|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
23.9.2013 16:13:00   
mirtach
sina :
pa kak vec indukcija, nemoguce..tebi je termin 22.10, nema sanse da te netko s 36 tj inducira, ako je sve ok s bebom
Dijabetes induciraju tek s 39 tj, naravno ako je sve ok

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 451
23.9.2013 16:32:35   
ljeto
Mirtach hvala...bit ce kako Bog da, ne mozemo utjecati ni na sto...

Draga Sina, skroz te razumjem jer i sama sam takva, ali kao sta sam vec napisala,ne moze se na to utjecati, sto mora biti biti ce, ja tako pokusajem gledati na stvari,iako sam veca trtavica od svihuser posted image ...

Sto se secera tice, moja prija je dva puta rodila ranije, inducirani, ali sa 38 tjedana i par dana. I ja mislm da je rano sa 36, ako je sve dr ok.

U svakom slucaju hrabro i puno srece zelimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 452
23.9.2013 16:36:33   
mirtach
nema ns cemu curke, nemojte se zahvaljivat, pa tu smo
da si pomognemo i tjesimo se user posted image
i ja imam gestacijski, pa dosta znam o tome,
tak da nema straha..
bar ce kuca bit cista od mojih pokusaja da jednom
prirodno krene, prije nego me misle inducirat user posted image

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 453
23.9.2013 16:55:50   
andrea0904
valjda se jedino kod mene ništa ne dogadja.....ali dobro,neka krene za tjedan i pol kad smo punih 38:-)
Mislim malo me je noćas bockalo u trbuščiću, onako lagano probadanje ali ni blizu da bi bilo bolno. Možda sam se malo preforsala u završnim pripremama po kući...Kad čitam vaše postove, da su neke pomalo zbunjene oko tih kontrakcija, onda zamislite kako je meni - koja pojma nema što ju očekuje, kad je vrijeme za pravu paniku, a kad je samo lažna uzbunauser posted image .

MKata, ja sutra idem u nabavku u DM pa mogu pogledati koliko su pelene...ja sam mislila uzeti one New Baby Newborn,isto iz knjižice s popustima....A kakve su te Premium Care - da čujem iz iskustva!
Jel ste sve radile bris na streptokok?Ja još nisam,možda drugi tjedan...Jel kasno sa 37+2?

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 454
23.9.2013 17:04:12   
mirtach
Mkata..ja sam kupila te premium care u mulleru i tamo su ti najjeftinije, 89 kn
dok su po svim drugim trgovinama ukljucujuci dm oko 110kn, tako da ako planiras
njih uzet odi u muller..u trudnickoj knjizici iz dm-a nemas te na popustu,
a kakve su neznam :D.
ja idem u srijedu radit bris na streptokok, danas nazvala svog gina i dogoovrili se :D

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 455
23.9.2013 17:10:46   
andrea0904
mirtach, ima tih pelena u knjižici ( u onoj babybonus za trudnice ).Ja sam ju tek nedavno podigla.Evo baš gledam u nju Pampers Premium Care Newborn -1 (78 kom) i
Mini -2 ( 72 kom) i na oba paketa popust od 20,00 kuna.
Ali ne piše koliko su bez popusta

(Odgovor članu mirtach)
Neposredna veza do poruke: 456
23.9.2013 17:12:44   
ljeto
Draga Andrea, sto se pelena tice neznam sto bi ti rekla, moj sin sad ima 6 godina i davno je izasao iz pelena,a moja iskustva onda nisu bila bas pozitivna u to vrijeme, svake su propustale, nema koje nisam probala. Sada neznam ima li to veze zato sto je muskic...

U svakom slucaju nadam se da je situacija sad boljauser posted image

Sto se kontrakcija tice ja sam totalno zbunjena,a vec sam rodila,pa me ne cudi i za tebe...sve individualno. Kod mene su u zadnje vrijeme blaze, pa vise nista ne razumjem.

Ja mislim da nije kasno za streptokok,ceka se nekih 7 dana, a ako i bude pozitivan, mislim da je dobro imati nalaz pri porodu.

Svakako ga napravi...

Neposredna veza do poruke: 457
23.9.2013 21:19:52   
sina
ma,curke,imate pravo,i ja mislim da je prerano i da nema smisla već sutra ići na indukcijski što se dijabetesa tiče,sad ćemo još samo vidjeti jesam li se još otvorila od zadnji puta,a ako je suditi po prvoj trudnoći onda sigurno jesam,ali znam da je i svaka trudnoća za sebe. javim se u svakom slučaju,samo bih trebala nečiji broj,imam od ganje,ali ona sad sigurno nema vremena za raju. javite se netko na pp jer sa moba ne mogu na net u slučaju da sam ostala u bolnici.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 458
23.9.2013 21:39:39   
MKata
Stvarno su u dm-u 20 kuna skuplje nego u mullera, za ne vjerovati!!

sina, drži se...ni ja ne vjerujem da će inducirati prije punih 37 tjedana, osim ako nije nešto stvarno rizično!

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 459
23.9.2013 21:43:38   
MKata
I, da, nama su premium care bile dobre, doduše, kad je beba mala, svake su OK.
Bitno je kasnije odabrati pravu veličinu, jer ako su male, onda propuštaju. I, nama nikako huggies nisu pasale, a bile su i jedne pampersice koje nisu bile dobre iako je broj bio OK, ali se sed ne sjećam koje (ali to je bilo kad je već bio oko dvije godine...sva sreća pa smo brzo nakon toga ostavili pelene :) ).

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 460
24.9.2013 0:15:25   
ivana1112
Glagla čestitam na dečkiću user posted image user posted image user posted image
Javi se kako je prošlo, i kako to da si toliko ranije rodila?
Kako vidim, si ćemo ranije krenuti user posted image

Andrea, brisevi se i rade u 37.tj, bar po mojim saznanjima, osim ako za to nema potrebe ranije. Ja idem opet sljedeći tjedan raditi, bit ću 34.tj, ali ja sam imala BHSB već 2 puta u ovoj trudnoći, pa idemo vidjeti jesam li ga se riješila konačno. user posted image

Što se tiče pelena, slažem se s MKatom, za male bebe, svake su dobre, kad ih i njima jako često mijenjamo, ja sam ih prvom user posted image mijenjala svala 2 sata, kad je samo cicao i kakao user posted image A sad za njega su mi se definitivn najbolje pokazale Libero. A i što se cijene tiče, male pelene su manje-više po 1kn u većini paketa, ove kasnije su skupe user posted image

Ja ću samo kratak izvještaj napisati s današnjeg UZV-a, u 33.tj beba ima 2400g, i sve je ok. Sljedeći pregled je kod moje gin sljedeći tjedan. I da, preživjela sam crijevnu virozu ovaj tjedan, 4 dana je trajala. Vjerujte mi, bilo je gore od poroda user posted image

Pišemo se, laku noć!

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 461
24.9.2013 12:05:07   
komarac1
Sina, kako je prošlo na pregledu?

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 462
24.9.2013 12:59:56   
andrea0904
onda super, stignem još napraviti bris...nadam se da će biti negativan:-)
Ma ja ću iskoristiti sve one bonove iz trudničke knjižice za početak, a isprobat ćemo i Babylove kad malog upišem u Babybonus...pa ćemo vidjeti koje će odgovarati:-)
Crijevne viroze se i ja bojim jer harači kod svih oko mene, a nemogu se baš ponašati kao da sam u karanteni...nikad ju nisam imala, i grozim se tog povračanja...Ivana jel si išla kod doktorice, jel si pila kakve lijekove ili si samo čekala da prođe?

Siiinaaaa, gdje si?

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 463
24.9.2013 15:10:36   
ljeto
Bog ekipice, evo citam o toj virozi i zgrazam se, jer ne mogu ni zamislit kako je trudnici kad to uhvati, a 4 dana je puuuno. Draga, dobro da ti je proslo, smirilo se.

Ja povracat niti neznam, kad sam i pokupila zadnju virozu plakala sam od straha kaao mala user posted image , sad znate kako ja na to gledam...strasno je neugodnouser posted image

Da stvarno jesi bila u dr i sta ti je reklo, koliko si puta u danu povracala?

Cujemo se, zna li tko sto je sa Sinom?

Ja danas u opsajdu, leda ludo bole, ajme treba ovo sve prezivituser posted image

Neposredna veza do poruke: 464
24.9.2013 15:26:07   
ivana1112
DD!

Cure, jesam išla sam kod dr, al mi nije htjela ništa dati jer sam trudnica, pa mi je preporučila samo Linex kapsule za obnovu crijevne flore, kao probiotik, i to mi je donekle pomoglo. user posted image Nisam povraćala, jer nisam ništa ni mogla staviti u usta, imala sam grčeve u želucu gore od trudova, nešto užasno, došlo mi je da se odem porodit, jer nisam mogla više, plakala sam od muke 4 dana. Na wc-u sam dolsovno bila satima..user posted image Eto, user posted image moje pazite se viroza!

Al to nije sve, danas sam išla kod dr zbog upale prsta na ruci, srednji prst mi je već 10 dana 3 puta veći od ostalih, ugl, izgleda da se nešto zagnojilo unutra, dobila sam antibiotik, kremu, sutra moram na kirurgiju da mi izvade taj gnoj, i onda svaki dan na previjanje kod dr. user posted image Baš mi ne ide u zadnje vrijeme..user posted image

Nadam se da ste mi ostale dobro, a jesenske mamice da već uživaju u user posted image user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 465
24.9.2013 16:48:46   
ljeto
A draga moja Ivana, znam da nije lako,jer i samoj mi je tako,prije svega od leda ne mogu funkcionirati, danas gotov nalaz urinokulture, opet pokazuje enterokok,à popila sam ture i ture antibiotika od pocetka trudnoce...neznam sto vise da napravim.

Nedavno i ja u dr ugnjojilo mi se nesto na uhu iz cista mira, a posto sam vec pila antibiotik kaze dr da ce mi dat antibiotsku kremu,pa da covjek poludi,to je da nam ne bude dosadnouser posted image ...

Drzite se sve ce proci...pa pauser posted image

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 466
24.9.2013 17:22:28   
andrea0904
hehe, mene je isto srednji prst mučio četiri dana, nisam ga mogla uopće pomaknuti - kao da je bio strgan...i samo od sebe prošlo...ali me kukovi rasturaju svaku noć, ta bol mi je katastrofa...
idem malo leći, baš me hvata fjaka....
uživajte:-)

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 467
24.9.2013 20:45:48   
sina
HEEEJ,EVO ME.
PROŠLA JE svaka panika. danas na pregledu sve super,nisam se dalje otvarala,bila sam i na uzv,dečko je sad oko 2800g,samo još 30.09. moram napraviti GUK profil,iduči utorak opet kontrola. izgleda da ću ja još i prešišati termin user posted image user posted image .

kad smo kod upala,ja muku mučim sa uhom već duže vrijeme,kapi nisu pomogle i čini se da ću sutra opet kod svoje doktorice zbog toga.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 468
24.9.2013 20:47:41   
sina
eh,da pitale ste za bris na streptokok. ja sam ga radila prošli utorak,dakle sa 35+5,jučer sam dobila nalaz-uredan.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 469
25.9.2013 8:22:59   
ganja
Eej, ženske drage, da vam se nakratko javim!

Prvo čestitke glagli i bebaču user posted image !!

Pratim ja vas svaki dan da vidim je li još kome kucnuo taj čas! user posted image ...a kao što, nažalost, vidim, napale vas neke upalice, uši, prsti, nadam se da će vam to što prije proći...i svo zlo u tome! user posted image

Ja sam se priključila i temi ljetne bebe budući da je malac uranio, ali biti će da i nije imao izbora, svi u obitelji rođeni smo u ljetnim mjesecima - muž - 6., mala - 7., ja 8. i malac 9. user posted image

Što se pelena tiče, slažem se, na početku su sve dobre, a kasnije ovisi od bebice do bebice, mojoj maloj su do negdje god. i pol sve bile dobre, i pamučne i najskuplje i najjeftinije, a onda bi, odjednom - SVAKA PROMOČILA!!! Luda sam bila, svako jutro - mijenjanje posteljine...ali i to prođe..Za Libero se slažem - i nama su bile favorit. Mi smo inače koristili pamučne osim na putovanjima kada su Libero bile naš odabir...

Čuvajte mi se majčice i buduće majčice, veselim se s vama vašim bebicama!

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 470
25.9.2013 9:11:36   
komarac1
Kod nas isto hara crijevna viroza! N ju je pobro u vrticu i imao temperaturu jedan dan. Mene je srecom zaobislo, a i N je samo jednom trcao na wc. Sto se bolova tice i mene kukovi uzasno bole, ponoci se stalno vrtim s jednog na drugi. Jucer sam vadila krv da vidim napredak zeljeza u mj dana, a ono sa 100 se povecalo na 101, a min je 119. Cijeli mjesec se trpam zeljezom a napredak nikakav. user posted image sutra imam pregled na duhu pa cu vidjet status otvaranja!

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 471
25.9.2013 12:42:04   
MKata
ganja, ako zgodno...djeca su ti rođena 17.7. i 19.9. user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 472
25.9.2013 13:26:01   
ganja
Da, datumi su super, jel'da? <3

Htjedoh reći da su obje rodilje iz moje sobe iz rodilišta otišle s terapijom željeza na otpusnom pismu :-S jedna je imala 101, a druga 106, a ja 121 s tim da sam ja u vrijeme poroda već bila pod terapijom (heferol)...uglavnóm, vjerojatno se radi samo o trtwdničnkoj anemiji pa malo više odmarajte i strpite se još maaalkice ;-)

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 473
25.9.2013 15:26:05   
ljeto
Ljudi moji, neznam sta da vam kazem, cijela sam u panici. Nekidan sam vam bila napisala da mi je gotov nalaz urinokulture i da imam enterokok,rekla mi sestra preko telefona, ali danas sam dobila nalaz i nemam enterokok vec stafilokok aerois, citajuci o njemu, zgrazam se.

Strasno sam se prepala i bojim se hoce li se sto lose dogodit radi ove baje...user posted image

Tako sam tuzna i uplasena,nikako da nadem mir cijelu trudnocu imam neke urinalne infekcije, samo ture antibiotika, a nema na sta ne pazim, od pravilnog brisanja, pranja i peglanja donjeg rublja...ma nevjerojatno!

Mislila sam ajde proci ce, barem cu na kraju trudnoce sve to rjesit, da mirno docekam porod, kad ono sokirana...

Neznam koliko je opasna ova bakterija, ali citajuci o njoj je ajmeuser posted image

Idem brzo do ginekologa da vidim sto ce mi reci.

Ima li itko iskustva sa ovom uzasnom bestijetinom, sorry na izrazu, ali ljuti me strasno....!!!???

Pusa svima

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 474
25.9.2013 19:09:31   
komarac1
Joj Ljeto, tebe je baš napalo! S tim se nikad nisam suočila tako da ne znam što da ti kažem! Nadam se da ćete pronaći rješenje! U svakom slučaju nešto za podizanje imuniteta nebi škodilo! Ganja, šta kod vas svima poslije poroda provjeravaju krvnu sliku?

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!