|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
20.5.2016 15:28:16   
Hannah27
Ni ja ne znam sta je to !! Ja sam bas mislila pitat kako se šalje pp da te mamita pitam nesto vezano za dr. Na porodu .
Moj mi je danas preporučio kolegu pa sad ne znam sta cu ! Malo kasnije pišem sve, jer upravo kasnim na avion .
Mare javljaj se i sretno !najbitnije da je tvoja ekipa spremna !!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1676
20.5.2016 15:36:14   
MareM
Vec sam naletala na taj pojam na netu, pa kad me u ponedjeljak pocelo sve ceskat otisla sam na svoju ruku napravit krvne pretrage za jetru u sridu i donila ih Tatjani na pregled. Ona mi je dala uputnicu za pregled u bolnicu i dr. u bolnici me ostavila da me detaljnije nadgledaju. Ukratko, kod kolestaze hormoni zezaju jetru i zuc se pojacano luci. Nema nekog bitnijeg utjecaja na mamu, ali moze zafrknit posteljicu bebonja. Upravo mi napravili CTG i braco i seka se potukli, tj. u jednom momentu braco lupio seju nogom u glavu, a njoj puls skocio sa 145 na 178 user posted image Divljak!

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1677
20.5.2016 15:45:30   
Desideria
Mare svaka ti cast! Super se drzis 😊. Ostajes do kraja u bolnici ili jos to ne znas?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1678
20.5.2016 15:50:09   
MareM
Nemam pojma. Ja bih doma, ali tko zna sta ce oni reci...

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1679
20.5.2016 15:55:10   
Desideria
Ali nije li to zalosno da sam sebi postavljas dijagnozu? Tako je jedna moja nakon nekoliko spontanih i umrle bebe u trbuhu sama sebi preko interneta postavila dijagnozu. I dosla ginicu i rekla dajte mi uputnice za to i to i dokazala dijagnozu. Sada hvala bogu ceka drugu bebicu

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1680
20.5.2016 16:31:42   
MareM
mmamita, hvala na ponudi. user posted image Za sada nista ne treba, ali imat cu te na umu ako mi moji ne budu htjeli donijeti sladoled user posted image

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1681
20.5.2016 20:31:30   
mmamita
Hannah odes gore na "Moja Ringeraja" nadjes me negdi i pise posalji privatnu poruku.
Sretan ti put!!!

Mare majke ti sama si otkrila sta ti je. Stvarno Boze sacuvaj! user posted image Ali najbitnije da su malci dobro. A braci je vise dopiz..... da ga sestra maltretira pa joj da u jaketu user posted image
Ma moze i sladoled, evo taman cu maznit jedan, dobro si me sitila user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1682
21.5.2016 18:27:25   
Hannah27
Hej evo me, nisam stigla prije .
Pregled je prošao relativno ok. Rekla sam mu da necu mu se ja tu skidat jer svaki put kad se skinem me ne pregleda. On u šoku. Kaze pa moram te sad pregledati, ja kazem dobro onda moram na wc prvo, kaze on aj nema veze netriba ionako cemo Radit briseve za 2tj. Pa cu te onda . Valjda na streptokok, nezz dal na jos nesto .
Moj dječak ima 2300g. , ali dr. Kaze da mu nije drago da se umirio i da usporim! Dva puta mu je slušao srce i kaze da je to ok .
Sljedeci pregled za dva tjedna ali jos nemam datum ... U ponedjeljak idem opet vaditi krv za krvnu grupu valjda . Vidjela sam mu lice ali kratko ....

Mamita jesi dobila pp? Ja sam presmotana , napisala pismo i sad ne znam jel ti doslo y

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1683
21.5.2016 21:34:15   
Jupiter
Hejj Hannah!
Malac lijepo napreduje user posted image Tko bi rekao da je toliki u tako, naizgled, malom trbuhu. Bas mene zanima kolika je moja Leonica user posted image
Kazes da ti je gin rekao da usporis? Da li ima kakav poseban razlog ili si mu rekla da si maratonka user posted image
Sad sam isla procitati ponovo sta si napisala.
Kad pises da je rekao da se umirio i da usporis, sto je mislio pod tim -umirio?
Briseve ce vjerovatno kao i meni. Ureoplasma i bakterioloski bris i jos nesto...ne da mi se ustat sa kauca da prekopam po nalazima.user posted image
I da, javi cim saznas novi datum 👍

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1684
21.5.2016 22:11:39   
mmamita
Hannah da , i mene zanima sto to znaci umirio? Si mu ti to rekla ili je on to uspio zakljucit od 5 min. UZV-a? Usput, bia bi mu red da te ovaj put pregleda, pa u 34tt si. Mozes bit otvorena, moze bit ne znam sta a on ce to obavit za 2 tjedna?!
Ali beban je bas lijepo dobio kg user posted image . Dobro Jupiter kaze, na onako mali stomcic mali je vec toliki ! Bome user posted image
Nije mi nista doslo od tvog eseja user posted image Poslat cu ti u porukama broj mobitela pa napisi poruku user posted image

Cula sam se Marom preko mob., rekla je da joj internet nije bas najbolji tako da se tesko moze spojit. Ona je dobro, ima dijetnu prehranu i neku dobru cimu koja isto cuva blizanke user posted image . Ne zna oce li ostat u bolnici ili ce je pustit, sve ovisi o nalazima... Javim vam novosti svakako user posted image

Jupiter ipak je Leona user posted image
Lijepo mi je i jedno i drugo ime oko kojeg ste se mislili tako da nisi mogla pogrijesit user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1685
21.5.2016 22:38:29   
Hannah27
Jupiter i Mamita, rekao mi je da usporim jer zna da ja šetam po cijele Dane i sve radim kao da i nisam trudna . ja sam mu rekla da mi se bas čudno umirio zadnja dva tjedna , to sam i tu pisala , ili nisam ? user posted image nezz vise kome sta pricam. Uglavnom od 32 tjedna on mi je upola mirniji . Prije bi snimala video sta je radio, i to po cijele Dane, a sada skroz drugacije , osjećam ga svaki dan vise puta ali mi je to nekako skroz čudno u odnosu na prije .
Primjetila sam da mu je Glava sad na skroz drugoj strani nego sto je bila svo vrijeme do sada, pa mozda se okrenuo i ceka pa mi je zato drugacije .
Evo zadnja dva dana bas je aktivan, imam osjećaj da ce puknuti sve po šavovima! Da, bas sam happy kako napreduje, a stomak mi vise nije onako mali, stavit cu sliku kad se vratim doma .

Mamita htio je on mene pregledati ali ja Sam ušla obučena i rekla sam da ne treba user posted image pa je odustao od toga .
Bas mi je nekako bio zbrinut kad sam mu rekla da nije aktivan ko prije ali mozda je samo oprezan, nemam pojma ...

Ja sam trenutno na Lošinju i ovo je nesto najljepše sta sam vidjela u životu !!!! Ajmeee !
ALI sam se precijenila user posted image ne mogu nigdje duže od 10 min, ni na suncu, ni na ležaljci, bole ledja, jedva cekam moj krevet i jastuk . Evo tek sad vidim da smo pred kraj i da ce bit zeznuto ovih mjesec i nesto ... Ja pola noći ne spavam.

Mare drži se

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1686
23.5.2016 7:48:21   
Desideria
Hannah jesam ti rekla da je krasno ❤. Obozavam Losinj i Auroru 😊. Moram i ja reci da se moj malisa malo umirio zadnjh par dana. Jel ti gin rekao sta to znaci? Ja sam to povezala s time sto raste i ima.manje mjesta. A ja sam danas 35.tt

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1687
23.5.2016 9:41:44   
Jupiter
Jutriicc!!!

Debele moje, nadam se da svaka od vas uziva!
Jucer smo bili i do mora, mocili noge (brrrr), bilo je i kupaca. Poslije smo isli sa prijateljima na veceru, riblja plata (mmnnjam).. Cijeli dan mi je bio upravo savrsen user posted image

Nego, kako ne mogu prestati razmisljati o svemu sto nas tek ceka.. Naisla sam na ovaj clanak/objavu o masiranju medjice vec kod kuce, da bi jos vise smanjili.mogucnost pucanja/reckanja u bolnici.
Kliknite tu, ako vas zanima ----> Masaza medjice

Meni je danas pregled u bol i javim cim stignem.

Neposredna veza do poruke: 1688
23.5.2016 10:30:17   
di.sak
ej trudnice moje!

Mare drž se! bit će sve 5user posted image

Jupiter javi se s pregleda obavezno..user posted image

ja sam u nekakvoj gužvi bila cijeli prošli tjedan, a da ne pričam koliko sam puta popi*dila na bankarske djelatnike, al bolje neću o tome, jer ću se pak naživcirat user posted image

kako mi je došla frendica iz IRL, samo neki roštilji, druženja i tako, što mi nije teško palo user posted image , rođendan kod druge frendice u subotu uz roštilj, jučer kod mame na ručku i šetnja po suncu, od kojeg sam dobila boje (crvene) u licu, jer sam bijela ko sir, pa malo otišli do dvorane gdje je bio festival igračaka, pa odvela nećakinju (3 g.) na facepainting i gospodična si je izabrala rozog jednoroga da joj teta nacrta na facu user posted image .... seka mi jučer donijela punu kutiju robice za malecku, koja je bila friško oprana, al ja sam to sve izvadila, pogledala dio po dio i polako slagala nazad, dok se ne odlučim to prat, peglat i slagat u ormar... baš sam se raznježila user posted image

u četvrtak sam bila u petrovoj, išla krv vadit, sutra moram opet u ZG po te nalaze, sutra ćemo MM i ja malo do yiska vidit kaj ima, al imamo u planu uzet ležaljke koje se ljuljaju, taman za dvorište user posted image , a u srijedu ću si ić šećer riješit u lab i usput po doznake, četvrtak je rezerviran za roštilj u Zg povodom još jednog rođendana...znači-ludnica..MM, kum i ja bili u kinu na "mens night" user posted image gledali X-mana i oduševljeni filmom, al pošto je bio -mens night- oni su dobili pivo, a meni su dali Axe dezić user posted image , šta će jadni user posted image

prošli tjedan primijetila natečene gležnjeve, pala u depresiju, plakala od muke, makar znam da je to normalno i drugi dan splasnuli i sad su opet kao prijeuser posted image

Jupiter, još jednom, sretno danas, a Faustina, javi se s pregleda sutrauser posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1689
23.5.2016 11:13:35   
mmamita
Ajme di.sak pa u tebe ziva ludnica user posted image user posted image . Jedva sam povatala sve sta si napisala user posted image . Umrla sam od smija na men night user posted image
Neka je veselo, bitno da je neki muving user posted image
Da bi glezenjeve koliko-toliko smirila trebas se i ti smirit, ali s obzirom koliko imas "obaveza" bojim se koliki ce naotec do kraja user posted image

Hannah neka neka, samo vi gustajte!! Uvati boje user posted image , a mali se smirio jer nema mjesta. To je skroz normalno, nebi ja bas bila tako zabrinuta oko toga. Ma samo ti uzivaj, cim dodjes ces na pregled i vidit ces da je sve u redu! user posted image

Jupiter dobra je ovo stvar ali meni se neda. Ali bas mi se neda. Sinoc sam naletila na clanaka o masiranju i mislim si ma ko ce mi to... A bojim se da je to kao i strije, ma koliko god ti mazala ako ces puknit nista ti nece pomoc...

Mi vjerojatno danas idemo na Hvar, jer nam stizu neki gosti navodno u cetvrtak, pa ako potrvde to moram ic pripremit apartaman. Usput se dobro osuncat jer imam neko vjencanje u subotu, pa da nisam ko sirela user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1690
23.5.2016 11:14:28   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Desideria - 28.06 . user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Ninaa27 - 04.07. user posted image
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 09.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1691
23.5.2016 11:17:13   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Jupiter------------23.05.
faustina----------24.05.
saki84-------------25.05.
Desideria--------25.05.
mmamita-------30.05.
Lisica Mica----02.06.
Hannah----------03.06.
di.sak-------------06.06.
Jupiter-----------07.06.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1692
23.5.2016 12:02:31   
Hannah27
Mamita imas pp , valjda sam poslala dobro

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1693
23.5.2016 16:21:36   
Jupiter
Evo me sa novostima

Na uzv je bilo sve ok. Posteljica straga, odlican protok kroz p.vrpcu. Bebica po mjerama ima ovako (danas smo 33+4):
Bpd 84 (33+6)
Ac 303 (33+4)
Fl 65 (33+4)
Leona je teska 2.320 kg
Imala sam bh kontrakciju bas na pregledu pa je i zbog toga i jer je mrvica skroz nisko sa glavom dolje (morala sam povuci gacice malo dolje da bi joj glavu izmjerila) mi je preporucila mirovanje. Ali da se nista ne brinem jer da i da danas dodje, ona je spremna i ne bi bilo nikakvih problema. Neka dodjem za 2 tjedna opet na kontrolu.
Otisla sam do svoje gin, po novu uputnicu, zatvorila bol i otvorila porodiljni. I ona je potvrdila rijeci gin iz bol.
Rekla ja da ce moja mrvica pozuriti. Kladim se da je za 3 tjedna tu.

Di.sak dobra si! Ti si sad u najboljim tjednima, iskoristi to do maximuma user posted image Znaci gledali ste X men apokalipsu? Isplati se pogledati?... A kad pocnes pisati o rostiljima...uff..

Mmamita ma znam da je tako ako se samo maze. Ali ako gospodjicu krenem rastezati, hahahhaha, mozda pomogne user posted image user posted image user posted image

Faustina sretno i tebi sutra! Da nam lijepe novosti javis!

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1694
23.5.2016 16:29:41   
di.sak
Jupiter, bravo za pregled :) bome ce Leona pozuriti, i neka, ako joj se ide van :D super! super!
X-man: Apocalypse je fantastican, mi ga gledali u 3D-u i odlican je...inace mm i ja u kino idemo samo kad su neki od Marvelovih filmova ili neki dobar SF..zato se vec spremamo za Warcraft i bas se veselimmm :))

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1695
23.5.2016 18:58:10   
mmamita
Jupitet super za Leonu, prava cura user posted image . Samo da ti napunis 37tt pa onda mozes kad oces! Opet to mirovanje, jadne mi! user posted image Ali ajde, jos malo! Samo malouser posted image
Ja nemam vise tih kontrakcija, jedino me ledja bole za poludit. I ja imam isti osjecaj da cu ranije rodit. Ali bumo videliuser posted image .

di.sak samo daj, odgledaj sve sta mozes! I jos imas cijelo ljeto za kupanjac, blago ti se!

Faustina sretno sutra!

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 1696
24.5.2016 14:38:49   
Lisica Mica
Hello, hello!!

Opet nisam dugo pisala, redovito pročitam, ali lijena sam paliti laptop, a sa mobitela mi se ne da pisati.

Jutros sam bila u akciji vađenja krvi, prvo u jednu bolnicu krvnu sliku i trombocite (to je za heparin, da bi ga dobila svaki mjesec moram izvaditi krv i kad dobijem nalaz ići po taj Clexane na hitan prijem u rodilište), pa u drugu bolnicu vađenje krvii za rh faktor.
Kad sam se vraćala po prvi put sam osjetila nešto šta bi se moglo nazvati lažnim trudom (više lažnim trudićemuser posted image ), ono nešto kao pred M pa sve nešto "mutno", i je i nije...malo sam se prepala, ali prošlo je brzo i nije se ponovilo, valjda su to pripreme, a ja na momente budem totalno nesvjesna koliko je finale zapravo blizu...)
Muž mi sutra popodne ide u Skrad (tamo ima neku staru kuću od obitelji koju želi malo početi sređivati) i neće ga biti do nedjelje. Prošlo mi je kroz glavu...a šta ako ja rodim dok je on tamo...Ipak mislim da Vice neće baš toliko uraniti.
Jedva čekam pregled da vidim kakva je situacija dole, zadnji put me nije gledala, al hoće sada, pa ćemo vidjeti...
Nekidan mi se upalila vena na jednom mjestu tj.napravio mi se tromb (nije to meni neka novost, već znam šta i kako treba), ali brzo je prošlo, sad je ok.
Jupiter user posted image za veliku Leonu i šta je sve uredu!!!! Malo se sad smiri i čekaj je, a onda ćete se maziti i ljubiti...user posted image
Hannah user posted image i za vas!!!! Mislim da ne trebaš brinuti šta se beba smirila, jednostavno ima manje mjesta.
MareM baš mi je žao za kolestazu, nadam se da je sad sve dobro i da će te pustiti da čekaš svoju dječicu kući...bitno da je sve ok.

Sve u svemu, vidi se da smo u finalu i sad je najteže, ali uskoro stižu bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je to!!!!!!!!!!
Ponukana današnjim čudnim osjećajem trudića odlučila sam početi pakirati torbu (napokon sam sve kupila i za sebe i za bebu), pa kad bude...
Pozdrav svima!!!!!!!!!

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1697
24.5.2016 15:23:28   
Rotkvica
Lijo, ako baš bude stani pani dok je muž u Skradu, javi se!

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 1698
24.5.2016 15:34:59   
nymeria
Cure citam vas redovito sa moba.. pa mi je nezgodno puno pisat... uglavnom vidim sve ide manje vise po.planu.. al sad me jupiter shokirala sa otvaranjem sezone dolaska bebica... ajme vrijeme leti basuser posted image

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1699
24.5.2016 17:59:17   
faustina
Ej cure drage, da napravim kratki raport.; danas me je pregledavao dolika uglavnom sve kako triba ali da mi je usce malo krace , kaze morat ces .mirovati ali isa mi je
gledati s ultrazvukom odozdola je je skraceno je , ali kad je isa izmiriti , da i nije toliko , uglavnom dijagnoza:umjereno mirovanje.
Tlak dobar , za divno cudo uzdebljala se samo dva kg..sljedeca kontrola 22.06

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!