Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 1.6.2013 23:19:38
|
|
|
|
tenkic
|
Stavila sam friške fotke....vidljive su i "bijele" cipelice koje namjeravamo nositi dok se ne raspadnu ili ih ne prerastemo- Bambi, rabljene (od kume), sa ful mekim đonom, bez ortopedskog uloška a bebi se u njima ne skliže i super su za učenje hodanja i prohodavanje Plave sandale su samo pokazne, za vožnju u kolicima, one su iz Deichmana i znam da ne zadovoljavaju kriterije koje trebaju imati prve cipelice za bebe, ali trebalo nam je nešto u čemu se neće klizati...otkad smo dobili ove bijele cipelice, plave sandale stoje u ormaru :)
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 2.6.2013 11:06:44
|
|
|
|
bella 1
|
dan kod nas bolje, još malo curka nos, ali super spava i jede , ne kuri to je bitno... andy svaka čast cure...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 2.6.2013 17:48:22
|
|
|
|
tenkic
|
Pa okupilo vas se dosta! Bravo! Di se prepozna iz daleka na grupnoj fotki
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 2.6.2013 20:03:20
|
|
|
|
andydea
|
većer Evo da se javim malo Mi imamo velikih novosti - ide nam konačno prvi zubić Mala oštrica maminu ciku gricka Di hoda uz moje ruke i samo kaj se ne pusti , uz guralicu ide super i obilazi cijeli stan Hvala vam na podršci, jako sam sretna i ponosna što sam uspjela u svemu...planiram nekakvi posao ali o tome nebi još pričala...uglavnom radila bi doma. Nisam vas zaboravila,mislila sam na sve vas taj dan, i želim da znate da ste sve za mene posebne na svoj način i bez obzira kako su vaše bebe hranjene ili se hrane ili doje...ja sam uz vas i puno vas volim...Vi ste moje prijateljice i uvijek čete to biti I sad stvarno,ali stvarno vas želim sve upoznati... Bella molim te javi kad ti paše i evo me prek tebi
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 0:03:23
|
|
|
|
anne
|
Večer mamice. Ja bila ovaj vikend da eko predavanjima. Muž je čuvao djecu i svi su preživjeli. Baš mi je pasalo malo se odvojiti i biti s ekipicom. Stavila sam fotke s Petrinog rođendana. Zbilja nam se nitko od vas Ljetnih mama neće pridružiti sjedeću subotu?
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 0:29:46
|
|
|
|
sretnaz
|
Eto i mene. Pojavilo se sunce pa smo više vani. Vikend je bio poluradni, ali ništa pretjerano, (radovi vezani uz kuću) tako da smo svi odmorni i dobre volje. Jedino ove promjene vremena nisu dobre. MM se žali da ima osjećaj da ga hvata prehlada, mene nešto grlo grebucka, a i N je nešto kihanuo par puta. Samo se nadam da se nećemo pridružiti bolesnima. Tenkic, sad sam se sjetila da mi je sestra pričala da se njenoj curici Hipp nije svidio, ali Bebivita je. Ah, tko će se svega sjetiti. A jedna prijateljica mi je spomenula da joj je dijete voljelo Babylove. Treba probati pa vidjeti. Već više puta smo vidjeli da su bebe različite. Andydea Baš ste zgodni na fotkama. Eto, dočekali ste i prvi zub! N sad ima dolje obje jedinice i provirila je i gornja jedinica lijevo, a prema njegovom ponašanju i slinjenju čini mi se da će danas, sutra izaći i jedinica desno. Anne, za dobrog muža i tatu. Trebaš još koji put to ponoviti. Malo odmora od kuće i djece dobro dođe. Malo mi je dalekko doći u subotu. Nije stvar u udaljenosti jer ionako često idemo nekamo, ali imamo drugih planova. Možda nekom drugom prilikom.
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 11:04:12
|
|
|
|
andydea
|
Anne ja ne vidim tvoj album Tenkić tvoj vidim, Bo baš uživa, joj i mi jedva čekamo
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 13:23:39
|
|
|
|
ivana1112
|
Dobar dan! Konačno da vam se javimo, strašno ste mi falile, nemam opet internet pa vam se ne mogu javit, osim kad ovako dođem kod nekoga, morat ću postrojiti malo ove u T-comu! Andy za sve, za mame&bebe, za javno dojenje Ti i Di ste postali poznati! Nadam se da se vidimo ova tjedan? Kavica? Mi smo preživjeli ovaj vikend crijevnu virozu, ja i mm, L nije obolio, HB! Čak sam na hitnoj bila, tak da ljudi pazite se, hara viroza u širokom luku! Kod nas nema puno novosti, brojimo zadnji mjesec do ročkasa! Jako puno ponavljamo, govorimo mama s razumijevanjem i jasnim značenjem plešemo, plješćemo, samo što ne prohodamo i to je to Izbacili smo jutarnju bočicu, i ubacili čokolino na žlicu, al svejedno popije jos 120ml mlijeka 2 sata poslije čokolina, prije spavanja. Imamo ručak, po potrebi opet 120ml mlijeka ako je prošlo više od sat i pol od ručka, popoden žitarice+ voće, i navečer 2xbočica od 120ml, i po noći 1x 120ml. Mi imamo manje porcije mlijeka, ali češće. Još uvijek miksamo hranu, iako je spreman jesti ju onako krutu bez miksanja, ali to odgađam, jer se bojim da će mi onda puno manje pojesti Kad vi planirate prestati miksati?
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 14:33:01
|
|
|
|
Sunshine28
|
andy bravo Di se stvarno da prepoznati i iz daleka...kontam da vas vidim u gradu da bi vas prepoznala za 100 metara, isto vrijedi i za druge cure, bas sam neki dan razmisljala koliko smo bliske a nismo se vidjele u zivo (osim sa Ines)...sta cu, mi se htjeli doci na ovo druzenje, ali ne mozemo, cijeli vikend pun rodjendana sa kojih ne smijemo izostati anne cestitam na bjegu i na tati koji se dokazao (ni ja ne vidim tvoj vilinski album ) tenkic ja obozavam biti na moru kada je malo hladnjukavo, tak da kontam kako bi uzivala sada...ali sta cu, kada mi u nasoj kuci nemamo grijanje...bas u danas otisli dolje sveki sa necakom mm...mogle smo i mi ici, ali ne usudim se...uh! da se barem ta struja moze rjesiti...ja sam planirala cijelo ljeto biti na moru sa Em, a sada.... ivana i ja razmisljam da prestanem miksati, ali ne vjerujem da cu tako skoro...kada mame mogu dojiti bebe skoro do dvije godine mogu i ja miksati Em se gusi od vecih komadica, onda se nazivcira i nece jesti, to mi ne treba...a i ona je jos mala, nema ni 9 mjeseci...necu ju forsirati, ja sam sretna jer hoce jesti sve, to sto je miksano nema veze...dam joj nekada u rukuciu da gricka koricu kruha, mrkvu, komad kruske... mislim, u jednom trenutku ce prijeci na grublju hranu, to ce doci samo od sebe....Em nece ici u jaslice pa ne moram birnuti...
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 3.6.2013 14:36:57 >
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 14:54:37
|
|
|
|
bella 1
|
dan evo prehlada kao da prolazi, ona završna faza iskašljavanja, ne da blizu nosa niti da ga obrišem kad mu curi, jadan već je istraumatiziran stalno mu ili prskamo nekaj u nos ili usisavamo, čak se bočice uplašio kad je išao jesti , bogec mislio je da će u nos dobiti , sunny kupila sam danas Dr. Theiss mast, namazala sam ga, fino miriši baš oštopljavajuće , jel trebam pričekati da se upije? Koliko često da ga mažem? Kupila sam i digitalni toplomjer jer se bojim s ovim živinim , L se koprca bojim se da ga ne ozljedim, ovaj digitalni isto ide u guzu i za 10 sec pokaže temp... Cure ja nažalost ne mogu se naći, mm ima roćkas, i moj tata ovaj vikend , ali Andy javim ti se za po kvartu svakako, čim se oporavimo i udostojim se prijeći cestu Ivana ja isto dalje miksam, iako on žvače i kekse i kruh, tipa rižu ne miksam već meso ili povrće pa ubacim u rižu ili proso, na kraju je polu miksano Anne ni ja slike ne vidim Imamo nove Cicibanke Poluzatvorene, na prstima i peti, sive...teta u dućanu nam je rekla da će trajati nekih 2 mj, nosimo br 20 , deda nas je počastio 1. cipelicama, lijepo stoji u njima za napredak kod Di , popularan naš Di Tenkić slike su mrak, uživajte , mi idemo krajem 6. mj, jedva čekam...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 16:30:45
|
|
|
|
Sunshine28
|
bella dr. Theiss mast mu utrljas na području između dvije bradavice, kruznim pokretima, ne moras cekati da upije...ja sam za vrijeme jake zacepljenosti mazala jutro i navecer, a pred kraj samo navecer poslje kupanja...tako su nas uputili u ljekrani... cak sam i ja sebe malo mazala jednom i osjetila kako stvarno prodises
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 16:31:48
|
|
|
|
Sunshine28
|
i mi smo stavili nove fotkice! imamo i par sa malim RR prijateljima u igri
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 16:55:47
|
|
|
|
tenkic
|
znaci jos jedino bo nema zubice o ljetnih beba....ali zato ona i bez zuba papa koricu kruha, keksice,jabuku sisa,kruskicu,paradajz,papirice....ma tu na moru i stvarno fino papa,a kad dodjemo u zg strajka... danas nij sisala ni ujutro ni popodne. dobila je dorucak (pahuljice zob i suhe sljive sa ad mlijekom) i za rucak miksane tikvice sa zgancima i oslicem i keksic za desert i tata ju je za 15 min upavao bez cicanja, to mu je osobni rekord kad ju ja uspavljujem ona ocekuje cicanje.... sunny, koliko god da je vrijeme lijepo i po danu bude toplo mi tu i tamo ujutro i navecer malo dogrijemi klimom i kaloriferom u kupaoni kad tusirami bo,ak da bez struje s alom bebom na moru bas i ne bi islo. a mm je donio i tepih da nam ne puza po hladnim plocicama....
< Poruku je uredio tenkic -- 3.6.2013 17:03:27 >
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 17:02:05
|
|
|
|
andydea
|
Suny ma ako treba dođem ja nekako i do Osijeka ..nisam nikada bila,pa nagovaram mm. Ne znam koliko nam treba do tamo Bella drago mi je da je L bolje I mi idemo 20.6 na more...stavila sam popis na temu ljetovanje sa bebom pa pogledajte ..joj jedva čekam. Ne prestaje mi se puniti mail.poruke, Di je tražen
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 17:04:42
|
|
|
|
andydea
|
Joj Ivana ja ću svom miksati dok ne skuži žvakanje,ne žuri mi se i DI ne ide u jaslice pa sam sretna jer još uvijek je pod nadzorom moje prehrane Tenkić ja čim legnem kaj njega on otvara usta i traži cicu,a npr.jeo je prije 10min...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 17:06:26
|
|
|
|
tenkic
|
mm bi stlni htio u posjetu rodbuni u osijek,al ja se bojim komaraca.a na jesen ambrozije.a po zimi se bojim hladnice jer sam se uvijek smrzla buduci da ne griju spavace sobe....jedino mi je u hotelu u osijeku bilo ok :)
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 17:16:19
|
|
|
|
sretnaz
|
DD, noć je bila s 1001 buđenjem. Nije baš tako, ali budio se svakih sat, sat i pol i tako sve do 6 i onda je odspavao još 3 sata u komadu. Osim što stalno slini i trpa ruke u usta (zubi rastu...) curi mu i nos. Tako da nisam sigurna koji je razlog plakanju i buđenju. Možda kombinacija zubi i prehlade. Nije baš niti preko dana raspoložen. Najljepše mu je bilo u šetnji, uživao je i ništa mu nije smetalo. Valjda je zaboravio na sve svoje boljke. Što se tiče miksanja, od početka nisam sve miksala. Kako koji dan i ovisno o namirnicama. N sad već lijepo žvače. Krumpir, tikvice, korabu, mrkvu..... uglavnom gnječim. Pa i oslića sam mu davala komadiće, ali kako je Ivana napisala tako ne bi baš puno pojeo, pa sam nakon par zalogaja smiksala povrće i oslića da se "čovjek" najede. Sunshine je dobro napisala: u jednom trenutku ce prijeci na grublju hranu, to ce doci samo od sebe. U to kratko vrijeme što su nam djeca bebe treba im se prilagoditi, ako želi dijete dojiti nek doji, ako želi kašicu bez mrvica, neka.... doći će nam brzo (i prebrzo) dani piva i čevapa
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 17:23:56
|
|
|
|
tenkic
|
dok smo pripremali kašicu za ručak, bo nam je s prsta potamanila pola oslića u komadicima i stalno je išla mmmm (to radi kad joj je fino)
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 18:28:11
|
|
|
|
Sunshine28
|
cure moje ja bi vas sve najradije ugostila, imamo veliku kucu, i grijemo kao blesavi, ali nismo jos sredili sve sobe tak da nam gosti kada nalete spavaju na strunjaci od Em u dnevnoj iako nije ni to tako neudobno, nekada mm i ja zalegnemo navecer jer nam krevet u spavacoj skripi pa da ne budimo Em a komarci - zujalica radi 'ko svicarski sat...ako netko jos razmislja o kupnji toplo preporucujem... valjda cu ja moci doci sa Em do zg...obecala sam sestri da cu doci na koji dan kada mi se poklopi sa sveki ide zbog posla na 2-3 pa da nas poveze i vrati... e, a kada smo kod tog oslica - jer dajete vi bebacima ribu? bas oslic ili i nesto drugo? kako ju spremate? i da, od kojeg mjeseca bebemogu citruse? Em voli onaj babylove Bio griz i kada sam ga zadnji put kupovala vidjela sam da ima i neki sa vocem, ali na deklaraciji pise da sadrzi i narancu tak da nisam kupila.... tenkic jer ima Bebivita takve nekakve instant griz, zob...ili sta li vec kasice? da prosirim Em ponudu? stalno jede taj babylove griz, hipp za laknu noc i hipp probiotik mlijecne kasice...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 20:19:29
|
|
|
|
andydea
|
Suny mi smo kupili tu zujalicu i sad čeka a imaš pir i zob u hippovim kašicama i u Holle ,ali rađe joj radi sama radi financija,a i znaš kaj si joj skuhala. Oslić sam dala samo jednom i ne mislim prije 11 mj.jer mu se digao želudac i to baš jako...kuhala sam ga sa krompirom i mrkvom...ali miris fuj..a i ped.nam je preporučio da ponudim tek sa 11mj.
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 21:29:37
|
|
|
|
bella 1
|
cure evo i ja ubacila friške slike Lolipopa mog
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 21:43:52
|
|
|
|
Jana1208
|
Večer... Evo kod nas ništa novo...osim što opet puno slinimo...i bijeli se drugi donji zubić polako... ...nadamo se da će ovaj izbit bez boleština... Andy za tebe, i naravno Di, malog manekena... Što se tiče usitnjavanja, ja L isto spremim kako kad, nekad miksam, nekad samo malo usitnim vilicom, ali ona sve pojede... Baš mi lijepo jede u zadnje vrijeme, šta god da spremim pomljacka s guštom...a sad smo dobili i hrpu domaćih trešanja ( koje su prefine s jogurtom), imamo špinat iz vrta pa ga spremamo svježe ubranog i jedva čekamo ostalo sezonsko voće i povrće... Jedino se još dvoumim oko jagoda....hoćete ih vi dati svojim bebama ove sezone ili čekati iduću godinu? Mi ih imamo u vrtu, ali se nekako bojim... Odlučili smo mm i ja da ćemo na jesen prekopat mali dio voćnjaka iza kuće i zasaditi u proljeće svašta nešto za našu curu...prije nam je to bilo nekako nepotrebno, a sad se baš veselimo...nadam se da nas neće proći volja do jeseni... Andy, što se tiče mora, mi neznamo kad idemo ni kud idemo još...mm sad kroz 6.mjesec ima ispite, tako da ništa...a i 29.06. moramo na svadbu, i 20.07.moramo na svadbu...pa ćemo se ubacit negdje između...a ja počinjem raditi 26.08.... Bella drago mi je da je L bolje i da je sve brzo prošlo.... Odoh sad škicnut slikice...
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 22:43:51
|
|
|
|
Sunshine28
|
Jana kako smućkas tresnje sa jogurtom?? ja sam isto dobila domace, ali sam ih sama sve pojela jer nisam znala kak da joj to serviram za jagode su mi rekli ne prije 1. godine jer na njih bebaci znaju burno reagirati pa nismo davali, iako sam u iskusenju kad ju vidim da me gleda kako jedem
|
|
RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 3.6.2013 23:13:44
|
|
|
|
Jana1208
|
Suny, trešnje samo izmiksam sa štapnim i prelijem preko čvrstog jogurta...ispadne fin, gust preljev...L pojede punu zdjelicu s guštom...a i nama je fino...
|
Anketa
Igraone.
пеперутка16
Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!