|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
23.2.2016 16:18:43   
mmamita
Jupiter eto vidiš, već su te opremili user posted image Pomalo, dobit ces ti jos toga...
Nemoj se puno forsirat, tako je i mene u 1. trudnoci znalo zabolit, zato sada sve laganini... Ako nesto bas moram nabrzinu i dosta toga zadam muzu svakakve zadatke user posted image
Jos uvijek se ne zadišem, jer sam stalno u pogonu pa mi je valjda kondicija dobra, ali tlak me ubi user posted image 100/60 već 2 mjeseca...

Mare znam da ona mjeri sve zivo. Sta si rekla, zena bas zna svoj posa. Nuhalni mi je oko 1,5mm.
Ajme strije user posted image , ali ne mozes pobić od njih, a mislim pogotovo sa blizancima. Ja sam ih u prvoj trudnoći po stomaku dobila jako malo (3,4), ali se nisam redovito mazala, a još sam rodila u 2. mjesec, koža suha... kad sam bila glupa. Zato sada 2-3 puta dnevno!
Dobila sam ih jos po nogama (bedra), i grudima (jer kad sam rodila i kad je navrlo mliko dosle su mi do ispod brade! Uff kad se sitin te muke). Te na nogama mi malo idu na živce, ali isto se ne vide baš puno.
Baš mi je danas došla Mustela, naručila je prošli tjedan, i sad ću da se mažem i po 5 puta dnevno user posted image

Hannah, Lisice i Faustina dođite nam s lijepim vijestima sutra user posted image

Žene šta kuhate danas? Treba mi ideja za sutra...

(Odgovor članu tihicka)
Neposredna veza do poruke: 701
23.2.2016 17:05:16   
Hannah27
Mi smo položili sta smo imali user posted image user posted image i sada malo odmora .
Jeeeeeeva cekam sutra, nadam se slikici jer prošli put je nije bilo, MM mi je bio jako tužan . Kako izgledaju vaše slike sada u ovim tjednima sa zadnjeg pregleda ? Ali ne 4d nego obični ?
Mamita na sam bila oslobođena kuhanja ovih zadnjih dana, mislim da cu i sutra biti dok očistim sve i popeglam, ali najbolje mi pase juha i lešo meso . Pa to često kuham, iako gladni nakon 2h p onda opet nesto pravim . Sve mi odgovara od hrane ali mi stoji u grlu danima nakon obroka, navečer me satare ne mogu zaspati .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 702
23.2.2016 17:28:41   
Jupiter
Da, vidim i ja da ce biti tih stvari da na kraju ni ja necu znati kud sa svim tim.
Ma bolje da ima viska i da proslijedim dalje nego da fali..
Kad ne znamo sto vise kuhati mi ti svako izaberemo na netu sto bi fino papali pa glasujemo user posted image
Evo ovdje sam znala vise puta naci dobru inspiraciju ---> IDEJE ZA RUCAK
Ja evo opet napravila kolac od Mare mmmmFinoo, samo ovaj put sam ubacila grozdice i kras expres jer sam ostala bez kakaa user posted image

Hannah mi dobili slikicu sa obicnog uzv...ali je necitljiva..
Samo se glava skuzi...jako lose..
Ali smo je i ja i mm cijelo vrijeme pregleda gledali tako da nije bed.

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 703
24.2.2016 11:11:20   
di.sak
Hannah Lisica Faustina sretno na pregledu danas user posted image

evo ja se taman vratila od zubarke user posted image i rekla je da imam par karijesa, pa krećem to za dva tjedna popravljat, tak da sad ne znam jel mi drago ili ne kaj sam otišla kod nje hahahah, ali bolje sad nego kasnije...

jučer sam se malo zalaufala u čišćenju pa me malo boljelo, ali sam odmorila i prestalo je...hhahah...moram malo usporit user posted image

mene ova kiša živcira, ali mi ne smeta..user posted image tak da jedva čekam lijepo vrijeme user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 704
24.2.2016 11:31:04   
Jupiter
Jos nije podne...pa je Jutroooo user posted image user posted image

Cure drage, sretno na pregledima! Da nam se sve javite sa dobrim vijestima!

Kod nas je danas neki mix oblaka i sunca, jako puse i taman ce mi se roba osusit. Taman sam bila napisala kako mi promjena vremena ne smeta a onda mi je navecer sve nesto pistalo u uhu...user posted image
Gledala sam katalog od Lidla, opet imaju povoljne cijene za djecju robicu i za manje i one malo vece. Pa vidite cure ako vam treba sto. Ste primjetile da su promjenili pocetak akcije. Sve trgovine. Vise nije od cetvrtka nego od pon do nedjelje. To mi je puno razumnije. Jos da stave razumnije cijene i sve super!!
Sto cete vi danas raditi? Ja planiram sasiti par stosnih bavarina i onu knjigu od materjala...idem pronaci link da vidite o cemu pricam...meni super izgleda!!

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 705
24.2.2016 11:40:29   
Jupiter
Evo, nasla..
Oni je zovu quiet book iliti tiha knjiga. Neka vrsta je didakticke igracke jer u njoj stavis i da razmislja i da radi logicne pokrete.
Evo slika ---> QUIET BOOK

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 706
24.2.2016 12:49:49   
Hannah27
Hej, hej , evo me . Sve je ok, ima oko 400 grama i 35cm sta mi ne bilo čudno čini mi se previše, valjda kad bi se protegao bi imao toliko od glavice do pete . Noga 3ipo cm .
Rekao mi je da me neće slati vaditi taj šećer , za sada nikakve pretrage osim tsh i ft4
U čekaonici su bile dvije trudnice koje su 4 tjedna vise od mene i imale su prave trudničke stomake( ali i +15kg) pa sam ga satrala jeli ok proporcija jer mi je stomak skoro pa nevidljiv . Ispipao mi ga je i rekao da je idealan . Nije me dole uopće gledao ni sad ni prošli put .
Ja mislim da je to sve , ipak me nagovorio na 4d sljedeci put, kaze da je to isto kao i obični sta se tiče štetnosti ili nestetnosti samo da je razlika kako percipira sliku ne znam kako da se izrazim .
Rasplakala sam se kad sam vidjela prstiće to je jedino sta sam skužila . Slika je slaba skroz vidi se kako drži rukicu na uhu ....
Sljedeci pregled 23.03.
Cekam ostale cure na izvještaj .... user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 707
24.2.2016 12:55:00   
Hannah27
Sta se tiče hrane ja ne spavam noćima vec radi večere , a i ručak me satare . Meni to stoji u grlu cijelu noć, Morat cu ozbiljno poraditi na tome da jedem zadnji obrok u 7 , nadam se da mali neće pregladniti do sutradan .

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 708
24.2.2016 18:51:12   
faustina
Vecer cure evo da i ja pridam svoj report, nemogu virovati da sam vec na pola puta 20 tj.pregled
je dobro prosao mire su sve kako triba, e i da mali je pisulinac , bas se dobro vidilo da je mali muskic , moj ce
sincic dobiti bracu.iduci misec moram opet raditi briseve zbog urea.p. , iduci pregled je 24.03

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 709
24.2.2016 19:09:40   
Hannah27
Faustina čestitam user posted image i moj je danas ponosno pokazivao muškost user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 710
24.2.2016 19:19:06   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

saki84---------- 26.02.
Jupiter----------08.03.
MareM----------08.03.
mmamita -----14.03.
di.sak------------21.03.
Hannah---------23.03.
Faustina--------24.03.

user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 711
24.2.2016 19:20:54   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08.
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 712
24.2.2016 19:25:11   
Lisica Mica
Bebolina user posted image user posted image user posted image , jako mi je žao, teško je bilo šta pametno reći u takvoj situaciji osim drži se, čuvaj se i žao mi je.

Evo raport sa mog pregleda. Sve je ok. Beba 450 grama, opet veća po UZ za jedan tjedan (dakle 22.tjedna po ZM, 23. po UZ). Tlak u redu, proteina u mokraći nema, kilograma 80!!!!!To je 5 u mjesec dana. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
A od početka trudnoće ukupno 10.
Sve bebine mjere (glava, bedrena kost i to), sve ok. Dužinu mi nije rekla. 29.og idemo na 4D pa ću još detaljnije sve saznati.
Poslala me opet na urinokulturu i briseve na ureoplazmu jer je vidila da imam iscjedak (sorry na ovom bljak detalju). Baš mi se to ne da, ali kaže mjera predostrožnosti.
Idući pregled 24.03. Šta se tiće željeza da do idućeg pregleda nastavim piti jednu tabletu dnevno, a onda ću poslije uzimati dvije. I to je to. Bebu sam slabo vidjela, mislim vidjela sam glavu, kičmu, želudac, srce i tako, ali ništa jaa to ne kužim, Jedva čekam 4D.
Uglavnom, ja sretna i zadovoljna.

di.sak super šta je hematom nestao i šta je sve ok.user posted image
faustinačestitke na pišulincu!!user posted image

Pozdrav curke drage!!

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 24.2.2016 19:27:29 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 713
24.2.2016 19:29:07   
Jupiter
Hannah user posted image za odlicne vijesti!!! Neki napredan malisa je kod tebe user posted image !
A to za osjecaj hrane u grlu...ti se javi kad legnes ili i dok sjedis uspravno?
Meni je to bilo jedno vrijeme ali je nestalo..

Faustina cestitam!!!!!
Woohooo! user posted image user posted image user posted image
user posted image
I na dobrim vijestima user posted image user posted image user posted image

Lisice, jos tebe cekamoooo!!! user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 714
24.2.2016 19:36:07   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

saki84---------- 26.02.
Jupiter----------08.03.
MareM----------08.03.
mmamita -----14.03.
di.sak------------21.03.
Hannah---------23.03.
Faustina--------24.03.
Lisica Mica----24.03.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 715
24.2.2016 19:41:40   
Jupiter
Lisice reci cu ti sto i meni svi osim gin govore. Glavno da je bebac dobro. Ja sam se 7 kg udebljala i sta sad? Krv je odlicna, secer i proteini dobri.. Ne mozemo svi u taj neki njihov kalup.
Kad budemo dojile i trcale za bebaconima i ne spavale, vidjet ces kako ce kile ici dolje user posted image . I jos sad kad zatopli, necemo imati apetita za nis!
Meni je vazno da procitam da je kod mrve sve super!
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 716
24.2.2016 19:54:47   
Hannah27
Super znaci svi pregledi su prošli ok .
Slažem se sa Jupiter , najbitnije da nije tlak visok onda šećer , a ako Nije sve drugo lako ....
Iako i ja sam od zadnje kontrole 3 kila ha ha ha , rekla sam sestri da joj ne valja vaga .

Jupiter pojela bi oko 9 i legla oko 10,11, a i nakon ručka legnem . Sad sam pojela jogurt sa chia i lanenim i ne ležim, bas me zanima kako ce biti večeras, luda sam vise od nespavanja .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 717
24.2.2016 21:56:03   
mmamita
Hannah, Lisice, Faustina bas sam sretna zbog vas i vasih pregleda!!! Sve je super proslo user posted image user posted image user posted image
Faustina eto nam jos jednog deckica!user posted image user posted image Stvarno nam je poplavila lista. Jupiter i Mare vase princeze za sada ima da budu mazene i pazene od strane ovoliko deckica!! Vidit cemo do kraja oce li nam se jos koja curka pridruzit. Ja bi volila user posted image

Saki sad si ti na redu za pregled user posted image . Ako se ne varam ti ces sad 13.-ti tt. Mogli bi ti vec otkrit spol user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 718
25.2.2016 11:52:01   
saki84
mmamita
Vidim da je svim curama jucer pregled prosao odlicno, bravo user posted image Hannah, Lisice, Faustina
Faustina cestitam na decku user posted image ...u nasoj grupi ce curke bit prave princeze izmedju toliko princeve, svaka cemoc birat sebi po dva princa user posted image user posted image
mmamita da meni je sutra pregled i jedva cekam. Jucer sam bila na kombiniranom probiru, jos se uvik pitam sta je meni to trebalo. UVz je dobar jos cekam nalaze krvi. NN mi je 1mm CRL 6 cm a BPD 2 cm...s time da NN je jedva doktor i uhvatio jer je bebica stalno gledala u sondu, tako da mi nosnu kost uopce nije zabiljezio pa me to malo brine, mada sam istrazila da je tesko ponekad i uhvatit tu nosnu kost jer beba nece da ljepo stane...procitala sam na dr. Googlu da taj pregled obicno traje 15,20 min a tu na firule je sve zajedno trajao niti 3 min, bas nekako strc brc osjecaj...tako da jedva cekam sutra pitat moju gin jel se nazire nosna kost. Mada po ovim mjerama tocno odgovara bebolinu od 12 tj kako bi i trebalo biti.
Dali je itko od vas bio na ovome testu?

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 719
25.2.2016 13:30:58   
Hannah27
Saki sretno na pregledu sutra .
Ja ti ne znam nista o tim testovima jer sam radila tranquility koji je skoro pa 100% siguran, tako da meni doktor nista posebno nije mjerio, nemam u trudničkoj te mjere NN nabora ni nista ...

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 720
25.2.2016 17:04:11   
mmamita
Saki ja nisam bila i ne znam nikoga u svojoj blizini da je bio, tako da si stvarno ne mogu pomoc. Neka ti sutra ginekolog pojasni to u vezi nosne kosti, da budes mirnija...

Cure nasla sam ovaj post negdje po internetu, jer kad me netko pita koliko si trudna ja kazem u tjednima, ali oni traze misecima, pa se ja cila pogubim user posted image Ubiti ne znam tocno koji sam misec, pa evo tablica po kojom se ravnam od nedavno. Znaci sad sam 6 mjeseci trudna user posted image

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 721
25.2.2016 19:40:43   
di.sak
Hannah Lisica Faustina user posted image za preglede...baš mi je drago što su svi pregledi ovaj tjedan prošli u najboljem redu user posted image a Hannah i Faustina - čestitke za user posted image od user posted image ..

kaj se tiče mjera nuhalnog nabora, ja nisam pitala gina, zaboravila sam, iskreno..tada su me samo zanimali hematomi i jel s bebačem sve u redu.. u trudničkoj knjižici mi pišu neke kratice s nekakvim mjerama (valjda), ali je gin to toliko nečitko napisao da fkt ne mogu dešifrirat user posted image ...baš ću ga pitat idući put kad ga vidim..

Saki držim fige za pregled sutra user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 722
25.2.2016 19:43:17   
di.sak
i zaboravih!

Mmamita ova tablica je super...imam iste te probleme kad me netko pita...a moram priznat da sam i ja prije pitala u mjesecima jer mi nije bilo jasno zašto sve trudnice tijek trudnoće broje u tjednima user posted image ...sad mi je sve jasno hahahhhah

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 723
26.2.2016 11:26:09   
saki84
jutro trudnice moje user posted image
Prvo hvala svima na podrsci, zlatne ste. user posted image
Mi smo jutros bili na nasem redovnom pregledu, zajedno dragi i ja...prvi put culi srce, vidili dva mala stopala, rukice, okice, ledja ma sve nam je pokazala. Malo je rec da smo zaljubljeni u to malo cudo. Ma zaljubljena sam u njega dok sam ga jos cekala..prvo je spavalo kad nas je spojila pa smo ga malo pogurali da nam se okrene da ga vidimo, malo se meskoljilo i okrenio...i kad mi je pokazala rukice i nogice kako se micu suze...evo i sad...ta najljepsa malena stopala i rukice koje sam ikad vidjela. Jos sam malo emotivna i pod dojmom, al znam da me vi razumijete najbolje od ikog user posted image ...sta se tice nosne kosti rekla mi je da je tesko nju i snimit pogotovo kad beba nece da se namjesti tako da se oko toga ne brinem..da je za test ionako najbitniji NN koji je meni u redan uz krv naravno a to cemo tek u srijedu znat. Vise ne moram uzimat utrogestane, sljedeci tjedan treba kontrola hormon stitnjace i to je to.
Moj sljedeci pregled je 30.3. 2016 jer je tjedan ranije na godisnjem. Tad bi vec trebali vidjeti i spol i iznimno se veselimo.
Eto curke moje malo sam se raspisala....Danas cemo dragi i ja radit tortiljicie, onaj kulinarski sou 321 kuhaj nas je navukao. Mada je danas post (petak, korizma), ovaj cemo malo zgrijesit user posted image
LJubim vas user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 724
26.2.2016 14:18:36   
mmamita
Ajme Saki skroz te razumin user posted image
Bas si mi uljepsala ovaj tmuran i kisni dan s ovakvim opisom pregleda, dozivljaja i bebiceuser posted image
Neka, zasluzila si tortilje danas!] Mi s RR odobravamo user posted image

Ja se danas nikako pokrenuti, ova kisa me osamutila skroz.
Ipak smo MM i ja odlucili ici na put sljedeci tjedan, tako da se bas jaaaako tome veselim! Jedino sto jos put moze otkazat je da bas bude ruzno vrijeme sve dane dok smo na odmoru

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko dugo ste na porodiljnom ?
Bebač i ja

koliko dugo ste na porodiljnom?

6 mjeseci (15%)

1 g (56%)

1,5 g (9%)

2 g (6%)

zavijek (14%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!