|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
15.2.2016 18:17:11   
mmamita
Jupiter ne zelim znat, hocu ovaj put da bude iznenadjenje user posted image A mrva je sve samo ne sramezljiva, samo se nisam trudila da skuzim spol a i bilo je tu svega, noga iza glave, ruka jedna tamo druga vamo, pupcana vrpca na sve strane user posted image Rekla je ginekologica majke ti sta je ovo, svega svugdi user posted image

Pa gledam ja na ovoj gornjoj listi di si kad ti je pregled, a ono nema te user posted image Odmah ispravljam user posted image
Sretno tebi i Mari sutra!! Da sve bude dobro.
A sto se tice naotecenosti, meni svekrva ima s tim problema i te carape za vene nosi zimi i liti i pomazu joj, To ti je sve kako ja mogu pomoc user posted image

Bebolina kako je tebi proslo danas?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 626
15.2.2016 18:20:13   
mmamita

Naši pregledi user posted image

MareM----------16.02.
Jupiter----------16.02.
di.sak----------- 22.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.
Faustina-------24.02.
saki84---------- 26.02.
mmamita -----14.03.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 627
15.2.2016 18:21:05   
mmamita

user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••••••28.06.2016.user posted image & user posted image
Lisica Mica••••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••••••04.07.2016.
Hannah27•••••••06.07.2016.user posted image
tihicka••••••••••••06.07.2016.
Jupiter•••••••••••07.07.2016.
faustina••••••••••19.07.2016.
Josipa••••••••••••23.07.2016.
Cvrčak••••••••••••05.08.2016.user posted image
bebolino2••••••••06.08.2016.
di.sak•••••••••••••25.08.2016.
saki84••••••••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 628
16.2.2016 10:00:46   
saki84
jutro user posted image ..evo i mene malo svako par dana...ova juzina me dotukla, ne mogu vise ovo trulo vrime nikako podnit.
mmamita user posted image za bebicu koja je vec pravi mali covjek, mogu mislit kakac je osjecaj vidit je kako izvodi ludorije u mamici..i te rukice, nogice user posted image ]...jedva cekam svoj pregled da i ja napokon vidit mog malog covjeculjka user posted image
ja sam se do sada po mojoj vagi (ujutro bez komada robe user posted image ) udebljala 1 kg..
Jupiter i MareM sretno na pregledu danas user posted image
moje sise su jos iste, nema venica, nema tamne aerole nista...samo boluckaju i svrbe tu i tamo...al mislim kad krene sve ce bit odjednom.
JA se polako pripremam za sljedeci tjedan i kombinirani probir, nadam se da ce sve bit ok al isto mi taj pregled stvara neku nervozu...
sve ostale grlim i idem smislit sta cemo papati danas moj bebolino i ja...mahune mi za sada primamljivo zvuce user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 629
16.2.2016 10:38:07   
Hannah27
Sretno svima na pregledima .

Saki odakle ti mahune sada ? Taman kad mislim da je kiša i da cu moći spremati ispite , baci me teško spavanje... Tek navečer se razbudim .

Mamita super za bebusku svaka čast da možete izdržati...

Cure mene je ugrizao komarac . Znam da nema jos tog virusa kod nas, ali i ono da komarci krenu u 6mj. Je glupost . Ne znam sta cu sad na proljeće ...

Sta se tiče tog sta vam je procvjetalo ispod prozora , ja radi toga ne mogu iz kuće ... Najveća alergija mi je na to. Tako da ne volim vidit taj behar.

user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 630
16.2.2016 12:47:37   
saki84
Hannah27 mahune ledo smrznute user posted image sa leso krompirom malo soli i maslinovo ulje...ja to obozavam user posted image ...svo zeleno povrce na mali milijun nacina..njam njam...rodit cu malog ili malu zelenu user posted image user posted image ...trenutno ja i dragi planiramo posadit male chery rajcice na balkon i bas se veselim..
ne spominji komarce ja ih se bojim jer sam magnet za njih...ovo ljeto ce bit dugo..blago svim curama koje ce ranije rodit...em cu uskuvat u dugim rukavima, morat cu bit namazana na sva gola mjesta i stavit komarice na prozore jer ja ne mogu spavat zatvorenog prozora user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 631
16.2.2016 14:41:42   
Hannah27
Aha , nisam nikad probala ledovo povrće, mahune obožavam ali uvjek ih ljeti zaboravim zalediti .
Ma mene je gad ugrizao preko robe ! Zamisli to .

Kakvo je ovo vrijeme vani, jedan dan mi dodje da nosim čizme drug dan japanke . Maloprije mi je pozlilo, zamalo sam pala u nesvijest ., tlak mi je nizak , nadam se da je do vremena da nije Zika ha ha user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 632
16.2.2016 15:00:38   
di.sak
ej cure! da vam se i ja malo javim. nemam baš o čemu tipkat, jer mi je zivot dosadan user posted image . ugl, cijeli mjesec neki rođendani pa u goste. a ovo vrijeme katastrofa, kiša ne prestaje. fuj..
kod mene se također nađe tu i tamo koji komarac, kojeg ja skužim prije neg on bilo kaj poduzme, pa ga riješim odmah user posted image . al ne znam odkud dolaze. kod nas su temperature u zadnjih par dana ispod 10, ujutro 1-2. ugl, zima je. Hannah, nema zike.. mene panika lovi jer mi je termin krajem 8. mjeseca.. al se planiram oblačit i u dugačko preko ljeta, ako bude trebalo.. Mmamita, drago m je kaj je pregled prošao dobro i kaj je user posted image živahnauser posted image .. ja ulazim u 13. tt.. nemam nikakvih simptoma, niš ne vidim, ni ne osjetim..onaj zatvor mi se riješio, tak da nemam problema ni s tim..al poludit ću od ovog mirovanja..tak da jedva čekam ponedjeljak da vidimo kakvo je stanje s ovim hematomima user posted image ..

puno pusicaaa svima user posted image user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 633
16.2.2016 19:15:03   
Jupiter
Saki i mene ubija juzina...tlak nizak da mi sve sumi u usima..
Ja sam sad 19+5 i udebljala sam se 7kg...ebaiga, voli me vaga..

Di.sak, nadam se da niti neces imati neke vece zle simptome T.
Evo bas su maloprije na vijestima rekli da mi necemo imati straha od Zika virusa. Tako da, molim, bez panike 😊

Hannah ja zaboravim na to smrznuto povrce a isto ga jako volim.
Ma sta tako jako te vole komarci?

Pregled je prosao savrseno!! Sve smo mjerili i sve je kako treba biti.
Naravno da smo odmah pitali za spol ali sa vanjskim nije mogao dobro vidjeti, pa sam se otisla skinuti iiiii gin kaze curica je !! user posted image
Dobili smo i slikicu ❤ Bili smo u sedmom nebu....!!

MareM sad cekam i tvoje izvjesce !!!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 634
16.2.2016 19:17:09   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

MareM----------16.02.
di.sak----------- 22.02.
Hannah27-----24.02.
Lisica Mica---24.02.
Faustina-------24.02.
saki84---------- 26.02.
Jupiter----------08.03.
mmamita -----14.03.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 635
16.2.2016 19:20:28   
Jupiter
user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••••••28.06.2016.user posted image & user posted image
Lisica Mica••••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••••••04.07.2016.
Hannah27•••••••06.07.2016.user posted image
tihicka••••••••••••06.07.2016.
Jupiter•••••••••••07.07.2016.user posted image
faustina••••••••••19.07.2016.
Josipa••••••••••••23.07.2016.
Cvrčak••••••••••••05.08.2016.user posted image
bebolino2••••••••06.08.2016.
di.sak•••••••••••••25.08.2016.
saki84••••••••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 636
16.2.2016 19:44:47   
Hannah27
Ma vidi ti ponosne Jupiter odma je stavila roze crtice ! Čestitam !!!!!! Bas mi je drago da vam se želja ispunila,znam taj osjećaj .

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 637
16.2.2016 20:32:02   
lidac0605
Jupiter,čestitam na maloj princezici,nek se rodi živa i zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image
Imate već ime?user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 638
16.2.2016 20:37:27   
Jupiter
Hej Lidac 😊

Ja kod tebe, ti kod mene user posted image
Imamo, naravno!
Mala mrva ce se zvati Melanie ❤❤❤

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 639
16.2.2016 23:12:51   
mmamita
Ajme Jupiterko draga user posted image user posted image Bas mi je drago za dobar pregled i za curu! Ja sam ti totalna curafan user posted image user posted image
I dobrodosla na Melanie- prekrasno ime, jako mi se svidja!!! Uff evo me na sedmom nebu, ko da je meni reklo da je cura!!! user posted image user posted image

di.sak user posted image za zatvor, da je to iza tebe. Nadam se da neces jos dugo morat mirovat!user posted image . Uff kad procitam 13tt, to mi se cini tako nekako daleko, a jos tebi sporo jer mirujes!! Ali brzo to prodje, i brze nego mislis! S kceri mi je trudnoca trajala cijelu vjecnost, a sada vec ima 2 godine i 2. beba nam je vec na pola puta da je upoznamo user posted image

Sto se tice povrca svekrva je glavni adut u tome. Sadi se zivo i nezivo, a sta je najgore sve joj uspije. U pocetku mi je toliko isla na zivce-te domace, te neprskano, pa nemoj bit luda, ne kupuj, uberi u mene... doslo mi je na dane da je zadavim... A SAD, sad je molin da mi donese, pa kad skuvan a ono sve duplo sladje nego iz ducana. Ufff, sad bi pojela pun pijat blitve user posted image

Maro Marice? Gdje si? Hocemo izvjesce user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 640
17.2.2016 6:33:33   
mmamita
Jutro user posted image

Mala se probudila u 3:30 na wc i od tada ja nikako zaspat... bit ce ovo zanimljiv dan, lude, zivcane, neuroticne trudnice koja mora bit smirena user posted image
I cekan 7 sati da vraznji ducan otvori, da mogu kupit kruh i sve grickan nesto ima 3 sata a stalno gladna!! ajme...

Nego hannah sitila se da nisam napisala vezano za 4D i uzv... uglavnom pitala sam ginekologicu dali steti i jedan i drugi. Rekla je ne, jer bit je u frekvenciji, a oba rade na istoj frekvenciji, samo sta 3D/4D ima 3 dimenzije tj. pokriva 3 strane slike i to je jedina razlika. UZV je namjesten na manje ili jednako granici dozvoljenje frekvencije (uglavnom na manje) koja ne steti/zraci, dok su rengeni po bolnicama ista stvar samo na puno jacim frekvencijama i zato zrace i slike su puno jasnije.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 641
17.2.2016 9:15:32   
Hannah27
Mamita , bas sam se i mislila pitati jesi pitala . Aaaaa znala sam . Pitat cu i ja svoga pa cu jos razmisliti . Onda kad je tebi 4d jeli ti vec bio ili ? Meni je rekao tek tamo krajem 3mj. Da dovedem muza, valjda tad bi mi ga napravio .

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 642
17.2.2016 10:00:28   
di.sak
Jupiter čestitam na djevojčici user posted image , baš mi je drago kaj se sve u redu.. user posted image za ime, odlično je! sviđa mi se jako user posted image

Mmamita mogu ti reć da mi dani nekako prolaze iako sam na bolovanju već mjesec i pol dana (moj posao nije za trudnice :D), tako da ja imam osjećaj da sam VEĆ u 13tt. ali opet gledam, moja seka je rodila curicu prije 3 god, a ko da je bilo prije 3 mjeseca.

ja se jutros probudila u 8h da popijem tablete, pa se vratila u krevet i sat vremena se okrećem i ne mogu zaspat. ne znam kaj mi je. sinoć legla u 2 ujutro i sad nisam mogla spavat, kaj je čudno user posted image . izgleda da ću ja odvalit danas u ratama na kauču pred tv-om user posted image

a da podijelim još jednu zanimljivost s vama - seka mi je trudna 1 tjedan više nego ja i termin joj je 17.8. user posted image tak da smo odlučile roditi u istoj bolnici (merkur, zgb).

čekamo Mare da se javi s novicama :)

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 643
17.2.2016 11:46:49   
mmamita
hannah jesmo, gledali smo sada na 4D, ali bebine ruke i noge su bile svugdje skupa s pupcanom vrpcom tako da se bas nista nije moglo razlucit. Cak ni lice dobro, pa je izgubila puno vrimena pokusavaju dobiti kakvu-takvu sliku. A opet vanka se vec skupilo zena jer sam ja dugo bila unutra (cujes po zvonu na vratima kako ulaze), i onda ti je to vec panika i nervoza. Nije ona privatnik pa da se posveti toliko tome, pogleda jel sve ok i to je to. Dok kad sam bila u privatnika u 1. trudnoci (jer moja jos tada nije imala 3D/4D UZV), on je to sve pazljivo, detaljno, nekih pola sata samo uzv. Sve je isao korak po korak i cini mi se da je strucniji za taj UZV od nje. Puno spretnije gleda i prati...

di.sak cestitam sto ces postat i teta user posted image . To je bas lipo, puna kuca dice u kratkom vrimenu! A joooj user posted image user posted image

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 644
17.2.2016 12:46:49   
saki84
jutro user posted image
prvoda cestitam Jupiter na curki user posted image user posted image i na savrsenom pregledu...a ime je jako, jako ljepo..vec kod izgovora izmami osmjeh user posted image ....moj dragi je uvjeren da je curka, a ja decko tako da bas me zanima ko ima bolju intuiciju user posted image ...i da na listi curke malo poprave omjer user posted image
za tlak meni je oduvjek nizak i to jako, dok sad u trudnoci mi je skoro pa odlicna...prije trudnoce bi bio 96/70-60 a sad je na zadnjem mjerenju bio 115/70 ja dozivila sok user posted image ..a za kile meni jedino da se ne zbucam previse da na vjencanju bar na nesto licim user posted image
di.sak nadam se da ce u ponediljak bit izvjestaj nema vise hematoma samo bebuska koja jako ljepo napreduje user posted image ...a zatvor mene muci jako, bas sam ljekarni naisla na jedan sirup Kivilaks od suhih sljiva, smokve..pa cu pitat gin dal da to uzmem..a termin sa sestrom bas vam se ljepo uskladio user posted image
mmamita meni je isto prije povrce bilo ono radje ga nebi, al nekako s godinama sam ga zavoljela...i jako mi je zao sta zivimo u zgradi i imamo mali balkoncic a ne vrtlic i kucicu da si mogu posadit svega i svacega user posted image

ja danas opet nikakva...vec sama sebi idem na zivce..jedva cekam treci mjesec i malo bure da dode jer ovako cu samo poludit. Danas je juhica teleca na meniu, meseko i leso tikvice nasla u ducanu nadam se da ce bit ukusne. Ovaj tjedan da brzo prodje i da napokon dode i moj pregled...bas se veselim user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 645
18.2.2016 11:21:10   
MareM
Da me ne udavite sta se nisam ranije javila, u svoju obranu mogu reci jedino - cat did it! user posted image Ja lipo sve ispisala i onda mi ona odlucila doci pomoc pritiskat po tipkovnici i sve blokalo. Onda sam lipo popiii sve u 16 i nije mi se dalo opet sve pisat iz pocetka. user posted image
Dana mi je opet htjela pomoci, ali sam je lipo proslijedila dalje na trosjed... i za nagradu sam dobila "mrzim te" pogled. user posted image

Mjerim si tlak i pisem sta je bilo u utorak. Evo je tlak 127/68.
Ovaj put smo braci vidili opremu u punom sjaju user posted image . U jednom momentu se naslonio glavom na pregradu medju gestacijskim vrecicama i seka ga je malo gurkala po glavi; onda se seka cijela protegla koliko je god duga; gledali smo nozice i rebarca, plesanje... i u jednom momentu cak uspili vidit i nelosu 3D sliju lica (inace me 3D slije podsjecaju na zdjelu pudinga od vanilije user posted image ). Pitala Nika doktoricu "zasto te slike moraju bit zlatne boje? jel' to onda znaci da je mama zlatna iznutra? i mogu li biti roze?" user posted image user posted image user posted image
Ispada da smo tek 21cm dugi; BPD im je oboma 5,2cm, a FL 3,2cm.
mmamita, koji tebi racuna da je tjedan trudnoce?
Jupiter, cestitke na curici! user posted image Curice su bajna bica, bas cete se uklopit ti i ona user posted image

Kad se spominju cherry rajcice - ja ih vec godinama uzgajam na balkonu (iako imamo i vrt), ali mi se svidja ubrat ih direktno sa stabljike kada sjednemo za jesti rucak odmah pored njih ili cvaknit jednu /dvi u prolazu.
Vise mi ne odgovara Donat, napuhuje me i onda kad se spoji napuhnutost od njega i stomak od njih dvoje parim kit na dvi noge. user posted image Zato sam pocela bit redovna s magnezijem navecer prije spavanja i moram prijavit da mi je probava k'o urica (bolja nego i prije trudnoce). Pijem Magnesium Glycinate 400 od KAL-a; dnevna doza bi bila 2 tablete, ali ja popijem samo jednu (znaci 200mg). Pitala sam doktoricu i rekla mi je da je dovoljno.

I da vas pitam - ima dva dana da me boli desno od pupka; nekako nije bas na povrsini koze nego taman ispod (ne bas duboko u stomaku). Je li koja od vas imala slicnu boljku?

I da ne zaboravim - sljedeci pregled 8.3.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 646
18.2.2016 11:34:46   
di.sak
Mare user posted image za bracu i seku! baš mi je drago što je sve u redu user posted image a Nika je preslatka, baš sam se nasmijala na njezina pitanja user posted image .

što se tiče ove boljke...i mene boli, pika, ne znam, desno od pupka, boli par minuta pa prestane, ali dok legnem na bok, onda me boli stalno dok se ne okrenem na leđa...al neam pojma kaj bi to bilo...user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 647
18.2.2016 11:40:19   
MareM
Da, bas tako. Kada popipam da li je nesto "dubinski" onda mi je osjecaj jednak kao i na lijevoj strani, a kad ne pipam onda osjecam cijelo vrijeme na jednoj tocki. Moglo bi biti od "rastezanja" ili neki ligament ili sl. Al bas je dosadno!

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 648
18.2.2016 11:50:49   
di.sak
božee, nemam pojma..al nesto slično ili isto tvojemu..ne boli toliko da se grčim il nešto, ali je dosadno i smeta i ide na živce...user posted image

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 649
18.2.2016 11:51:53   
mmamita
Mare user posted image za bracu i seku, a Nikolina je famozna!! Obozavam njihova pitanja!
I mene boli na desnu stranu ali skroz prema boku vec 2 dana. Ajme jucer sam mislila da cu morat na hitnu, bila sam se bas pripala, jer me jos i boli rez od carskog na ovu juzinu tako da sam cila sje..... user posted image
U ponediljak sam bila tocno 20 tt ( iako po zm sam 21tt ali od pocetka je beba bila manja za tjedan dana). I kad mi je mjerila glavicu i bedrenu kost pisalo je na ekranu 20+6.
Ali blizanci su ti uvik manji tako da nemas brige. Rijetko kada oni prate svoje tjedne... A opet znaju oni krivo izmjerit i za cas ti skrati koji cm...
di.sak i ja se toplo nadam da ce ti u ponedjeljak rec da je hematom povijest!!

I ja mislim da cu poludit na ovo vrime. Jucer smo bile nas dvi u setnji, a ona juzina ubija. Ne znas s koje strane vise puse, a u zraku 20 stupnjeva, vruce ko u paklu...Ali bar smo mogle izac, a gle ovo danas user posted image

Faustina? Bebolino? Tihicka? Cvrcak? Zaboravile vi nas!

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!