|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016e
26.5.2016 16:49:49   
mmamita
saki uff nasmijala si me sa ovim starcima , ali si sto posto u pravu user posted image
U Splitu barem kod OGTT nema cekanja, cim das uputnicu na salter (cak sam i tu dozivila zadnji put da zena kad me vidila u redu rekla da odmah idem na salter a ono 25 mrkih pogleda me strelja user posted image ), odmah teta sa saltera reagira da moras prva ic vadit krv i kad to obavis ako nema mista na stolicama dize sve redom da bi trudnica sjela. Zadnji put oba puta mi se dogodilo da sam nakon sat vremena i nakon dva sata vadjenja se vratila u cekaonu i sve stolice su bile zauzete. Nisam nikog trazila da ustane, ali izasla je sestra i digla djedicu da bih ja sila. Bilo mi ga bas zao, ali tako mora ic...
A ovo ostalo svugdi moramo cekat i to je bas bzvz...

Daaa i ja cijeli dan vrtim Noru po glavi i mogu ti rec da mi se sve vise svidja!

Danas bi sve dala da mi je ima netko ostat s malom sat vremena samo da se odem osuncat na plazu. Jooj sta bi mi dobro doslo!

Desideria cuvaj se, bit ce sve ok user posted image i uzivaj na Hvaru!

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1726
   RE: Ljetne bebe 2016
26.5.2016 16:51:40   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1727
26.5.2016 16:52:42   
mmamita

Naši pregledi user posted image

mmamita-------30.05.
Lisica Mica----02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak-------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
saki84------------21.06.
Faustina--------22.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1728
27.5.2016 12:22:39   
Desideria
Evo me cure..nasli su mu beta hemaliticki streptokok u urinu. Sad cekam antibiogram da znamo s kojim antibiotikom ici. Pusa svima. Samo mali ispravak mamita na zalost nisam na hvaru. Puno blize zagreba sam.. Na mreznici. I moram vam se pozaliti. Ginicka me oprala da sta nisam cekala nalaz. Da ja s djecom gubim 3-4 dana prirode i ovakvog vremena a urin je mogao biti i sterilan. Ja sam sat vremena od zagreba i sve mi je rjesivo. Da nemam prijateljicu koja radi u privatnom labosu i da nisam urin nosila u srijedu popodne ja danas ne bi imala tu info. Nosila bi urin u zavod za javno zdravstvo tek danas ujutro a nalaz ne bi bio prije ponedjeljka ili utorka u najboljem slucaju. Eto sam da se izjadanm....pod hormonima smo jos osjetljiviji

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1729
30.5.2016 11:02:40   
saki84
Jutro user posted image
imam jedno pitanje, dali je vas boljelo oko pupka, mozda prst povise vise prema desnoj strani?Mene to od jucer muci. Kad malo odmorim bude lakse al mi isto neda mira.

Neposredna veza do poruke: 1730
30.5.2016 11:19:58   
Jupiter
Pa gdje ste pobogu nestale? user posted image Sigurno ste nekamo otputovale i tako vam je dobro da se ne stignete javiti!

Mmamitica sretno danas na pregledu! Nemoj da cekam izvjesce user posted image . I meni se svidja ime Nora. Kako ce se zvati ako bude pisulinac?user posted image

Desideria kad ces znati s kojim antib ces krenuti. Nista ne brini. Najvaznije je da se ovakve bestiju otkriju na vrijeme. Biti ce sve ok. A za njihovo ponasanje ne brini uopce jer su tako sretni kad se na nekoga mogu istresti.. posalji joj jecmenac!user posted image

Ja napokon svecano objavljujem da sam/smo napokon gotovi sa svim preuredjivanjem i spremanjem i da je sve spremno za dolazak nase Leonice.
Grozno spavam, postala je jako teska, hrcem kao nikad do sad (cak i sebe budim) user posted image , noge kao u slonice, kontrakcije cim prohodam 20 metara...i tak... Sve u svemu nista za ne ocekivati.
Jedva cekam pregled..

Ostale debele, gdje ste?

Saki kad me boli, to je uvijek dio kod jajnika, prepona, kriza... Gore i oko pupka nije. Valjda te ne boli jako? user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1731
30.5.2016 11:54:11   
Desideria
Cure ja od jucer u bolnici. Jucer ujutro smećkasti iscjedak. Nakon 2h i roskasto..odmah u auto i na hitnu. Tamo ustanovili otvorena za prst. To nije samo po sebi zabrinjavajuce ali ta sukrvica se prati. Jucer popodne cijeli dan sam osjecala kontrakcije. Bića sam ih i pocela zapisivati. Danas ok. Osjetila sam di sad 2-3. Moja drbjw pogledala ulozakbi kaze da je to danas ciscenje od jucerasnjeg pregleda..pitam ju ja jesam li tu do daljnjega. Kaze ako stane sukrvica to je onda ok mogu i doma. Glano da nema svjeze krvi. Danas sam 36+1

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1732
30.5.2016 12:05:30   
nymeria
Saki kod mene slicna stvar ali na ljevoj strani.. i tu nekad znam lupkanje osjetit i bude kao tvrda kvrgica... e sad da nije noga glava pa nes gurka tako... bar si ja tako predocim.. isto kad odmorim prestane..

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

Neposredna veza do poruke: 1733
30.5.2016 12:05:48   
Jupiter
Desideria neces nas valjda presiskati? Iako, i da bude, sad je/si u 37tt i to je super. Znam da nije lako kad vidis krv u bilo kakvom izdanju ali u ovim tjednima to vise nije tako zabrinjavajuce kao prije. Naravno da je pametno da si otisla u bol. Sad odmaraj jos malo..bar jos tjedan-dva :)
Tako i ja svoju Leonu nagovaram da se strpi da bar udjemo u 37tt. Sad sam 34+4.

Neposredna veza do poruke: 1734
30.5.2016 12:56:48   
nymeria
Ajme ljetnice vi bi se zurile.. a ni proljetnice se nisu zredale josuser posted image

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1735
30.5.2016 17:40:22   
mmamita
Desideria draga moguće da ti je to malo od upalice, odnosno mjehura ima krvi. Ali dok si pod nadzorom u bolnici, ne brini. Bit ce sve ok user posted image Beban i da se sada rodi bio bi on super!!user posted image

Nymeria mi se baš guramo user posted image , a šta ćeš kad nas dosta granići sa proljetnim bebamauser posted image

saki i mene ti je znalo bolit oko pupka, mislila sam da ce prsnit, tako da ne brinešuser posted image

Jupiter ajde Bogu hvala da su radovi zavrsili! I ti se baš opasno spremaš s obzirom na simptome. AJde neka te jos malo u komadu user posted image Ako bude dječak zvat će se Pjero. Nekako se navikavam na ime Nora, ali jos nista nije zakljuceno user posted image

I naravno izvješće s pregleda user posted image
Beba ima 3kg, tako da smo na opasnoj granici za dogovoreni carski user posted image . Još ćemo utvrdit kilažu na sljedecem pregledu, ali sve naginje ka tome da taj carski neću izbjeć! ALi trudit ću se svim silama za prirodan porod! Još uvik zatvorena, cerviks omekšan i sve je u redu. Otvorila porodiljni i dobila zelenu kartu da se mogu kupat još tjedan dana, tako da sutra idem na Hvar iskoristit to do maximuma user posted image
Sljedeći pregled za 2 tjedna, a tada ću i u bolnicu na pregled da se dogovorim finalno sa doktorom oko poroda...
Eto, šta bude bit će, bitno da je beba dobro user posted image

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1736
30.5.2016 17:45:03   
mmamita

Lisica Mica-------02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
mmamita--------13.06.
saki84------------21.06.
Faustina----------22.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1737
30.5.2016 19:04:48   
Desideria
Mmamita blago tebiiik!! Ma sve znam..ne brinem ja za malisu nego je meni sok. Odjednom me zatvore, moje curke doma a ja ne znam jesam li do daljnjega ili ne. A proci ce i to...

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1738
30.5.2016 19:05:27   
saki84
Nymeria nadam se da ne boli jako. Mene na momemte neizdrzivo. Zvala sam svoju gin i rekla da ili je misic ili zuc. Ako ne prestane da dodem pl uputnicu za uvz zuci a da smijem popit lekadol ako je neizdrzivo. Nadam se da je misic ili zivac u njemu da nije ovo drugo.
Desideria bitno da si u bolnici i da te prate. Mozda dobijemo prvu bebicu tu, mene bas veseli pocetak :-
Mammita bome je bebica bucko pravi! Neka on samo tako lipo napreduje. Hm ovo mi mirise da bi mogla dobit okladu, garant je decko user posted image .
preko moba sam pa sam na brzinu nadam se da mi nece obrisat post

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1739
30.5.2016 20:59:43   
Jupiter
Danas dosla jos jedna beba sa proljetnica user posted image user posted image i to tako ne/ocekivano. Na pregledu vec 7cm otvorena...woow..i tako veliki bebac!

Iskreno, ja bi da sam opet od 5mj trudnoce na dalje...da jos malo uzivam u mazenju i pazenju... Ali do 8mj. Ovo sad je too much...a mogu samo misliti kako je Mare sa duplom dozom. Ona vas i dalje sve pozdravlja. Dobro je i malisani su dobro. Usla je u 37tt tako da i kod nje nema vise briga. Slj tjedan je uzv pa se nadamo saznati i koju velicinu :)

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1740
30.5.2016 21:09:18   
Jupiter
Mmamita do koje tezine ce "tolerirati" za carski? Ja se, kao i ti, iskreno nadam da ces to izbjeci. Ali ako i ne, znas i sama...no big deal..
Glavno je da ste i ti i mrva dobro, neka nam raste user posted image
I super je da si mobilna, takorec, do kraja! Kupanjac, suncanje...ma di ces ljepse! Uzivaj draga! Tako i ja ali na svojoj mini terasi i eventualno mocim noge na obali.

Desideria Mamita ti je dobro napisala. Samo pazi na sebe..

Saki nadam se da nije zuc... Znaci stvarno zaboli? user posted image
Zao mi je kad vidim da ijedna ima neki problem..

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1741
30.5.2016 21:42:40   
saki84
Jupiter da zaboli i to posteno, da na momente jedva dodem do wc-a, pa popusti malo pa opet. Mada mi gin govori da ukoliko se bol smiruje da tad nije zuc vec misic ili zivac. Al vidit cu ako nastavi trazit cu uputnicu za snimanje zuci za svaki slucaj. Drago mi da je Mare dobro i bebe da napreduju, pozdravi je user posted image .
A ja bi tako rado da sam u vasim tjednima, manje bi se brinula jer bi znala ako i krene ranije beba je sigurna a ovako svako malo neki strahovi, bolovi. Ovih 9 mjeseci je bas dugo i pomalo stresno, bar meni. Bit cu mirna tek kad ga vidim da je dobro i poljubim prvi put. Sanjam taj tren i cesto ga zamisljam, cak i miris mu osjetim. Jos malo user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1742
30.5.2016 23:03:00   
mmamita
Jupiter beba ne smije biti preko 4kg. A s obzirom da mi je ostalo 5 tjedana, svaki tjedan sada dobiva 200-250g, bit će baš na knap...
Ali baš to, no bog deal user posted image

saki ako baš boli ja bi isti tražila uputnicu, ali i mene je znal baš bolit i zatezat pa uopće nisam obraćala pažnju na to,a vidiš šta sve može bit... Nisam uopće mislila da bi to moglo imat veze sa žući user posted image

Desideria ma curke su dobro! Ništa im ne fali, sigurna sam! A ti imaš još jako malo, samo se čuvaj user posted image

Daaa stigla je još jedna beba na proljetnicama! Ajme sve su nekako brzinski odradile to, i nama isto to želim! user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1743
31.5.2016 10:54:59   
Hannah27
Bas ste se raspisale ! Mamita jao 3kg ! Ja bi ipak bila happy za tako veliku bebu bez obzira na carski . Mogao bi to bit i braco ? Koliko ti je mala bila teška kad si je rodila ?
Jedva cekam viditi u petak koliko moj ima ....

Desideria i mare izdržite jos malo, bas kako mamita kaze kući im sigurno nista ne fali, vi se odmorite dok jos možete .
Mare bas mi je drago da si ušla u 37tt. To je super !

Jupiter sad kad je sve gotovo, cekaj i uživaj kao ja ....

Ja se dižem cijelu noć na wc, jel vama tako ? Nikako ne mogu smanjiti vodu navečer jer sam žedna nevjerovatno . Onda sam koma do 10 ujutro najmanje spavam .
Uzela sam potvrdu za prisustvovanje porodu, sljedeci tjedan je tečaj mogla bi otići malo .... Kod mene je skoro sve spremno , da se bar i moj dečko požuri , jedva cekam .

Kako vi na ovim vrućinama ? Svaki dan kazem ; uff nebi mogla cijelo ljeto biti trudna , jadne jesenske .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1744
31.5.2016 11:39:52   
Jupiter
Mislim da je Mamita pisala da joj je i cura bila velika :) tako da sve imamo sanse pogoditi user posted image
Sad mi je cudno kad nemam vise sta pripremati i raditi..dosadno mi je
Znaci, Hannah, i tebi ce muz prisustvovati na porodu?
Koja sve od vas cura "vodi" i muza sa sobom? Moj jedva cekauser posted image
Ja na wc nekim cudom idem jednom, najvise dva-put. Tome se stvarno divim. Isto pijem puno tekucine. Oko 3l dnevno. Zato po danu idem toliko puta da ni ne brojim..

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1745
31.5.2016 12:29:55   
saki84
Mammita i mene iznenadilo za zuc, al evo danas da se ne urecem jos ne boli. Smirilo se pa mi odma lakse.
ja na wc idem jednom po noci ponekad dva ali to je uglavnom to. Mada i taj jedan naput kad se dignem oko 2 ujutro zna me uhvatit nesanica i nema spavanja do 6 ujutro.neznam sta je ponekad gore nesanica ili ruzni snovi vezani za bebu.
Da proljetnice su gotove jos samo Snjegulkoca i startamo mi user posted image
jupiter i moj muz ide sa mnom i takoder jedva ceka user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 31.5.2016 12:31:10 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1746
31.5.2016 16:40:53   
mmamita
ajme da ove vrućine su ajme majko! I ja se 100 puta sjetim jesenskih mama i mislim se samo da što lakše prežive ljeto!

Hannah mala mi je na porodu (40+1) imala 3780g i 53cm, ali ova beba će definitivno biti veća ako bude u terminu.
Bila sam se jutros naručit još jednom u bolnicu pa me stavilo odma sljedeći tjedan jer dr. Vulića skoro nikako nema ovaj mjesec... Sljedeću srijedu je tu i još jednom na kraju mjeseca, a to mi je kasno tako da sam uzela u srijedu termin.

U ova 2 dana sam se naobavljala toliko stvari i papirologije da se ne sjećam kad sam toliko! I sad idem spremit stvari i večeras napokon na trajekt. Odlučila sam ostat do nedilje a onda kud koji mili moji user posted image

U ovoj trudnoći nemam problema niti s wc-om niti sa žgaravicom! Ja ne znam šta je ovo, al sam presretna! Jedino šta jako malo spavat, ali sam u principu odmorna, tako da mi to nije problem.

Jupiter i meni muž ide na porod i ovaj put i baš se veselim. Vidiš ti naših dobrih muževa, ni jedan ne želi propustit taj veliki događaj! To je super user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 1747
31.5.2016 16:41:29   
mmamita

Lisica Mica-------02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak------------06.06.
Jupiter-----------07.06.
mmamita--------08.06.
mmamita--------13.06.
saki84------------21.06.
Faustina----------22.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1748
31.5.2016 16:55:53   
di.sak
hello cure! :) ne trebam ni napominjat da vas citam cim neka od vas objavi poruku... :D sve preko moba, pa evo sad preko moba i pisem, jer mi se ne da palit laptop :/

Mare i Desideria, sve bu bilo okej! drz'te se :) navijam za vas i bebice!

Saki, nadam se da nije zuc..al fala bogu pa su se malo bolovi smirili :)

ja sam u srijedu, petak i subotu cistila kucu generalno i sad trpim bolove u krizima i nogama...sva sreca pa mi je dosla sogorica (blagoslovljena bila :) ) pa mi je pomogla..u cetvrtak bili u zagrebu na rostilju kod kume, u nedjelju bili moji kod nas na rostilju...vrijeme je super, pa da se iskoristi.. ne znam jesam li javila da sam bila u domu zdravlja, isla vadit krv za secer, pa cekam sad ponedjeljak da vidim nalaze...jucer malo pljevila vrt... sad se malo odmaram, jer brijem da ce mi kriza otkazat totalno, ako se primim jos nekog posla...inace nemam bas nikakvih problema, malena je zivahna i udara sve u 16 :)) i neka...

prije 10 dana mm i ja bili na tecaju i dobili potvrdu, tako da ce tata biti prisutan na porodu :D

neki dan dobila od seke jos robice i sad vec ne znam kud bi s toliko toga...samo kapica sam nabrojala 29 komada ahhahaha...neka se nade :D

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1749
1.6.2016 15:10:45   
faustina
Ej divojke , samo da javim da su mi gotovi nalazi od briseva i Bogu hvala čisto sve ka suza , radjen mi je bris na streptokok , ureaplazma i druge aerobe i mikrobe
, cilu trudnocu saan vodila borbu s ureaplazmom bila je 10 na 4 ,pa 10 na 3 i sad napokon nalaz negativan pa mogu mirnije cekati porod ,lipe moje lipi pozzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!