|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
17.9.2013 21:28:47   
andrea0904
Evo da se i mi javimo...malo smo bili u šopingu poslije pregleda:-)
Kod mene sve po špagi, baš sam sretna, mališa se okrenuo i danas smo 35+2 i ima 2900 g.Pravi je muž...na tatu:-)
Super je bilo vidjeti njegovo lice u krupnom kadru, kak zijeva i otvara usta...jedva ga čekam...imamo i lijepu slikicu!!!
Kontrakcije nemam, slijedeći pregled za dva tjedna, znači oko 38 tjedna pa ćemo vidjeti:-)
Kod vas se puno toga događa...koja će probiti led?!
Držite se cure, samo hrabro i javljajte se s novostima.....
pusa i laku noćuser posted image

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 401
17.9.2013 21:30:51   
andrea0904
Ahaaa...zaboravila sam odgovoriti....samnom ide mužić na porod, neka mi bude podrška ili barem da me drži za rukicu:-)

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 402
18.9.2013 7:55:58   
sina
da,ljeto mi smo na isti datum,ali ja nisam ni mislila da ću izdržati do kraja jer je i prvi porod bio 2 tjedna ranije,a kamoli sad kad imam i K,pa sam se puno kretala,jako puno hodam po stepenicama gore-dolje i nju sam dizala non stop,a ima 12.5 kg tako da me moje otvaranje ne čudi. inače,nisam to otvaranje osjetila nikako.

na prošlom porodu je bio i mm sa mnom i ne mogu zamisliti kako bih bez njega,puno mi je pomogao,tako da se zaštitno odijelo već vozi u autu i čeka ga :))

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 403
18.9.2013 8:18:22   
ganja
Jutar!

Noć prošla mirno, muž otfurao malu u jaslice, kava miriše i rasklapa se stol za peglanje user posted image

Jučer sam preskočila peglaje jer sam odjurila još nešto nakuhat i oprat na ruke, a navečer sam još ispekla 4 teglice džema od šljiva u panici da ne propadne 4-5 kg koje smo u tu svrhu kupili user posted image

Ja svakako vodim muža na porod, isto kao i prvi put i iako nisam bila u stanju previše s njim komunicirati (prokleti drip) ful mi je značilo što je tamo i svakome bih to preporučila...babice jure iz rađaone u rađaonu i nisu uvijek prisutne, svašta se može dogodit i mislim da je bitno da ti je netko tamo...ako je muž odsutan ili UOPĆE nije oduševljen idejom - svakako bih preporučila neku prijateljicu ili mamu i sl...ja si baš o tome razmišljam ako me danas ulovi (čisto sumnjam) user posted image jer muž upravo kreće za zg na nekakvu prisegu...

sina, kužim za paniku budući da bi bilo dobro još koji tjedan pričekat, ali mi koje smo u terminu mislim da nam je svima pun kufer user posted image i tu više nema mjesta panici, priroda se za sve pobrinula...ma bit će s bebiicom sve ok, izdrži još tih tjedan dana barem, jedino mi je žao zbog izvjesnog induciranog user posted image

hrabro svima, pegla čeka user posted image

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 404
18.9.2013 9:38:06   
ribicatt
user posted image
evo da vas obavjestim,ipak sam rodila!!
Rodio se mali decko sa 3110g i 49cm. Dosli smo u 3 u Ri sa trudovima na 3min i u 5i20 sam rodila... Tako da znate da se dr nije salio bas,a ni ja ;) ! Ljubac svima...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 405
18.9.2013 9:41:31   
ribicatt
I MM je bio samnom,svaka mu cast sto me bodrio VOLIM GA JAKO PUNO!

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 406
18.9.2013 9:45:18   
ganja
JOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJ!!!!!!!!!

ČESTITKEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUUUUPEEER, evo i ja pustila suzicu!

Bravo, mama, bravo tata, a malome mišu dobrodošlicu želim!!!! user posted image

...sad gnjavim, ali koji ti je dr bio na porodu? i sve prirodno? bez dripa i sl?

I još jednom: BRAVO, mamacita! user posted image

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 407
18.9.2013 10:13:31   
andrea0904
aaaa..supeeeerrruser posted image
čestitke mami i tati i uživajte u svom malom anđelu:-)
Sreeetno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 408
18.9.2013 10:18:44   
ribicatt
Dr.Brnic (tako nesto) me pregledala a Dr.Stimac mi je prokinula vodenjak,primalje Anita i Sanja...
Sve je proslo prirodno da,bez dripa i bez lijekova...

Anci 05.02.2010.

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 409
18.9.2013 11:02:58   
ljeto
user posted image user posted image A sta reci draga ribicatt nego od srca sve cestitke,bravo,bravo,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nadam se da se dobro osjecas, expresno si to obavila, svaka cas_t;-)...cestitke i user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ljeto -- 18.9.2013 11:14:53 >

(Odgovor članu ribicatt)
Neposredna veza do poruke: 410
18.9.2013 11:37:46   
komarac1
Znači rodila nam je prva trudnica iz termina jesen user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke ponosnim roditeljima, i čestitke na expresnom porodu bez dripa! user posted image user posted image user posted image Bravo! Puse bebaču! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 411
18.9.2013 11:42:15   
komarac1
Evo samo kopiram popis da vidimo koja je iduća na redu user posted image user posted image

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

ganja 02.10. user posted image user posted image

glagla 05.10. user posted image user posted image

buducamam 08.10. user posted image user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

mirtach 19.10. user posted image user posted image

ljeto 22.10. user posted image

sina 22.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image user posted image

Znaki 04.11. user posted image user posted image

ivana1112 10.11. user posted image user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

Kontesa Nera 20.12. user posted image

[/quote]

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 412
18.9.2013 15:15:59   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAAAAM!!!!!!! (i jako ti zavidim što je porod iza tebe). brzo se oporavi i javi nam se kad možeš.

Ganja,meni ti je panika zbog dripa i poroda,užasno me strah i muka mi je kad se sjetim onih nesnosnih bolova,bez obzira što znam kakva mi,još jedna, sreća stiže,a što se bebice tiče,sigurna sam da će biti sve o.k. pozz curke

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 413
18.9.2013 17:32:13   
MKata
ribicatt ČESTITAM!! user posted image user posted image user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 414
18.9.2013 20:15:03   
ljeto
Dobra vecer, ma palo mi na pamet, sina zbog tvojih strahova od dripa i poroda,znam da je kemija,ali jesi li mozda razmisljala o epiduralnoj? Ja sam prvo dijete rodila sa epiduralnom i mislim da cu traziti i ovaj put,jer je strah jaci od mene? A usput i leda mi nisu najbolja. Jasno mi je da bi svi zeljeli rodit,prirodno,kratko i sto manje bolno,ali...ja se isto bojim poroda i rizika,ma i prirodnog i poroda uz bilo kakvu pomoc,ali mozda postoji nesto da te umiri ili da sigurnost da porod sto lakse prebrodis...od srca ti zelim da bude brzo brzo najbrze...sretno

ČESTITAAAAM!!!!!!! (i jako ti zavidim što je porod iza tebe). brzo se oporavi i javi nam se kad možeš.

Ganja,meni ti je panika zbog dripa i poroda,užasno me strah i muka mi je kad se sjetim onih nesnosnih bolova,bez obzira što znam kakva mi,još jedna, sreća stiže,a što se bebice tiče,sigurna sam da će biti sve o.k. pozz curke
[/quote]

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 415
18.9.2013 20:18:24   
Kazimira
user posted image ribicatt čestitke od srca....uživajte u mališanu user posted image user posted image

baš krasne vijesti..izgleda da se jesenska lavina pokrenula....jiiihaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 416
18.9.2013 21:54:48   
sina
ljeto,ako ću ikako moći dobiti,tražit ću epiduralnu. tražila sam ju i prošli puta,ali mi ju nisu dali. ne bojim se ni tog uboda ni kemije,samo ako pomaže.

možeš li mi opisati svoje iskustvo sa njom? meni ju nisu dali,tj. odgovorili su me od nje jer bi mi produžila porod,a super sam se otvarala i bila sam relativno brzo gotova,ali bolovi su bili nepodnošljivi,tako da bih radije epi,pa makar bila 2,3,4 sata duže u boksu.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 417
18.9.2013 22:44:25   
ivana1112
ČESTITAAAM!! user posted image user posted image user posted image

Bravo, stigla nam je prva jesenska user posted image user posted image user posted image

Sina, ja sam uzela s prvim epiduralnu, i opet ću sigurno. Cijelu noć sam bila u rađaoni, a zahvaljujući epiduralnoj uspjela sam i odspavati 2 sata dok sam imala trudove i otvarala se. Sve je prošlo u najboljem redu, stvarno olakša bolove user posted image

Inesica i ganja, vi ste nam sljedeće! user posted image Čekamo vas, počelo je...

Mi smo 32. tjedan, i ne mogu vam riječima opisati koliko mi je već dosta trudnoće, sad bih potpisala da sutra rodim! Izgleda da sam neku virozu pokupila, ili gripu, ne mogu se ustati iz kreveta cijjeli dan, ne mogu jesti, muka mi je, a user posted image udara i rasteže trbuh do bolne granice, i ne miruje 2 min, al doslovno. Ne mogu se namjestit za sjedenje, spavanje... a tek je 32. tjedan! S prvim ovo sve nisam ni osjetila. U ponedjeljak idem na uzv, pa ćemo vidjet kolika je bebica user posted image

Vaše sve bebice, vidim već velike, teške, spremne za van user posted image

Cure, pišemo se, ujutro idem u Petrovu na ono 2.vađenje krvi, tipizacija ili tako nešto.

Laku noć user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 418
19.9.2013 9:44:19   
ganja
Jutro, okruglaste, sa riječkog KBC-a!!!

Prvi trud u 2 ujutro, rodila u 5,30 momčinu od 4kg i 52cm! Ništa od poroda u vodi jer sam bila već 9 prstiju otworena dok se dr pojawio user posted image
user posted image
No, dobro, swe prošlo vrlo brzo i staloženo, a iskustwo poroda u wodi ostawljam za sljedeći žiwot! !
user posted image user posted image user posted image

Puse svima i sretno!!

Ribicatt ja sam privremeno na 4 katu jer gore gužwa, jawim u kojoj sam sobi kad se popnem ;-)

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 419
19.9.2013 9:50:41   
ljeto
Isuse dragi, vas dvi ste stvarno nevjerojatne...pa od srca cestitam ganja, eto jos jedne jesenske bebice,covik ipouser posted image .

Neka je sve proslo kako treba, bravo bravo bravouser posted image user posted image user posted image !

Cure blago vam se...pozdrav

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 420
19.9.2013 10:09:13   
ljeto
Sina, sto se tice mog prvog poroda i epiduralne mogu samo reci da je nije bilo,nza!am kako bi uspjela do kraja. Mene su dosta izmucili u bolnici,jer su me ostavili cijeli dan u predradaonu,posto mi je pukla voda,cekajuci da moji trudovi krenu,medutim ni nakon gela,ja i dalje u cementu! Tako su me ostavili cijeli dan bez vode i hrane,lezeci tamo ko nekakva stvar,pa kad sam usla u boks,vec sam psihicki bila gotova. Ipak sam od ujutro u 6 do navecer u 6 ostala i samo sala zene i razne porode.

Uglavnom u 6 su me stavili na drip i poceli trudovi, a sta da kazem...samo sam vikala da mi daju epiduralnu jer vise ne mogu. Kad oko 8 dosla anasteziologica i stvarno ja je dobijem. Rekla sam sam Bog mi je pomogao...Trudovi neosjetni,samo sto ne osjecas donji dio tijela,pa je mala nelagoda,ali nista prema svim sokovima prije. U 11 sati su me skinuli sa epiduralne da ponovno osjetim svoje trudove radi izgona. Medutim ti trudovi nakon toga su nista,ali ja sva iznemogla nisam imala force za tiskat. U svakom slucaju rodila sam tek u 1 i 45,dok mi je babica dva tri puta sjedala na drob.

Eto sve je zavrsilo dobro i fala Bogu na tome.

Mogu samo reci da me epiduralna spasila i dosla kad mi je bilo najteze...ja sam za!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 421
19.9.2013 10:45:53   
andrea0904
jao...kako je krenulo:-)

Čestitke ganja na pravoj momčini, super da je sve prošlo brzo i bez komplikacija....mogu jedino zaželjeti da i nama ostalima bude takouser posted image
Čestitke još jednom i mazite se i pazite:-)

(Odgovor članu ljeto)
Neposredna veza do poruke: 422
19.9.2013 13:21:37   
komarac1
Juhuuu! Jos jedan ljetno jesenski decko je stigao! user posted image cestitke Ganja! Veliki i dobar decko, nije puno mucio mamicu! Bravo!

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 423
19.9.2013 14:12:59   
sina
jao,jao,stvarno je krenulo!!

ganja,ČESTITAM,stvarno je pravi komad!!

što se epi tiče,svakako ću ju tražiti. tnx,curke

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 424
19.9.2013 15:20:11   
sina
ivana 1112,što se tiče toga da ti je dosta trudnoće,to te potpuno kužim. meni je bilo prije 2 tjedna tako,pucala sam po šavovima doslovce. sada mi je nekako o.k,uopće nemam više tu težinu,ne bole me kosti toliko,lakše nađem položaj,samo to što sada moram jako pazit,pa ne smijem dizati K,puno bit na nogama itd mi ide jako na živce,a ja bih baš svašta nešta radila.
hoću ti reći,možda i tebe prođe ta kriza. kako ti je bilo u 1.user posted image ?

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!