ivana1112
|
Dobar dan! Konačno da vam se javimo, strašno ste mi falile, nemam opet internet pa vam se ne mogu javit, osim kad ovako dođem kod nekoga, morat ću postrojiti malo ove u T-comu! Andy za sve, za mame&bebe, za javno dojenje Ti i Di ste postali poznati! Nadam se da se vidimo ova tjedan? Kavica? Mi smo preživjeli ovaj vikend crijevnu virozu, ja i mm, L nije obolio, HB! Čak sam na hitnoj bila, tak da ljudi pazite se, hara viroza u širokom luku! Kod nas nema puno novosti, brojimo zadnji mjesec do ročkasa! Jako puno ponavljamo, govorimo mama s razumijevanjem i jasnim značenjem plešemo, plješćemo, samo što ne prohodamo i to je to Izbacili smo jutarnju bočicu, i ubacili čokolino na žlicu, al svejedno popije jos 120ml mlijeka 2 sata poslije čokolina, prije spavanja. Imamo ručak, po potrebi opet 120ml mlijeka ako je prošlo više od sat i pol od ručka, popoden žitarice+ voće, i navečer 2xbočica od 120ml, i po noći 1x 120ml. Mi imamo manje porcije mlijeka, ali češće. Još uvijek miksamo hranu, iako je spreman jesti ju onako krutu bez miksanja, ali to odgađam, jer se bojim da će mi onda puno manje pojesti Kad vi planirate prestati miksati?