mmamita
|
Snjeguljice slobodno upadaj, svaki savjet je uvijek dobrodosao Jupiter ja sam s ovog popisa prekrizila pola. Puno toga dobijes, ili jednostavno narucis kad te netko pita sta ti treba, jer ljudi su stvarno bez ideja i onda svi donesu robicu. Mislim je to sve slatko i lipo, ali evo meni mala ima 2 godine a ja imam 3 velike kutije pune robice (a dosta toga sam dala, prosljedila...) Sad kad se sitim koliko imam zimske robe i di cu vise s tim dodje mi za plakat. A ne mogu dilit okolo ni bacit jer cemo imat najmanje 3 djece. Ja sam narucila toplomjer za uho, prijenosni krevetic+madrac, hranilicu, ogradicu, ormaric s kadom i podlogom za presvlacenje.Naravno od rodbine i prijatelja koji su trazili da uzmu nesto skuplje. A dobila kremica, sampona, baby ulja, vlaznih maramica na izvoz, posteljine, a o robici da ne pricam. Bilo mi je zao sto sam uopce ista kupovala prije jer sad imam tonu robe s etiketom. Naravno da moras kupiti, pogotovo ako ti je prva bebica, ali ono minimalno, najminimalnije. Lako ces za mjesec dana izac i kupit sto ti treba, ili ces poslat muza, mamu...
|