|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
2.8.2015 13:34:39   
Silvach83
Oj,trudnice...
Jel se gusta?? Ja oko sebe samo trudnice uocavam-bas su mi slatke i sva se topim na to user posted image
Nego Lidach kakav ti je to pojas?
Dali koja od vas ima iskustva sa steznicima? user posted image
Ja sam nakon prve trudnoce-uspila skinut 15kgod 17 ali ostao trbuscic koji cim ne vjezbam iskoci pa si o tom stezniku razmisljam..

Pozz curke

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 426
2.8.2015 14:41:04   
lidac0605
ojla,evo i mene user posted image

Danas kaj se tiče reza-kuckuc o drvo,da se ne ureknem user posted image ...sad jel do pojasa il nije,ko bi ga znao,ja ga imam od jutra na sebi i bolje je...
Silvach,to ti je ko steznik,al onak preko trbuha ne steže,pojačan je preko križa i ispod trbuha,sav je elastičan,bez šavova i navučeš ga ležećki,onda tek ustaneš...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 427
3.8.2015 8:22:35   
lidac0605
user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

MayaZg - ponedjeljak,03.08.

Silvestrica - utorak,04.08.

Jezic123 - utorak,04.08.

perlica55 - ponedjeljak,10.08.

Silvach83 - petak,14.08.

lidac0605 - petak,14.08.

Kazimira - utorak,18.08.

gorina - petak,21.08.

< Poruku je uredio lidac0605 -- 3.8.2015 8:24:58 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 428
3.8.2015 8:23:39   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016

user posted image lidac0605 - 21.01.2016

user posted image MayaZg - 29.01.2016

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image štrumfeta1 -user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 01.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

Neposredna veza do poruke: 429
3.8.2015 8:31:22   
lidac0605
Jutro,trudnice user posted image

Di ste mi sve???Osim Perlice,ona sad ima pravo zabušavat user posted image ....

MayaZg,javi nam se danas nakon pregleda sa novostima user posted image .

Silvestrica,sutra držimo fige da bude sve ok user posted image ,samo odmaraj...

Baby20 je nestala,kaj je bilo s urinom user posted image

Kazić,si ti bar doma?Kaj se radi?

Moja kćer dolazi najvjerojatnije sutra...ta moja sister isto kad ide sim na godišnji onda krene kad joj puhne user posted image ,nisi nikad načisto s njom kad će krenut za Hrvatsku...
Moram prijavit da mi je jučer cijeli dan bio puno bolji,rez me nije onak štrecao cijeli dan,bolovi u križima puno manji.Volim svoj pojas user posted image

Neposredna veza do poruke: 430
3.8.2015 9:02:13   
Kazimira
Dobro juuutroooo user posted image

Evo me....doma sam i slabo se radi user posted image .....još 15 dana do mog pregleda ihaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ....user posted image
Najavljuju opet 37 pa poluditi ću pod klimom.......jedva čekam jesen........user posted image

Maya obavezno se javi....user posted image

Silvestrica bu sve super sutra, samo hrabro user posted image

Netko je nedavno pitao koja nam je trudnoća i tako nešto.....meni je 3.... i svaka je posebna ali je meni prva najdraža....sve je novo, nemaš nikakvih drugih briga osim te bebice u trbuhu, baš sam uživala ...

Perlica jel se kupaš i uživaš? user posted image

Javite se curke user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 3.8.2015 9:03:00 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 431
3.8.2015 9:28:22   
lidac0605
Meni je prvi put bilo isto nekak najbolje...i najlakše.Ni brige ni pameti,mlad,lud,ne razmišljaš o ničem...
Sad...em imaš već neke kronične dijagnoze,em previše toga znam ko medicinar-to je isto jedno prokletstvo,samo neke brige vrzmaju po glavi,jel bu sve ok,jel ovo,jel ono...ahhhh
Ma neeee buuu baš 37 ili user posted image ?!A ja u četvrtak moram u Vinogradsku na double test user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 432
3.8.2015 9:55:23   
Jezic123
Hej trudnice

evo i mene, mene u petak patio opet tlak i bila kod ginekologa koji mjenja mog i kaze mi da je to najvjerovatnije zbog vremena, kod njega sam imala normalan tlak.
Sutra jedva cekam pregled pa da cujem sto ce mi moj gin reci, jer bi trebali na more sutra ili prekosutra vidjeti cemo.
i meni je nekako bilo najbolje u prosloj tj. u prvoj trudnoci sto lidac kaze bez brige i pameti i nista neznas. sada posto sam imala i spontani i komplikacije na pocetku ove trudnoce na sve strepim. uzas.

perilice ljepo se odmori.

silvestrice drzi se. ja sam imala isto tako krvarenja i iscjedke na pocetku, pa je sada sve ok. da li pijes duphastone i koliko?

Neposredna veza do poruke: 433
3.8.2015 10:15:32   
perlica55
Hej curke, ne zabušavam ja user posted image
Sinoć je padala kiša, malo je rashladilo, pa sam tek sada ustala...
Stigli su nam frendovi, pa se bojim da ću narednih dana slabo spavati user posted image
Maya, sretno na pregledu danas, čekamo izvještaj user posted image
Mogu vam reći da je uz kupanje lakše podnijeti vrućinu...
Jedva čekam doći domeka, ja sav vam tip svugdje pođi doma dođi...
Pusa curke user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 434
3.8.2015 12:09:56   
silvestrica
Pozdrav curke...
Meni je ovo treća trudnoća...imam dvoje sad već velike dječice...ali sad sam grozna...svega me strah...rekla sam da ću sama sebi zabranit Internet...:-)
Ležim i odmaram koliko mogu...pijem duphaston 3×1...i ne mogu dočekati sutra..stalno me nešto boli...mada nisam sad više sigurna Šta umišljam, a Šta zaista je...
Uglavnom curke koje ste na moru ili idete uskoro uživajte...a mi ostale čekamo novi toplinski val...pusaaa

Neposredna veza do poruke: 435
3.8.2015 21:11:20   
Silvach83
Ola trudniceee...
Slazem se sa vama-i meni je prva trudnoca bila puuuuno jednostavnija i ja nisam toliko bila upucena u sve te medicinske stvari...tj nisam se tim zamarala kao sada..user posted image
Iako sam i ja zdravstvene struke neke stvari sam jednostavno pustila al sada sto zbog godina sto zbog spontanog jednostavno previse analiziram i znam da to nije pametno al jednostavno nemogu si pomoci...
A sad moram priznat,fali mi Zg vec..10 dana sam na moru i jos bar dva tj bi mogla ostat al meni dva tj mora i vise nego dovoljno..reko bi mi moj caca dzaba ti dalmatinski geni user posted image

Jeste dobro? Sta radite?

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 436
3.8.2015 22:07:22   
gorina
Evo da se i ja javim, stalno u nekom djiru.

Prekjucer mali necak od ni 5 god spavao kod nas, izmedju nas dvoje u krevetu pa je to bilo zanimljivo, navikavamo se pomalo na guzvu user posted image . Pa smo ga morali ujutro vodit u kafic pa na kupanje, ma druzenje cijeli dan.

Danas bila u kupovini nekog namjestaja s rodbinom pa u gostima, pa nama dosli gosti, sad tek malo odmorila.

Maya, javi kako je bilo na pregledu.

Silvestrica i Jezic sretno sutra, ma sve ce to dobro proci, samo pozitivno!

Lidac, bravo za steznik i smanjenje bolova, dobro si ga se sjetila!

Perlice, ti samo gustaj na odmoru. Rekli su meni moji da uzivam u toj prvoj trudnoci jer tada imam najvise mira, sve mogu po svom gustu, kada i kako me volja, a i da se jedino tada mogu i odmorit jer cim ima vec jedno dijete nema vise tih cari.

Neposredna veza do poruke: 437
4.8.2015 8:24:28   
perlica55
Jutro cure user posted image
Kak ste mi? Ima li vrućine?
Silvestrica i ježić, uživajte danas u pregledima i javite se user posted image
Maye nam nema, nadam se da je sve ok..
MM i frendovi ružili do zore, pa jutros uživam sama u kavici i novinama user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 438
4.8.2015 9:24:16   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Perlice,samo ti uživaj user posted image vele da će tu kod nas od danas krenut vrućine user posted image

Silvestrice,Jezic-čekamo izvještaje danas user posted image nek bude sve ok user posted image

Danas se vraća moja mezimica user posted image ,krenuli su oko 4 ujutro iz Berlina user posted image ,2 tjedna je nije bilo,čini se ko cijela vječnost!

Danas kuham grah user posted image ...nije baš neka ljetna hrana,al baš sam ga se zaželjela...

Neposredna veza do poruke: 439
4.8.2015 14:08:41   
silvestrica
Dobar dan drage moje...
Došla s pregleda,vidjela sam malu bebu...srce nam kuća. ..samo je malo manja trudnoća. ..bila je neka doktorica na zamjeni koja je bila divna i sve mi lijepo objasnila...i dalje moram mirovati i piti duphaston jer je nisko...ali napokon sam se malo smirila...
Termin još uvijek ne znam...
Jezic kako je bilo na tvom pregledu?
Ostale cure kako ste?

Neposredna veza do poruke: 440
4.8.2015 14:51:34   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image za bebušku!!!!!Ma sve će bit ok,ležarina,tabletice i ne čitaj po netu user posted image (prava se javila user posted image ,ja sam u prošloj trudnoći sama sebe izludila s čitanjem svega i svačega)

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 441
4.8.2015 14:52:58   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

perlica55 - ponedjeljak,10.08.

Silvach83 - petak,14.08.

lidac0605 - petak,14.08.

Kazimira - utorak,18.08.

gorina - petak,21.08.

Neposredna veza do poruke: 442
4.8.2015 15:26:41   
SpužvaBobica
Pooooozdrav curke, evo i mene :)
Ajme zovem vec dva dana ginekologa po 30puta i nitko se ne javlja, a trebali su se vec vratit sa godisnjeg! Tko zna.. Mozda su si produzili haha. Ako me danas nastave ignorirat na telefonu marsiram onda tamo u cetvrtak. Inace sam ok, beba raste sad se busa vec vidi ipak :).

Curke vi koje ste na moru uzivajte i okupajte se i za nas kontinentalce.

Lidach uzivaj sa svojom putnicom, sigurno je puna dojmova sad kad se vrati.

Cuvajte se ovih novih vrucina, puuuuse

Neposredna veza do poruke: 443
4.8.2015 15:27:29   
perlica55
Silvestrica user posted image user posted image za malu mrvicu user posted image
Slušaj dr, uzimaj redovito terapiju i odmaraj!!!!!
Ja sam taman stigla s ručka, papala sam blitvu i tunjevinu sa žara,
ekipa je na plaži, ja idem u carstvo snova...
Pusa svimaaa user posted image

Neposredna veza do poruke: 444
4.8.2015 15:41:38   
Jezic123
hej evo i mene konacno

na pregledu je bilo sve ok, kaze gin da nisam otvorena uzeo brisove, rekao mi je samo da do sljedece kon. napravim secer i dao mi je vaginalete jer me je pocelo peci dolje i svrbiti.
s bebom je sve ok.

sada se pakiram po maloga u vrtic, pa cemo kada MM dode s posla laganini na more u nadi da su svi danas na svecanom mimohodu i da nece biti guzva na cesti. posto sam slaba s netom na moru ja cu vas citati, ali neznam da li cu vam moci se javljati pa se cujemo kada se vratim.

silvestrice bas mi je drago da je bebac ok samo ti pij duphastone i biti ce to super. uzivajte
pozzz svima.

Neposredna veza do poruke: 445
4.8.2015 19:21:25   
MayaZg
bok trudnice moje!!! Evo da se i ja konacno javim... Jucer sam bila na kontroli,sve je ok,srceko kuca naveliko ❤️!!! Tlak mi je super 120/70,jedino sto sam dobila vaginalete jer imam candidu,ali zato je sve ostalo super... iduci pregled mi je 14.09. Curke pozdrav i cuvajte se,te se nadam i vasim lijepim vijestima s pregleda user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 446
5.8.2015 8:41:02   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Joj,kaj mi je lijepo ovak pročitat da je sa bebicama sve ok,neka je,hvala Bogu user posted image Nek tak i ostane!
Samo ste se nešto "ugljivarile" user posted image ,šalim se,hoće te beštije na trudnice...zato si ja kupim probiotike u vaginaletama pa svakih par dana tutnem jednu navečer čisto preventive radi,za održavanje flore...
Ja sam sutra ujutro u Vinogradskoj-uzv i vađenje krvi za double test...i neka me nervoza drži za popi_dituser posted image
Valjda bude ok...

Uživajte ostatak dana...user posted image

(Odgovor članu MayaZg)
Neposredna veza do poruke: 447
5.8.2015 13:49:10   
perlica55
Cure moje drage, vidim da je sve super s bebicama i jako sam sretna...
Mi smo vam jutros rano krenuli u Knin, jako je lijepo, svečano, ne znam kak
opisati, ❤ mi je ko kuća... Sutra se vraćamo na otok, nezgodno mi
tipkati s mob-a... Uživajte ...

Neposredna veza do poruke: 448
6.8.2015 8:47:38   
Kazimira
hej žeme.....neko veče napišem post i sve mi zbriše grrrrrr...izgubim volju....user posted image

evo user posted image  ispred mene i već je vruće....oet klima počinje raditiuser posted image

curke super na zdravim i veselim bebicamauser posted image user posted image user posted image ......i mi bumo se vidjeli, još samo 12 dana user posted image

Perlice gdje si na Hvaru? Moj sinek je hvarska beba user posted image user posted image user posted image  i bome svaka čast kaj ste imali volje do Knina user posted image

Lidac javi se što prije da čujemo kako je bilo na testovima....mene nikad gin nije slala na to.....samo one osnovne stvari....user posted image  i nadam se da steznik i dalje djeluje i da ne boli...user posted image

Ježić uživajte na moruuser posted image user posted image user posted image

Spužvice jesi dobila gin???

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 449
6.8.2015 10:11:30   
Silvach83
Bokic trudnice,
pijete kavice il odmarate? Meni ove vrucine sve teze padaju i ovi kreveti na moru su mi totalno neudobni pa se ja odlucila u pon vratit za Zgb i odma tak dan dogovaram pregled-vec sam sam u strahu panici jel se sve dobro razvilo..user posted image
Tada bude vec preko 8tt i srceko bi se trebao vec vidit navelikouser posted image
Nadam se najboljem user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!