|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
26.10.2013 18:42:52   
evanoi
mi danas puno klatili na zraku, malac se zaželio kuće i puzanja... tako da sad viče od sreće edadada i puzi, diže se, stoji uz tabure i igra se posudicama i sl.
danas ručali ciklu+mrkvu+tikvu s prosom. a gospon je probao malo kreme i šama, radila sam kolač. i jedem ja, aon povuče moju ruku i njaaam. tako mu se svidjelo da je opet vukao, i to kako jako user posted image

cure, jeste li bolje? bebači?
jully, user posted image za djeda!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1901
26.10.2013 21:33:41   
BUMBI
Veceruser posted image L je nosic bolje,ali jos uvijek zacepljen.Tijekom noci je ok sto je najvaznije.Braco na je opet kod bake na spavanjuuser posted image Danas smo papali mrkva+luk+cvjetaca+tikvica i banana+smokve+keksiuser posted image Mlijeko nam ovih dana teze prolazi na bocicu,jedino tijeko noci popije.Veceras je prije spavanja pojeo na zlicu cokolino i poslije caja popio.
Evanoi vidim N se svidjelo malo slatkogauser posted image
Joj,nocas se sat vraca,sve me strah kad cemo se ustati....

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1902
27.10.2013 7:58:41   
daze
jutrouser posted image
cure nadam se da ste i vi i bebači danas bolje!evo,i moju mami i sestru je uhvatila nekakva viroza,valjda neće prić i na nasuser posted image
bumbi M se probudila uredno u 6,a s obzirom da se i inače budi oko 7,briga nje šta se sat pomaka user posted image ja ga neću micat do popodne,draže mi je mislit da sam se digla u 7 nego u 6user posted image mm još spava,njega još manje briga šta se sat pomakauser posted image user posted image
jučer smo opet proveli jutro u šetnji,od 9 do 12 pa kad smo došli doma M je još ostala u dvorištu s mojim sestrama dok ja sredim po kući.izvadili joj onu guralicu,smart trike šta je dobila za krštenje pa je vozali po dvorištu,a ona guštalauser posted image
mi smo imali sličan ručak ko evanoi,cikla-batat-tikvauser posted image i popodne išli na sajam mama beba i trudnica,prošle godine mi bilo super,kupili kolica,a ove godine bezvezeuser posted image bila velika gužva,nisi moga normaln proć s kolicima,malo štandova,sajamski popusti bezveze,nisam našla ništa šta bi mi se svidilo da kupim.pozornicu su smjestili nekako kod stolova od kafića pa se još svi ljudi nabili,nismo ništa mogli ni vidit.a eto,malo smo prošetali i išli doma.

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1903
27.10.2013 10:28:01   
sminkret
Daze i Nelly nadam se da vas nece uhvatiti! Adok citam koliko ste vani, izgleda mi to kao fantazija..
Ja bolje, jos tesko disem, ali ovu noc me nije toliko mucio kasalj. Ali P mi gore, sutra idem s njim OPET doktorici. Samo mu se nutra cuje to "hrljenje" i po noci ga to budi. Nos špricamo, usisavamo ali ništa ne ide van. Sve mi se to čuje kao od grla. Moram s njim da ga pregleda. Pa ne znam kaj se to vrti oko nas. Očito mora doći zima (koju btw ne volim) da nama bude bolje.
Malac je inače ful aktivan, puza svuda, penje se, i smije se što može sam gdje naumiuser posted image Mi isto muku mučimo sa satom (kad će prestat to pomicanje?!) Jucer sam ga htjela staviti spavat bar u 20h, to bi po novom bilo 19h, pa jedva smo ga zabavljali do 20h. Zaspao je pod mlijekom. Probudio se naravno kad i tvoja Daze, u 6.
Evanoi, drago mi je da ste bolje i da je lijek djelovao kak treba. Jully, nadam se da ti je bolje i super za pomoć!
Bumbi, SAx, nadam se da su malci bolje!
Ako sam koga izostavila, želim vam da ozdravite, a ako ste zdravi da to i ostanete!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1904
27.10.2013 12:04:58   
sax52341
Mi danas super, bili i u setnjici. Danas mi i mm konacno dolazi doma, dogovorili smo se da sutra uzme slobodno. Divim se zenama ciji muzevi plove, jer ovo je uzas zivi kad ti je dijete bolesno a ti sama.
Zadnja tri puta je i antibiotik popio bez protesta, danas papao jogurt i popio bocicu prek noci. Eh da jucer i prekjucer je imao tako smrdljivu stolicu da se to neda ni opisat, uzas zivi. Danas je vec bolje, valjda je to bila reakcija na antibiotik. Spavao od 20 do 7 i 30 (po starom8 i 30) i moja se dusa konacno naspavala user posted image .bilo je budjenja ali to je zanemarivo jer bi brzo zaspao i spavao je u kreveticu...

M 29.12.2012

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1905
27.10.2013 14:31:15   
Jully
Drage moje evo ja se probudila ko nova, ali zato nam je djed katastrofa. Ne mogu vjerovati da Ivanu nije ništa. Baš me iznenadio. Moj dobri dečko mi je sve danas pomagao, i slagao je pelene samnom i brisao pod i stavljao suđe u perilicu i kuhao djedu juhicu i onda je odjednom nestao u spavaću sobu na nekih pola sata. Mislila sam kako divno djete, šuti i igra se, kad ono.... uzeo je svoju pastu za zube, otvorio ju i namazao i sebe i tepih i krevet user posted image
Danas je prekrasan dan idemo mi malo u šetnju, a nakon toga me čeka pranje tepiha user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1906
27.10.2013 15:06:30   
evanoi
jully,pa tvoj mali dečko je već veeelikiii! vidi ga šta sve on radi user posted image
sax, konačno si se naspavala user posted image dobro da mali konačno bolje i da tatica stiže user posted image
daze, vidim da je gužva u st, šta to znači da je trenutno tamo babyboom? user posted image ajd, držim prste da ti i malecka ostanete kamene prema virozi user posted image
bumbi, ti opet mrvicu odmaraš od brace, a i L je bolje, dakle, sve polako ide u normalu i prema odmaranju mamice user posted image
sminkret, user posted image za P i njegove aktivnosti. tako je i N. mislim da ćemo ih ljeti tražiti po moru, sigurno će već i roniti user posted image user posted image
mi se isto danas probudili rano, u 6, dakle u 5 po novom i ide mi na ž ta promjena vremena, nepotrebna je. nek ostave to zimsko vrijeme i do viđenja više s timuser posted image
papali mahune/luk/krumpir/mrkvu/junetinu. naravno uvijek s masl.uljem koje imamo naše. baš ovaj vikend je mm bio u berbi maslina, a ja i maleni se lijepo šetali do njih i uživali u neradu user posted image
cure, zeznula sam, nema trojke, već nam je to bila niknula jedinica user posted image ah, mama i neiskustvo, i bubi mali koj ne otvara kako treba usta pa iz raznih perspektiva djeluje svakako user posted image user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1907
28.10.2013 13:27:42   
sax52341
Evo nas od pedice ima 75cm, 9 kg a glavica je 44.5. Ona misli da je ipak viroza a ne bakterija, a na antibiotik je dobio reakciju tako dagaje ukinula i sumnja da je alergican na penicilin.... Dobio inekciju antihistaminika u guzu...

< Poruku je uredio sax52341 -- 28.10.2013 13:30:29 >

M 29.12.2012

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1908
28.10.2013 13:53:02   
sminkret
Evo i nas sa izvještajem. Dobio injekciju u guzu, dobio ventolin da ga doma inhaliramo, kupili baby inhalator, sutra popodne kontrola da vidimo dal ce trebat jos jednu injekciju. Eto, to hrljenje nije bilo bezveze, oštro diše i to je zato jer se onaj gnoj nije spustio nego ostao pa sad treba terapiju. A mozda je nesto i na mene jer ja imam bronhitis.. Nos, uha, sve čisto. Kak i ne bi bilo kad ga vec 3 tjedna 3dnevno špricam i usisavamuser posted image Već si jadan sam drži usisavačuser posted image
Sax, super ti je M po mjeramauser posted image Nadam se da nije alergican na penicilin, moja sestra je, i bas ima problema s lijekovima.
Mi cemo se sutra naruciti za sistematski.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1909
28.10.2013 13:56:17   
sminkret
Jully, nepisano pravilo glasi: kad je god tišina, mir, onda se tek rade najveće spačke!user posted image user posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1910
28.10.2013 14:39:08   
nelly68
hej cure vidim da su dječica bolje samo nam se još P muči nadam se da će skoro bit bolje...a mi se dodajemo na listu bolesnih sinoć je fino spavo i u 4 se probudio za jest i nešta bio vruć izmjerim mu u guzi i 38,5 stavila mu čepić i pala mu je kasnije oko 11 mu opet dala iako je imo samo 37,4 kad smo bili u bolnici sestra mi je rekla da treba iako nema temperaturu ponovit još koji put...eto samo nam je M zdrava nadam se da će i ostat user posted image ...SAX veeliki dečko user posted image ...evo sad mi spava pa da se javim user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1911
28.10.2013 15:41:10   
daze
dobar danuser posted image
jutros me mala probudila prije 6,punila pelenu i više nije tila spavatuser posted image tako da smo već u 8 izašle u šetnju,srićom bilo je već sunčano i dosta toplo,iako sam za svaki slučaj ponila dekicu.popile kavu,odspavala turu u kafiću i još malo šetale po parku do 12.super su mi ove jutarnje šetnje,ona bude dobre volje i bolje spava.neznam šta ću kad počne prava zimauser posted image došle doma,skuhala ručak i zajedno spavale od 13 do 15,da nadoknadimo ono od jutrosuser posted image
ajme,nije mi drago čut da ste svi bolesni,pa šta je ovo??sax,sminkret,jully nadam se da je da će šta prije bebači bit bolje.grozno je kad su bolesniuser posted image ja sva strepim,evo i druga sestra mi je pokupila nekakvu prehladu i kiše i začepljen nos,a svaki dan su kod nas.kako mi mama radi ne stigne skuhat sestrama prije škole pa im ja kuham,tako da im ne mogu reć da ne dolaze.iako se jadnice trude da makar ne diraju puno M dok su tu.
evanoi da ti ovde napišem u vezi one guralice,ma vraga je M sama voziuser posted image mi je guramo po kući kad se snerva pa je to oraspoloži,al inače je obožava.non stop visi po njoj,vječno je na podu kraj nje pa je ona gura po podu ili je okrene na bok pa operira po njoj ko auto mehaničar.a i super joj dođe za penjanje,uhvati se za nju pa se diže.i to mustra mala zna da ako se krene penjat dok je na kolima da će proklizat i past.zato je prvo okrene bočno i onda se vere da joj se ne kližeuser posted image
to joj je moja kuma kupila za krštenje i baš jutros ja i mama komentiramo kako je poklon pun pogodak jer se M ne odvaja od nje tako da sam i kumi jutros poslala poruku da je s guralicom pogodila u sridu.al kažem,već nogama zapinje po podlozi dok ju guramo tako da ne vjerujem da će nešto dugo moć se vozit.
sad ću njoj dat ručak piletinu,tikvu i tikvicu pa ćemo do sveki malo na kavuuser posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1912
28.10.2013 15:58:07   
daze
sminkret slažem se da se najveće spačke rad kad je mir i tišinauser posted image
moji nećaci su se jednom prilikom igrali u našoj spavaćoj sobi i bili "krasna djeca",nije ih se čulo.ja isto mislila da se oni igraju s igračkama šta sam im dala i odem ih tek tako povirit.imala sam šta i vidituser posted image oni su našli lak za nokte u hodniku na komodi i odlučili strini malo dekorirat bezlične bijele zidoveuser posted image
i to zanefalit,nećakinja(6 godina) je bila opsjednuta onom serijom larin izbor tako da mi je nacrtala grob s cvijećem i napisala Leila Bilićuser posted image user posted image user posted image a njen mlađi brat(4 god) je sve upotpunio svojim šaramauser posted image
sad mi je to sve smiješno,iako onda baš i nije bilouser posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1913
28.10.2013 19:53:50   
BUMBI
Sax user posted image za velikog decka.Nadam se da ipak nije alergican na penicilin.
Sminkret zao mi je sto ste ipak bolesni i sto je dobio ventolin.
Kod nas skoro pa slicna situcijauser posted image nocas ga uhvatio odvratan kasalj(kao iz bunara,promukao),pa smo isli kod pedice i dovili Fenistil kapi i isto da preko babyhalera koristimo Flixotide.To sve imam od D.Malo nam.je tesko dok to uspije udiaatti.Trebamo se jos i inhalirati,ali kad ga vidi odmah okrece glavu,isto tako kad i usisavac vidi.Nadam se da ce nam noc biti dobra.
Daze super sto se M svidja ta guralicauser posted image Ja sam mislila to L uzeti za Bozic
Probali smo u povrce staviti 2 zlicice kis.vrhnja i svidjelo mu seuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1914
28.10.2013 23:48:32   
Jully
Jaooo pa svi su nam bebači bolesni, samo se Manuelica i moj Ivano još drže. Oporavite se što brže da još malo uhvatite ovog babljeg ljeta. Evo ja se skroz oporavila i sutra opet postajem poslovna mama. Za vikend idemo malo u slavoniju do mojih, a nakon toga skupljanje papira za vrtić. Već mi je panika.
Sax u vezi penicilina. Za mene su mislili duuugo da sam alergična na penicilin dok mi ga jednom doktorica nije slučajno dala pa su skužili da ipak nisam nego samo na nosač lijeka u penbritinu. Najbolje ga je testirati, ali kada bude malo stariji naravno.
Mi smo danas papali zeku sa krumpirom i mrkvom i jaaaako mu se sviđa.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1915
29.10.2013 0:01:50   
Jully
Skoro zaboravih - Ivano više ne sisa. Od ovog silnog povraćanja sam valjda ostala bez mlijeka. Sve mi je to prebrzo došlo user posted image ali kako smo se jedva izborili za dojenje dobro smo i izdržali 11 mjeseci user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1916
29.10.2013 9:33:47   
evanoi
jully,kako je ivano prihvatio nesisanje? user posted image ajme, ja imam veliki upitnik kako će se moj naviknuti i kada bez cice, a pogotovo noću. ma nema šanse da ne dobije cicu po noći. posebno sad kad ga zubići muče, i po 3-4 puta cica user posted image
daze, cica li tvoja još? nelly? ostale? sminkret,čini mi se da je tvoj odustao,jelda?

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1917
29.10.2013 10:14:07   
daze
Da jel cica...user posted image po danu nesto manje al zato noc ne propusta.sinoc je sisala 5 puta od ponoci do 4 ujutro.dobila sam slom zivaca.i jutros se probudila u 5ipouser posted image
Evo nas sad na kavi,ona spava u kolicima a ja uzivam malo u miruuser posted image
Ja sam jutros isla vadit krv i kontrolirat mokracu.uglavnom,iza poroda sam drasticno smrsavila i jos uvik gubim na kilazi.svi mi kazu da sam sad vec premrsava da prestanem mrsavit al ja jedem normalno i ne mrsavim namjerno.mislim da su dojenje i isprekidani san krivi za touser posted image
Pa me mater natirala da izvqdim krv da vidim kakvi je stanje,a onda usput da vidim i urin jer sam prije imala teskih problma s e.coli.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1918
29.10.2013 12:48:50   
evanoi
DAZE, SAD SI ME UTJEŠILA user posted image nije moj mačak jedini koj njenječe stoput noću u zadnje vrijeme. a i do sad je već spavao 2 puta po 30 min, user posted image ma zubići i vrijeme u mixu, sigurno user posted image
daze, javi rezultate. i ja smršavila ful, ali uvijek sam bila mršava, i svi mi govore nek se udebljam itd. kao da možeš pucnut prstima i udebljat se kad hoćeš. evo, neko muči muku sa skidanjem kg, a mi s dobivanjem user posted image neću se zamarati dok god sam zdrava.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1919
29.10.2013 20:23:12   
sminkret
Bumbi, znaci nasi u slicnoj situaciji. Kak je tvoj danas? Mi bili na slušanju pluća, zvuči bolje pa nije dobio jos jednu injekciju, ali idemo opet u četvrtak na slušanje. Moj se nekako naviko i na inhaliranje, protestira al mi je bitno da mogu to sama obaviti.
Nelly, kak je tvoj? Nadam se da je samo viroza. Drzite se!
Moj sisa jos samo jednom nocu, i to mu uvalim dok ne skuži, a kad se malo kao razbudi više ne želi. Nešto povuče. Evanoi i Daze, dal vam klinci koriste dude? Nekak se onda smire lakse po noci. I da, ne mogu vas žalit jer ste premršaveuser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1920
30.10.2013 13:02:27   
sax52341
Mi konacno imamo zuuub!!! Izasla nam gornja lijeva jedinica i izgleda mi ogromno, jadnicak moj vjerovatno ga je i to mucilo ovih dana....

M 29.12.2012

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1921
30.10.2013 14:19:59   
evanoi
sax, user posted image za zubiććććć!!! user posted image user posted image user posted image
sminkret, pa šta to znači: da mu ti ne uvališ cicu, da P ne bi se ni budio noću ili??? user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1922
30.10.2013 17:15:05   
daze
sax user posted image za zubić.M ima 4 i već odavno mi se čini da izbijaju i donje dvojke al ništa od njihuser posted image
moja ima dudu i obožava je.čini mi se da ću je lakše odviknit od sise nego od dude.po noći kad skuži da joj duda nije u ustima zatvorenih očiju pipa oko sebe dok je ne nađe i onda je stavi sama sebi usta i to je vrti dok ne potrefi s prave straneuser posted image
a dok se igra na podu,ako naleti na nju među igračkama bude sva sretna i sama je sebi stavlja.svašta...al svejedno traži i sisat po noći po par putauser posted image
ujutro se opet probudila prije 6,a ja komirana.i posjednem je na krevet i dam joj svoj mobitel,samo da me pusti još malo da odspavam.odjednom čujem BUM i plač.ona se uhvatila za uzglavlje kreveta i podigla na noge i kako još nema snage za stajat sama,popustila joj ravnoteža i udarila glavom u uzglavlje.e onda sam bome imala šokovito buđenjeuser posted image a jučer se popela na koljena i držala se za onaj svoj autić guralicu i auto joj se izmakne i ona facom ravno na parket.nije stigla dočekat se na ruke.živi užas otkad se počela penjat okolo,stalno padauser posted image
e,došao mi nalaz krvi i urina.krvna slika odlična(na moje iznenađenje),željezo mi nikad nije bilo više(a uvik sam bila anemična i vječno pila teblete željeza),samo u urinu opet bakterijeuser posted image moram radit urinokulturu,al pretpostavljam da je opet prokleta e.coli.s njom se odavno borim,čak sam prošle godine u 4.mj završila u bolnici na 15 dana jer mi je izazvala jaku upalu koja se odrazila na plikove po nogama.u to vrijeme sam pokušavala zatrudnit i nije nam uspijevalo par mjeseci,sve dok nisam to završila u bolnici,pila antibiotike neko vrijeme i odma prvi mjesec nakon šta sam se riješila bakterije ostala trudnauser posted image
i evo je sad opet...

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1923
1.11.2013 16:58:27   
daze
nema nigdi nikogauser posted image
nadam se da su sva dječica i mame ozdravile,evo i M je uhvatilouser posted image očito je bilo neizbježno.od sinoć fibre malo ima malo nema,u 4 ujutro bila najviša,nosić malo curi al ništa strašno.al je nervoza na vrhuncu.nisam spavala cilu nć koliko je plakala,a i danas je takva cendrava.stalno po rukama,neće da jede...

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1924
1.11.2013 20:45:56   
BUMBI
Vecer cureuser posted image
Sax user posted image user posted image za zubic.
Daze nadam se da ipak nije ta bakterija u pitanjuuser posted image
L je puno bolje,jos mu malo nosic,ali to bude samo ujutro kad se probudi,ne kuzim zasto al dobro proci ce i to.L necu dudu uopce,to mi je s jedne strane super a nekad mi bas falilo sto ju nije htio,iako imam.jednu u torbi i u kreveticu ali nicemu ne sluze.
Daze nadam se da se M nece razboliti.Kako je sada?Jel ima temp?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!