mmamita
|
Hello cure!! Evo nas s pregleda! Ajme presretna sam, sva treperim, pucam od ponosa... Ma ludja sam sad nego u prvoj trudnoci, a nisam mislila da je to moguce!! Sve je u najboljem redu, beba super raste i razvija se bas kako treba! Ovaj put je bila mirnija nego zadnji put. mamino! Po mjerama ima cca 14-15cm i 60g. Mrva mala. Opet je skiljila medju nogice vidi li se spol, ali mama rekla NE , a u sebi kuvam! Najradije bi se sada vratila i pitala sta je Salim se, nije toliko strasno, vise me privlaci onaj osjecaj kada rodim pa ono iznenadjenje, euforija kojeg je spola nego da je pitam sada sta je. Inace sam danas neuracunljiva , nemojte se puno obazirat na moje komentare jer sam pre preuzbudjena! I kaze meni ginekologica, pregled za 4 tjedna. Dodjem ja kod sestre a ona racuna jedan tjedan, 2, 3, 4 i naruci me 15.02. i kaze evo taman 4 tjedna od danas. A ja Tila sam je zaskocit preko onog pulta sta me zakinila za jedan tjedan, ali na kraju joj nisam nista rekla... a stvarno ne znam zasto nisam... Nego.. dosta o meni i mom bebacu Jupiter... kiflice... sad bi ti dosla na veceru !!! I sto se tice bakica, ne osvrci se! Mi smo kupovali malo po malo, jer tko bi to sve odjednom. Treba ti sto stvari... Tako da sljedeci mjesec lagano vec mozes malo po malo kupovat. Lisice, nadam se da izlazis sutra i da je sve u redu!! Mare vidis da sam te ipak navukla da nam se javis, a ne da nas samo citas
|