Lisica Mica
|
saki84 dobrodošla i čestitam!!!! mammita, super je čuti tako dobre vijesti!!! Mi se sinoć vratili, napokon, dosta je bilo putovanja. U Petrovoj su mi našli u urinu dosta bakterija pa mi napravili urinokulturu, nalaz jučer nije bio gotov, kad su me pustili, tako da danas ili sutra moram nazvati. Prije 15-ak dana sam radila urinokulturu u Splitu i bila je ok, ne kužim... A vidit ćemo... Beba je dobro, opet veća nego po onom izračunu po ZM...moguće je da rodim prije 28.06., onda ću ispasti kasnoproljetna trudnica, ali ne mrdam ja odavde. Ja još uvijek uzimam Utrogestan 3x1, uz to željezo (Ferrum Lek) jer mi je malo ispod granice i Prenatal. I heparin. Moja krvna grupa je 0+. Od danas sam odlučila malo stati sa žderanjem tj. žderati zdravije , vidit ćemo dokle ću dogurati. Toliko sam jela da mi je probava skroz nikakva, još u kombinaciji sa tabletama željeza. Definitivno moram početi piti više vode i ubaciti više povrća. Sinoć smo muž i ja pričali o bebi, o imenima, ali toliko nas je još strah da se opet nešto ne dogodi, da nas je još uvijek strah i pričati. Užas, ja ne znam hoće li se taj osjećaj smanjiti s vremenom, valjda hoće. Ja mislim da bi ja poludila da moram čekati porod za saznati spol, to je jednostavno nije u mojoj prirodi. Uskoro se planiram upisati na vježbe za trudnice, samo moram pitati doktoricu na idućem pregledu je li to ok, zaboravila pitati u Zagrebu. Šta se tiće odjeće i opreme nešto sitno već imam od maloga, ono šta nemam već znam gdje ću nabaviti, srećom imam puno bliskih prijateljica sa djecom i stalno se nešto "đoramo". Jedino planiram kupit onu komodu prematalicu (polovnu) i kolica (polovna od prijateljice). Mislim da su ljudi puno opušteniji šta se tiće toga kad im je drugo dijete. Čajeve baš ne pijem često, ali kad pijem uzmem voćni ili rooibos, čaj od koprive je dobar za željezo i imam ga doma, ali još se moram malo informirati o tome da li je siguran u trudnoći. Imam i čaj lišća maline koji je navodno dobar za trudnoću. Treba to još malo proučiti. Tuširam se oduvijek u toplijoj vodi, iako mi to nije dobro ni za proširene vene, ali trudim se obaviti to šta brže. tihicka drago mi je da je sve ok, javi se koji put, ipak si ti pokretačica ove teme. I ja bi tako rado rodila u Varaždinu, ali daleko mi. I da prijavim, prekjučer u Petrovoj dok sam ležala u krevetu po prvi put sam osjetila da baš osjetim bebu ,a ne probavu, bilo je to neko probadanje lagano i mrdanje i bila sam sigurna da je beba. Baš mi je to bilo super!! Pozdrav drage cure!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 13.1.2016 11:28:47 >