|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

FOTO: Ilustracije o trudnoći, koje morate pogledati

Uredništvo Ringeraje, 23.1.2023
Prije trudnoće, i žene i muškarci ovo razdoblje zamišljaju kao blaženo i radosno. Svaka trudnica može vam iskreno reći da trudnoća donosi i puno stvari koje su daleko od divnog očekivanja kakvo poznajemo iz filmova.

image
Trudnoća je često ništa više od idealizirane slike sretnog iščekivanja koju gledamo na filmskim platnima. (FOTO: Line Severinsen, kosogkaos.no)
/201


Trudnoća je često ništa više od idealizirane slike sretnog iščekivanja koju gledamo na filmskim platnima. Bolovi u donjem dijelu leđa, nesanica, otečene noge i ruke, strije po cijelom tijelu, jutarnje mučnine i napadi žeđi zbog podivljalih hormona, a da ne spominjemo napor nošenja trbuha ispred sebe i bezbroj pitanja i strahova koji muče buduće mame i tate. Sve je to, htjeli mi to ili ne, dio razdoblja trudnoće.

 

Na negativnu stranu trudnoće možemo gledati kao na nešto loše, ali joj se možemo iskreno nasmijati. Majka Line Severinsen (www.kosogkaos.no) toga se uhvatila s duhovitošću, prikazavši kroz niz zabavnih ilustracija sve nedaće koje prate trudnoću.

 

Bez obzira na to jeste li jedva ugledali plusić na testu za trudnoću ili već gledate kako trbuščić "raste" ili ste možda već presretni roditelji, ove ilustracije trudničkih muka nasmijat će vas do suza. Pogledajte ih u gornjoj galeriji.

 

PROČITAJTE JOŠ: Biseri trudnica: O čemu li razmišljaju na porođaju

 

Da, i to su "ljepote" trudnoće, no one se brzo zaborave kada svoje najveće blago držimo u rukama. E, tada počinju druge vrste neugodnosti kojima se možemo također pošteno nasmijati.

 

Trudnoća

(F: Line Severinsen, kosogkaos.no)

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

I očevi pate od postporođajne depresije
Do sad se vrlo malo pozornosti posvećivalo mentalnom i emocionalnom zdravlju novih očeva...
4
Budući očevi, ovo je zabranjeno!
Budući očevi pročitajte koje stvari svojoj dragoj ne smijete spominjati i na koje ne smijete ni pomisliti za vrijeme tru...
4
Osjeća li beba u trbuhu očev stres?
Ako je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agresivn...
4
Izvanmaterična ili ektopična trudnoća
Svaka izvanmaterična trudnoća predstavlja po život opasnu situaciju za ženu ako se ne liječi, a najveća opasnost sastoji...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!