|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
20.2.2016 23:16:27   
mmamita
Jupiter i meni su ove crvene tete super user posted image

Moj prijedlog je s obzirom da ih je 6 ( i ajmo rec da svaka misli odvojit cca150-200 kn) neka kupe hranilicu. Prvih nekoliko mjeseci ti nece nicem koristiti, dok kasnije ce ti jaaako dobro doc, cak i kad ti curka ne bude jela. Zanimljivo im je dok su na visini, mogu u njoj gledat televiziju dok ti npr. nesto pospremis, skuhas a da ti se ne mota oko nogu.
Dala bi ti prijedlog i ogradicu(vrtic), ali meni on nicemu nije sluzia i evo danas sluzi kao spremiste za hrpu igracaka. Hmmm, gle mene da nicemu ne sluzi, pa zamisli kakav bi nered imala da nemam ogradicu za igracke user posted image user posted image
Mogu i autosjedalicu uzet, ako ne budes uzela kolica 3u1 ili krevetic za bebu koji ti odaberes. Uglavnom neku skuplju stvar, tebi ce financijski jako olaksat, a njima je tako svejedno i jos ce im bit draze da dodju sa tako necim velikim.
Volila bi bas cut i druge mame koje imaju vec djecu sta misle o ovome?

A sta se tice robice i tih nekih sitnijih stvari, svak ce ti to donijet u babine. Jos jedan jako koristan prijedlog, kad te netko bude pitao sta zelis (a ti vec imas hrpu bodija, majica, hlaca..). reci pelene i uvijek kazi za vise kg nego ti beba ima. I to ce ti jaaako dobro doc.

Danas je bas dan bio prekrasan. Nas dvije smo bile na suncu ko dvi gusterice, setale, pile kavu... Bas smo gustale.
Sutra idemo kod moje bake na selo, pa cemo malo peci gradele i zabavljat bakicu user posted image

Laku noc cure!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 676
21.2.2016 7:11:30   
Snjeguljica_83
Jutro, ljetne bebe!

Upadam, ne zamjerite!user posted image

Pročitala sam što je mmamita napisala o poklonima za babinje... Pitala je očitovanje mama koje već imaju djecu pa sam morala reagirati. user posted image Odlične ideje!!!user posted image Pelene, pelene i pelene! I ove glomazne stvari! Autrosjedalica, hranilica....! Bravo! Financijski je pomoć samo takva, a korisno..... uf!user posted image

P.S. Vrtić je i meni bio vrlo dobro skladište igračaka, ako ništa drugo!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.2.2016 7:12:27 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 677
21.2.2016 13:12:26   
Jupiter
Heloouu!!

Dobro ste napisale. Samo sto ja necu koristiti jednokratne pelene. Sve ostalo nece skoditi. Isla sam na par tih stranica i nasla dosta toga..
Kad smo vec kod popisa, nasla sam i ovaj, bas su tu cure sa RR pisale a mislim da ce svakoj dobro doci, iako je vec prosla kroz sve ovo..
Klik na ----> MAMA & BEBA
Mozda da cak priheftamo ovaj link na listu od termina pa da nam bude pri "ruci" ??

Ps. Snjeguljice tvoj "upad" je uvijek dobrodosao!user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 678
21.2.2016 19:10:25   
mmamita
Snjeguljice slobodno upadaj, svaki savjet je uvijek dobrodosao user posted image

Jupiter ja sam s ovog popisa prekrizila pola. Puno toga dobijes, ili jednostavno narucis kad te netko pita sta ti treba, jer ljudi su stvarno bez ideja i onda svi donesu robicu. Mislim je to sve slatko i lipo, ali evo meni mala ima 2 godine a ja imam 3 velike kutije pune robice (a dosta toga sam dala, prosljedila...) Sad kad se sitim koliko imam zimske robe i di cu vise s tim dodje mi za plakat. A ne mogu dilit okolo ni bacit jer cemo imat najmanje 3 djece.
Ja sam narucila toplomjer za uho, prijenosni krevetic+madrac, hranilicu, ogradicu, ormaric s kadom i podlogom za presvlacenje.Naravno od rodbine i prijatelja koji su trazili da uzmu nesto skuplje.
A dobila kremica, sampona, baby ulja, vlaznih maramica na izvoz, posteljine, a o robici da ne pricam. Bilo mi je zao sto sam uopce ista kupovala prije jer sad imam tonu robe s etiketom. Naravno da moras kupiti, pogotovo ako ti je prva bebica, ali ono minimalno, najminimalnije. Lako ces za mjesec dana izac i kupit sto ti treba, ili ces poslat muza, mamu...

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 679
21.2.2016 19:11:20   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07.
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image bebolino2 - 06.08.
user posted image di.sak - 25.08.
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 680
21.2.2016 19:12:15   
mmamita

Naši pregledi user posted image

di.sak----------- 22.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.
Faustina-------24.02.
saki84---------- 26.02.
Jupiter----------08.03.
MareM----------08.03.
mmamita -----14.03.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 681
21.2.2016 20:28:14   
MareM
di.sak, sretno sutra na pregledu i da sve bude u najboljem redu user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 682
21.2.2016 22:33:43   
di.sak
ej cure! ja sam jučer i danas po cijeli dan u nekom movingu. u petak vodila rat s "ljubaznim" djelatnicama banke, naravno preko telefona i zivkanje 6 brojeva, pa sam i ja bila jako "ljubazna", tako da sam još pod dojmom i tlak mi je na 300 user posted image , pa se nadam da vi nemate problema s birokracijom user posted image .

mmamita ove crvene trudničke su odlične! sviđa mi se jako user posted image

kaj se tiče ovih stvari za user posted image , ja sam već dobila kolica s 3 položaja (valjda, tak neš), 2 autosjedalice, krevetić i vrtić, ali ako me netko pita, definitivno ću tražit ovaj potrošni materijal (pelene, vl. maramice, kremice i sl).

i hvala na podršci user posted image .. ja sam pozitivna, ali i realna pa se nadam da će sve proć kak spada, pa se ja javim ovdje čim dođem domaaa user posted image

pusa, ladies! user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 683
22.2.2016 11:37:31   
Jupiter
Hej ho girls!!

Mmamita, vjerujem ti da je tako sa tim stvarima.. Nego kad ti je prvo i netko te pita sto ti treba ti nemas pojma! I onda, hvala na cika google da ima i takvih tekstova. Mozda je ipak, po meni, najbolje da nam ne kupuju nista nego da nam daju kupone/bonove pa cemo si sami kupiti. Robice ce biti na izvoz ali opet nemam nista za prva 3 mj. Pa se tjesim da je ljeto i da moze i gola user posted image user posted image user posted image , salim se.

Di.sak ne daj se za**bavat user posted image
Ljepo kazi zeni da si trudnica i nek ocekuje jecmenac u kratkom roku!! user posted image user posted image
Jedva cekam izvjesce! Znam da ces nam doci sa dobrim vijestima!!

Ostale user posted image ? Gdje ste? Sto radite?

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 684
22.2.2016 13:42:48   
bebolino2
Drage moje, zelim vas samo obavijestiti, da me skinete sa liste porodjajnih termina. Sedamnaesta sam sedmica i na zalost ovih dana moram ici na prekid trudnoce. Ne mogu pisati o razlozima, pretesko mi je a ne zelim ni vas uznemiravati. Ipak se morate cuvati svih stresova. Budite mi sretne, zdrave i rodite na vrijeme zdravu djecicu. Cuvajte se.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 685
22.2.2016 14:10:49   
Hannah27
Ajme user posted image
Taman nekidan razmišljam da ćemo biti grupa bez ovoga.
Bembolino jako mi je zao . Ipak kad budes bolje mozes se javiti , mozda bi i nama značilo kao upozorenje ako je neki razlog na koji mozemo utjecati .
user posted image user posted image

(Odgovor članu bebolino2)
Neposredna veza do poruke: 686
22.2.2016 14:35:50   
mmamita
Ufff user posted image bebolina ne mogu ti opisat kako mi je zao user posted image Nemam rijeci utjehe za ovakve situacije user posted image . Ako ti bude trebala podrska tu smo... user posted image

di.sak sretno na pregledu i dodji nam s lijepim vijestima molim te!!

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 687
22.2.2016 14:36:57   
mmamita

user posted image

user posted image MareM - 28.06 . user posted image &user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image
user posted image mmamita - 04.07.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image tihicka - 06.07.
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07.
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08.
user posted image saki84 - 09.09.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 688
22.2.2016 14:59:03   
MareM
Joj, bebolino, jako mi je zao user posted image
Bas kako mmamita kaze, ako ti treba podrska tu smo...

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 689
22.2.2016 14:59:12   
Jupiter
Bebolino user posted image user posted image user posted image
I ja sam sa kao i Hannah nadala da cemo biti bez tuznih prica, tako mi je zao user posted image
Budi nam hrabra, a mi cemo poslati pozitivne misli da prodje bez komplikacija i da ubrzo, uskoro ostvarite svoje zelje.
Grlim te user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 690
22.2.2016 17:30:42   
di.sak
bebolino, iskreno mi je žao user posted image ... šaljem user posted image i drži se!

ja danas bila na pregledu, ali do sad nisam uspjela doć na red za komp, a prek moba ne mogu napisati poruku, tj. neće ju poslat, ne znam zašto.. ugl, sve je u redu, hematomi su se u potpunosti povukli user posted image , ali mi je gin rekao da popijem još 2 kutije duphastona i da će to biti to.. također je rekao da ne moram više strogo mirovati user posted image , kaj me iznimno veseli.. bebač je super, 7.5 cm je velik (ili mali? user posted image ), ali nije dobro slika ispala jer se stalno nekam micao i jedva ga je izmjerio hahah, ali sve u svemu je oke user posted image , tako da mi je zakazao sljedeći pregled 21.3... nalazi krvi i mokraće su u redu...ma sve je super user posted image ...
dalje...gin je napomenuo da se u 16. tt radi Double test, vi vjerojatno znate kaj je to te da porazgovaram s MM o toj pretrazi...rekao je da pretraga ima svoje dobre i loše strane, a po njegovom tonu i izrazu lica sam skužila da mi on taj test ne bi preporučio...tako da sam pričala s MM i on ne bi da idem na to, a bome ne bi ni ja...želim od sada pa nadalje uživati u trudnoći, kakav god ishod bio na kraju i moram priznat da smo oboje spremni na sve, osim da izgubimo ovu bebu user posted image ...

evo toliko od mene! user posted image

sada je Hannah na redu i čekamo prekosutra nove dobre vijesti user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 691
22.2.2016 18:56:57   
MareM
di.sak, neizmjerno mi je drago da si se rjesila hematoma i da je sve u redu user posted image

mmamita, odlicne su tete u crvenome! To je moja omiljena boja, a i taman su zaobljene koliko i ja sada. user posted image user posted image

Jupiter, drago mi je da su vam se svidili muffini user posted image I trebala bi mi tvoja pomoc: vidila sam da planiras koristiti platnene pelene, pa ako mi mozes proslijediti koji link o koristenju i ako si ih vidila negdje povoljno za kupiti?

< Poruku je uredio MareM -- 22.2.2016 18:57:57 >

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 692
22.2.2016 19:01:23   
Jupiter
Di sak user posted image za dobre novosti. Tako mi je drago da je hematom nestao! Ja i mm takodjer nismo zeljeli te testove, iako nam na kraju nitko nije ni jedan ni spomenuo. Imamo istu zelju, ovo dijete je i vise nego zeljeno..

Mene je danas boljelo, ono ko pred mengu, pa se nadam da su neki grcevi u pitanju..

Mare, budem ti poslala na pp

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 693
22.2.2016 19:03:10   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.
Faustina-------24.02.
saki84---------- 26.02.
Jupiter----------08.03.
MareM----------08.03.
mmamita -----14.03.
di.sak------------21.03.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 694
22.2.2016 19:16:09   
MareM
Jupiter, hvala! user posted image
di.sak, double test ti je samo statistika i znaju se zalomiti i pogresno negativni i pogresno pozitivni rezultati. Dok sam se raspitivala koje testove uraditi u trudnoci i kako sam skupljala informacije tako sam odmah na pocetku iskljucila i triple i double test jer su nepouzdani. Na kraju sam se odlucila za Tranquility test zbog mojih godina + zbog spontanog pobacaja u prosloj trudnoci + zbog toga sto nisam htjela riskirati s amniocentezom i biopsijom korionskih resica u blizanackoj trudnoci. Moj ti je savjet da proguglas malo o double testu i sama na svoje oci vidis o cemu je rijec.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 695
22.2.2016 20:24:19   
Hannah27
DiSak bravo za bebana user posted image user posted image
Meni su ti double Testovi glupost a čini mi se i mom doktoru .

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 696
23.2.2016 10:31:01   
saki84
bebolino jako mi je zao user posted image user posted image ...ne znam sama sta da kazem a da te utjesi. Kad osjetis da ti se prica o tome slobodno svrati, tu smo. Grlim najjace. user posted image
Nekako sam se nadala da s obzirom da nas je tako malo tu u ljetnima da nece bit ovakvih tuznih prica. Uvjek se uznemirim malo kad procitam ovakve stvari user posted image
di.sak ne mogu ti opisat kako mi e drago da su hematomi otisli, imala sam neki osjecaj. user posted image user posted image ..prizajem vjestica al nemoj nikom rec user posted image ...sad se ljepo mozes opustit malo. bravo user posted image
Vidim da je tebi tvoj ginekolog spomenuo Duble test, meni je moja ginekologica Kombinirani probir na koji idem sutra ujutro. I moram priznat da me lagano vata nervozica. Jeste li vi cure isle na Kombinirani?
Nadam se tj. vjerujem da ce sve bit u najboljem redu tako da se mogu prepustit carima organiziranja vjencanja user posted image
Jupiter ne znam koliko sam kopetentna sta se tice bolova s obzirom da smo u razlicitim tjednima, ali evo mene zadnjih par dana zna malo zabolit, cak i tako kao pred mengu. S obzirom da se bol ne pojacava i ne traje dugo sam mirna. user posted image
Hannah27 Lisica MicaFaustina sretno sutra na pregledu i da se javite sa ljepim vjestima
Sutra cu i ja podnjet izvjestaj sa Kombiniranog probira.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 697
23.2.2016 12:28:54   
mmamita
di.sak user posted image za hematom i dobar pregled! sad lijepo u setnje, ne puno za pocetak :)

Moja ginekologica mi nikad nije spominjala ni jedan test, tako da vam nemam sta rec na tu temu.

Ajme danas sam cila usporena i bas mi se spava. Moram sto stvari obavit, a ja sam jos u pidjami!! Glava me malo boli i sva sam nikakva.

Kako ste vi, kako na vas djeluje kisa?

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 698
23.2.2016 14:15:48   
Jupiter
Dobri den! 😊

Mi vec oko 9 bili na kavi sa tim parom od kojeg cemo dobiti robice i sa njezinim roditeljima. Oni se bili u Becu nakupovali toga tako da ima vise od pola jos sa etiketom. Mali im ima sad 6 mj i ne stane ni u sta. Tako da, ako i kupim nesto, to ce biti za one vece mj.. kakav kompletic ili sl.

Jucer me to bolilo jedno 2 sata. Pa sam jedno po sata samo hodala po kuci, gore dolje ali nije popustalo. I onda je bol odjednom nestala. Evo danas ko da nis nije bilo. Muz me vikao da je to jer sam pretjerala oko ciscenja i vesa.
Sad sam isla malo citati ljetne bebe od prije, cisto da vidim kako je bilo, tj sto nas ceka s obzirom da nam se priblizavaju vruci dani. Sve mi se cini da necu izlaziti i da cu krevet ispod klime montirati!
Da li se i vi brzo zadisete kad hodate? Meni je nekako dah kratak, sve mi se cini da je trbuh narastao do pluca user posted image

Meni za sada promjena vremena ne smeta, jedino me tlak muci. Dapace, jako volim kisu i kad grmi. Sad jedva cekam da krene sezona sparuga! Obozavam ih i brati i jesti.
Hehhe, a sad dok sam citala ljetne, rasle mi zazubice jer su papale tresnje, breskve, nektarine i mmmm lubenice!
Uh uh..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 699
23.2.2016 15:02:41   
MareM
saki, i kombinirani probir ti je statisticki ... barem onaj dio sa vadjenjem krvi, starosti trudnice i sl. Jedino (barem meni) se cini vazan dio gdje ti ultrazvukom mjeri nuhalni nabor i sl. (NN ili NT, ovisi kako tko napise, ti treba biti manji od 3mm). mmamita, nasa doktorica obavezno mjeri nuhalni nabor (zna zena znanje). Mojima ga je mjerila i bez da smo to posebno spominjale. Pogledaj pise li ti u trudnickoj knjizici (str.17), meni pise NN 1,8 za jedno i za drugo (kad sam bila na pregledu u 12. tjednu).
Jupiter, i kod mene je kao da mi je netko ukrao pola pluca ima vec nekoliko tjedana. Beba/e guraju sve organe prema gore i javlja se pritisak na dijafragmu, pa je plucima tesko "rastezati se". Cari trudnoce user posted image

Moram prijaviti prvu striju (unatoc svakodnevnom mazanju) user posted image Peckala je, pa sam zalipila flaster preko nje i na njega nacrtala smajlija. Sad mi je pupo vesel user posted image

I da ne zaboravim -sretno svima na pregledima sutra user posted image A sad se bacam na detaljno istrazivanje platnenih pelena, hvala Jupiter. user posted image user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!