|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
27.7.2015 9:02:04   
lidac0605
Kazić,moja adresa je Vinogradska user posted image ...tam sam ih sve rodila user posted image .Jedino kaj mi se sad ne sviđa je taj rooming in,nisam probala,al znam kak sam bila strgana iza poroda i to mi je bilo super kaj su bebe donosili i odnosili,a sad je beba stalno s tobom,ne možeš se na miru s oproštenjem ni po_rat jer ti je dijete tamo u sobi...vele i kad su posjete je beba u sobi tak da ti eventualno muž može uć u sobu,ti ne možeš izać van i ostavit bebu i tak....ne sviđa mi se to...

Imena imam-jest da svi frču nosom,al sam im rekla-kad si rodite dijete onda im i dajte imena koja hoćete,ja hoću ova user posted image
Žensko-Beata,muško-Mauro user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 27.7.2015 9:03:32 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 376
27.7.2015 9:10:07   
perlica55
Joj imena user posted image
MM bude dao ime curki, a ja dečku... Iako nisam 100% ziher
da će MM izabrati ime koje se meni bude sviđalo, posebno,
ak bude "častio" neko od staraca/predaka il kajjaznam...
Sin bude - Maroje user posted image
Gdje ću roditi, joj samo da dođem do tog user posted image
99,9% budem išla na dogovoreni carski (svi nama bliski ljudi se zgražaju,
al ja kad nešto odlučim, to je tak!)..
Vjerojatno Podobnik...

Lidac, znam jednog dečka Maura, predivan je...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 377
27.7.2015 9:27:35   
lidac0605
Ja se ipak do zadnjeg nadam Beati user posted image
Moji dečki su Bruno,Marcel i Lukas,pa ak bu braco,Mauro će se fino uklopit user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 378
27.7.2015 9:47:01   
hipo
Jutro budućim mamama zimskih beba! Ne mogu vas ne pratit i javit se malo ipak tu ima mojih dragih trudilica!

Lidac za rooming-in sam čula da ako sestre zamoliš da ti bebača malo odnesu tako da se malo odmoriš/odćoriš, da to i naprave bez problema. Meni zapravo paše da prvih dana ne vidim nikog osim muža, pa mi taj strogi režim u Vinogradskoj i odgovara. Možda smo čudnjikavi, al mi se ne da previše nikog gledat, a ako su tamo iza stakla, ne mogu me predugo davit.

perlice frendica mi je nedavno rodila na carski u Podobniku, ima sve pohvale i super se oporavlja. Nije bio dogovoreni, trebala je rodit u kadi, al se nešto zakompliciralo pa su morali na carski. Sve prošlo ok.

Kazimira pričaj mi o tim ljenim/fjaka danima...imam ih sve više user posted image malo me podiglo ovo zahlađenje pa sam udarila pospremat, pa me sad svi ligametni štrecaju.

Zdenka jako, jako mi je žao što ti i muž to prolazite user posted image Nadam se da će vam Bog dati snage da hrabro prođete kroz tu bol i krenete dalje user posted image

Svim ostalim trudnicama veliki pozdrav od mene s jesenskih beba!

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 379
27.7.2015 9:51:10   
lidac0605
Hipo,ja isto ne volim iza poroda da mi dolaze ljudi,ja inače uvijek svima velim da mi niko ne dolazi bar prvih mjesec dana,al recimo tam da meni klinci dođu u posjetu,pa ne mogu svi u sobu?!A ne mogu ni ja van,pa mi je to malo user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 380
27.7.2015 11:43:02   
hipo
Lidac to je istina, kad već imaš klince bilo bi ok da dođu u pošteni posjet maloj prinovi i mami user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 381
27.7.2015 12:25:12   
perlica55
Hipo/Lidac, posjete bi rodilji ZABRANILA ZAKONOM user posted image
Osim muža, nitko...
Hipo, nadam se i ja pozitivnom iskustvu s CR user posted image
Još je jakooo ranooo, al eto, to sam odlučila...
Frendica je rodila u VG i nisu joj klince pustili u sobu user posted image
Bilo mi ju je žao, al opet, ak znamo da su malci najveći prijenosnici
zaraze onda ne bi ni ja voljela da mi "pušu" u bebu..

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 382
27.7.2015 14:25:06   
lidac0605
moja iskustva sa carskim su blago rečeno GROZNA...ja sam svoju kćer,prvi porod,rodila na hitni carski,u 41+5 tj radi abrupcije placente,bilo je pitanje minuta za nju pogotovo,sva sreća pa se to desilo tam u trudničkoj ambulanti jer,kak mi je posle moj dragi dr.Tučkar koji nas je spasio reko-da mi se to desilo doma,ona bi se zagušila u trbuhu,a ja vjerojatno iskrvarila do bolnice...op je prošla sve 5,oporavak katastrofa,mj.dana sam bila ko zombi,položaji za dojenje nemogući,2x u 2 mj od operacije mi je taj rez puko i curio,pečenje i bol na promjene vremena,kod kihanja i kašljanja još i sad,u prošloj i već i ovoj trudnoći peckanje i bol,vj je stvar već u priraslicama tj.reko mi je ginko ga je to sad tvrdo ožiljkasto neelastično tkivo koje se u trudnoći mora rastezat da zato boli...
Dečki su nakon nje svi rođeni vaginalno i u drugom porodu kad sam bila i rezana ja sam imala osjećaj da bi mogla plesat par sati iza poroda,totalno nebo i zemlja od onog mučenja...mene je uvijek posle bilo strah to carskog ko vraga,uvijek sam molila Boga pred porod sve samo da ne moram opet na carski...

Neposredna veza do poruke: 383
27.7.2015 22:37:17   
Kazimira
hej....

evo je rađam u Petrovoj....imala sam dva prirodna poroda, klinci su bili 4320 i 4000 i nisam ni popucala ni rezana....milina.....user posted image

Perlice iz kojeg razloga si izabrala carski?

imena još nemamo....mm malo zeza...

di ste ostale trudnice....na friškom zrak?user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 384
28.7.2015 7:15:21   
perlica55
Jutro cure  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ajoj, opet mi se spavaaaa user posted image
Kak ste mi vi cure??? Jedva čekam GO.. Još 3 dana user posted image user posted image user posted image
Kazimira, ma ne znam točan razlog.. Strah me komplikacija na porodu,
da se neću otvarati, da neću izdržati bol i tak... Moj prag boli je u minusu..
Tak smo nekak odlučili... Nek nam user posted image  bude dobro, a nakon tog mene nek boli...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 385
28.7.2015 8:22:03   
lidac0605
Ola,curke user posted image

Ja sam se baš fino naspavala,al samo zato jer sam jučer navečer čvaknula Apaurin od 2 mg jer me trtica bolila,naravno...Ja već sad brojim kad bi najranije mogla rodit,a da bude sve ok...pa,već tam oko nove godine user posted image .grozna sam,al tak me non stop nekaj boli i bolucka da samo računam do kad moram zdurat user posted image ...

Kazić,još malo do pregleda-saaaaamo 3 tjedna user posted image ,još jednom svaka čast na strpljivostiuser posted image ...ti draga moja rađaš gigante user posted image ,moje najteže dijete je bilo 3600 user posted image

Perlić,vrijeme je danas ko rođeno za spavanje user posted image aj još 3 dana pa high life

Ja idem drugi četvrtak na double test-a to znači uzv user posted image ,da vidim bebušku,jedva čekam...a iza toga jedan dan idem opet vadit TSH i inzulinsku rezistenciju...sad bu valjda dobar...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 28.7.2015 8:23:44 >

Neposredna veza do poruke: 386
28.7.2015 9:12:50   
Kazimira
ufffff jel' može Raja dobiti ječmenac......izbacilo me a tak sam se fino raspisala user posted image

Dobro jutro moje krasne user posted image ....user posted image jel uživate u kavici?

Eee Lidac nije im od Boga...mi smo doma svi prek' 1,80, a o kilama da ne govorim user posted image user posted image user posted image ...mali mi ima 3 godine i 22 kg....nije debel neg je velik.....baš je neki dan bio klinac od 5 g. kod nas i moj za mrvicu manji......

Nadam se da bu ti  sve dobro s pretragama , a i ovi bolovi da ćuser posted image e stati.....

Perlice baš mi je žao kaj te strahovi udaljavaju od prirodnog poroda, ali ako se ti tako osjećaš bolje i sigurnije ok......nadam se da bu sve superuser posted image
Meni rooming nije bio loš....samo kaj je mala zezala po noći a po danu hrkala...već tad sam znala da bu šefica.....

Neposredna veza do poruke: 387
28.7.2015 9:19:43   
Kazimira
nastavak...user posted image user posted image user posted image

Sa sinom još nije bilo roominga i to nije bilo loše......odnosno, kad sve super prođe i kad možeš hodati i sjediti sve je lako.....moju sestričnu su rezali pa jadna mjesec dana sjedila na onom kolutu za kilce ili skroz na boku i dugo se mučila......uglavnom ja sam imala sreće sa svime, od poroda, do dojenja, hranjenja, spavanja pa i zdravlja klinaca.......i nadam se da će te vibre preći na sve trudnice i trudilice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 388
28.7.2015 11:11:11   
silvestrica
Dobar dan trudnice...
Ja u nedjelju malo prokrvarila i išla na hitnu...kaže doktor sve u redu ali je trudnoća tjedan dana manja po uzv i da to njemu djeluje kao da će ići u spontani...šanse su 50:50....
Tako sam tužna i uplašena.....sad kod kuće ležim, krvarenje vise nema....ali ova nervoza će me ubiti....za tjedan dana idem ponovo na uzv...
Morala sam ovo podijeliti sa vama....

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 389
28.7.2015 12:09:29   
Jezic123
hej trudnice

evo mi se vratili sa produzenog vikenda iz novske. bili malo kod bakica na odmoru, pa se zato nisam javila.

Perilice sto se poroda tice moj je trajao od 7 ujutro do 21 i 50, nisam se otvarala, a vodenjak puknuo visoko gore i odlazio pomalo. popucala i rezana, ali mislim da nebi isla na carski ako bas nemoram, jer ipak ti rezu trbuh to mi nije bas onako privlacno. s time da su me pitali negdje oko 16 sati popodne da li zelim na carski, a ja im rekla ako nemoram da bi prirodno. uglavnom mali se je rodio bez ikakvih posljedica i sto je lidac rekla poslije sam imala osjecaj da bi mogla jos jedan porod obaviti, mada nisam mogla sjediti onih 6 tjedana dok nije proslo babinje, ali sam i hemeroide imala pa je to bio jos jedan od problema koji me je patio vise nego bol od poroda. tako da i ovu trudnocu planiram prirodno obaviti, jedino ako nebudu rekli da moram na carski. mada mi je mali bio 3900 i 53 cm. bili smo ostali tjedan dana u bolnici jer smo obadvoje imali poviseni crp i dobivali smo antibiotike. ali nista strasno.

lidac ja sam rodila na merkuru i tamo su vec imali bebe u sobi, ali mi nije to toliko smetalo, jer kad god po noci nisam mogla vise izdrzati ili kada bi se htjela naspavati sestre su ga odvele bez problema. isto tako kada su bile posjete nije nitko mogao u sobu jer sam rodila u 3 mjesecu i bila je zabrana ulaska bilo koga zbog virusa, ali kada je bila posjeta bebu bi dali sestrama i one bi uzele i pokazale na staklu. a mi smo mogle izaci vani iz sobe. a ako je netko dosao izvan vrijeme posjete bebu bi pripazile zene koje su s tobom u sobi, pa bi ti javile kada bi plakala ili tako nesto

silvestrice i ja sam rvarila sve do 13 tjedna i sada vise nekrvarim, a isto su bili rekli da je sve ok i da neznaju odakle krv. da bi na kraju na predzadnjem uzv-u gin vidio hematom koji se je povlacio i dok se on nije povukao ja nisam prestala krvariti. mislim nisam stalno krvarila, ali je bilo krvi kad god bi isla na wc. tako da se nezabrinjavas, ako je sve ok s plodom krvarenje ce prestati samo miruju sto vise.

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 390
28.7.2015 12:13:30   
Jezic123
nastavak

sto se imena tice ja imam za muško - Stjepan, a ako bude curka - Lucija, Nikolina ali za ovo ime se MM neslaze jer mu se nesvida. i on je rekao da jos nema imena da ce ih imati kasnije kada bude vrijeme. Tako je bilo i sa prvim ali smo se dogovorili jer nam se puno imena svida istih tako da nema problema. mi vise volimo starinska imena nego nesto moderno user posted image

tako da i sada imam u planu ici roditi u MERKUR jer su mi se svidjeli skroz

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 391
28.7.2015 12:41:26   
perlica55
Silvestrica, čuvaj se, miruj, ja se zbilja nadam da
će sve biti dobro s user posted image  user posted image
Jezic, ti ne bi da ti režu trbuh, ja bi user posted image

Nismo sve iste, niti jednako podnosimo bol. S druge strane,
zbog glupost i pametovanja nekih G,
forsiranja prirodnog poroda,
susjeda i poznanica, imaju dijete s PP...
Tak da, MM i ja smo odlučili... user posted image

Kaj se kuha???

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 392
28.7.2015 12:52:44   
gorina
Vi vec pricate o porodima, a ja jos nisam ni svjesna da sam trudna :)

Zapravo polako pocinjem biti jer ne mogu zamisliti da bilo sto jedem, a od jutros osjecam mucninu, ne povracam, ali mi se sve stislo u grlu, jedva se natjerala muzu napraviti rucak, smeta mi sve, od mirisa do okusa.

Silvestrica, samo ti odmaraj i misli pozitivno, sve ce to dobro biti na kraju :)

Sto se tice imena, ako bude decko vjerojatno ce biti Tomislav, a oko cure se nismo jos bas slozili, ja bi Lucija, a iako se MM i to svidja, interesantna mu je Eva, tako da ko zna sto ce biti, mozda neko trece ime. Inace, uvijek je govorio da bi htio imati 4 sina, valjda da mu mogu pomoci obradjivati zemlju, ali kako sada ima malu necakinju, toliko mu se uvukla pod kozu da navija za curu, stalno mi prica sa trbuhom u zenskom rodu. A opsjednut je sad s tom bebicom, valjda kako smo duze na nju cekali i sretali se s raznim mukama da je imamo. Toliko je brizan i pazi na mene, na nju, kad nije doma stalno pita za nju, a kad je doma s njom prica :)

Kako se vasi muzevi ponasaju?

Neposredna veza do poruke: 393
28.7.2015 13:12:56   
lidac0605
aj,Silvestrice,bit će to ok,ja sam ti u 3.i 4.trudnoći krvarila prvih mjesec,mjesec i pol i sve ok....samo miruj i odmaraj,to je Bog dao tak da nejdeš na posel kad ti ovaj nije dao odma bolovanje user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 394
28.7.2015 15:00:54   
Jezic123
Perilice znam sto se boli tice to je istina, a i ja znam hrpu moji poznanica koje su bile na carskom i kao da im nije nista ni bilo tj. nemaju nikakve probleme, a neke koje su rodile prirodnim putem imaju. to je jednostavno od osobe do osobe. Samo je bitno da sve prode ok, a da li je to prirodno ili carski nema veze.

ja danas nekuham izgleda nista jer mi se vrti u glavi cjeli dan, pao mi je tlak i nisam za nista.

gorina moj MM se ponasa isto kao i sa prvim kao da se njega to ne tice tu i tamo stavi ruku na trbuh i to je to. ali kada se mali rodio, a i sada stalno s njime nesto izvodi i glupira se tako da me ovo bas prevec nezabrinjava user posted image

Neposredna veza do poruke: 395
28.7.2015 15:59:23   
perlica55
Gorina, s MM sam zadnjih dan/dva na Vi user posted image
Tolko mi ide na klinac da to nije normalno...
Kao hoće mi pomoći po kući, al 5 puta moram reći da baci smeće koje
dva dana stoji u stanu... Baš imam kratak fitilj i ne mogu niš prešutiti,
tak da mi ga je žao... Ne mogu se kontrolirati, a inače sam jakoo temperamentna..
Budem ga izljubila kad dođe s puta user posted image
Jezic, da, ima sve svoje prednosti i mane... Moja mama šizi zbog CR,
iako je mene rađala s trudovima na dvije minute, 20 sati, uz xy doza dripa,
otvorila se tri prsta... Na kraju išla na hitni CR...
Gladna sam kao vuk, mislim da će pasti nekakva pizza putem do doma..
MM nema, pa ne "moram" kuhati user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 396
28.7.2015 17:14:22   
lidac0605
moj muž se se niš ekstra ne ponaša user posted image tu i tam pogladi škembu i to je to user posted image ...mi smo ipak već veterani user posted image
Neki dan mi je reko-jel znaš da si za ovo četvero 3 godine života bila trudna user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 397
29.7.2015 8:39:20   
perlica55
Jutro curke user posted image user posted image user posted image
Svaki dan pišem isto, al kad je tak, jedva gledam user posted image
Još sutra radim i onda na zasluženi odmor... MM stiže danas,
baš mi nedostaje... Danas imam posla ko u priči, trebam malo popeglati robu
za na more... Sada sam skontala da bi mi tek 10.8. krenuli doma, pa se mislim da
ću vjerojatno odgoditi UZV za 11.08. Javim vam user posted image
Tipkam kasnije, uživajte user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
29.7.2015 8:42:25   
lidac0605
Ola,trudnice user posted image

Koje pospano vrijeme...Perlice,jel kunjaš user posted image

Di ste curke,slabo se javljate user posted image

SpužvaBobica,jel beba il crijeva,si dokučila user posted image

Silvestrica,kako si danas?Jel ti dao dr kakav progesteron ili?

Gorina,nek muž pazi na tebe,user posted image za njega user posted image

Jezic123,kakvo je stanje kod tebe?

Štrumfete nema nikako user posted image ni Vilić zube user posted image nije se ni javila jel dobro prošo uzv...

Neposredna veza do poruke: 399
29.7.2015 8:46:09   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

MayaZg - ponedjeljak,03.08.

Jezic123 - utorak,04.08.

perlica55 - ponedjeljak,10.08.

Silvach83 - petak,14.08.

lidac0605 - petak,14.08.

Kazimira - utorak,18.08.

gorina - petak,21.08.

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!