|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
12.8.2015 9:26:28   
Kazimira
Jutro user posted image

Ne znam kaj bi rekla.....kako se ne bi žene sekirale i razbijale glavu kad se stalno strašne stvari događaju...user posted image
Lidac reci mu sve kaj ti je na srcu, makar da bude nježniji.....user posted image

Perlice malena ( ja nekak imam osjećaj za filing user posted image  da bu cura) je prava vesela beba user posted image

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 501
12.8.2015 9:34:05   
lidac0605
user posted image Sve budu to cure user posted image -i Perličina i moja i Spužvina...ima da sve vrvi od cura user posted image

Kad smo već kod toga...eto,ja sam u iščekivanju da vidim dal su točne teorije o delanju cure ili dečka user posted image .Dakle,ja sam čitala da ak hoćeš curu,da žena ne smije doživjet orgazam jer su kao spermiji koji nose ženski spol sporiji,ali dulje preživljavaju od muških,tak da kakti većina tih muških i ne uspije doć do cilja ak nije bilo orgazma.I sad pošto sam pratila sa trakicama,znam da mi je ovulacija bila 30.4.i nisam došla do orgazma ni taj ni slijedeći dan jer sam već bila umorna od akcije user posted image ...baš me zanima...ak niš prije ići ću u 9.mjesecu na 4D preko ove grupne kupovine pa bumo vidli zasigurno kaj bude user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 502
12.8.2015 10:14:58   
perlica55
Jutro curke user posted image
I meni je jako žao zbog silvestrice user posted image Nadam se da su štrumfeta i
Vilic dobro, nisu se više javljale, pa mi često dođu u misli..
Kazimira ljubim te do neba kaj misliš da će biti curka user posted image
Ja sam bila na MPO pa niti ne mogu znati kaj je... Lidac ima super
teorija da kad je akcija 2/3 dana prije O da će biti user posted image
jer x spermiji dulje žive i sporije se kreću, a kad je akcija na sam dan O
onda će biti dečko, jer je spermij y puno manji i brži user posted image
Ma samo da bude sve u redu s bebicama, pa kaj god da je user posted image
Stižu mi brat i šogi, pa se selim u svoj stan... Nisam ih vidjela od NG,
pa sam ih poželila...
Lidac čekamo tvoj izvještaj user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 503
12.8.2015 11:58:53   
lidac0605
Ja danas opet imam foto session,svi mi govore da mi je trbuh veliki da kakva bum do 1.mjeseca user posted image

http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/7b5ca9ccf395c90a22e481117de13e04.jpg

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 504
12.8.2015 14:44:42   
perlica55
Lidac, super izgledaš, nek samo raste trbiščić user posted image
Jedva čekam kad će kod mene porasti, trebati ću i šoping obaviti...
Nek malo zahladi, budem si valjda svašta lijepog i novog pronašla po dućanima user posted image

Neposredna veza do poruke: 505
12.8.2015 17:48:07   
SpužvaBobica
Bok curke!
Silvestrice baš mi je žao... Neznam što drugo reći....

Lidach super ti buša izgleda, samo nek raste čudo malo.
Što se tiče spola bebe...zanimljive teorije postoje, sad da li su istinite..hm. Ja se nadam da ce ostat curka kod mene kako je gin i rekao iako znam dosta cura kojima je fulao, govori da je cura pa nakon nekog vremena, joj ups..ipak je decko hehe. Ali bitno samo da bu sve okej.
Kako ste inače?
Drž'te se!!! Hug

Neposredna veza do poruke: 506
12.8.2015 20:27:19   
gorina
Perlice, super za veselu bebicu, sigurno je prekrasno vidjeti tu mrvicu, a sa svim organima kao veliki covjek, joooooj ne mogu docekat pregled user posted image

Lidac, pa ti imas bas pravi trbuscic, i tako ti lijepo stoji, ma trebas ti nastavit i dalje radjati djecu user posted image

Ja nisam znala ni da sam imala ovulaciju, odustala od nje user posted image a imali smo akcije uglavnom svaki dan, e sad, koji maleni je uspio pronaci pravi put uopce ne mogu ni pretpostaviti. MM navija za curicu, a ja nekako od samog pocetka uvjerena da je decko, pa cemo vidjeti tko je bio u pravu. user posted image

Kada bi se uopce mogao znati spol? Ma zapravo glupo pitanje, o puno toga ovisi, o kvaliteti uzv, o polozaju bebe, sposobnostima G...

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 507
12.8.2015 21:43:46   
lidac0605
Hvala vam,curke moje na komplimentima user posted image ...nego kad smo već kod bušica,dajte vi svoje na sunce,pa nije moguće da samo ja tu imam škembić već user posted image

Gorina,iskusan ginekolog sa 16 tjedana već može razaznati spol,al ja sam nekak skeptična prema tim ranim prognozama...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 12.8.2015 21:45:33 >

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 508
12.8.2015 21:52:37   
perlica55
Gorina, meni je G juče 11+2, reko da nije 100% siguran, da mi bude
idući put reko sa sigurnošću user posted image
Ak je noviji UZV i bebica se smjesti fino, mislim da je moguće sigurno
oko 15/16tt vidjeti...
Lidac, nemam još trbuh, a i nisam baš ljubitelj objavljivanja slika... Volim forum
jer je anoniman, ne podnosim facebook, instagram i sl.
Danas me napao herpes, morati ću si kakve vitaminčeke kupiti u ljekarni...
Kaj vi uzimate??? Savjet?

Neposredna veza do poruke: 509
13.8.2015 7:54:43   
SpužvaBobica
Jutro, evo ja uz dorucak cituckam sta mi radite. Ja imam skembu malo ali posto sam i prije bila salasta hehe ne skuzi se bas toliko.

Kaj se vitamina tice najbolje ti je da kad dodes u ljekarnu bas da tamo pitas. Tako ja uvijek i da super savjete teta u ljekarni uvijek.

E i sad da vas pitam, spavala sam grozno i imam osjecaj da otkada sam trudna da su mi nekako cesce nocne more. Stalno sanjam neke gluposti i onda sam sva uznemirena. Jel vama nekad tako?? Ili sam ja prosvikala :)?

Neposredna veza do poruke: 510
13.8.2015 9:16:18   
Kazimira
Dobrooo jutrooo user posted image

Spužvice ne znam kaj bi ti rekla....hormoni rade svoje...ipak smo u drugom stanju user posted image

Ja sinoć sanjala ultrazvuk i da se bebi vidi pišo jasno k'o dan user posted image user posted image user posted image
Meni je gin svaki put jasno vidjela spol i komentira da oni (a malo ih je) ne žele znati njima se vidi bez greške, a oni kaj silom žele ne bi vidjela nikako......

user posted image

Neposredna veza do poruke: 511
13.8.2015 9:30:50   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Perlica,ma nisam ni ja pristalica tih društvenih mreža,nemam nigdje na tom profile,pa evo i ja se slikam bez glave user posted image ,tak te niko ne pozna user posted image

Kazić,ti možda sanjaš proročke snove user posted image ...a kaj bi ti rađe curku ili dečka opet?
Meni su u moje 4 trudnoće samo 2 puta vidli spol(u zadnje dvije trudnoće) i to za ziher sa nekih 7 mjeseci trudnoće jer su se dečki pohvalili na uzv sa svojim jajcima user posted image user posted image ,onak širom raširili noge i nek se vidi raskoš user posted image

SpužvaB,to ti je normalno da imaš u trudnoći takve snove,mozak ti je nabrijan od hormona user posted image ...ja sad niš ne sanjam krmim ko klada,al ono u početku sam prvo imala nesanice,pa onda nakon toga noćne more-tipa da sam pobacila i takva sranja...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 512
13.8.2015 10:40:47   
perlica55
Danček curke user posted image
Spuzva, ni ja ne sanjam, il sanjam al me pamtim user posted image
Kazimira, mene mama izludila, da će biti dečko, jer kao ak je neš vidio,
može biti samo lulek user posted image
Ja se i dalje držim da gin nema pojma i da će biti curka user posted image
Valjda mama najbolje zna user posted image
Tko je idući na pregledu user posted image
Idem sa šogi kod kozmetičarke, da mi malo počistiti lice, i uzmasira me...
Tipkam kasnije

Neposredna veza do poruke: 513
13.8.2015 10:41:33   
Kazimira
Sve jedno mi je...ali imam filing da bu dečko.....tak' je od kad sam rodila prvog sina, mislila sam da bu i drugo sinek pa kad se rodila vrisnula sam kad je rekla babica da je cura, presmješnoooo......nemrete vjerovati ali cijelo vrijeme trudova ni u jednom trenutku nisam pomislila na spol dok nije izašla i onda sam ko iz topa viknula ŠTA JE???..... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 514
13.8.2015 10:44:46   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image ,mogu si mislit Kazić user posted image tak kad sam ja drugo rodila tj.njega,nismo znali spol nikad se nije vidlo i on izađe,veli babica "dečko je" i taj tren ih je sve popišal tam user posted image ,i nju i stol i pod user posted image

Perlice,ja sam sutra kod ginka u 9 naručena...

Kaj se kuha danas?

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.8.2015 10:47:51 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 515
13.8.2015 10:50:11   
Kazimira
Uglavnom meni su moji porodi osim kaj je bilo sve dobro bili i zabavni.....na prvom sam užicala pilates loptu pa sam mm-a skoro zabila u zid (iza mene je stajao) kad su me trudovi drmali user posted image ...ma svašta ne što komično......nadam se da bu i ovaj takav user posted image

Danas kuham mišung kakti kineski s rižom.....eeeee a jučer sam punila paprike s krumpirom i udavili smo se user posted image

E daaa....sutra Lidac, a ja u utorak...odmah me zafrče kad se sjetimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 516
13.8.2015 11:08:25   
lidac0605
Kazić,tog tvog pregleda smo se načekali kaj ozebli sunca user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 517
13.8.2015 11:58:40   
perlica55
Lidac, uživaj sutra na pregledu user posted image user posted image user posted image
Kazimira, joj napokon se bliži tvoj datum... Ja bi posijedila čekajući user posted image
Ja vam ne kuham dok MM ne dođe, papam kod mame...Sinoć se
buraz čuo s MM i jutros rano je otišao u Dubrovnik... Evo šogi objesila nos,
ja sam zadnjih par godina, kao cijepljena od svađe s MM zbog odlaska na more,
muških izlazaka, utakmica i slično...
Čak mi je ok da par dana ide na more s muškom ekipom, evo prva godina da
nisam išla s mojim curama...
Tak da sam odustala od kozmetičarke, i otišla na kavicu, budući je šogi
mene upilila, jer je ljuta, a nisam raspoložena da mi bilo tko olajava buraza...
Eto, malo sam vam se pojadala, kaj mogu user posted image

Neposredna veza do poruke: 518
13.8.2015 12:58:32   
lidac0605
Ah,Perlice,sigurno nisu dugo u braku kad je još uvijek tak posesivna glede muža user posted image !

Sutra na pregledu bum sve samo ne uživala,nema sutra uzva,samo klasika-mjerenje i čačkitis,toga me i strah jer me raskrvario prošli put,reći ću mu za to,možda odustane...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.8.2015 12:59:17 >

Neposredna veza do poruke: 519
13.8.2015 13:07:47   
perlica55
Ma u braku su 10 god, kao uvrijedio je jer nju nije pitao dal će s njim...
Ma joj, nismo svi isti, al meni smiješno... Sjetila me na davna doba kada bi mi MM
reko da oni idu na svjetsko,eurosko, nogometno, rukometno prvenstvo,
pa bi ja danima ronila suze, i tješila samu sebe šopingom user posted image
Mene je ova dva puta gin pregledao vag UZV i nekidan preko trbuha...
Budući si stavljam Utriće, dolje mi se čini sve nekak usko, kao da je
naoteklo, ne mogu si zamisliti da mi stavlja onaj željezni dio, uh,uh...
Fino ga zamoli da bude nježan...
Evo mama zove da je pečenje gotovo za pol sata, tak da gibam papati...

Neposredna veza do poruke: 520
14.8.2015 7:07:43   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Evo ja već kafendišem user posted image ,danas sam uranila,na nogama sam od pol 6,odvezla muža na posao jer mi treba auto da idem doktoru,pa popodne moram po njega...ufff,mrzim to onda imam osjećaj da se cijeli dan samo vozam...
Javim vam poslije kak je prošlo s doktorom i pregledom user posted image ...
U ponedjeljak pak idem u Sunce,opet je TSH na redu i moram opet sad napravit inzulinsku rezistenciju,pa ću vidjet kaj bu pak reko endokrinolog...
Čujemo se kasnije,idem dokrajčit tu kavu pa se polako spremat,izdržite još danas vrućine,vele od sutra promjena...daj Bože,ovo mi već stvarno ide na živce!
Pusa!

< Poruku je uredio lidac0605 -- 14.8.2015 7:08:09 >

Neposredna veza do poruke: 521
14.8.2015 8:00:22   
SpužvaBobica
Sreeetno Lidach na pregledu user posted image . Ja sto se tice nekakvih dodatnih pretraga nisam radila nista, nasi ginici valjda stede.. Ali bitno da je sve okej.

Mi smo sad stalno u pokretu, sestra sad ima svadbu pa je luuudnica, bas me zanima kako bu to proslo. Jucer navucem haljinu i ok ide sve ali pogledam se sa boka kad ono trbuscic hehe to mi je bas super. Prvi put da se veselim kad vidim škembicu da se skuži :)

Pazite se curke i odmarajte!!!

Neposredna veza do poruke: 522
14.8.2015 8:01:19   
SpužvaBobica
Sreeetno Lidach na pregledu user posted image . Ja sto se tice nekakvih dodatnih pretraga nisam radila nista, nasi ginici valjda stede.. Ali bitno da je sve okej.

Mi smo sad stalno u pokretu, sestra sad ima svadbu pa je luuudnica, bas me zanima kako bu to proslo. Jucer navucem haljinu i ok ide sve ali pogledam se sa boka kad ono trbuscic hehe to mi je bas super. Prvi put da se veselim kad vidim škembicu da se skuži :)

Pazite se curke i odmarajte!!!

Neposredna veza do poruke: 523
14.8.2015 11:16:31   
gorina
Lidac, sretno na pregledu, nadam se da će G ovaj put biti nježniji, ako ne, odmah ga lupi nogom, ono kao slučajno user posted image

Kazimira, super su mi ovi tvoji doživljaji s poroda. Samo ne znam kako ipak sebe toliko možeš držati u neizvjesnosti i ne zanimati se za spol, mene to baš zanima user posted image

Ja evo pravim kolačić, a popodne se moram spremati jer idem na proslavu godišnjice mature.

Neposredna veza do poruke: 524
14.8.2015 12:06:38   
perlica55
Spuzva, joj uživajte u svadbi... Iako je pakleno vruće, al sve za sekicu, ne?! user posted image
Gorina, fino se zabavi na proslavi mature user posted image obožavam takva druženja
i nikak mi nije jasno kako mogu pojedinci da se nikad ne pojave na večeri,
da ih nije briga za bivše kolege...
Lidac, čekamo izvještaj, nek bude sve super user posted image user posted image
Frendica mi danas slavi rođendan, pa idemo vani... Večerica i lumpovanje...
Popodne sam kod frizera, od mora mi je kosa užas... Boja izblijedila, a vrhovi popucali...
Mama i dalje kuha... MM živ i zdrav user posted image u nedjelju idu doma,
nadam se da će do ponedjeljka doći user posted image
Zvala sam tetu čistilicu, bude mi došla nakon ručka malo urediti stan i
popeglati planinu robe... Da zna MM, pop***** bi, ne voli da nam se bilo tko
vrti po stanu, al kaj mogu, ja nemam snage...
Uživajte drage i mazite buše...

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!