox za mamice je završena. Djed Božićnjak dodatno je obradovao pet mamica i uljepšao im ulazak u 2020. godinu!

STRANICA 1 OD 4



Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!