ivana1112
|
DD! :) Evo da se i mi konačno javimo :) Tata nam je otišao na ribolov na tjedan dana, pa smo sad preselili kod mojih Andy za emisiju, jedva čekamo da vas vidimo, a i za dm-ovu emisiju bi trebali bit uskoro, zar ne? Vidim kod vas nema problema sa spavanjem, a ja ne znam što se kod nas događa L mi se zna po noći buditi i 2,3,4 puta, plačući u snu, nekad samo viče mama, i kad ga primim onda je mir, a nekad počne vrištati, plakati, i ne da se smiriti, gura se, neće u ruke, ništa..i tako već tjednima Nego, mi smo jučer imali 14mj, i već sad hodamo sami do dućana, bez kolica,a iz parka gura biciklić, brm, brm. I sve je brm, brm, samo da ima kotače. Neki dan se čak pravio da mu je njegov prstić brm brm, pa se tako vukao po stanu Jako puno pričamo, od onog mama, tata, baka, znamo i kako se glasa pas, mačka, patka i konj,i to sve zna prepoznati u slikovnici A i obožava vani trčati za ptičicama A i da se pohvalim, potvrdili su mi konačno, u 29.tjednu, i ima 1400g, a u prosjeku imaju oko 1kg Izgleda da će biti velika curica L mi spava, pa idem nešto pojesti, čitam vas kasnije :)