|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
24.5.2016 18:17:59   
mmamita
Hannnah odgovorila sam ti na pp user posted image Ajme sta si me snervala user posted image Mislim ne ti, nego doticni! user posted image

Faustina kolika je beba? Jeli mjerio? A ti malo miruj, dobro ce ti doc user posted image Bitno da je ostalo sve u redu! user posted image I super za kg, tako triba user posted image

Lisice pricekat ce Vice jos koji dan , a onda kad mu se prohtije moze izac user posted image Za vene mi je bas zao, ali nemam neki pametan savjet po pitanju toga...

Kaze mi dosta ljudi da mi stomak spustio i da necu jos dugo user posted image Neka me jos 10 dana, a ona sam spremna user posted image Ko zna koliko ce nas zavrsit na proljetnim bebicama user posted image

Saki, Desideria sretno sutra i javite nam se s dobrim vijestima!! user posted image user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 1701
24.5.2016 18:18:57   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1702
24.5.2016 18:21:02   
mmamita

Naši pregledi user posted image

saki84-------------25.05.
Desideria--------25.05.
mmamita-------30.05.
Lisica Mica----02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak-------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
Faustina--------22.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1703
24.5.2016 18:55:54   
faustina
Mamita - nije mi mirija ovaj put , prosli misec je ,

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1704
24.5.2016 19:52:25   
Desideria
Ajme stvarno se sve rapidno priblizavaaa!!! Jel netko spremio torbu? Ja sam samo kupila uloske. Sta znaci umjereno mirovanje u ovim zadnjim tjednima? Jel kdete kamo za ovaj vikend? Mi idemo u cetvrtak na mreznicu ali sam malo trznula na ove preglede i mirovanje. Jeste sta skuzile ili drugacije se osjecale? Ja imam vjerojatno te lazne kontrakcije i nekad pritisak jak dole ali kako koji dan. Sutra sam popodne na pregledu pa se javim navecer user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1705
24.5.2016 22:59:51   
Hannah27
Lisice i ja sam jutros vadila krv ali svekrva mi je sredila da vadim na firulama, odmah sam ušla i izvadili su mi za cas . Tamo na križinama ima milion ljudi , zagušljivo ... Ja sam zadnji put zamalo pala u nesvijest .
Kako to misliš TROMB !???? Ajme svaka ti čast kako si flegma, meni tromb znaci GOTOVA SAM user posted image

Jupiter pa to je super, zar vec ? Ma dajte pa dobro mamita govori ovo ce bit proljetnice,,,... Blago vam se, i ja bi sto prije, ali mislim da nista od toga .

Mamita zar i ti? Ja se nadala da cemo skupa u rodilište!

Mare sta ima nova ? Jel ideš doma ili? Kakva je situacija ....

Ajme ne mogu vjerovat da je krenulo ..... Mislila sam da ce mare probiti led, al evo Leona nam zeli van ....

Moj malac vise nije miran ... Očito mu nije bilo do tuluma nekidan .

< Poruku je uredio Hannah27 -- 24.5.2016 23:00:28 >

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1706
25.5.2016 0:09:07   
mmamita
Hannah imas pp.
A to da cemo skupa u rodiliste, nikad ne znas. Ali bilo bi lipo user posted image
Mare vas je sve pozdravila i jos je u bolnici. Pokupila je E.Colli jer su tete ciste izuzetno marljive i pazljive user posted image . Ne zna jos nista tako da je do daljnjega u bolnici. Ali jos 3 dana i ulazi u 9 mj., tako da su blizanci poslusni jos uvik user posted image

Ja se na momente osjecam ko da mogu brdo premistit a za svega par minuta legnem i nemam snage za nista. Imam 2 totalno razlicite trudnoce i bas mi je zabavno. Kakva cu u narednim trudnocama bit jadna ti sam user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1707
25.5.2016 10:10:31   
Hannah27
A joj, jadna Mare . Zajebano je to kad ležiš u bolnici, a doma imas Dite...
Al najbitnije da sve prodje ok .

Mamita, tako i ja ... Čistim pola sata , onda sat odmaram user posted image
Koja si ti kraljica, "sljedece trudnoce" , ja muzu svako malo ubacim da je ovo naš JEDINAC. Kao Naprimjer jutros u 6, kad me grč u listu uhvatio, cijela ulica me cula . user posted image user posted image
Bas me ti grčevi sataru ako samo jedan dan propustim magnezij popiti .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1708
25.5.2016 11:38:09   
Jupiter
Ola moje debele! user posted image

Ma tko zna ako ce biti tako, iako ocekujem, znate da pravila nema. Vidjet cemo...mogle bi i oko ovoga (koja ce prije) napraviti kladionicu hahaha.. ja ko' da sam kockar u dusi user posted image
Ugl, narucena sam i u bol i kod svoje gin 7-og, samo sa sat razlike. Paa...cemo vidjeti..
Ja sam spremila torbu za bol. pa moze kad god ona hoce :)

Evo i ja imam novosti od Mare: kaze da su je pregledali i da ce je zadrzati do kraja jer mali braco ima mrvicu manje plodne vode, pa iz predstroznosti. Ali, ali, nas mali braco se isto okrenuo dolje sa glavicom, tako da je tu veliko veselje!!! Mama se osjeca dobro. Nije izgubila onaj svoj smisao za humor user posted image i takodjer vas sve pozdravlja!

Ja isto kad cujem za tromb si pomislim na one scene kao iz CIA/Miami Beach i str, te "vidim" kako to putuje i paf! mrtav! user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1709
25.5.2016 12:06:51   
Hannah27
Mare u tom slučaju hitno nabavljaj wi-fi !!! Ne moze to tako, da sad mi ovdje kukamo do kraja bez tebe .

Jupiter vezano za tromb, bas tako !!! Meni nekidan se pojavila mreža modra preko cijele noge, valjda od sunca i stajanja, ja sam skoro gola otišla u dr. Rekla svima da me puste preko reda , da sam gotova user posted image !!!vene i trombovi su mi Paranoja !

Ja jos nisam spremila torbu jer nezz koju da ponesem, ne da mi se vuc moju lipu torbu od kolica po bolnici . Ali sve je u ladici tako da samo imam to potrpat !

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1710
25.5.2016 16:13:38   
saki84
dan user posted image ...vidim polako su pripreme za start na nasoj temi.
MareM nadam se da ce dani u bolnici brzo proci i da bakterija i to drugo (nisam zapamtila kako se zove) nece radit velike probleme.
Jupiter vidim i tvoja curka se priprema za vani. Nemoj se brinuti, ima ona ljepu kilazicu ako krene ranije user posted image
Svima na dobrim pregledima cestitke i da ovi zadnji dani prodju sta manje stresno a bebe napreduju i budu spremne za prvi mamin poljubac user posted image
malo manje me ima tu, razlog je teska bolest jako bliske osobe u obitelji, necu o detaljima da vas ne opterecujem ruznim stvarima..tako da cure oprostite na zabusavanju...ovo vam tipkam sa moba jer laptop je otkazao poslusnost.
Raport sa mog pregleda: Moj sinek mali jako dobro napreduje ima 900 grama tako mi je rekla doktorica, rukicama sakriva lice tako da ga mama ne vidi, al to vjerovatno zato jer mu nisam dala jutros krafnu sa cokoladom a on je voli papat za dorucak i popit kavu. user posted image , gledala me dolje i rekla sa sam zatvorena da zatvorenija ne mogu biti. Pomakla mi je termin poroda na 4.9 jer beba je naprednija za 5 dana od starta bila.
Ona je jako zadovoljna i ja sam. Ipak sam odlucila ne ici na 4d pomalo me strah tog zracenja pa cemo bez toga. Ovaj put sam imala malo veci skok u kilazi, cak 5 kila, tako sam se do sada udebljala 9 kila sve zajedno. Nadam se da ce sljedeci mjesec vaga bit blago naklona user posted image
Sljedeci pregled mi je 21.6.
I da dobila sam prije dva dana, preko noci jedan "ljepi" veliki hemeroid, za sada ne boli ali smeta jako. Mzem krememom i ispirem kamilicom pa se nadam da ce se povuc.
Sve vas grlim i pozdravljam. user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1711
25.5.2016 19:58:57   
mmamita
Saki uff bas mi je zao zbog bolesti user posted image user posted image Vrazje bolescurine! Nadam se da ce joj/mu ici na bolje!
user posted image za bebaca, pravi decko nema sta user posted image . A to za kg, valjda je normalno jedan misec da vaga poludi user posted image
A za hemeroid user posted image zelim da sto prije nestane! Nisam nikad imala ali mogu mislit kako smeta!! Barem ne boli vrazicak!

Ja sam jutros isla vadit zadnji put krvnu grupu i toplo se nadam da sam sa svim nalazima i vadjenjem krvi za ovaj puta gotova! Bas mi se neda cekat po uru vrimena da bi u 2 minute bila gotova! Jos sam i malu vodila jer je nije ima ko pricuvat, tako da je jadna danas cili dan izgubljena jer sam je probudila u 6:30 user posted image . Nju ne diraj prije 9:30, 10h i cili dan ces provest u miru user posted image Danas je odspavala cak dva puta popodne, prvi put nekih sat vrimena a drugi put priko dva sata user posted image Misica moja user posted image

I dalje se mm i ja borimo sa zenskim imenom i nikako se ne mozemo dogovorit. Bas sam zalosna po pitanju toga. Jadna beba ako bude curica vjerojatno nece imat ime kad se rodi! On stalno govori ma nadoc ce nam jedan dan jedno ime i to ce bit to, ali..... ja stalno nesto predlazem, njemu je sve bzvz i onda ja poludim na njega sta on nema neki prijedlog i onda pukne neko ime cisto da bi nesto reka!! EE dodje mi da mu prisvirim jednu priko usiju! Ma sama cu odlucit o imenu i bit mirna user posted image

Cili dan osjecam pritisak u stomaku i sad mogu rec da i ja vidim da se spustio. Ufff, jedva cekam pregled u ponediljak! Molim Boga da mi kaze otvorena si preko 2 cm, miruj malo i brzo ce beba!! user posted image Ah ti snovi...

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1712
25.5.2016 19:59:43   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1713
25.5.2016 20:00:47   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita-------30.05.
Lisica Mica----02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak-------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
saki84------------21.06.
Faustina--------22.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1714
25.5.2016 20:07:45   
Hannah27
Saki i meni je zao radi situacije . Ali bar imas malenog , lipo napreduje ....

Mamita sta ti nisi n Hvaru ?
Ma to vadjenje krvi po bolnicama je uzas, ja sam krvnu grupu ovaj put preko veze i odma sam ušla . Prošli put zamalo pala u nesvist . Kako moram hormone vaditi svako 4tj. Pošteno sam se naplacala u sunca ali bar udjem odma isti cas sam gotova, ne sataru mi ruke kao po bolnici i nalaz sutra na mail . Da su nam bar takve bolnice .

Alo !!! Nemoj ti meni sanjati da ideš rodit za tjedan dana, ja sve se nadam da cemo skupa tiskati ! Moj nece prije termina sigurna sam !!!

A koji su prijedlozi za imena ?? Kako se tvoja curica zove ?

Ja sam isto koma alergija danas satrala, upravo tamanim lubenicu , jedva sam je dočekala, a mali pooooluuudiiii na nju !!!

< Poruku je uredio Hannah27 -- 25.5.2016 20:09:01 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1715
   RE: Ljetne bebe 2016e
25.5.2016 22:10:59   
Desideria
Joj evo mene i mog pregleda. Niti jedan mi nije prosao skroz ok. Ok je jedan 😂. Malisa je ok, 2600g, ja zatvorena, plodna voda ok sve super. Ali u urinu su mi svasta nasli i leukocita i proteina. Pa me poslala u privatni lab u istoj zgradi na nalaz urina. Tamo leukocita 500 kroz nesto, i 3+, pise nesto bakterija i nitrita. Digla je frku. Moram urin na urinokulturu. A mi sutra na vikend. I glupo mi sve otkazati radii toga. Zovem prijateljicu dr u klaicevoj kaze ona to ne mora nista biti. Zovem 3 privatna laba u zagrebu nitko naravno sutra ne radi. Muz spasava situaciju, zena od kolege radi u jednom privatnom i kaze dodji odmah. Ja pitam a sta je s onim prvim jutarnjim urinom, veli ona nije to bas takva frka. Ako sta ima pokazati ce se ovako i onako a ako je negativan mozemo ponoviti za svaki slucaj u ponedjeljak. Djeca same doma, muz otisao na vikendicu pokositi da mi mozemo sutra doci a mama i ja po zagrebu vozimo uzduz i popreko 😂. Dobila stroge upute od dr, 2l tekucine (moj problem je sto malo pijem), pita imate kakve smetnje, bol kod mokrenje, peckanje dok mokrite, cesto sila na wc a ne mozete poskiti. Ne! I da redovito mjerim tlak radi ev preklampsije radi ovoga. Ja sam ostala paf. Kako to vama zvuci? U srijedu idem kod nje da mi uzme dole briseve i do tada ponoviti nalaz urina. Nikad onak skroz mira....

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1716
25.5.2016 22:21:07   
perlica55
Večer cure, upadam kao padobranac. I ispričavam se..
Desideria, molim te pazi na proteinima u urinu...
Obvezno odmah izbaci sol i pij punooo vode. Kontroliraj tlak svakodnevno
I prati pokrete bebe..
Ne želim te strašiti, al kod mene preeklampsija nije prepoznata na
vrijeme, tlak je bio po ginekologu ok u 30tt 130/80, proteini 2+,na žalost vidiš
moj potpis.

Sretno svima, izdržite još malo i evo nam ljetnih user posted image na RR user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 25.5.2016 22:33:26 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 1717
25.5.2016 22:52:30   
Desideria
Uf... Tlak stalno kontroliram. Kako nije prepoznat na vrijeme? Nije ti nitko mjerio ili....?

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1718
25.5.2016 22:54:17   
Desideria
Oprosti krivo sam procitala....😞. Meni je tlak uglavnom 110-120/60-80. Meni jer rekla da joj se odmah javim ako dođe na 140/90

Neposredna veza do poruke: 1719
25.5.2016 23:43:27   
Hannah27
Perlice ako vidis ovo uopce , pratila sam zimske i sve sto se dogodilo , zanima me dal misliš da je to greška ginekologa ili ? Dal ces ga mjenjati ?
Znam da si redovito kontrolirala bjelančevine i tlak i bila na djeti, sta se jos tu moglo učiniti , ako uopce je nesto buduci da kažeš da (nije prepoznato n vrijeme ) ?

Desideria, nezz sta da ti kazem u vezi toga, stvarno nemam iskustva . I ja sam nedavno imala leukocite u mokraći povećane i opcenito povećane, ali nije me slao na urinokulturu . najbitnije da ti napraviš te nalaze, ne mozes nista drugo trenutno pa ces znati sta dalje . Nezz za te proteine , ali sto se tice bakterija čitala sam da bebe u našim tjednima se vec same brane od bakterija . user posted image

Neposredna veza do poruke: 1720
26.5.2016 9:43:44   
perlica55
Curke, ne znam kaj da velim.. Bog je kriv..
Cijelo vrijeme su bi proteini bili 2+ i tlak koji nikad nije došao do tih
"opasnih" 140/90.
Da mi je ova pamet sigurno da bi tražila hospitalizaciju i mirovala bi
cijelo vrijeme, kako bi smanjila pritisak u krvnim žilama i samim tim
bolji protok krvi kroz pupčanu vrpcu.
No što je tu je, drugi put budem pametnija.
Desideria, nemoj da te moj slučaj prestraši, ja sam valjda jedna od rijetkih..
Al posavjetuj se s još jednim ginekologom, možda da sakupiš 24 satni urin i
provjeriš proteine u cijelom jednom danu. Leukocite budeš riješila antibiotikom,
al fobija su mi proteini, njih ne smije biti u urinu.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1721
26.5.2016 10:44:24   
mmamita
Desideria da, poslusaj Perlicu, preeklampsija nije zezancija. Jedna cura mi je pricala kako je imala u trudnoci i znam da je sve pred kraj trudnoce bilo rizik, morala je na hitan carski prije termina poroda.
Mislim da se nebi sad trebala zatvorit u kucu. Za nedaj Boze Split ti je blizu i za cas si u bolnici. Samo prati tlak i bebine pokrete i bit ce sve ok user posted image
Perlice zelim ti sto prije jednog user posted image , da uzivate i mazite se do besvjesti user posted image user posted image

Hannah nisam na kraju isla jer mi se mala razbolila a usto sam skroz zaboravila da imamo vjencanje sada u subotu. Tako i da je ona ok (iako nije strasno, malo kaslje ali opet...) vjerojatno nebi otisla, neda mi se tramakat za 2 dana. Sljedeci tjedan cu vjerojatno user posted image

Dosta sam imena eliminirala, jer je on koluta ocima na svaki moj prijedlog. Tako da ne znam vise koje mi se svidja i koje mi savrseno pristajalo mojoj curici, ako bude user posted image Sinoc mi je da par imena, ako to su njegovi zadnji prijedlozi on ne moze vise user posted image
Od svih tih samo mi se jedno svidja. Rekao je Nora, Agata, Brigita i Erika. user posted image Ne znam bili se smijala ili plakala. Probala sam svako naglas izgovorit par puta i jedino mi Nora ima smisla, ali sta ce bit do kraja ko ce ga znat user posted image

Neposredna veza do poruke: 1722
26.5.2016 12:40:15   
saki84
Desidera poslusaj Perlicu, bolje ucinit sve sta mozes na vrijeme. Drzim palceve da sve bude kako treba. user posted image
Perlice sretno u novom postupku i da ovaj put bude sve skolski od srca ti zelim. user posted image user posted image
mammita meni Nora zvuci kad izgovorim bas dobro, tako da ja glasam za Noru user posted image
Hannah27 slaze se za to vadjenje krve na krizinama, ono je prestrasno. Ja ne znam kako cu ja u srce sedmog miseca izdrzat tamo red za dat krv, na samu pomisao mi se pada u nesvist. Na humanu imam prednost ka trudnica ne znam zasto i ovamo trudnice ne mogu uc odma nego moraju cekat prozivanje, glupo bas! A da ne kazem kad sam na skolsku prolsi tjedan isla vadit oggt, sve puno starih ljudi, svi u istom hodniku od toga troje djece povratilo, dvoje ljudi starijih onesvjestilo, a da ne kazem kako te guraju i ne pustaju da vadis krv jer kao preko reda ulazis, a vide da si sa stomakom i da moras u tocan sat vadit ponovo krv. I nakon vadenja vratis se u hodnik oces sist ali nemas di, jer oni lipo izvadili krv sili i cakulaju pa ti sad izadnji na kraj sa njima. A da ne govorim o onome pogledu kao necu da mu se dignem da on sidne, prestrasno u sta se ljudi pretvore kad udju u neke godine.
Evo izjadala se ja user posted image al bitno da je secer uredan user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1723
26.5.2016 13:12:53   
perlica55
Hvala cure svima na lijepim željama user posted image
Mazite buše i uživajte još malo u trudnoći,
uskoro stižu vaše user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1724
26.5.2016 14:20:48   
Desideria
Thanx cure. Za sad je sve pod kontrolom. Cekam nalaz urinokulture tlak mjerim vise puta na dan. Sve je ok za sad je 110/80. Beba se javlja ja nemam nikakve fizicke simptome urinoingekta. U srijedu idem ponovno kod nje

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!