lidac0605
|
Jutro ...vidim kafendiše se na veliko,pa da se i ja pridružim Perlić,baš mi te žao,mene je to pišakanje mučilo pa do nekih tvojih sad tjedana,12,13...trebalo bi se smirit kroz koji dan...sad evo smo 18 tjedana,ustanem 1x na wc kroz noć.Tak sam i ja znala ko ti,maksimum mi je bio 6x po noći,to je bilo dvaput tak...i onda se ustaneš ko da nisi ni spavao.Sad će se maternica izdić iz male zdjelice pa će prestat radit pritisak na mjehur,još malo strpljenja Kazić,pa kud bez kave na net,to pri meni nemre tak ujutro ...to je prvo,junioru dat jest i onda kafa i laptop za mamu ...nisam te jučer pitala,zakaj moraš ić u bolnicu na uzv?Mislim,ok nejdeš na te probire,al kaj tvoja ginićka ne radi taj detaljan uzv(anomaly scan)? Ja jedva čekam 9.mjesec,spremam se na 4D iza 20.tjedna ,kupit ću si preko grupne kupovine jer mi je puna cijena ipak malo preveć. Evo,čekam muža da dođe iz vrtića,danas je on vozil sineka,pa idem u nabavu bilježnica,pribora,tenisica za školu -izludi me to svake godine