Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 9:26:28
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro Ne znam kaj bi rekla.....kako se ne bi žene sekirale i razbijale glavu kad se stalno strašne stvari događaju... Lidac reci mu sve kaj ti je na srcu, makar da bude nježniji..... Perlice malena ( ja nekak imam osjećaj za filing da bu cura) je prava vesela beba
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 9:34:05
|
|
|
|
lidac0605
|
Sve budu to cure -i Perličina i moja i Spužvina...ima da sve vrvi od cura Kad smo već kod toga...eto,ja sam u iščekivanju da vidim dal su točne teorije o delanju cure ili dečka .Dakle,ja sam čitala da ak hoćeš curu,da žena ne smije doživjet orgazam jer su kao spermiji koji nose ženski spol sporiji,ali dulje preživljavaju od muških,tak da kakti većina tih muških i ne uspije doć do cilja ak nije bilo orgazma.I sad pošto sam pratila sa trakicama,znam da mi je ovulacija bila 30.4.i nisam došla do orgazma ni taj ni slijedeći dan jer sam već bila umorna od akcije ...baš me zanima...ak niš prije ići ću u 9.mjesecu na 4D preko ove grupne kupovine pa bumo vidli zasigurno kaj bude
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 10:14:58
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke I meni je jako žao zbog silvestrice Nadam se da su štrumfeta i Vilic dobro, nisu se više javljale, pa mi često dođu u misli.. Kazimira ljubim te do neba kaj misliš da će biti curka Ja sam bila na MPO pa niti ne mogu znati kaj je... Lidac ima super teorija da kad je akcija 2/3 dana prije O da će biti jer x spermiji dulje žive i sporije se kreću, a kad je akcija na sam dan O onda će biti dečko, jer je spermij y puno manji i brži Ma samo da bude sve u redu s bebicama, pa kaj god da je Stižu mi brat i šogi, pa se selim u svoj stan... Nisam ih vidjela od NG, pa sam ih poželila... Lidac čekamo tvoj izvještaj
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 14:44:42
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac, super izgledaš, nek samo raste trbiščić Jedva čekam kad će kod mene porasti, trebati ću i šoping obaviti... Nek malo zahladi, budem si valjda svašta lijepog i novog pronašla po dućanima
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 17:48:07
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Bok curke! Silvestrice baš mi je žao... Neznam što drugo reći.... Lidach super ti buša izgleda, samo nek raste čudo malo. Što se tiče spola bebe...zanimljive teorije postoje, sad da li su istinite..hm. Ja se nadam da ce ostat curka kod mene kako je gin i rekao iako znam dosta cura kojima je fulao, govori da je cura pa nakon nekog vremena, joj ups..ipak je decko hehe. Ali bitno samo da bu sve okej. Kako ste inače? Drž'te se!!! Hug
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 20:27:19
|
|
|
|
gorina
|
Perlice, super za veselu bebicu, sigurno je prekrasno vidjeti tu mrvicu, a sa svim organima kao veliki covjek, joooooj ne mogu docekat pregled Lidac, pa ti imas bas pravi trbuscic, i tako ti lijepo stoji, ma trebas ti nastavit i dalje radjati djecu Ja nisam znala ni da sam imala ovulaciju, odustala od nje a imali smo akcije uglavnom svaki dan, e sad, koji maleni je uspio pronaci pravi put uopce ne mogu ni pretpostaviti. MM navija za curicu, a ja nekako od samog pocetka uvjerena da je decko, pa cemo vidjeti tko je bio u pravu. Kada bi se uopce mogao znati spol? Ma zapravo glupo pitanje, o puno toga ovisi, o kvaliteti uzv, o polozaju bebe, sposobnostima G...
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 21:43:46
|
|
|
|
lidac0605
|
Hvala vam,curke moje na komplimentima ...nego kad smo već kod bušica,dajte vi svoje na sunce,pa nije moguće da samo ja tu imam škembić već Gorina,iskusan ginekolog sa 16 tjedana već može razaznati spol,al ja sam nekak skeptična prema tim ranim prognozama...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 12.8.2015 21:45:33 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.8.2015 21:52:37
|
|
|
|
perlica55
|
Gorina, meni je G juče 11+2, reko da nije 100% siguran, da mi bude idući put reko sa sigurnošću Ak je noviji UZV i bebica se smjesti fino, mislim da je moguće sigurno oko 15/16tt vidjeti... Lidac, nemam još trbuh, a i nisam baš ljubitelj objavljivanja slika... Volim forum jer je anoniman, ne podnosim facebook, instagram i sl. Danas me napao herpes, morati ću si kakve vitaminčeke kupiti u ljekarni... Kaj vi uzimate??? Savjet?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 7:54:43
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Jutro, evo ja uz dorucak cituckam sta mi radite. Ja imam skembu malo ali posto sam i prije bila salasta hehe ne skuzi se bas toliko. Kaj se vitamina tice najbolje ti je da kad dodes u ljekarnu bas da tamo pitas. Tako ja uvijek i da super savjete teta u ljekarni uvijek. E i sad da vas pitam, spavala sam grozno i imam osjecaj da otkada sam trudna da su mi nekako cesce nocne more. Stalno sanjam neke gluposti i onda sam sva uznemirena. Jel vama nekad tako?? Ili sam ja prosvikala :)?
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 9:16:18
|
|
|
|
Kazimira
|
Dobrooo jutrooo Spužvice ne znam kaj bi ti rekla....hormoni rade svoje...ipak smo u drugom stanju Ja sinoć sanjala ultrazvuk i da se bebi vidi pišo jasno k'o dan Meni je gin svaki put jasno vidjela spol i komentira da oni (a malo ih je) ne žele znati njima se vidi bez greške, a oni kaj silom žele ne bi vidjela nikako......
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 9:30:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Perlica,ma nisam ni ja pristalica tih društvenih mreža,nemam nigdje na tom profile,pa evo i ja se slikam bez glave ,tak te niko ne pozna Kazić,ti možda sanjaš proročke snove ...a kaj bi ti rađe curku ili dečka opet? Meni su u moje 4 trudnoće samo 2 puta vidli spol(u zadnje dvije trudnoće) i to za ziher sa nekih 7 mjeseci trudnoće jer su se dečki pohvalili na uzv sa svojim jajcima ,onak širom raširili noge i nek se vidi raskoš SpužvaB,to ti je normalno da imaš u trudnoći takve snove,mozak ti je nabrijan od hormona ...ja sad niš ne sanjam krmim ko klada,al ono u početku sam prvo imala nesanice,pa onda nakon toga noćne more-tipa da sam pobacila i takva sranja...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 10:40:47
|
|
|
|
perlica55
|
Danček curke Spuzva, ni ja ne sanjam, il sanjam al me pamtim Kazimira, mene mama izludila, da će biti dečko, jer kao ak je neš vidio, može biti samo lulek Ja se i dalje držim da gin nema pojma i da će biti curka Valjda mama najbolje zna Tko je idući na pregledu Idem sa šogi kod kozmetičarke, da mi malo počistiti lice, i uzmasira me... Tipkam kasnije
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 10:41:33
|
|
|
|
Kazimira
|
Sve jedno mi je...ali imam filing da bu dečko.....tak' je od kad sam rodila prvog sina, mislila sam da bu i drugo sinek pa kad se rodila vrisnula sam kad je rekla babica da je cura, presmješnoooo......nemrete vjerovati ali cijelo vrijeme trudova ni u jednom trenutku nisam pomislila na spol dok nije izašla i onda sam ko iz topa viknula ŠTA JE???.....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 10:44:46
|
|
|
|
lidac0605
|
,mogu si mislit Kazić tak kad sam ja drugo rodila tj.njega,nismo znali spol nikad se nije vidlo i on izađe,veli babica "dečko je" i taj tren ih je sve popišal tam ,i nju i stol i pod Perlice,ja sam sutra kod ginka u 9 naručena... Kaj se kuha danas?
< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.8.2015 10:47:51 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 10:50:11
|
|
|
|
Kazimira
|
Uglavnom meni su moji porodi osim kaj je bilo sve dobro bili i zabavni.....na prvom sam užicala pilates loptu pa sam mm-a skoro zabila u zid (iza mene je stajao) kad su me trudovi drmali ...ma svašta ne što komično......nadam se da bu i ovaj takav Danas kuham mišung kakti kineski s rižom.....eeeee a jučer sam punila paprike s krumpirom i udavili smo se E daaa....sutra Lidac, a ja u utorak...odmah me zafrče kad se sjetim
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 11:08:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Kazić,tog tvog pregleda smo se načekali kaj ozebli sunca
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 11:58:40
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac, uživaj sutra na pregledu Kazimira, joj napokon se bliži tvoj datum... Ja bi posijedila čekajući Ja vam ne kuham dok MM ne dođe, papam kod mame...Sinoć se buraz čuo s MM i jutros rano je otišao u Dubrovnik... Evo šogi objesila nos, ja sam zadnjih par godina, kao cijepljena od svađe s MM zbog odlaska na more, muških izlazaka, utakmica i slično... Čak mi je ok da par dana ide na more s muškom ekipom, evo prva godina da nisam išla s mojim curama... Tak da sam odustala od kozmetičarke, i otišla na kavicu, budući je šogi mene upilila, jer je ljuta, a nisam raspoložena da mi bilo tko olajava buraza... Eto, malo sam vam se pojadala, kaj mogu
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 12:58:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Ah,Perlice,sigurno nisu dugo u braku kad je još uvijek tak posesivna glede muža ! Sutra na pregledu bum sve samo ne uživala,nema sutra uzva,samo klasika-mjerenje i čačkitis,toga me i strah jer me raskrvario prošli put,reći ću mu za to,možda odustane...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.8.2015 12:59:17 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.8.2015 13:07:47
|
|
|
|
perlica55
|
Ma u braku su 10 god, kao uvrijedio je jer nju nije pitao dal će s njim... Ma joj, nismo svi isti, al meni smiješno... Sjetila me na davna doba kada bi mi MM reko da oni idu na svjetsko,eurosko, nogometno, rukometno prvenstvo, pa bi ja danima ronila suze, i tješila samu sebe šopingom Mene je ova dva puta gin pregledao vag UZV i nekidan preko trbuha... Budući si stavljam Utriće, dolje mi se čini sve nekak usko, kao da je naoteklo, ne mogu si zamisliti da mi stavlja onaj željezni dio, uh,uh... Fino ga zamoli da bude nježan... Evo mama zove da je pečenje gotovo za pol sata, tak da gibam papati...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.8.2015 7:07:43
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Evo ja već kafendišem ,danas sam uranila,na nogama sam od pol 6,odvezla muža na posao jer mi treba auto da idem doktoru,pa popodne moram po njega...ufff,mrzim to onda imam osjećaj da se cijeli dan samo vozam... Javim vam poslije kak je prošlo s doktorom i pregledom ... U ponedjeljak pak idem u Sunce,opet je TSH na redu i moram opet sad napravit inzulinsku rezistenciju,pa ću vidjet kaj bu pak reko endokrinolog... Čujemo se kasnije,idem dokrajčit tu kavu pa se polako spremat,izdržite još danas vrućine,vele od sutra promjena...daj Bože,ovo mi već stvarno ide na živce! Pusa!
< Poruku je uredio lidac0605 -- 14.8.2015 7:08:09 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.8.2015 8:00:22
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Sreeetno Lidach na pregledu . Ja sto se tice nekakvih dodatnih pretraga nisam radila nista, nasi ginici valjda stede.. Ali bitno da je sve okej. Mi smo sad stalno u pokretu, sestra sad ima svadbu pa je luuudnica, bas me zanima kako bu to proslo. Jucer navucem haljinu i ok ide sve ali pogledam se sa boka kad ono trbuscic hehe to mi je bas super. Prvi put da se veselim kad vidim škembicu da se skuži :) Pazite se curke i odmarajte!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.8.2015 8:01:19
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Sreeetno Lidach na pregledu . Ja sto se tice nekakvih dodatnih pretraga nisam radila nista, nasi ginici valjda stede.. Ali bitno da je sve okej. Mi smo sad stalno u pokretu, sestra sad ima svadbu pa je luuudnica, bas me zanima kako bu to proslo. Jucer navucem haljinu i ok ide sve ali pogledam se sa boka kad ono trbuscic hehe to mi je bas super. Prvi put da se veselim kad vidim škembicu da se skuži :) Pazite se curke i odmarajte!!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.8.2015 11:16:31
|
|
|
|
gorina
|
Lidac, sretno na pregledu, nadam se da će G ovaj put biti nježniji, ako ne, odmah ga lupi nogom, ono kao slučajno Kazimira, super su mi ovi tvoji doživljaji s poroda. Samo ne znam kako ipak sebe toliko možeš držati u neizvjesnosti i ne zanimati se za spol, mene to baš zanima Ja evo pravim kolačić, a popodne se moram spremati jer idem na proslavu godišnjice mature.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.8.2015 12:06:38
|
|
|
|
perlica55
|
Spuzva, joj uživajte u svadbi... Iako je pakleno vruće, al sve za sekicu, ne?! Gorina, fino se zabavi na proslavi mature obožavam takva druženja i nikak mi nije jasno kako mogu pojedinci da se nikad ne pojave na večeri, da ih nije briga za bivše kolege... Lidac, čekamo izvještaj, nek bude sve super Frendica mi danas slavi rođendan, pa idemo vani... Večerica i lumpovanje... Popodne sam kod frizera, od mora mi je kosa užas... Boja izblijedila, a vrhovi popucali... Mama i dalje kuha... MM živ i zdrav u nedjelju idu doma, nadam se da će do ponedjeljka doći Zvala sam tetu čistilicu, bude mi došla nakon ručka malo urediti stan i popeglati planinu robe... Da zna MM, pop***** bi, ne voli da nam se bilo tko vrti po stanu, al kaj mogu, ja nemam snage... Uživajte drage i mazite buše...
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!