di.sak
|
ej trudnice moje! Mare drž se! bit će sve 5 Jupiter javi se s pregleda obavezno.. ja sam u nekakvoj gužvi bila cijeli prošli tjedan, a da ne pričam koliko sam puta popi*dila na bankarske djelatnike, al bolje neću o tome, jer ću se pak naživcirat kako mi je došla frendica iz IRL, samo neki roštilji, druženja i tako, što mi nije teško palo , rođendan kod druge frendice u subotu uz roštilj, jučer kod mame na ručku i šetnja po suncu, od kojeg sam dobila boje (crvene) u licu, jer sam bijela ko sir, pa malo otišli do dvorane gdje je bio festival igračaka, pa odvela nećakinju (3 g.) na facepainting i gospodična si je izabrala rozog jednoroga da joj teta nacrta na facu .... seka mi jučer donijela punu kutiju robice za malecku, koja je bila friško oprana, al ja sam to sve izvadila, pogledala dio po dio i polako slagala nazad, dok se ne odlučim to prat, peglat i slagat u ormar... baš sam se raznježila u četvrtak sam bila u petrovoj, išla krv vadit, sutra moram opet u ZG po te nalaze, sutra ćemo MM i ja malo do yiska vidit kaj ima, al imamo u planu uzet ležaljke koje se ljuljaju, taman za dvorište , a u srijedu ću si ić šećer riješit u lab i usput po doznake, četvrtak je rezerviran za roštilj u Zg povodom još jednog rođendana...znači-ludnica..MM, kum i ja bili u kinu na "mens night" gledali X-mana i oduševljeni filmom, al pošto je bio -mens night- oni su dobili pivo, a meni su dali Axe dezić , šta će jadni prošli tjedan primijetila natečene gležnjeve, pala u depresiju, plakala od muke, makar znam da je to normalno i drugi dan splasnuli i sad su opet kao prije Jupiter, još jednom, sretno danas, a Faustina, javi se s pregleda sutra
|