Lisica Mica
|
Hey curke!!! Evo da se i ja javim. Prekjučer bila na 4D, sve je kako treba biti. Bebac 800 grama. . Bili su sa mnom muž i mali pa smo tako svi skupa gledali. Vanja je bio pun pitanja, komentirao je i baš mi je drago da sam ga povela. Nekako ne znam šta da vam napišem, u nas se stvarno ništa posebno ne događa. Idem na vježbe za trudnice, malo čistim po kući, kuham, obavljam neke posliće po gradu, sve lagano. A tako bi baš i odgovara, ovo je sad vrijeme kad se mogu malo više odmarati i posvetiti sebi...kad dođe beba biće sve drugačije, a od jeseni Vanja kreće u školu...počinjemo skroz novo poglavlje života. O kilogramima ne želim ni razmišljati...previše jedem, a ne bi se smjela previše udebljati zbog proširenih vena. Uz proširene vene na nogama imam i vaginalne vene, to sam nekidan otkrila....to je ono šta me dole "nabija" (šta sam vam bila pisala)...one će se povući nakon poroda,ma i ove na nogama će se barem malo popraviti poslije poroda, ali treba izdržati do poroda. Jutros sam uzela nalaze brisa, sve je ok, urinokulturu sam počela raditi od danas. mmamita, plan vašeg putovanja zvuči predivno, uživajte!!!!!!!!!!! saki84 za dobar nalaz kombiniranog probira. Danas je bio predivan dan, napokon (južina me ubila u pojam), nadam se da će tako biti i sutra. Proljeće stiže!!!! Pozdrav svima!!!!