Lisica Mica
|
Bokić, bome ste se raspisale. Više nemam pojma koja od vas je šta napisala , moram se vratiti nazad po postovima i provjeriti. MareM super šta su blizići u redu i da se tako lijepo druže , baš lijepo. A pitanja buduće starije seke su super i skroz na mjestu. Mislim da je normalno da su malo manji, pa ipak ih je dvoje, a i da je tvoj trbuh veći. Jupiter čestitam na curici!!!!!, naravno najvažnije je da je sve ok, ali slaba sam na curice...mene i muža curice ne idu... Melanie mi je baš lijepo ime. di.sak divno je da ste ti i seka istovremeno trudne, ja i kuma smo bile istovremeno trudne prije 6 godina i to nas je baš nekako dodatno povezalo, a i djeca su nam iznimno bliska, počeli su se družiti kad je on imao dva tjedna, a ona jedan tjedan (ona se rodila 7 dana iza njega ), skoro su kao brat i sestra. Nadam se da je dosadni hematom nestao i da nećeš više morati mirovati. Južina ne da me ubila nego me dotukla , jedva čekam da više završi. Tlak mi je ekstra nizak, a i željezo mi je malo ispod granice pa na momente baš osjetim kao neku slabost, pogotovo ako duže stojim na nogama, ali srećom brzo prođe. Jedva čekam pregled 24.og., a 29.og sam se zapisala u dr.Šparca na 4D. Ići se sa mnom i muž i sin, veselim se šta ćemo svi zajedno gledati zlatnoga bracu. Šta se tiće probadanja, ne probada me ništa posebno, više me muči neki čudan osjećaj da mi se dole (jelte ) nekako sve nabilo, ne znam kako da to objasnim...možda mi se dole nešto namješta...i naravno ta moja kičma, donji dio kičme me na momente rastura (to je čak i nevezano uz trudnoću...), pa ti budi trudna u skoro 38.godini... Ali sve u svemu, dobro se osjećam, ne mogu vjerovati da je prošlo već više od pola puta... Pozdrav curke!!! _____________________________
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 18.2.2016 18:34:14 >