ivana1112
|
Bella, mislim da nema razloga da ne ponudiš, ako već smije i svježi sir, i vrhnje i jogurt u toj dobi, zašto ne bi acidofil? Ja više ne obraćam pažnju na to što smije, što ne. Tvoj Lo će još malo godinu dana i onda će kao smijeti sve,a mjesec dana prije ne? ma sam ti daj djetetu ak mu paše Pitala si me kak trudnoća, pa zapravo ok, dosta sam umorna, odnosno prvo je mene i mm poharala ta viroza, pa sad L već 3 dana..dosta iscrpljujuće. Al imam toliko briga oko L, da "zaboravim" da sam trudna i nekako mi brže prolaze tjedni, evo sad sam već 17.tjedan! Jučer sam rekla kako je L bolje, e pa urekla sam se. Danas više nije. Od jutra opet ima proljev, i to već 7 stolica do sad, nemam više šta mu obući, sve mu procuri na odjeću. Izgleda da čak ni Nan mu više ne smijem davati,a dala sam mu samo po noći jer se probudio za hranjenje, al čini se da ni to ne smijem. Samo riža, riža, riža! Andy, ne brini, pa dijete je konačno aktivno, više je budniji i to je normalno! Ako znaš da dobro jede, i da se u prehrani ništa značajno nije dogodilo, nemaš brige