lidac0605
|
Joj,Perlić,ja ti ni ne jedem ni tijesto,ni slatko,tu i tam crnu čokoladu ili kad mi muž napravi kuglice od zobenih pahuljica sa natrenom...ja sam ti zadnje 2 godine jako ograničena kaj se tiče jela,to mi je prepisao moj endokrinolog,smijem jesti samo hranu koja ima glikemijski index do 50,tak da ti ja zadnje 2 god ne jedem ni rižu,ni krumpir,ni tjesteninu,ni žgance,ni proso,u biti od ugljikohidrata jedem integralni bulgur,kuskus,ječmenu i heljdinu kašu,kruh koji si sama doma pečem(crno i raženo brašno) i voće i povrće-skoro sve,osim banana i krumpira...kad moji jedu tipa makarone,sebi napravim kuskus i tak...ma,već sam naučena,al neki put mi je svega dosta,pogotovo kad dobijem ovakav nalaz,a tolko toga se odričem ...i onda vidim svoju šogoricu koju je lakše preskočit nek zaobić kolka je pa nema takvih problema i jede sve po spisku,pa dođe mi da vrištim ... Kazić,kad si sutra na rasporedu ?Sretnooooo
< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.8.2015 14:43:49 >