PinkyFunkyBirdy
|
Draga majalesa, neizmjerno mi je žao i ne mogu si ni zamisliti bol koju sad negdje proživljavate (imam spontani u 9tt iza sebe, ali nije to ni približno slično). Pokušajte naći neku utjehu jedni u drugima i vjerovati da vas vaš mali anđeo čuva s nebesa. Andy, naša hrabrice, svaka čast na strpljivosti i hrabrosti. Drži mi se i nadam se da ćeš ubrzo upoznati svoju curkicu! Ljubimo te ja i moj mali hahar. Vucice, sretno i nemoj se brinuti ... bit će sve super, a kad rodiš i vidiš to slatko malo lice rastopit ćeš se od miline, vjeruj mi. Svim dragim mojim mladim mamicama kojima još nisam (baby, vodenjak,...) iskrene čestitke na dolasku njihovih bebica! Evo da se malo i ja javim dok moj Mihael spava. Hvala vam puno na prekrasnim željama i čestitkama ... uspjele ste me rasplakati od miline. Mi se pokušavamo priviknuti na cijelu ovu novu situaciju i moram reći da je dosta iscrpljujuće. Na kraju smo sami MM i ja s njim jer je moja mama prehlađena, a i ljepše nam je kad nam nitko drugi ne nameće svoje mišljenje. Moram pohvaliti MM jer mi stvarno puno uskaće - kad ga nahranimo i presvučemo pa mali bude cendrav, moje ruke baš ne pomažu jer odmah traži sisu, a ruke MM su savršene za smirivanje. I uskaće kod puno toga (od podrigivanja, i iako ja mijenjam pelene on mi sve pripremi, i kuhao je i prao suđe, pa čak je jučer i valjda prvi put u životu peglao ). Pošto nam hahar (da, i dalje ga tako zovem jer je baš mustrica) voli spavati po 3, 4 h preko dana, a noću se budi već nakon 15 - 20 min što ga uspavamo, zadnja tri dana se izmjenjujemo u noćnom dežuranju - najprije ga MM čuva od hranjenja oko ponoći pa do neka 3h pa ja spavam u sobi (oni su u dnevnom boravku), pa ga onda opet hranim i tad ja preuzimam dežurstvo do jutra dok MM spava. To nam je spas da se uspijemo barem malo odmoriti jer preko dana ponekad uspijemo nešto odspavati, a često ne baš. Sad mi se čini da sve više spava pod tim dežurstvom pa ćemo se s vremenom valjda vratiti da probamo svi skupa spavati do hranjenja. Mihael lijepo napreduje. Voli puno sisati, ali ga izgleda buba kad treba prducnuti jer svaki put se rasplače pa prducne i svaki put s time se i mrvicu pokaka. Dal je normalno da mu je stolica stalno mekana i da sa svakim vjetrićem ispusti i malo kakice? Sad mu se i počela guza crvenjeti pa malo mažem kremicom i nadam se da će brzo proći. Uglavnom spava ili papa ili je cendrav ... malo mi to fali da bude budan i dobre volje jer tako volim gledati te njegove slatke okice i kako promatra svijet oko sebe. Baš je sav tako medeni. Još nam nije pupak otpao, ali valjda bude ubrzo. A što se mene tiče još me zatežu konci što sam rezana, budem dosta hormonalna pa se rasplačem jako lako i izgledam kao duh - blijeda, slaba i s podočnjacima. Iz bolnice sam se vratila sa starom kilažom (znači otišlo je svih 10 kg) i još naknadno sam izgubila 2kg pa sam trenutno na 65kg. I ono najgore - prošli čet sam dobila temperaturu preko 38 stupnjeva koja nije padala. Gin mi je preko moba rekao da nema razloga panici i ako ne pređe 39 te ako se ne zadrži duže od 3 dana da će biti sve ok, ali da nesmije dojiti ako je temp preko 38, na što mi je patronažna sutradan rekla da to nema veze (pa je u noći između dobio 2 puta adaptirano mlijeko) i da samo dojim, ali da barem odem do dr.opće prakse da vidi dal se može otkriti uzrok temp barem iz urina. U petak sam išla do dr.opće prakse, no iz urina se ništa ne vidi jer još imam lohije pa sam išla na vađenje krvi koje je pokazalo da imam neku bakteriju u organizmu i sad sam na antibiotiku (smijem dojiti jedino mi mali ima proljev od toga) i na svu sreću temp mi je pala. Povremeno osjećam bol u donjem dijelu trbuha i to me možda najviše zabrinjava - boli me kad se ustajem, kad podižem Mihaela, kad pokušam dići nogu. Ako mi se to zadrži i nakon što popijem antibiotik do kraja onda ću do mog privatnog gina na pregled da vidimo što je to. I još me muči što sam izgleda pokupila u bolnici gljivice - imam hrpu crvenih točkica po nogama od gležnjeva do koljena i svrbi za izluditi. Sad kako sam se pod temperaturom preznojavala samo me svrbilo još jače. Sad za svaku točkicu na Mihaelu si mislim da nije to prešlo na njega. Zna li koja od vas neki prirodni lijek za to? Mažem noge Rojazolom kojeg imam od ranije, ali ne vidim neki pomak. Eto, toliko za sad od mene. Jedva sam dočekala da vam se mogu malo javiti. Fali mi puno naše dopisivanje, ali stvarno više ne znam za dan i noć, vrijeme za jelo, pranje zubi ili nešto treće. Sve nam se okrenulo naglavačke, ali stvarno uživamo u našem dečkiću i svaki dan se pitam kako smo uspjeli napraviti nešto tako savršeno. Puno vas sve pozdravljamo i pusamo moj dečkić Mihael i ja!