|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
13.1.2016 16:41:34   
mmamita
Danas nam je Jocipi pregled. Jocipa prizivamo tee, javi se i reci nam kako je prosao pregled!! user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 301
13.1.2016 20:27:02   
MareM
Moze, ja sam za da se negdje vidimo. Samo ako moze negdje gdje se ne pusi user posted image

Lijo, bas mi je drago da su nalazi ok! user posted image

mmamita, iz tvojih usta... Nadam se da ce ostat "uteplo" sto dulje. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 302
13.1.2016 21:15:30   
mmamita

Naši pregledi user posted image

Hannah27------20.01.
Lisica Mica-----21.01.
Jupiter---------22.01.
Faustina-------26.01.
MareM---------26.01.
tihicka----------29.01.
saki84----------01.02.
mmamita -----15.02.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 303
13.1.2016 21:16:15   
mmamita

user posted image NAŠI TERMINI user posted image user posted image

MareM•••••••❤••••••28.06.2016.user posted image
Lisica Mica•••❤••••28.06.2016.user posted image
mmamita••••❤•••••04.07.2016.
Hannah27••••❤••••06.07.2016.user posted image
tihicka••••••••❤•••••06.07.2016.
Jupiter••••••❤•••••••07.07.2016.
faustina•••••❤••••••19.07.2016.
Josipa••••••❤•••••••23.07.2016.
bebolino2•••••❤••••05.08.2016.
saki84•••••••❤••••••09.09.2016.

user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 304
14.1.2016 7:58:44   
Lisica Mica
Dobro jutro, danas je mom sineku 6.rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image , danas slavi u vrtiću, a u subotu u igraonici. Ne mogu vjerovati da je već 6 godina prošlo od kad sam ga rodila i da na jesen ide u školu!!

Ako ste za, mogle bi organizirati kavu za Split i okolicu, negdi di je lipo, ne puši se i ima kolača user posted image , pa ćemo se slikat i pokazati se kontinentalkama :) i Pulježanki (nadam se da sam dobro shvatila...).
Koji su vaši prijedlozi za imena djece? Nama se nekidan svidilo ime Teo i to je sve šta za sad imamo, ali nije baš da mi zvoni "to je to".

Pozdrav

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 305
14.1.2016 11:37:53   
mmamita
Vanja sretan rodjendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da budes zdrav, vesel i da slusas mamu i tatu! I naravno da budes dobar prema braci user posted image
Da to bas brzo leti, djeca nam rastu kao gljive user posted image

Sto se tice imena, nismo se jos dogovorili. Pokusavam naci neko ime da kad je/ga zovnem vani da se ne odazove jos 10 djece... To mi strasno ide na zivce!
Sto se tice zenskih imena meni se trenutno jedino dopada Tea, a mislim da bi moglo tako i ostat, a sto se tice muskih super mi je Marin ali poplava Marina je po Splitu tako da ne dolazi u obzir. I Teo mi se svidja ali imamo dosta starijih oko sebe s tim imenom tako da ne vjerujem da ce bit ista i od tog imena... Valjda cemo se slozit dok rodim oko 2 finalna imena :)

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 306
14.1.2016 14:48:00   
MareM
Vanja, sretan rodjendan! user posted image user posted image user posted image I reci mami da ne prizeljkuje skolu jer da jos zelis gustat bez dosadnih obaveza user posted image

Cini mi se da djeca jedino ne rastu kad su najmanja, pa ne mozes docekat kada ce vise narast. A kad prodju onu prvu baby fazu onda se svako malo cudis kako to da su im hlace usle u se i skrate im se nogavice svako mjesec/dva user posted image

Imena... Najvjerovatnije ce braco biti Frane, a za seku nemam pojma.user posted image Za sada nam se nesto po glavi mota Tatjana, ali nije jos sto posto odluceno. A i za Nikolinu smo se odlucili dan prije nego li je istekao rok do kojeg ju se moralo prijavit user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 307
15.1.2016 10:06:28   
saki84
jutro svima....ja upravo ispijam svoju kaficu user posted image
Vanja sretan rodjendan sa malim zakasnjenjem user posted image user posted image
Ja sam isto raspolozena za kaficu, bilo bi to ljepo. Jedan lipi suncani dan user posted image ...Sta se imena tice mi smo curici mslili ime Roza ili Lucija, a decko za sada Toma, meni je drago i Borna ali boljoj polovici se ne svidja user posted image . Mada dok bebica dode, a nadamo se da oce, jos se sve to moze promjenit.
Kod mene su krenile bile mucnine jucer i prekjucer po cjeli dan, nebitno jela ja ili ne jela, po noci bi me probudija napadaj gladi i muka a jutros nista, nema mukice i sad me to malo brine...zasto nema mukice po njome se ravnam da je sve u redu...jesu li vama simptomi varirali ovako, malo ima malo nema..kao igra skrivaca...

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 308
15.1.2016 18:46:32   
Hannah27
Hej ... Lisice sretan rodjkas tvom sinu sa zakašnjenjem ....
Kako ste cure , ja sam dobila bas stomak pravi pa sad ne znam kud s njim strah me jel dobro ležim, sjedim i jel me stežu tajice user posted image
Do sada sam čula od zena da su prvi pokreti kao škakljanje ili kao da imaju ribicu u stomaku, a ja osjećam konkretan udarac, jednom dnevno tj. Navečer oko ponoć, sa lijeve strane stomaka ... Jedva cekam da bude to češće , i jedva cekam pregled ...
Kako ste vi ? user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 309
15.1.2016 18:59:40   
Jupiter
Pulezanka ođe, da user posted image user posted image

Zadnja 2 dana sam bila malo previse u muvingu, jer osjecam se super pa ja to mogu...aaa ne,ne..
Ja bi da sad letim a ne ide..nisam jela na vrijeme pa kad sam kasno pojela umirala sam u grcevima...
Taj strah da li je mrva ok je prisutan skoro stalno, sto se vise blizi pregled i sretna sam i zabrinuta..
Meni nisu krenule naglo mucnine. To je bilo svaki dan po malo, sve gore...i tako je prestalo..Ali nema zene da ima 2 iste trudnoce a kamoli 2 osobe. Tako da se nemas po cemu ravnati.
Sad bas idem na internet vidjeti kad ide nova grupa tecaja pa da zajedno sa dragim idem jer mu je velika zelja da prisustvuje porodu. Tu se ne placa nis samo je tecaj obavezan....a kazu da je i osoblje i gin pri porodu puuuno ljubaznije kad je jos netko prisutan.

Imena kod nas su: Mihael, Bastian & Melani, Alison ❤

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 310
15.1.2016 19:09:56   
Jupiter
Hannah, pisale smo u isto vrijeme user posted image
I ja imam pravih sumnji da osjecam, kad mirujem, kao titraj...i onda cekam skroz skoncentrirana...i nis...user posted image
Takodjer jedva cekam to konkretno lupanje user posted image
A iste smo i kod tog lezanja. Isto me muci. Ali ono sto mi iskusnije mame govore je da do 3 tromj. nema brige za polozaj ako nama pase. Poslije je bolje sto vise na ljevom boku jer se onda ne pritisce ta neka gl zila. Zbog bebe i opskrbe kisika. Zato sam si po gustu sama sasila ogroman jastuk u obliku slova C i sad spavam ko beba u svim polozajimauser posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 311
15.1.2016 19:38:13   
Hannah27
Ha ha Jupiter da si u st, i meni bi sašila jedan !!! user posted image Morat cu kupiti trudnički jastuk . Ja inače spavam na boku jednom ili drugom , nikad na stomaku i Lesnina . Ali vec dva puta mi se dogodilo da kad legnem na lijevi bok osjetim bebu da me udarila, pa mi nije jasno jeli slučajnost ili joj ne odgovara, iako po mjestu udaraca (tu me svaki put udari) bi trebale biti noge ??
Mene vec ledja Boluckaju ....

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 312
15.1.2016 20:23:00   
saki84
Ja sam jos tako daleko od vas...jedva cekam da i ja osjetim malu mrvu...malo sam nestrpljiva :).
Ja taman ispred tv, mukice i dalje nema al sam odlucila se ne opterecivat vise, jer ne mogu nista promjenit.
I nadam se sutra suncu bar malo da ja i dragi prosetamo, ima napokon free vukend jupi :-)

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 313
15.1.2016 21:25:27   
mmamita
Vecer!

Ma budite sretne da nema mucnica, to mi je bio najgori period! Tek sad uzivam.

I mene su vec pocela ledja bolit, ali jedino kad se preforsiram taj dan.

Ja pretezno lezim i spavam na lijevom boku jer mi tako najvise odgovara, dok u 1. trudnoci mi to nikako nije odgovaralo. I jako mi pase trudnicki jastuk dok sjedim na kaucu ili sam u polulezecem polozaju, tako da preporucam svima.

Udarce jos ne osjecam, ali nadam se da cu uskoro, ipak cu sad 16 tjedana user posted image !

Idem malo gledam rukomet, jedva sam cekala da pocne prvenstvo!

Bokic user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 314
15.1.2016 22:00:13   
Hannah27
Saki ja sam imala mucnine i kad su trebale početi na najjače meni su samo preko noći nestale . A to je zato jer mi se dan prije nestanka mučnina zgadila namirnica (od muke) koju sam jedino jela jer mi se jedino na nju nije gadilo . Međutim ona mi je stvarala mučninu a da nisam ni znala . Rekla sam gin. Da su samo nestale i nije mu bilo drago, no nakon par dana kad sam probala srodnu namirnicu (citrus) opet muka .
Tako da sam ja imala problem mucnine/ odjednom stale . Ali sam skužila da mi je od citrusa . Od tada ni M od mucnine ... Mozda ti je smetalo nesto sto si jela, istražuj i osluškuj kako se osjećaš nakon određenih namirnica !

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 315
16.1.2016 22:57:55   
mmamita
Vecer cure,
di ste nestale? Prevelika je tisina user posted image .

Kod nas u St zahladilo dobro, bura puse da nismo iz kuce cili dan izasli. Grijanje radi tuta-forca a meni ziiimmaa! Brrr!!!

Stize nam serija pregleda sljedeci tjedan@user posted image user posted image
Jedva cekam! user posted image

Laku noc!

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 316
17.1.2016 0:05:05   
Hannah27
Mamita, ja danas naivno na buretinu šetala 20 min, i to u skijaškoj jakni ali nije bila dovoljno duga , nakon 10min. Hodanja me tako proboli u lijevom jajnika za past u nesvijest, bolilo me sljedećih pola sata nenormalno, i cijeli dan me probadaju jajnici od tada tako da me strah, bas sam se pošteno zaj....la . Većeg leda ne upamti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas nema nikoga na temi ... Ja tipkam sa mobitela pa uvjek bacim oko sta ima ....
Jedva cekam sljedeci tjedan !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laku noć svim mamama i bebama

< Poruku je uredio Hannah27 -- 17.1.2016 0:07:20 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 317
17.1.2016 12:08:23   
Jupiter
Hello!

Cure, nemojte se igrati sa zdravljem, pazite na svoje pipice jer ne zelite nikakve upale dolje...pls, cuvajte se.

Kod nas je danas prekrasan dan! I mi cemo do mora. Uvijek ponesem dekicu pa kad nadjemo neko lijepo mjesto i ili pogled sjednemo.
I ja jedva cekam vise te nase preglede, ko da su bogu iza nogu...nikak docekat...mene u zadnje vrijeme boli ravo iza zadnjeg rebra, i to na obje strane, pa se nadam da je to samo zbog spavanja...
Jeste li procitale od Perlice dnevnik? Jucer i prekjucer sam plakala.. muz me izvikao da mi nece dat vise ni blizu ni forumu ni int ako se ne smirim...

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 318
17.1.2016 12:17:57   
mmamita
Hannah uff, pazi se user posted image
Odmori danas!

Jupiter i mene zna bolit oko rebara, iznad, sa strane user posted image . Kosti, zdjelica, maternica se siri, tako da je sve normalno. Jeste znale da u trudnoci nam se sve kosti pomaknu osim celjusti?! user posted image Jadne mi user posted image

Uff Jupiter, procitala sam, ajme meni, ne znam uopce sto reci na to. To je strasno, strasno!!! Moja prijateljica je izgubila nedavno bebu u 6 mjesecu trudnoce. Isto joj je bila 1. trudnoca. Bol je neopisiva! Ma nedaj Boze nikome!! Nikome!!!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 319
17.1.2016 15:12:06   
Hannah27
Jupiter grozno to sa Perlicom, jadna , toliko mi je zao ... Kako taj dnevnik gdje je to i kako se čita ?
Bas sam tužna radi nje .... user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 320
17.1.2016 15:21:06   
Hannah27
Evo sad sam ga pronašla ...
Grozno, jos sam pročitala cijelu njihovu temu, ona je bila uvijek aktivna na forumu i temi, pisala svaku sitnicu, bila na striktnoj djeti radi tlaka i sad to,na kraju ....
Strah me sve do kraja ... user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 321
17.1.2016 17:09:40   
Jupiter
Hej drage, mi bili prosetati i vrijeme je stvarno predivno, no blizu mora ipak dost puse. Tako da smo ubrzo otperjali do jednog kafica, ima prekrasnu terasu, u zavjetrini, pogled na more....da vam ne spominjem da sam ko malo dijete narucila toplu cokoladu a bogami i ooogromnu krempitu. Hehe.

Sad bas nesto gledam, pa da podijelim i ovdje, ugl na ovoj stranici se vec sad prijavite i kao trudnice dobijete testere i sl i knjigu "moja prva godina".
Treba iskoristiti sve te ponude..ako koja zna za jos gdje da je ok samo nek pise. Klik na -----> MOJA 1GOD
Nego, gdje nam nestade Jocipa? Malo nam se cura javlja, ali vidim da je vecinom tako i na dr forumima.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 322
17.1.2016 20:10:38   
Hannah27
U Splitu nije za izlaziti iz kuće user posted image user posted image user posted image
Jupiter hvala na linku, vidim da i moj gin. Je na popisu pa cu pitati sad kad odem ...

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 323
17.1.2016 20:34:35   
mmamita
Super na linku, svakako valja sve iskoristiti user posted image , pogotovo kad su knjige,slikovnice i pelene u pitanju.

Da, cure se jave da su trudne, upise datum porodjaja i nestanu... bezvevze... al dobro. Ako vec nemas vrimena 5 minuta barem jednom tjedno se javiti onda se nisi trebala ni prijavljivat na temu!!

Mi smo sad dosli od prijatelja, bili na cjelopopodnevno druzenje, i sad ovaj izlazak iz auta do ulaza je bio za skockoledit se!!! Bas je brrrrrrr user posted image user posted image user posted image

Danas me par puta probolo u donjem dijelu stomaka s lijeve i desne strane, i bas me jako zabolilo! Rekla mi je moja ginekologica da je to sve normalno, ali ne mogu protiv sebe!! Odmah mi sto crnih misli prodje kroz glavu!

Jeli gledate cure ovu novu seriju Andrija i Andjelka?? Moram vam priznat da se bas dobro nasmijem!!user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 324
17.1.2016 20:50:56   
Hannah27
Briga nas , mi ćemo se pisati .... Ajme ja taman gledam to i mislim se kakva je ovo glupost ! Serija u wc snimljena ??
Meni nije smiješno Mamitaaaaaa user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hannah27 -- 17.1.2016 20:51:36 >

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!