Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 11:27:25
|
|
|
|
sretnaz
|
ovo sa rođendanom od Em baš me nasmijalo. Nekako mi je bilo čudno da čestitate jer mi se činilo da nije samo 3 dana mlađa od N. Andy, ČESTITAM!!! Oćete moći šutjeti to božića? Srećom nemam problem sa hranom i svekrvom. Prije par godina dobila je dijabetes i jako se prestrašila i promjenila je prehranu doslovno preko noći, tako da jede uglavnom kuhano, bez masnoća, tj jako malo, ne jede naravno šećer, ali ni bijelo brašno, bijelu rižu, minimalno soli itd. Kupuje nbata, quinou... a prije nije ni znala za tako nešto. Jedino sam primjetila kad sam bila na Rabu tamo neke tetke od mm su se čudile za sol, pa da ne dajem juhicu od teletine, pa zašto ne kekse petit beurre itd... a i neke moje tetke su se čudile dok sam samo dojila zašto ne dajem vodu i čaj, pa sigurno je žedan. Srećom svi su dovoljnio daleko da nema previše pametovanja i rasprava. Ivana, nadam se da je ispit dobro prošao, i Luka neka što prije ozdravi. Bella, osjećala bih se patuljasto u tvojoj obitelji... ja sam 162, a mm 170 (na zadnjem sistematskom su mu rekli 169 )
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 11:29:47
|
|
|
|
sretnaz
|
uvijek nešto zaboravim N se nekako promjenio. Ne znam da li radi strke oko rođendana ili je takva faza, ali samo mene se drži i hoda za mnom, diže ruke da ga nosim i sl. Nije se nikad volio nositi i uvijek se vrpoljio pa je uglavnom bio na podu. A sad, samo ide kod mene.... jedva uspijem napraviti nešto.
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 12:05:32
|
|
|
|
sretnaz
|
Bilo je govora o keksima za bebe... na portalu moja papica ima nekih recepata za slatko
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 12:51:50
|
|
|
|
andydea
|
I ja sam mala patuljcica..160cm i mm 172cm..haha Di nemre biti visok i da hoce..hehe Sretna i moj Di je slican ko i N u nekim situacijama..s tim da je poceo i sa jelom zajeb. Cica ..cica..i cica..jedva mu uguram nesto kruto.Kad treba jesti on mi za stolom navlaci majcu i trazi ciku.. Po noci spava tako tako..sad me opet budi jedno dva puta i sisa..uf..ali ok navila sam od prije.. Igra se i zaigra uglavnom sam..ali cim vidi mene onda moram i ja s njim ! Ovih dana sam dosta umorna i boli me dole..pa idem i ranije spavati..pisem kad stignem..uglavnom sa mob.i u krevetu..pusa
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 13:06:18
|
|
|
|
keyt
|
Andy, čestitke od srca za Sad se dobro čuvaj i smanji tempo El jučer plakala u jaslicama , ali danas puuuno manje i kad sam došla po nju bila je nasmijana . Ma bit će to sve dobro...
|
|
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 20:27:40
|
|
|
|
Sunshine28
|
ivana svaka cast za ispit! super da nisi odustala od faksa pored L i trudnoce! ja ne mogu zamisliti da sada pored Em moram uciti! uhvati me jeza na samu pomisao od spremanja ispita mi smo po visini negdje oko prosjeka, ja 165, a mm 180, tak da ce em biti jedna prekrasna princeza prosjecnog rasta pripreme za rockas u tijeku, kupljene sve namirnice za rucak sa djedovima i bakama, kao i za tortu - odlucila sam - bit ce od tamne čokolade i sira - danas smo kupili i ljuljačku, sutra cemo ju na vecer montirati, a kada Em zaspi tata ce puhati balone, a mama praviti tortu! bas sam uzbuđena! keyt bit ce El na kraju ok u jesalicima, treba samo vremena, drzimo fige! andy odmaraj i uzivaj! drago mi je da ste toliko sretni...i tajite do Bozica, da vam se nitko sa ruznim konmetarima ne mjesa u srecu (to prije sveg amislim na sveki i sogi za koje si vec rekla da nece biti sretne)...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 20:57:19
|
|
|
|
bella 1
|
bome ivana svaka čast , također se ne mogu zamisliti uz L da još učim! sunny obavezno slike s roćkasa da vidimo tortu i slavljenicu sretanz mislim da je normalno to da se ''kelje'' za nas, i L je počeo, najviše kad nam netko dolazi na vrata inače je trčao na vrata, sad je nekako oprezan i stalno kao da se srami . andy usporit tempo , kad imaš pregled? kod nas ništa novo, trčanje po kući za njim stalno, isčupao je žicu od telefona iz zida, jako je brz, onda pokušava tv srušit, danas sam mu ''objašnjavala'' zašto je opasno dirat tv, ali on u oči gleda smije se i rukicom na tv, ja ponavljam NE, on opet, pa sam ga u kimbać stavila (to ne voli osim kad je umoran pa se odmah skljoka i spava), počeo je plakat i viče NE-NE....znači kuži on malac jedan zloćesti, mislim da je kazna upalila jer nakon 5 min sam ga pustila i nije išao na tv . Kaj mislite jer prerano za kazne kod njih?
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 23:05:33
|
|
|
|
Sunshine28
|
to oko kazni i ja dvojim, ali i ja vidim efekt "kazne", Em ide u vrtić kada pocnje vaditi stvari sa police/stalka za prematanje i njene svakodnevne potrepsine...kostantano se ljepila za njega i bacala stvari, cipele, rucnik, pidzamu, kremice....i ne mogu joj nikako objasniti, NE uopce ne pali, zato sada cim baci prvu stvar ljepo ju mirno uzmem i u vrtić...mislim da funkcionira, sad kada se i priblizi polici barem prvo pogleda uokolo jer ju netko gleda, ako skuzi da ju gledam samo produzi, a ako ne primjetimo pocne polako vaditi stvar po stvar i kada ju skuzim odmah zbrise.. milslim da treba malo-po malo raditi ovakve stvari....nisu oni vise tako mali, kuze sve...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 10.9.2013 23:09:19
|
|
|
|
tenkic
|
bebe do 3 godine ne kuže koncept kazne...to sam negdje pročitala..oni su mali istraživači i sve ih jako zanima i zato stalno prčkaju tamo gdje ne smiju i istražuju koje su im granice andy, čestitam još jednom...ma dobro ste vi to "gađali" Bo se prilijepila za mene ko čičak...i kad smo bili na godišnjem i sad kad sam opet počela raditi...za poludit...a opet, super osjećaj da te netko toliko treba i voli Opet smo na cipelicama, surfamo po web shopovima u potrazi za jesenskim cipelicama da ne idemo u parkić u papućicama...danas su nam izmjerili nogicu...nogica je 19 i trebamo cipelice br 20...a mi se čudimo zašto Bo zadnjih par dana non-stop skida svoje papučice koje su br 18...u Valeku su opustošili cipelice s našim brojem, valjda zbog početka vrtića i lošeg vremena pa smo odlučili probati u web shopu Froddo naći nešto iz lanjske kolekcije na sniženju
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 11.9.2013 13:47:53
|
|
|
|
sretnaz
|
Danas sam N dala bjelanjak. Otvarao je usta i s guštom pojeo, ali je osip dobio skoro odmah. Prvo lice, oko usta, pa trbuh i onda još i leđa, i malo po ramenima. Prvi put da je reagirao na neku hranu. Zvala sam doktoricu i kažu da neka pričekam da se tijelo očisti i da ond aprobam opet, da to može biti i tjestenina s jajem. I kad dođemo na sistematski ispričam reakcije. Vidjet ćemo. Bilo mi ga je žao jer se svrbio, a teško je i zaspao. Andy, za razliku od Di, N želi jesti krutu hranu i o tome sam pisla na grupi. Sad dio obroka jede sam, nešto žlicom, a nešto rukom. Hrane ima svugdje Tako da mu pokušavam pripremiti komadiće jer njih lakše uhvati prstima. I meni se čini da je postao sramežljiviji i bude na distanci kad netko dođe. Čak se malo makne i od usisavača. Prije bi se lijepio na njega. Keyt, nadam se da će suza biti sve manje i da će period prilagodbe brzo proći. N je doma često samo u čarapama. Inače i mi moramo kupiti papučice. A izgleda da ima i dosta veliku nogicu za svoju visinu. Kupili smo mu cipele 20.
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 11.9.2013 14:17:13
|
|
|
|
sretnaz
|
eh da, Sunshine ima ticker pa se vidi da Em još nema rođendan
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 11.9.2013 16:37:34
|
|
|
|
andydea
|
Hvala svima na ljepim željama Ivana eto vidiš kako se sve može,bravo za ispite Bella mislim da si me ti pitala-idem na pregled tek 16.10. jer je tek tada slobodni termin..grrr Ako sam dobro računala trudna sam 5+4dana ...termin 9.5 po mom Osjećam da je curica,ne znam zašto...evo odmah da znate i da dobila sam mail iz redakcije Trudna i lijepa i poslala priču na njihov upit ...o sadašnjim simptomima nove trudnoće ..eto opet aktivna Sretna ajoj..pa kak se osipao Ma ja ne znam u kojoj je Di fazi..jedva jede,mislim pojede..ali je jako plačljiv i sisa nom stop... Suny sutra je Em ročkas zar ne? ...ma šalim se..i mom tati je sutra rođendan,obečajem da više neću zaboraviti... pišemo se
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 11.9.2013 16:47:57
|
|
|
|
tenkic
|
Evo i nas sa godišnjeg remonta iliti sistematskog: 9kila 76cm visine 3,5 zuba glava 46 (al nosimo šeširić 51 već tri mjeseca) Ima neku malu upalu slušnog kanala pa ćemo morati kapati uheko (stalno je trzala glavom i sistematski nam je baš dobro uletio da provjerimo o čemu se radi) i moramo joj mazati hormonskom kremicom rodnicu da se skine opnica tj da se to bezbolno otvori (veli doktorica da se to da ili riješiti bezbolno kremom ili bolno ručnim zahvatom doktora na pregledu...) Možemo jesti što god želi, zadnja dva dana je tamanila crni rižoto od sipe Naručila sam cipelice u Froddo web shopu i to na rezervaciju pa će mi ih poslati u odabrani dućan (na britancu), dobijemo sms kad stignu, odemo, isprobamo i odaberemo koji od tri modela koji sam naručila bude nam se činio najbolji za nju, bez obaveze kupnje! Andy, ja mislim da je sad red za blizance ... si mjerila betu?
< Poruku je uredio tenkic -- 11.9.2013 16:49:32 >
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 11.9.2013 21:51:37
|
|
|
|
Jana1208
|
Večer cure... Evo i nas konačno...dani mi doslovce lete otkad radim, pa nikako da se uspijem prijaviti.... Sretan rođendan Nikola ( s malim zakašnjenjem... )... Andy draga, čestitke od od nas troje...savršenu trudnoću ti želim... Mi po cijele dane trčimo kud god stignemo, a najdraže joj je kad idemo u šoping po namirnice hodati po dućanu i slagati robu po policama... ...ili gurati tuđa kolica... Inače je super, spava ponekad cijelu noć, ponekad se probudi jedanput, ali definitivno puno bolje nego prije...i još uvijek u svojoj sobi... Andy, soba još nije gotova, zapravo smo sad malo stali s njom...kupili smo naljepnice za zid i svašta nešto, ali nikako da to dođe na red... L obožava tu sobu i stalno se dere pred vratima da joj otvorimo, a pošto je unutra "sigurna zona" (samo tepih, krevetić ,jastuci, šator za igru i igračke) ostavimo ju samu unutra i lijepo se zaigra, najčešće prenoseći stvari s hrpe na hrpu.... Cipelice još nismo kupili, još su nam dobre one prve...ali je dobila frodo papučice za doma i gumene čizmice za tackanje po mlakama vode... Suny, ne brini oko odlaska na posao, super će se oni snaći...mm se nekako puno lakše snalazi s njom nego ja kad sam sama...kad je samnom onda većinom cendra i slini po meni...a s njim kad bude se lijepo igra sastrane... Uglavnom, on uspije svaki dan spremit ručak koji me dočeka kad dođem s posla i još neke stvari usput, i to mi je super...a i L je uvijek zabavno.... Sretna, nadam se da će osip brzo proći i da se neće ponovit... Bella za Lo, stvarno je veliki dečko... Moja L je dosta sitna i onda najčešće kad ordinira po dućanima ljude govore: vidi je kak je mala, a već hoda... Što se tiče kazni, nama je pedica rekla da nema smisla njima objašnjavat, jer još ne razumiju, nego jednostavno im prebacit pažnju na nešto drugo kad rade nešto što nebi smjeli....mislim da je Keyt napisala da tako radi... Odoh sad na spavanac, leđa me ubijaju ovih dana...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 9:09:20
|
|
|
|
bella 1
|
SRETAN ROĆKAS EMA (sad za istać )
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 9:51:08
|
|
|
|
sretnaz
|
Draga Em sretan tzi tvoj PRVI rođendan!!!
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 9:59:08
|
|
|
|
LorVer
|
. Sretan rođendan maloj princezi Em
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 15:13:45
|
|
|
|
andydea
|
Ema sretan ti prvi i najljepsi rodjendan...pusa velika <3
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 16:35:49
|
|
|
|
ivana1112
|
Ema sretan rođendan!! Sad možemo preći na temu Djeca Evo da i mi napišemo kratak izvještaj Pricala sam da mi je L nešto bio bolestan, izgleda da je bila viroza, sad smo već 2 dana išli na inhalacije ventolinom kod ped., dobili kapi za nos, i sad se liječimo. Sistematski nas je nraučila krajem mjeseca, sa 15mj Jana, blago tebi, konačno La lijepo spava Mis e i dalje budimo 2,3 puta, sad tijekom bolesti i češće Što se tiče kazne, vidim da su svi kllinci svojeglavi i čine ono što i naume. Kod nas NE još relativno funkcionira, Zapravo kažiprst u zraku je veća prijetnja od samog NE Al zato kod hranjenja opet imamo problem, sad je počeo sam si dizati želudac, gurat si prste u usta, i to mu je očito jako fora jer se smije na to, a kad nešto neće, samo pljuje van iz usta. Tako je neki dan to radio kad je jeo čokolino,za "kaznu" sam ga stavila u krevetić, plakao je 10 minuta, uzela sam ga, stavila ga opet u hranilicu i onda je pojeo bez problema. Eto, kazna očito funkcionira
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 20:43:46
|
|
|
|
bella 1
|
za Bo i dimenzije ...prava cura andy jesi razmišljala da odeš privatno na 1. pregled, samo da potvrdi da je sve ok, ja sudim po sebi, bila bi nestrpljiva znači ipak se ''kažnjavaju'' klinci, vidim da je kod svih slično, tenkić i ja sam mislila samo mu pažnju skrenut ali on je neumoljiv kaj se nekih stvari tiče i ne zaboravlja, vraća se npr na žicu konstantno, ali na 5 min u kimbaću i odustane...nekaj moram primjenit, danas npr u parku zapeo za tricikl jedne curice, i ajde mama od curice je dozvolila da se igra, ali morali su doma i on za njima i plače vriska, uzmem ga i na ljulju, tobogan, on kad god ga pustim pončne trčat za njima i plač... dok mu nisu otišle iz videokruga...doduše bio je pred spavanje možda je i umor bio u igri... ivana nadam se da će viroza brzo proći, baš su jadni kad su tak šmrcavi i nikakvi... jana za Ladu i izgleda da joj niš s tatom se fali Lorver pa gdje si nam ti? jeste se vratili doma? kad se selimo na djecu?
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 22:07:25
|
|
|
|
tenkic
|
Em sretan rodjendan!!! Bo mi nesto smrcka i kise,sumnjamo da joj smeta prevelika kolicina alergena u zraku
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 22:45:25
|
|
|
|
Jana1208
|
Sretan rođendan Em.... Sad smo službeno spremni za temu dijete... I nama je danas nosić procurio i malo kišemo...vjerojatno prehlada...zahladilo je pa bude sad toga opet više... Svim bubancima brzo ozdravljenje...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 12.9.2013 23:47:15
|
|
|
|
andydea
|
Vecer drage moje..evo sutra selimo na djecu..hehe..ipak je sutra petak 13..haha Tenkic nisam vadila betu ni necu se sa time zamarati..test je u sek.pokazao veliki debeli plus i to je to <3 Bravo za malu Bo i njezin sistemacki... Bella ne idem privatno..iskreno ovaj put cu cekati do prvog pregleda jer ne zelim opet onu sitaciju ne vidi se jos plod ili ne znam kaj..dok sam ja dobro a fala bogu jesam za sada i sve je ok. Suny nadam se da je rockas bio bajkovit i caroban...kako je Em podnjela ? Jana i ja se bojim tih prehlada ...joj za sad smo ok.. Ivana zao mi je kaj se mucite sa spavanjem i prehladama..drzim fige da sto prije prodje.. LorVer javi nam se malo..falis Moj je vec dva tjedna skoro samo na sisi..ne znam kaj mu je.jedva nesto pojede..samo trazi i gleda mi u majcu.. Kaj se tice kazni ..mi kazemo ne i on je stvarno poslusan...daljenski i mobitel kad uzme odmah nam donese i mi mu kazemo hvala..stvarno nemamo problema sa nicim. Puno toga vec razumije i pokazuje sa prsticem i komunicira ko veliki..Velika je maza i emotivac. Znaci sutra selimo na djecu..puse
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 13.9.2013 9:41:41
|
|
|
|
andydea
|
Otvorila sam temu pod dijeca...nađite nas - ajme ovo je moj zadnji post ovdje...pa-pa
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 13.9.2013 12:25:56
|
|
|
|
Sunshine28
|
hvala na cestitkam! evo jos cu samo ovdje podnjeti rodjendanski izvjestaj pa odoh na "bebe" jucer nam je bio super dan, da vam mogu staviti video da pogledate to bi jedno moglo docarati koliko je Em bila sretna kada se probudila rpvo smo ju stavili u nas krevet i dali joj da se igra sa plisnim cijetom u kalicu s kojim se uvijek igra samo u spavacoj, ali smo u njega rpvi put stavili baterije i upalili ga da svira i plese, odusevila se i zaplesala, pljeskala onda smo sisli dolje i prvo sok: svuda na plafanu baloni i ljuljacka (montirali smo ju na plafon iznad njene strunjace za igru i okitili balonima)! odmah smijeh i ljuljanje u pidzami, pljeskanje, ma bila je toliko sretna i uzbuđena da smo ju jedva drzali mirnom da joj promijenimo pelene i damo jesti onda su nam dosli bake i djedovi na rucak pa opet s njima cika i igra...pa torta, pirenje svijećice, sve ju je odusevilo e, jedno sam ja bila tuzna zbog torte, kada sam ju krenila rezati pocela se sva mrviti...nisam dobro shvatila recept, pisalo je "ohladiti" i ja sam ju preko noci ostavila u frizderu, a zapravo je trebala samo stajati izvan pecnice par sati jer je od sira....sir se stvrdnio, a podloga od keksa okamenila... svi su jeli i kazu bila je fina, a sta ce drugo reci....bas mi je zao...a tak sam se potrudila da napravim tortu koju ce ona moci jesti, a ne neku standardnu... nema veze, na kraju je i Em malo jela tog sira od torte, dovoljno da se umusa za rodjendasku fotku slavlje nastavljamo u nedjelju, kod tate u dvorani sa svim ostalim gostima, za tu joj je priliku baku narucila tortu pa racunam da ce ta biti ziher jestivija od moje tenkic, bella pravo za mjere! dobri su mi i Bo i Lo! prava djeca! bome vise stvarno nemamo bebace!
|
-
Dr Abdull u 18:33
na temi Buy Adiplex,Nembutal,Diazepam,Xanax, XTC,Methamphetamine,Valium,Oxynorm,Oxycodone,Oxycontin,Ritalin,
Beba
-
-
Anketa
Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!