Lisica Mica
|
Heloooo curke, evo me!!! Dakle, sve je ok. Vice procijenjen na 2800-2900 grama. Više nije za tjedan veći, sad je školski kako bi i trebao biti za 37 tjedana, bar tako doktorica kaže. Kad upišem mjere u onu našu talijansku stranicu ispada da je dug oko 47 cm, a težak oko 3100 grama. Ali sve su to procjene... Uzela mi je bris na streptokok i pregledala me dole, otvorena sam 1 prst do unutarnjeg ušća, ali ne pipa se glavica. Pitala sam je da mi malo to objasni, kaže da je vanjsko ušće otvoreno 1 cm, ali unutarnje je još zatvoreno. Komentirala je i da je međica već ispupčena. Dobila sam dva kila....a i nisam baš nešto puno jela u zadnje vrijeme, ali valjda sad to tako ide, kad smo prema kraju. Tlak i urin mi je ok, dala mi je uputnicu za rodilište i slijedeći pregled je 16.06. Ja sam se nekako potajno nadala da će opet reći da je veći i da sam malo više otvorena , ne da mi se nekako čekati baš do kraja mjeseca, ali bit će šta bude. Sve u svemu, ja zadovoljna i happy!!!!!!!!!!! Desideria, baš mi je žao šta te "dopala" bolnica, ali bitno da je sve ok, još malo izdrži...jesi se skompala sa cimericom tamo? Kako kratiš vrijeme? Drago mi je da su naša MareM i braco i seka dobro...po nekoj logici ona bi trebala biti prva, ali nikad se ne zna... Jupiter, baš me zanima jel se to kod tebe nešto zahuktava s obzirom na tolike bh kontrakcije ili je tvoja trudnoća jednostavno takva. Ja zapravo ni ne znam da li ih imam, ponekad mi se malo kao stvrdne trbuh i osjetim nekakav pritisak prema dole, ali ja uvijek nekako mislim da je to normalno u ovako visokim tjednima, pa ni ne znam je li to to. Noge mi nateknu, pogotovo navečer i to ova lijeva sa groznim venetinama, ali s obzirom na sve te probleme s venama nije ni toliko da baš previše oteknu.... Prsti na rukama mi oteknu malo ponekad, al isto sam preventivno skinila vjenčani prsten. Ova vrućina naravno pogoduje svemu tome tako da je zapravo dobro da malo pada kiša i zahladi (kao npr.jučer). Spakirala sam konačno torbu za rodilište, kolica su isto stigla iz Čapljine , sve je oprano, još treba sastaviti krevetić i donijeti prematalicu od prijatelja, sve ono finalno posložiti i namjestiti i to je to. Mi spremni!!!!!! Na vježbe za trudnice još idem, iako mi je naravno sve teže, barem još koji put da uspijem...to me stvarno spašava... Pozdrav curke i držite se!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 2.6.2016 17:01:16 >