keyt
|
DJ cure, Jana, za Ladu, vidiš da je sve super kad mama počne raditi, ma mudre su to male glavice. Si skužila kako se ludo zaželiš djeteta nakon 8 sati izbivanja i kako ti je onda posebno lijepo s njim? A za cca 2 tjedna vidjet ćeš da neće više tako brzo trčati na cicu kao sada. Hoće i dalje, ali s manje neukrotivog žara Žao mi je zbog osipa i baš sam iznenađena da se nuspojava na cjepivo može pojaviti i nakon 2 tjedna No, proći će... A evo i našeg izvještaja, teška 8700, duga 76 cm, dakle nije se utrostručila, dapače, jer ima 13 mjeseci (rodila se s 3 kg). I ja sam kao i Andy malo iznenađena, odnosno, očekivala sam sigurnih 9 kila i kusur. Ali dobro, nije daleko. Najbitnije je da je dr. zadovoljna i rekla je da jako lijepo i zdravo izgleda te da mjere ne treba shvaćati bukvalno. A ja se s njom slažem jer El je stvarno izgledom "taman", ma prava mamina balerinica. Prema svim tablicama po visini je u prosjeku, a po težini malo ispod prosjeka, ali debelo u granicama normale. Usput sam Andy pogledala i za Di-ja i on je pravi školski primjer, točno na crti prosjeka, a i na slikama izgleda baš taman. Tako da mi doista tvoj pedijatar nije jasan kada traži da ga kaloričnije hraniš. To mene ne traži moja dr., a možda bi i mogla s obzirom da je malo ispod prosjeka. Dapače, rekla je neka je nastavim hraniti zdravo i ne preteško i da do daljnjega izbjegavam rafinirane šećere, što i namjeravam, jer da baš zbog dodanih šećera djeca često bespotrebno imaju iznadprosječnu kilažu. Zato Andy, samo možeš biti zadovoljna A što se tiče cijepljenja (cijepe ih u rukicu-rame), sve je prošlo ok., osim što je El čuo cijeli dom zdravlja Prvo je ušla smrknuta kod sestre, mjerenje je prošlo uz blago negodovanje, onda se naljutila na dr. kad joj je špatulu stavila u usta i počela je revačina. Pametna dr. kaže ajmo odmah cijepiti prije nego se smiri da je ne izazovemo opet i onda vrhunac urlika kada je primila pikicu. Nakon toga još malo krokodilskih suza koje su utihnule čim smo izašli vani. Ostatak dana, noć i jutro sve 5
|