|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
29.7.2015 8:49:03   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016

user posted image lidac0605 - 21.01.2016

user posted image MayaZg - 29.01.2016

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image štrumfeta1 -user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 01.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 401
29.7.2015 8:51:02   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image KOLOVOZ user posted image

MayaZg - ponedjeljak,03.08.

Jezic123 - utorak,04.08.

perlica55 - ponedjeljak,10.08.

Silvach83 - petak,14.08.

lidac0605 - petak,14.08.

Kazimira - utorak,18.08.

gorina - petak,21.08.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 402
29.7.2015 10:15:44   
Kazimira
jutroo...

Mi se digli u 9.00, klinci nekaj divljali po noći i na kraju dugo spavali user posted image
Baš je vrijeme pospano, ja sam bar ispeglala sve i čak jučer brisala prašinu user posted image
Sutra idemo malo do sveki da razbijemo rutinu, već su mi živćeki na rezervi user posted image
Danas bum možda spekla bućnicu, nemam pojma user posted image

Silvestrice kako si?

Di ste user posted image ....user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 403
29.7.2015 11:09:11   
Jezic123
evo i mene konacno

danas kuham juhicu i pecem meso u rerni sa krumpirom.

lidac evo danas se bolje osjecam. jucer mi je cijeli dan tlak bio malo snizen i vrtilo mi se u glavi posteno. sve ostalo ok. bebica se vec pomalo rita, da ju osjetim i tako.

sto vi danas kuhate za klopu?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 404
29.7.2015 11:10:17   
Jezic123
kazimira ja cu se sada baciti na peglanje imam onako malo vecu hrpicu ali nista strasno budem ja to pomalo

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 405
29.7.2015 12:24:27   
SpužvaBobica
Ej curke, koja vam je ovo trudnoća? Vidim da je nekima od nas prva, a neki vec imaju klince.. Ja sam sva splasena ali mislim da je to normalno, neznam jel bude sta lakse sa drugim djetetom? Iako vjerujem da je svaka trudnoca posebna za sebe.

Sto se imena tiče ako bu curka onda ce biti Ema, a za decka ime bira MM nesto prica da mu se svida Fran ali jos se premislja. Inace se MM ponasa super, prica sa trbuhom i mazi ga, samo sto me nekad nazivcira sa svojim pazi na ovo, pazi na ono haha ali kuzim i njega da se brine. Kako vaši muški? Jel se ponasaju jako zastitnicki prema vama?

Nisam jos dokucila jel se beba mice ili mi probava radi, vidjet cemo s vremenom. Ali osjetim kad se mazim da je buša bas tvrda vec i malo se zaoblilo ali ipak mi se ne skuzi bas.

Sto se kuhanja tice danas ce biti rizoto sa hrpom povrca!

Drz'te se zene!!!

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 406
29.7.2015 20:34:00   
Silvach83
Drage moje...evo mene javljam se sa mora,citam vas i pratim al net mi los pa ne mogu bas pisat...
Kod mene sve super red kupanja pa pod suncobran i u krug...simptoma nema nekih jacih osim jaaaako niskog tlaka 99/67 i cesto trcanje na wc user posted image ... Kaze mi mm da cemo dobit curu jer su simptomi isti kao kad sam bila trudna sa kceri dok ova zrudnoca prije bila jaooo..mucnine povracanje zgaravica...
Tako da...nekako i ja mislim da bude cura iako bi volila dozivit i vezu mama-sin o kojoj toliko slusam...
Jel vi imate kakve zelje oko spola bebe??

Sve vas ljubim,drzi te se..odmarajte i pazite bebicee user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 407
29.7.2015 20:42:39   
perlica55
Bobica, meni je ovo prva trudnoća... Kod MM nema nikakvih promjena,
ponaša se kao uvijek user posted image
Silvach, uživajte u kupanju, budem i ja u petak user posted image
Ja imam osjećaj da bude curica, e sada dal je to zato
kaj ju potajno priželjkujem il radi 6. čulo, ne znam... MM je svejedno,
naravno da oboje želimo da bude sve u redu, živo i zdravo, al eto
ak bi mogla birati bilo bi user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 408
29.7.2015 20:58:46   
Jezic123
Hej silvac i ja imam niski tlak i G mi je rekla da je cura na zadnjem uzv-u, a sa malim nisam uopce imala problema sa tlakom. tako da moguce da je cura.

sto se mene tice tako mi je svejedno samo da bude zivo i zdravo, a moj MM isto tako misli. Mada nekada mislim da bi bilo fora da je curica, ali opet posto imam deckica mozda bolje da je braco i tako skoro svaki tjedan drugacije mislim. tako da samo odustala izgleda od tih hormona se nemogu odluciti sto bi htjela, pa svaki put mislim drugacije. user posted image

tako da mi je zdravlje bebe najbitnije, a sta bude biti ce user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 409
30.7.2015 8:23:06   
perlica55
Hej curke user posted image  danas mi se ne spava user posted image  user posted image  user posted image
Kak ste mi vi??? Maya i jezic, još koji dan i stižu vaši pregledi,
fino uživajte user posted image  user posted image  user posted image  
Mi sutra krećemo na jug, jedva čekam guzu stopiti u more i
odahnut malo od posla i glavnog grada.. Nadam se da će net
biti kao i ovdje, da me neće zezati i da ću vam redovito
pisati kako uživamo user posted image
Danas imam još dosta posla za napraviti, pa da mirne duše zaključam
ured na dva i pol tjedna user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 410
30.7.2015 8:45:55   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Perlice,to si ti sad već nabrijana na g.o i sutrašnji odlazak,zato ti se ne spava user posted image ,nadam se da ćeš bit u prilici javit nam se user posted image

Ja već jedva čekam nedjelju,najvjerojatnije dolazi moja skitnica iz Berlina,ovisno o tome kad moja sister odluči krenut na put(idu autom)user posted image ,baš mi fali...

Danas ne moram kuhat user posted image ,jučer sam skuhala pun lonac punjene paprike pa ima i za danas...samo smislim neki prilog user posted image .

Mi smo danas 15 tjedana user posted image ...u iščekivanju sam svojim mjehurića user posted image

Neposredna veza do poruke: 411
30.7.2015 15:15:49   
Jezic123
Hej curke

evo ja danas opet patim od vrtoglavice i niskog tlaka
sve me to zabrinjava, jer u prosloj trudnoci toga nije bilo a sada me malo malo tlak zeza. a i stalno imam iscjedak(proziran i bijelkasti kako koji dan)

uglavnom ni ja danas necu nista kuhati ostalo mi mesa od jucer, stoga sam napravila brzinski kolac od kupina i keksica. i ja cu na more iduci tjedan nadam se, jer neznam sto ce mi reci na pregledu, ali mislim da ce biti da mogu na more jer po uzv-u je sve ok.

Neposredna veza do poruke: 412
30.7.2015 15:47:57   
lidac0605
Jezic,jel piješ dosta tekućine?
Za iscjedak ne brini,to je normalno,dok god te niš ne boli,ne peče,nema neugodan miris je ok...i ja stalno nosim dnevne uloške jer stalno nekaj curka,u raznim varijacijama,od prozirnog,bijelog do žućkastog user posted image

Ja sam u horizontali,blejim u tv,kaj ćeš drugo po ovakvom vremenu...

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 413
30.7.2015 18:43:57   
perlica55
Lidac, stigla nam jesen, nije ni čudo kolko smo kukale user posted image
Nekak mi i ovo bolesno, da hodam u trenirci i čarapama 31.7.
Spremam kofer i uopće ne mogu zamisliti da ću sutra biti na +35 user posted image
Idem pod tuš, pa ću s frendicama na pizzu user posted image

Neposredna veza do poruke: 414
30.7.2015 21:47:50   
gorina
Perlice, sretan put i uzivaj na ljetovanju! Nece ti biti lako jer su ove temperature stvarno iscrpljujuce. Uz toliku vrucinu i trudnocu ja uopce ne mogu funkcionirati, samo spavam, i spavam, strasno sam umorna. Srecom pa sam na godisnjem jer ne znam kako bi radila. Meni tako uglavnom dani prolaze, ili samo lezim, ili spavam, vrlo malo sam na nogama.

Neposredna veza do poruke: 415
31.7.2015 8:23:45   
lidac0605
Jutro,trudnice user posted image

Perlice,želim vam sretan put i ugodan odmor i da vam bude dolje lijepo vrijeme user posted image javi se kad stigneš user posted image .

Ja sam budna od pol 7 user posted image ,a vrijeme ko stvoreno za spavanje...al tolko su me križa bolila da sam se morala dić user posted image .Po noći pak kad se okrenem me probudi ona probadajuća bol u ligamentima oko maternice ili me zapeče rez od carskog,ufff...imam osjećaj da samo ja tu od svih kukam user posted image ,stalno me nekaj boli...

Kak ste danas?Silvestrica,kakvo je stanje?user posted image

(Odgovor članu gorina)
Neposredna veza do poruke: 416
31.7.2015 8:46:08   
Kazimira
Dobrooo jutooooo user posted image

Evo nas doma...pojeli burek, zalili jogurtom...sad su neki uz tv neki uz komp user posted image
Meni ovo vrrijeme paše ali nije baš ok da je tako a nije ni 8 mj.
Perlice uživaaaaaaaj na moru, sunčaj trbuščić, ali sam samo ujutro.....user posted image user posted image

Lidac i mene leda bole, ali nije to baš ni vezano puno za trudnoću, zapravo vućem to od prve,a i višak kila je tu.........tako da nakon poroda definitivno moram početi paziti na sebe a ne na sve druge user posted image

Ježic ja bi na tvom mjestu nazvala gin u vezi s tlakom.....nije dobro imati ni visoki ni niski u trudnoći...ono za svaki slučaj user posted image

hehehehe jučer sam iskoristila prvi put ovu trudnoću i šib na trudničku blagajnu u Ikei user posted image ....ali me na kraju pustila ženska na blagajni do....sreća pa imam rezerve pa se trbuh lagano vidi user posted image

Evo još malo više od dva tjedna do mog pregleda....uf....nemrem doćekati user posted image

Moj mm nije niš posebno vezan za moj trbuh user posted image  tek kad bude veća škemba,a i onda ga tjeram da malo mazi i priča s bebom....ai to me ne sekira jer mi je mm super i s njim moš imati 10-ero.....ja mu znam reći da je mama bez cice.....user posted image user posted image user posted image

javi te se user posted image ...kako ste ostale?

Neposredna veza do poruke: 417
31.7.2015 8:54:39   
perlica55
Jutro curke, pozdrav iz vrelog Splita user posted image
Jao koja razlika u tempici,ovdje je  sigurno već blizu 30..
Pijemo kavicu na rivi, nema još velike gužve, trajekt nam je u 11,
karte kupljene, auto čeka red na ukrcaj i tak...
Pozdrav svima, uživajte i vi, nadam se da će uskoro barem koji
stupanj skočiti tempica U Zg, jutros u zoru je bilo za jaknu...
Čuvajte se mazite buše i uživajte user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 31.7.2015 8:55:41 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 418
1.8.2015 8:51:58   
lidac0605
Jutro,trudničice user posted image

Di ste sve,slabo ste tu user posted image
Perlicu neću ni pitat di je i kak je,kad znam da joj je super user posted image uživaj,Perlić,zaslužila si-i ti i muž!user posted image

Silvestrica,javi se da ne brinemo...kako si?

Kazić,eto i 8.mjeseca user posted image user posted image imaš kakvih simptoma?

SpužvaBobica,jesi razlučila kaj je događa u trbuhu user posted image

Nadam se da je Zdenka1 dobro i da je cijeli taj košmar iza nje user posted image ...

Ajde curke,klafrajte malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 419
1.8.2015 8:59:22   
perlica55
Evo i mene malo user posted image
MM u carstvu snova, ja pijem kavicu ...
Lidac, ti i ja dežurne na našoj temi user posted image
Kazimira, svaka čast za strpljivost, još malo i stižu
nam pregledi... Jedva čekam user posted image
Nadam se da ste dobro i vi i bebice user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
1.8.2015 10:37:05   
Silvach83
Ej trudnice...
Kako ste mi?? Ja taman na plazi u hladu al me muce grcevi povremeno...
I dalje mi se javljaju i bas si razmisljam da iduci pon odem za Zg kad mi se gin vrati da pogleda jel sve ok...psiha je gadna stvar jer od zadnjeg spontanog nikako da se opustim i ne budem u strahu..tako da svaki grc il bol ja u sto muka i strahova user posted image
Inace,jel gustate? Ovdi je prevruce i nikako da se prisilim kuhat user posted image kako vi to rjesavate??
Uzivajte u kavicama,moru i bebicamaa

Puseee

Neposredna veza do poruke: 421
1.8.2015 13:07:33   
silvestrica
Dobar dan trudnice...nešto me net zezao pa nisam mogla pisati ali vas redovno čitam. ..:-)
Ja sam uglavnom dobro,stalno po malo krvarim...pijem lijekove, ležim i odmaram...ali se strašno bojim...ne mogu dočekati utorak i pregled da vidim dali je sve ok. ...

(Odgovor članu Silvach83)
Neposredna veza do poruke: 422
1.8.2015 21:36:38   
lidac0605
Ajme,sve ste nekud isparile user posted image

Silvach,mogu si mislit kak te frka čim te nekaj zaboli...bit će sve ok,probaj se othrvat tim strahovima,znam da je teže to napravit nek reć-znam jer i meni svašta ide po glavi-al probaj,radi user posted image ...samo njima škodimo kad smo u strahu...

Silvestrica...i ti mi se probaj malo skulirat...samo polako,jel to oskudno krvarenje?Smeđe ili baš krv?Ak je smećkasto i oskudno,onda nema panike...samo odmaraj i pij lijek user posted image

Mene jučer i danas rez od carskog u b i j a user posted image ...peče,zateže,boli na momente ko lud.Tak je bilo i u prošloj trudnoći al ne prije 20,25 tjedna...morat ću to reć dr.na idućoj kontroli,možda on ima neko pametno riješenje...danas sam si čak navukla pojas za trudnice,koji sam baš zbog tog reza kupila u prošloj trudnoći...ne znam,vidjet ću sutra kad ću ga duže imat dal će mi bit kaj lakše...

Pusa,curke...Perlić,nadam se da si umočila riticu i za mene user posted image

(Odgovor članu silvestrica)
Neposredna veza do poruke: 423
1.8.2015 22:26:34   
Kazimira
helloooo.............

Evo i nas....nemam niš' za prijaviti osim da mi se malo povećao trbuh, možda i od klope user posted image

Mi smo danas bili do ZOO-a i baš nam je bilo lijepo,a poslije do Mekića.....nakon 100 godina i tako mi je pasalo......samo mi se takve gluposti jeduuser posted image

Curke samo hrabro naprijed, sve bu super....user posted image

laku noć user posted image

Neposredna veza do poruke: 424
2.8.2015 12:58:10   
perlica55
Dan curke user posted image
Evo stigli u apartman, vani je jako vruće... Jutros smo se okupali, pa
sjedili na kavici, čekali frendove iz Zg, ak kasne, nisu uhvatili trajekt,
budu popodne...
Kazimira i ja bi samo junk jela, taman sam smazala pizzu... Sada idem
na spavanac...
Silvestrica, joj samo odmaraj, ne mrdaj iz kreveta.. Nadam se da će
na pregledu biti sve u redu... Čuvaj se .... I javi datum termina, mislim da te
nema na listi...
Silvac, k vragu i grčevi, nadam se da će sve biti super ovaj put... Pokušaj i ti odmarati..
Lidac kak si danas???
Noć curke user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!